Poradna duly
Jana Čurdová
Veru velká gratulace Kubíčkovi k zoubku ![]()
Tak já si dala kávu a hlava přestala bolet, jídlo mě asi vytrávilo, už je mi líp ![]()
Ivo až budete v Brně na delší dobu tak se určo domluvíme na srazík ![]()
Fida jsem osprchla byl celý ulepený a zpocený, dala jsem mu na spaní jen takový lehký overálek s kr. rukávem a kr. nohavicemi. Dnes jsme ani nebyli venku
Tam to tak paří, že jsem ráda, že jsem v chládku.
Večer se zastaví táta s přítelkyní, my jsme dnes samá návštěva. ![]()
Tak Fido právě tlačí, to mě dělá vždy, když ho vykoupu a namažu zadnici, tak se musí posrajdit ![]()
Hani, Davídek je taky šikovnej klučina. Asi se mu to moc líbilo
Úklid koupelny jsem prováděla včera, to je vždy tak na hodinu
To by se dalo úklizet pořád dokola.
Ahoj! Tak já se taky hlásim po úklidu koupelny a WC apod.. Na záda mi tedˇdýchá manža, který dnes vyluxoval a tedˇmyje podlahu.. (To snad půjdu oslavit)-:)) Není to u něj příliš zvykem, ale dnes měla asi nějakou slabou chvilku…-:)
Vrátili jsme se z návštěvy od tchánovců, stal si báječnej trapas, Baruš se po cestě v autosedačce pěkně pokadila a to tak šikovně, že obsah plíny vytekl po stranách na oblečení… Takže jsme ji v autě museli svlíknout, nechali ji jen v plíně a bundičce (ještě že jsem si ji nějak omylem vložila do tašky) a vyrazili na návštěvu-:)) no což.. to se stává. Byla to docela legranda.
Já dávám tedˇ Baruš do kočárku taky klobouček, ale ona si ho ráda sundává, jeden už stačila ztratit..-:(
Taky už dokáže spát do 5hod, ale pak to většinou končí… Dnes začala knourat v 6h a bylo-:((
Bramburku, spite v kuse až do 5 hod? tak to závidím, u nás je minimálně 2× probuzení, sice se napije a spí dál… , ale spát v kuse budu asi až bude v pubertě
![]()
tak teď mi tam skočilo něco co nemělo
, morduju tady metřík a zatim jsem nevyzkoumala, jak ho vložit pod text
S.O.S.
![]()
hmmmm tak nic, omlouvám se za milion příspěvků, ale nějak se mi to nedaří
![]()
Ahoj maminy,
uuuf, to mi dalo zabrat to všechno přečíst ![]()
Veru, velká gratulace Kubíkovi k zoubku
A ten metřík-koukni do diskuzí na metřík a tam si to vyzkoušej.
Mončo, to je fajn, že už je malýmu dobře.
Hani, Davídkovi se ten zoubek už určitě taky brzo vyklube a bude sladce spinkat.
Oblíkání do kočárku-dávám klobouček(takovou leteckou čepičku s kšiltem)-je přes ouška, jenom když fouká, jinak ne. Mám na kočárku odepínací ten zadní díl té boudy, tam je síť, takže se mu tam ten vzduch aspoň trochu hýbe a oblékám jen body s krátkým rukávem a ponožky.
Na jídlo otevírá pusinku jen když má hlad, většinou poslední dvě lžičky už do něj nedostanu, protože prská a má zavřenou pusu, dělá to jako protest a má z toho hroznou radost
Na pití mu dávám čaj Čajánek-Blažené bříško, začala jsem ho dávat z flašky, protože z toho hrnečku mi vypije moc málo ![]()
Gabko, tenhle bazének se mi taky líb nejvíc, že má u stříšku
Asi taky koupím, ještě nevím.
Kdo jste byli na víkend, bezva, že jste si to užili ![]()
Kubíčkovi a Hynečkovi vše nej nej nej…
Tak, snad jsem na nic nezapoměla
![]()
Dobrý večer holky,
zdravím všechny na konci víkendu, který byl u nás dost utahaný, ale plný ![]()
Barunce a Hynečkovi vše nej !
![]()
Doufám, že martodům je líp a taky gratulace k zoubku !
V pátek jsem absolvovala dvě návštěvy a pak jsme ještě odpoledne jeli na nákup. V sobotu ráno dojel můj táta, a odpoledne jsme opět byli plavat - no zase děs nevím fakt, zda to dochodíme. Ještě, než jsme vlezlydo vody, tak se mě malá křečovitě držela, až mě ji bylo úplně líto ![]()
Potom po plavání jí dědeček vzal ještě ven a my se nachystali a jeli jsme na večeři do Brna, ale vlastně jsme si to vůbec neužili, já kolem deváté domů volala a malá ještě nespala a prý plakala, takže jsme dojeli dřív, já už byla jak na trní…nevím, normálně ji dávám hlídat, ale vždycky to bylo přes den, na večer ještě ne.
