Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dnes jsme byli konečně na tom očkování, tak jsem zvědavá na reakci. Dostal tu lepší, tak doufám, že to proběhne v pohodě.
V 8hodin jsme vyrazili z domova a už tam byl šílenej pařák. Přes den budeme doma a ven vyrazíme až navečer, to už se dá vadržet.
Gabko, ty se máš. To já pro potvrzení běhám každý 3měsíce, páč na průměrnej plat koukáme ze zdola
, takže dostáváme i příspěvek na bydlení a sociálák, ale v červenci se už budeme dívat ze zhora
, takže bude líp.
Jinak noc u nás klasika, několikrát vzhůru. Holky, já vám závidim ty spací dětičky.
Veru, já jsem taky „pc antitalent“, takže mi metříky dělal manža.
Jdu zkrotit děti, páč se řežou jak psi.
Zatim ahoj.
Tak jsem šupla malýho do klokanky a šla do obchodu pro brambory, malýmu na obídek. A mám dost, venku je na padnutí, malej měl jen bodýčko a klobouk a byl úplně mokrej a navíc se řádně podělal až na záda. Jsem ho převlíkla opláchla a už spinká v postýlce. Souhlasím s Hankou ven jdu až navečer, nerada bych sebou někde mázla ![]()
Hani snad bude tohle očkování lepší, my jdem 4.7. už se netěším teď , to zas bude a ještě k tomu ten hic ![]()
Všude mám otevřený okna a dveře a tady se nehne ani kousek vzduchu!!
Zatím pa
Tak Vám řeknu, že jsem úplně zplavená. Stázinka od rána jenom mrčí a pláče, tak jsme šly na poštu a pak se trochu projít. Když usnula sedla jsem na lávku a už se mi nechtělo vstát. Vedro jako blázen, už se těším jak půjdeme na plavčo, když vylezeme z vlaku tak je to dokopce a ještě k tomu asi 30 schodů a musím Stázinku vynést i s kočárem ![]()
Teď na to budu sbírat síly. Razíme sice až ve dvě, ale teď dám Stázince najíst a tak takže jestl mi zbude hodinka na leháro, tak to bude moc ![]()
Ahoj dnes,
u nás samo, jako jinde vedro jak blázen, já jsem ještě neměla odvahu jít ven, stačí mi to na balkón, kde je hic, takže asi na večer půjde tatínek
, já valím na kosmetiku, tentokrát sama, tak bch je třeba vzala sebou a mohli by se tam projít…
Jinak nás očkování, myslím ta předposlední injekce čeká ve čtvrtek v poradně, minule ani nepípla a ani ji to myslím nebolelo, jen měla hrču na nožce, ještě 5 dní.
Teď se tu válí na hrací dece, jen v bodýčku a ponožky si úspěšně sundala a je spokojená. Já jsem jak omámená a mám ještě hromadu povinností ![]()
Pěkný den !
Pa, Ha
Ahoj holky,
venku je takové dusno, byli jsme v Bauhausu a hned jsme šli domů, žádná vycházka, doma to profukuje, tak jsme radši tady.
Veru , taky gratulujeme Kubíčkovi k zoubku.
Výlet byl hezký, ale krátký.
Gabko , vínečko bylo dobré. Masíčko nebylo, ale dostali jsme 2 šampáňa domů a kýbl jahod. Burčák bych si dala, ale to si budu muset ještě chvíli počkat ![]()
Krásné odpoledne
![]()
Ahoj,
tady je úplně nedejchatelno, ani větříček nefoukne.
Davča na očkování nemá zatím reakci žádnou, tak doufám, že to tak zůstane.
Venku jsme byli jenom chvilku, pak jsem hnala domu k větráku.
Jdu dělat véču, tak zatim ahoj.
Jestě jsem zapoměla na váhu, tak k dnešnímu dni má Davča 7.850g.
Ahojky holky,
tak já byla dnes venku 2 hod. a proseděla jsem je ve stínu pod stromem a měla i tak dost. Za chvíli jedeme k tátovi, nabalila jsem sebe a Fida a jedem si užívat, já budu chytat bronz a Fido řádit na dece na zahradě pod slunečníkem ![]()
Tak se s vámi prozatím loučím, vrátíme se asi ve čt nebo v pá, tak pak hned za vámi přijdu poklábosit. Tak vám přeji hezké slunečné dny a nějak ty vedra přežívejte
![]()
Hani Davídek má moc hezkou váhu, jsem zvědavá kolik jsme přibrali my ![]()
Tak krásný večer a brzo ahojky pa
Zdravím maminy,
to vedro je hrooozný, mě z toho klepne
.
Dominik má od rána teplotu a je protivnej, pořád kadí, má červenej zadek, no hrůza.
Mám dotaz: ten žloutek se dělá tak, že se uvaří celé vejce a ten žloutek se vyndá, nebo se oddělí žloutek od bílku jako na koláč a hodí se do vody uvařit? Se asi blbě ptám, ale jsem z toho zmatená
![]()
V noci mi malej docela hezky spal, vzbudil se na jídlo až ve čtyři a pak v šest a to už neusnul, ale to je normální, že tak brzo vstává.
