Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
7.6.06 11:04

Hani , Ráchelka leze po čtyrech, a to jak dělá jakoby most, tak to se pokouší stoupnout si. Když je u mě na posteli, tak se o mně opře a stojí. Nejvíc jí baví takhle juchat před půlnocí, pak se unaví a usne.

Mončo , já mám taky pěkný zadek, stehna, pneumatiku a celulitida po porodu, no fakt nádhera :) Ale když není nic horšího :)
To jak člověk vypadá není tak důležité jako spíš to jak se chová. Spíš je to asi pro náš vlastní pocit, aby se člověk cítil dobře, že se pořád zkoumáme jestli máme o kilo víc nebo míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.6.06 11:49

Ahoj holky

tak Fido má asi otčený režim, protože v noci se budí a vykládá, dnes byl budíček 5.30 :roll: katastrofa, už jsem šílela, šupla jsem ho mezi nás do postele a evidentně mu vadilo, že s manžou spíme, tak až jsme se probrali pořádně tak se uklidnil a teď už 3 hodiny spí. To mám fakt radost!!

Holky ta Pilates je ta co reklamují v tv, je toho více, nějaký cvičení je i pro muže. Já mám to první dvd, bylo to v časopise Puls a teď by mělo vyjít další. Je to takový posilování a zároveň bych to přirovnala ke kalanetice, jóga a tak. Ale žádný skákání, je to vše na zemi, ale řekla bych, že to fakt funguje, tělo mě bolí, ale tak, že se to dá vydržet. Cvičím denně prvních 30 min. a postupně bych to chtěla zvyšovat, je to docela náročný a já, která celý roky byla zhnilá jak veš, bych se asi odrovnala a to nemůžu kvůli malýmu. Ale celkem mě to chytlo a navíc mě podporuje manža, který cvičí se mnou. Poprvé jsem z něj měla záchvaty smíchu, ale teď už je to v pohodě :lol: Když vidím, že jsem něco shodila, je fakt, že se hodně hlídám v jídle, to má taky svůj podíl. Ale když to vidím, že jsem to dokázala, tak mě to víc a víc inspiruje :lol: :lol:

Ivo mě taky nepřijde, že by jsi byla silnější. Já mám cíl dostat se na 65 kg, před těhu jsem měla 60kg, ale tohle by mi stačilo!!
Ráchelka je moc šikovná :lol:

Ráno jsem šla nakoupit, tak jsem poprvé vzala malýho do klokanky, vám řeknu, že jsem si úplně narovnala záda a malýmu se to moc líbilo. Když už jsem ji koupila za takový směšný peníze tak ji musím využít :lol:

Jinak u nás ráno bylo teplo a svítilo sluníčko, teď je tam mražák (to říkám, když je zima) a bude asi lít. To je hrůza, nebude snad nikdy teplo nebo co?!

Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
7.6.06 12:09

Dobré ráno maminkám a miminkům,

tak kdopak se nám narodil 7. ???…žádné mimčo od nás…tak zítra :D

Tady je už snad docela lépe, tak snad vyrazíme na dýl, odpoledne nás přijede navštívit ségra, tak jdem na procházku.

S kily snad bojujou všechny baby, ať mají 50kg nebo 100kg…taky to znám, zatím mám jen 1,5 kg dole od momentu, kdy se mi váha zstavila po porodu. Bývala jsem vždycky hubená a v těhu jsem nabrala 22kg,takže síla a myslím si, že to není tak jednoduché a pokud bych nejedla do tý doby střídmě, tak to mám i bez těhu, takže držet se musíme :( :lol:

Ivo, Ráchelka je šikulka, jak už tak pěkně leze a vstává, no ta asi bude brzo chodit :) …však uvidíš.
U nás tedy žádné pokroky, na bříško se převalí malá bez problémů, zpět jen omylem a jakmile ji to přestane bavit, vydrží to tak max. 10 min., tak jí musím přetočit, no veselo :)

Děkuji za tu lžičku, ale vesměs to prckové nějak zvládli sami, se dívám, tak snad to u nás bude taky tak.

