Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Ha docela to bylo náročné, ale pak už jsem se taky zasmála ![]()
Psala jsem KaVi jestli nechce s námi na srazík, ale není ji dobře, tak že se přidá příště ![]()
Na dárky jsem taky nějak mimo, já nemám vůbec fantazii, a když už mě něco napadne tak si myslím, že se to nehodí. Akorát už teda vím, co koupím tátovi k 50 ti nám. Ten mě sestřelí, až to uvidí!! :lol Ale ty má až za 2 roky jo ![]()
Fido si hraje na zemi a tak u toho řve, že mě prasknou uši ![]()
Dneska je tam opět pařák
Ráno jsem šla do lékárny a už to peklo ![]()
No tak já jdu dovařit dítku oběd a pak se nachystat na srazík ![]()
Krásný den zatím pa
Ahoj holky,
tak se včerejší předpověď počasí ve snídani s novou vůbec nevyplní. Je tam krásně a vedro, jakýpak déšť ![]()
Stázinka je po obědě a já špatně spala a asi mi praskne hlava.
Ha a Hape hezky si ten srazík užijte a pošlete nám nějaké foto ![]()
Ahoj holky,
mě to vedro zničí. Vařila jsem brambory a mam pocit, že jsem uvařila i sebe. Já chci trochu deště. ![]()
Děti jsou z toho vedra taky otrávený, zase nic nejedí. Jak to horko zvládaj ty vaše dětičky ![]()
jdu si zapnout větrák nebo zdechnu. Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/vt1.gif
Hani tak my máme tu výhodu, že dole v obýváku máme přímo úžasný chládek!!! Zato nahoře - na balkoně se nedá vydržet, u malé v pokíku je taky pěkně dusno a v ložnici je fajn, když to profukuje z balkonu dolů. Dneska je takové vedro, že se mi ani nechce nikam ven. Snad jen možná k večeru, že bychom skákli na nákup. Už pomalu nemáme co jíst chichichichci.
A co Davča už má zub??
Hape to muselo být parádní, to hlídání. Aspoň jsi měla průpravu, když by ses rozhodla pro druhé ![]()
Ivo tak jak čtu jsi pořád s malou venku, už musí být Ráchelka docela opálená, co?
Ha tak ať něco hezkého v obchodech vybereš!!
Jarčo tak to mě podrž, já bych se asi picla, kdyby mě takhle vytočil cizí chlap. Mě pro jistotu včera vytočila jedna známá a to tak, že se mi blbě spalo a ještě teď mě bolí hlava.
Kytici jsem dala do galerky
Gabko, děti mají v pokojích taky příjemnější klima, páč jim tam sluníčko jde až večer a to už se nestihne vyhřát, ale do kuchyně a obýváku to pere už od rána a bez větráku by jsme tam nevydrželi.
Zub je krásně vidět, ale pořád se nechce proříznout, achjo bezesný noci.
Koukám, že už píšu chyby, omlouvám se, ale škvaří se mi mozek.
Kytice je moc krásná.
Holky, mě už asi vážně to sluníčko nedělá dobře. Šla jsem do kasliku pro poštu a pod schodama jsem si uvědomila, že jsem si nevzala kratasy. To byjste nevěřili jak rychle jsem ty schody vyběhla zpátky. Už aby se trochu ochladilo.
Tak se mi staloo to stejné jako Hape. Píšu a apíšu a píšu a pak ..... eror nejste přihlášená ahc jo
teď už se mi to opakovat nechce
Hani jsme se s manžou na tvůj účet opět pořádně zasmáli!!!!!! ![]()
Pěkné odpoledne všem ,
my jsme se před chvilkou vrátily od doktorky. Malá dostala injekci do zadečku a další až za půl roku do nožičky.
Váží 9650g. Takže do babyvaku už ji moct dávat nebudu, ten je jen do 10kg.
Gabko , malá moc opálená není, to Tedýsek od Lamargarity je opálenej moc hezky.
Musím jít, Ráchelka chce spinkat, tak ju jdu uspat.
Ještě k tomu vedru by to fakt chtělo vodu a koupáníčko ![]()
Mějte se hezky
![]()
Moni celou dobu si říkám, co jsem ti chtěla napsat a už jsem si konečně vzpoměla!!! Stázinka umí paci, apci hlavně díky našemu psovi. Protože on se jí moc líbí a tak když chytí nějakou hračku a začne se s ní točit dokola tak jsme mu tleskali a proto to taky umí a teď tím vyjadřuje radost. ![]()
Ahoj,
tak já mám dneska asi nějakej den blbec. V krámně jsem někomu ukradla vozejk s nákupem, na poště jsem zatarasila dveře, páč se mi vysypal nákup, tak doufám že pro dnešek to už stačí.
Ivo,hezká váha, tak tolik váží moje děti v roce. No co oni to jednou určo doženou.