Dnes taky procházka a odpoledne oslava těch narozenin, takže tady byl ruch, malá vůbec nespala, byla pak přetažená a vlastně skoro doteď ještě pobrekávala a nechtěla spát…normálně usne sama do půl hodiny.
No bylo toho moc, takže příští víkend musí být volnější ![]()
Já malé na noc dávám bodýčko s kr. a jen ji přikryju nohy peřinou, většnou, jak pak jdem spát tak ji ještě musím přikrýt, je odkopaná.
No a přes den lehké kalhoty nebo šortky a na hlavu nic, snažím se ji nemít na sluníčku a stejně je na hlavě s těmi vlasy spocená, jak kůň, chudák…
No a úklid, tak průběžně, malá je docela hodná, tak to tak nějak stíhám a pokud něco není včas, tak to není a šmytec - jsem teď tvrdá, předtím bych bláznila, ale nedá se vše. Přítel taky pomáhá ![]()
Takže přeji krásný zbytek večera a klidnou a CHLADNOU noc.
Pa Ha
Dobrý večer holky,
Bramburku to jste měli celkem zábavičku
Ještě, že je tak teplo, že nebyla Barušce zima ![]()
Filas usnul až kolem 21 hod. byl úplně mokrej a pořád se převaloval, přitom má otevřený okno. To je dusno zase. Já chci déšť!!!
Jdu kouknout na nějaký ten bazének, už jsem oznámila tátovi, že pokud bude takhle teplo tak se stěhuji s malým k němu
![]()
Tak hezkou dobrou noc pa
¨Dobré ranko holky,
tak včera jsem tu nebyla, protože jsme po snídani vyrazili na tenis a pak si tam dali obídek a domů dorazili okolo druhé. Pak jsem prala a poklidila po návštěvě a nejdnou byl večer a to jsem koukala na HBO na Alexandra Velikého. Krásná neděle, to byla, vám povím.
Stázince dávám šátek nebo klobouček, pouze pokud moc fouká a nebo když není v kočárku a svítí sluníčko. Jinak doma má jen body s krátkým rukávem a ponožky a na ven přidáme kraťásky.
Moni paráda, že je Matýskovi už fajn.
Chci se zeptat, jak to tak čtu, tak skoro všechny dáváte miminkům žloutek, proč? To se má?
Ivo vítáme Tě doma. Ještě že vám to s tím autem dobře dopadlo. A co vínečko bylo dobrý? Už jste si domluvili burčák
Ten čas tak letí, že to bude cobydup.
Hape to se máš s tou zahradou. Taťka bydlí daleko?
Veru gratulujeme Kubíčkovi k zoubečku.
Tak dneska máme poslední plavání, jsem zvědavá, jestli nám dají nějaký výzo nebo aspoň diplom nebo něco.
JInak jsem slaměnka, manža odjel a vrátí se až zítra večer a to samé bude v pátek a vrátí se až v sobotu.
Stázinka pláče, tak musím jít
Krásný den
Ahoj holky,
dneska nějak fofruju, tak se stavím večer. Metřík zkusím, díky za tip Jarčo.
Ale při mém „počítačovém talentu“, to asi nechám na víkend na bráchu, je programátor, tak to bude asi jednodušší
![]()
Gabko, žloutek se dává 1× týdně místo masíka /začínala jsem s půlkou/, pořádně uvařit a rozmíchat do jídla. Hlavně ne bílek …
tak přeju všem krásný den, i když bude asi teda pařák ![]()
Ahojky holky a miminka ![]()
Tak my dnes vstávali až o půl 9. Fido se celou noc převaloval a v 6 velký vykládání, ale asi si to rozmyslel a spinkal dál. ![]()
Gabko táta bydlí asi 15km od Brna, což je v pohodě a kousek. Tak se asi nabalím a pojedu tam, co doma, tam by malej byl pořád na zahradě na vzduchu. Dala bych jej pod slunečník a na deku a je to ![]()
Dnes musím volat účetní, zas potřebuji jakési potvrzení o příjmu, jé to zas bude, ona než něco vypíše a pochopí co po ní člověk chce, tak vás to stojí majlant na tel. a pak ještě za ní cestovat ![]()
U nás opět paří slunce
![]()
Jdu na kávičku krásný den pa
Hape tak to je skvělé. To bych taky brala!!!!
Já žádné potvrzení nepotřebuji, protože nám nic nedají, manžel vydělává dost (pro ně, pro mě ne
). Tak mám od úřadů pokoj. Máme jen rodičák a kvůli němu nemusím už nikam chodit, naštěstí.
Stázinka spala dneska jenom do šesti, protože taťka odjížděl a malá spala s námi a tak nás vybudil, teď spinká na balkoně, tak mám chvíli čas na vzchutnání kávičky.
Heykz si užijte všichni dnešní sluníčkový den