Skorotchýni taky vidím 1× do roka, no tento rok to bude vícekrát, ale naštěstí si nerozumíme, takže je to volnější. Byla tady podívat se na malou na 2 týdny v lednu tuším a stačilo mi to. Je to hodná ženská, ale obě máme svoje návyky, způsob vaření a vůbec…takže to neklapalo. Ona je zvyklá vařit bez soli, bez koření a vůbec dle mého bez chuti a já pravej opak takže ona odmítala jíst, co jsem navařila a v obchodě si nakupovala SVOJE jídlo, že to moje ona nemůže. To mě vytočilo, ale nakonec jsem to přešla, že ji vidím jen občas, tak to přijmu…jinak je hodná a z malé byla nadšená.

HaPe, na ten sraz se těšíme, a jakmile budeš lepší, tak to zorganizujem :D

Takže malá je vzhůru, tak jdem něco vymyslet.

Zatím pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.6.06 12:26

Péťo - tak to já zkusím ten Puls ještě sehnat. Dřív jsem ho kupovala pravidelně, ale pak jsem to vyměnila za Maminku a Betynku :wink: Docela obdivuju manžela, že cvičí taky. Ten můj mi, když si stěžuju na kila, řekne, že mi pomůže zhubnout a vytvoří mi tréninkovej plán (má trenérskej kurz na plavání) a bude se dívat, jak ho plním :-)

Ivčo - jasně, že to naše hubnutí je hlavně kvůli našemu dobrýmu pocitu. Ale když sečtu svoje kila navíc s tím, co váží Mates, tak mi tělo říká, že by radši nosilo míň :-)
Ráchelka je fakt ohromná šikulka!!! Takový kousky, co ona už umí, u nás ještě dlouho nehrozí. Ale to vůbec neva.

Tchýně - já z té své byla na prášky první tři měsíce, co byl Mates na světě, ale to už jsem tady asi popisovala. Teď je od února odstěhovaná v Prostějově a vídám ji maximálně jednou měsíčně na pár hodin a už ji snáším mnohem líp, ovšem určitá averze na ni pořád zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.6.06 13:01

Mončo- to hubnutí začal manža, páč mu všichni říkají, že je vyžranej, za dva roky co jsme spolu přibral cca 25kg, jenže on má skoro 2m tak to není poznat. Já zase zuřila, že nemůžu něco oblíknout a on , že budem hubnout spolu a pak cvičit. Jinak by jsme se nedokopali ani jeden :lol:

Fido se asi špatně vyspal, protože je děsně protivnej :roll:
Nevím jestli mám jít ven, když to vypadá na déšt, ale pokud bude takhle pokračovat tak půjdu i kdyby padalo nevím co, bych se doma jinak asi zbláznila :lol:

Ha na srazík se těším, myslím, že příští týden to můžem domluvit, měla bych být v pohodě a svěží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.6.06 14:44

Tak u nás bylo nějakej čas i sluníčko. Myslela jsem, že Mates poobědvá a vyrazíme ven, ale zase mě převezl. Normálně mi usnul na klíně při krmení :-) U lahve občas usíná, ale u krmení lžičkou se nám to stalo poprvé. Tak chrupe v postýlce a venku se zase zatahuje.
Já jsem dojedla ty tři lžičky po něm (moc to chutnalo - měl brambory s kedlubnou, kukuřicí a králíkem) a pak jsem si dala ještě prosnou kaši - samo s cukrem a kakaem :-)
Jdu umejt nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.6.06 14:46

Tak dítko taky spí, ven jsem se jaksi nepravila, pořád jsem otálela a nakonec usnul. Ale snad se tentokrát vyspí do růžova. No tak myslím, že je po spánku :! Tak já se jdu mrknout zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.6.06 15:13

Přejem hezký den :D

Ještě k té tchýni-já jsem s ní vždycky vycházela moc dobře, ale teď po porodu se to nějak změnilo, vidím teď některý věci trochu jinak. Třeba se to nějak upraví. Ale všechno jsem to hned volala manželovi a on je při mě, naštěstí. Někdy, když jsem vytočená mi připadá, že má mámu radši než mě 8O ,ale to si asi namlouvám. Navíc se ten náš a jejich vztah nedá porovnávat. A přesně, sama nepřijede, byla tu , že bych to spočítala na jedné ruce. Ona má názor, že když má malej půl roku,tak už by mohl jíst úplně všechno. Sama krmila v tomto věku děti úplně vším. Vepřo knedlo zelo bylo normální 8O :lol: Takže máme prostě trochu jiné názory, který mě momentálně strašně vytáčejí.