Musim jít Davča se posrajdil.
Zatim ahoj.
Ahojte,
Hani, ty máš pořád veselo
Se aspoň pobavíme ![]()
Holky, doufám, že jste si užili srazík…
Napadlo mě jestli jste uvažovali koupit prckům nějákej bazének na léto, aby se mohli trošku koupat, nebo jestli je na to ještě brzo???
Ráchelka je kus ženský ![]()
Tak se mějte hezky, ahoj
Ahoj holky ![]()
Dnešek byl utrpení ![]()
Včera jsem byla z holkama co se scházíme v Potrefené huse a dneska ráno jsem blinkala
a bolí mě hlava ještě teď ![]()
A to jsem prosím vypila jen 2 a půl piva,ale je fakt,že jsem si i zapálila a to mě asi dorazilo,protože jsem přez rok nekouřila ![]()
Já už totiž nekojím
![]()
Tu trošičku,co se mě ještě dělá si Šimon vycucne po odpo příkrmu,ale jen párkrát potáhne a ani to moc nechce… ![]()
Ale zas začal v noci hezky spát,v deset má poslední mlíko a pak až kolem třetí ![]()
Příkrmy dávám 14 dní a už měl mrkev,bramboru,kedlubnu,jablíčko,cukínu a dávám mu kukuřičný křupky.
Zítra zkusím brokolicu,potom rýžu a pak mu začnu míchat dohromady víc druhů.Nejvíc mu teda šmakuje jablková Frutapura a kedlubna.
Chtěla jsem ve zdravé výživě koupit květák,ovšem hlávka za 80,– mě celkem dostala,takže nic… ![]()
Sedačku už máme doma a židličku mě dovezou zítra,tak jsem zvědavá,protože když Šimona krmím,tak je u mě na klíně a teda nic moc ![]()
Ty vedra jsou fakt děsný a to jsou teprv 2 dny,co budem dělat třeba v srpnu? ![]()
Musím žehlit a pomalu se chystat na tu Šumavu,jedem už v sobotu,tak mám co dělat ![]()
Hezkej večer všem,páááá ![]()
Ahoj holky a dítka,
tak srazík proběhl dobře. Malá Ivuška je moc hezká a hodná holčička. Fido se předvedl v plné kráse, ukázal jaké je hyperaktivní dítko
Pořád jsme mluvily, že musíme fotit a nakonec jsme fotily až dítka spinkaly
Tak snad příště uděláme více foteček
Ale jinak to bylo moc fajn, doufám, že se zase sejdeme?
Já jsem z toho vedra úplně umordovaná, nechce se mi nic dělat ani hejbat
Sem se třepala na teplo a teď bych brala kdyby třeba sprchlo ![]()
Fido taky ještě nespí, poslední dny usíná až kolem 21 hod. asi je to tím teplem ![]()
Kači tak hezkou dovču ![]()
Ivo Ráchelka je opravdu pořádný kus ženský, to ten náš prďola nemá ani 8 kg.
Tak já jdu na telku, ještě mrknu pa
ahoj holky, všechny vás zdravím. to jsou hicy - uááááááá ![]()
Manža byl teď 3 dny doma, tak jsme se „uklidili“ na chatu, tam bylo aspoň trochu přijatelně, ale tady ve městě, to je děs, už aby pršelo.
Hani, tak to jsi mě pobavila, máš dobrý story
.
Gabko, já taky šílím z včel, vos a všeho bodavýho. No a včera jsem si vyrazila na prochajdu lesem a najednou přede mnou 4 úly a v nich pěkný hukot, jsem trhla rekord ve sprintu s kočárem
. KaVi, u nás taky vede Frutapura, zatim teda jen jablko, ale moc mu šmakovala. Užijte si pěkně tu Šumavu, já to tam miluju, jezdíme tam každý rok, naposledy vloni , když jsem byla v 8.měsíci, a už mám zase chuť vyrazit ![]()
HaPe a Ha, tak jste si užili srazík?
Stázinka je teda šikulka, paci paci Kubu zatim jen rozesměje ![]()
Jarčo, bazének by se taky hodil, viděla jsem jeden suprovej i s klouzačkou a vodotryskem - strčila se tam hadice a bylo to jak fontána, móóóc pěkný, ale nějak ho na netu nemůžu najít, tak zkusím zítra
Je mi jasný, že klouzačka letos nebude na 100% aktuální, ale na to zchlazení si myslím, že tam prckové můžou ne? Teda na chvíli určitě, vždyť spousta mamin tady chodili plavčit a to je podobný ne?
Jo a ještě mě teda dostal květák za 80,–…
… to v něm bylo zašitý i uzený ne? ![]()
Tak krásný večer všem a dobrou noc! doufám, že jsem nezapomněla na něco reagovat, ale napovídali jste toho hafo ![]()