Nám teď nějak blbne pc, předevčírem nešlo vůbec ![]()
Zatím ahoj
Peťo , pěkně si to užijte u tatínka.
Hani , Davča má pěknou váhu.
Tak u nás už slyším bouřku. My už jsme po večeři a Péťa šel s kamarádama které dlouho neviděl na pivko.
Hezký večer
![]()
ahojky holky,
to je děsný počasí, asi padnu
,trochu se tu teď zvedá vítr… tak že by ??
No chtělo by to sprchnout.
Jarčo, já vařím, celé vajíčko a pak žloutek oddělím /vařím asi 15 minut, aby bylo opravdu dost,nevím, jestli je to správně, ale kvůli salmonele atd /. Podle mě bys nic nezkazila ani jak píšeš ty - nejdřív oddělit a pak uvařit. Asi je to jedno ![]()
Chci se zeptat, když mixujete maso, je to úplně hladká kaše nebo sem tam kousínek/maličký/ zbyde? A kojící mamky, po masozeleninovém obídku dokojujete? Slyšela jsem , že se nemusí, ale všechny kámošky ještě pak kojí.
HaPe, tak si to krásně užijte !
Gabko, jak jste zvládli plavčo? Teda spíš ty schody
, jsem byla zplavená, jen jsem to četla ![]()
Ha, co je to hrča ?
, ale asi nic vážnýho co? Tipuju to na modřinu ![]()
Ivo, burčáček bych si taky dala, za mých „mladých let“
jsme jezdili do Uh. Hradiště a tam ho bylo… ![]()
Jinak zoubek už cítím, když mu přejedu po dásni, v noci se teda budil pořád, nevím, jestli hicem nebo zubem. Mazali jste někdo gelem Mundisal? Já mám problém se trefit na ten zub, jak sebou mele, strká tam jazyk, tak to má namazaný všude. Snado to neva ![]()
Tak krásný večer, já si jdu dát sprchu… asi ledovou ![]()
Ahoj holky!
Tak u nás už bouří a leje.
My jsme dnes vedro ani moc nevnímali - byli jsme zase celej den na Homolce. Dopolko jsem chvilku popracovala a pak jsme v poledne šli s Matem do bazénu. Byl spokojenej jako želva. Ani mu nevadilo, že je voda studenější než tam, kam chodíme do kurzu. Samo jsme tam budili patřičnej zájem a skoro by to stálo vybírat „čumné“
Vesměs tam plavčily starší ženský a všechny byly z malýho plaváčka úplně u unešený. Shlukly se kolem nás a obdivovaly a chtěly ho chovat. Do vody jsme vlezly dvakrát, takže tam strávil skoro 45 minut, ale snad to neva.
Pak jsme šli s kolegama do curkárny (taky je v nemocnici) a nakonec jsme se vrátili do kanceláře a tam drbali až do čtyř.
Burčáček bych si taky dala. Naposled jsem ho pila koncem těhu a těšila jsem se na něj asi měsíc jako malý děcko. Já mám ráda i víno, ale správnej burčák to je fakt nektar ![]()
Gabko - tak co, máte morký vysvědčení?
Nebo jsi byla mokrá jen ty cestou na plavčo?
Hani - Davídek má parádní váhu.
Veru - my zoubek cítíme i vidíme víc než týden, ale zatím se neprořezal. Hodně budící noc jsme měli jen jednu, ale tak nevím, jestli kvůli vedru nebo kvůli zubu. My máme taky gel - jenom nějakej jinej - Calgel. Ale koupili jsme ho až po té brečavé noci.
M.
Žloutek - já ho nejdřív oddělila a vařila samotnej „rozmajdanej“ mez zeleninou.
Mončo, já mám zeleninu právě ve skleničkách Hipp a do toho jen přidávám maso nebo ten žloutek, ale kdybych to vařila celý, tak to udělám jako ty - všechno jedním vrzem
![]()
Teprve teď chvíle klidu. Stázinka už spí. Dneska jsem si nemohla ani dojít na wc, aby neřvala.
Plavčo to bylo úžasný, žádný totiž nebylo. Já už sedím před hotelem, kde je ten bazén, splavcená, venku 32 ve stínu a telefon. Plavčo odpadá, voda je špatná,bakterie a moc chloru. Já mylsela že se picnu!!!! A šla jsem domů, pěšo, asi hodinu. Řeknu vám, dneska byl pro mě náročnej den, jako nikdy!!!!
Aspoň, že tady začalo pořádně pršet!!!!!!! Snad ten děšť vydrží aspoň hodinu, aby to stálo za to.
Dobrou noc, jdu douklízet to, co jsem za celý den nestihla.
Gabko - tady to bych soptila. To na vás nemají telefon, aby dali vědět předem? U nás chtěli číslo na oba rodiče, aby nás určitě sehnali, kdyby se něco dělo.
Ještě se chci pochlubit, že jsme koupili Matovi jídelní židličku. Po chvále, kterou pěla Gabka na Jané Activa, jsme ji taky pořídili. Jen tu starší verzi. Hodím fotku do galérky.