Připojuji se k názoru, že Ráchelka je moc veliká šikulka!

malej mrčí, musím končit, tak zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.6.06 22:14

Ahoj holky,

děkuji vám za pochvalu Ráchelky. Všechny naše děti jsou šikovné, a jsou velkým darem :)

Ráchelka teď usnula, ale dlouho asi spát nebude neboť opět usínáme o půlnoci. K tomu ještě kolem 3.00h. přijede taťka z Moravy, tak se asi moc spát nebude :)

Přeji vám krásnou dobrou noc a jdu se dívat na televizi. Nemůžu moc spát, když jsem doma sama s Ráchelkou.

Zatím pa.
Iva

http://animace.org/…/G100041.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.6.06 10:51

Ahojky děvčata a mimča,
ta k my jsme furt někde a nemám ani čas písat :) No Stázinka už má pět lekcí plavání zdárně za sebou a zbývají nám jenom už 2 lekce.
Včera jsem byla s kámoškou na Chodově a bezvadný!!!
Srazík pražandy, co děláte dneska v jednu??? Však to znáte že na poslední chvíli to bývá nejlepší a je dokonce i krásně!! Kdyby něco tak cinkněte 608520277
Jdu dát Stázince špenát.
Jo a fluor dám normálně celou tabletku na lžičku s trochou šťávy a hotovo. Nedrtím.
Mám malou na klíně a špatně se mi píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.6.06 11:13

nebo ve dvě? určo napište sms nebo cinkněte já budu muset končit páč to mám daleko a vlak jede jen jeden za hodinu, tak kdyby jste chtěly … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.06 18:06

ahoj holky. To je zvláštní s tím fluorem. my jsme ho taky na půlroční kontrole nedostali, tak by mě docela zajímalo, čím se tedy jednotliví doktoři řídí… No, zeptam se na to na 8.měsíční kontrole. No a taky stále patříme mezi ty, kterým se ještě neklubou ty zoubky… Tedy, ne že bych na to spěchala, spíše naopak.. Bojim, bojim s tím naším křiklounem-:) Naopak je Baruš schopná přeplazit pokoj. Vím, že to tady už jednou probíhalo, ale chystáte se některá letos s prckem k moři? Já mam po porodu v hroznym stavu atopický ekzém, potřebovala bych moře jak sůl a myslím, že pro Baruš by to rozhodně bylo dobré vzhledem k dědičné dispozici… ale nedovedu si tu cestu s ní představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
8.6.06 19:00

Ahoj maminky,

Bramburku, my k moři nejedeme, stavíme domek a o prázdninách bychom se měli snad stěhovat, takže pojedem tak leda na ,,maltu,, :lol: :wink: Třeba nám to vyjde příští rok.

Dneska jsem mu znovu začla dávat jídlo, na oběd měl zeleninku od Hippu a moc mu chutnala, zblajznul celou skleničku :D Na sváču měl pak přesnídávku, takže zatím znova pěkně papá, tak mám radost.

Dneska bylo krásný počasí, prcek spal po obědě v kočárku skoro dvě hodiny, což je obrovský úspěch.
Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
8.6.06 19:06

musela jsem odběhnout k malýmu…
ještě musíme popřát Kubíčkovi od Verči k 7.měsíčninám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.6.06 19:42

Ahoj mamči,
tak konečně chvíli klid, Kubík usíná a ještě tam něco vykládá. :roll:
Jarčo, připojuju se k prázdinám na „maltě“, my domek předěláváme a jak zjišťuju, je lepší začít znova od základů než přestavovat :lol:
Skleničky u nás taky vedou ty od HIPPu, akorát jsem si koupila jednu i s masem/na cesty atd… protože jinak s masem chci vařit/ a je tam sůl ! :twisted:
Gabko, co Stázinka, už to má lepší?
K fluoru, ještě jsem slyšela, že někteří dr. ho nepředepíšou a je na maminách, aby si pro něj zašly k zubařům !! Jako by to doktorku vytrhlo napsat kus papíru co?
Co holky Pražandy, byl srazík? Ve 13 hod jsme zrovna trajdali s kočárkem, takže já bych srazíkovala :lol: :lol: :lol:
Tak krásný večer a klidnou noc a ať prťata nezlobí
Jo, Bramburku, my jsme taky stále bežžubí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí