Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
19.6.06 22:39

Pěkný večer…horký :roll:

Veru , hrča, no myslela jsem jako boule, já se omlouvám, možná je to nářečím :oops:

Gabko , tak to bych se naštvala dvojnásob :evil: …no nevím, jak by to probíhalo u nás, jelikož ti na mě třeba nemají ani telefon :o

HaPe - asi pozdě, ale užijte si to, tam vám bude líp

My se s malou prošli vlastně až teď navečer…a stejně špatně usíná, poslední dny, asi je to tím horkem pořád se převaluje, přitom je unavená, chudák, tře si očička a i tak…jinak spí dlouho, dnes do 8,30, což je fajn…takže čekám, co bude :!

Dobrou noc.
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.6.06 09:59

Krásný opěr velmi velmi slunečný den,
my se Stázinkou jsme razily do Karlína ajely jsme vlakem o půl deváté a bylo vedro jako blázen.
Na plavání na nás telefony i maily mají. Ona tam přijela a asi jí řekli, že je voda nevhodná, nebo to asi zkoumala ona, viděla jsem tam stát její auto. Lekce odložena na září. Byla jsem hodně zklamaná!!
Dneska přijede nová hlídací teta. Bude hlídat 2× týdně, vždycky v úterý a pátek. Padne na to celý rodičák a ještě něco doplatíme, ale od ledna už mi něco zbyde!!!!
Tak mě napadlo Pražandy, což takhle dát si srazík třeba v pondělí? 26.6.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.6.06 11:12

Ahoj holky,
večer u nás bouřilo, takže se v noci dalo i spát, ale od rána už to zase pere achjo.

Reakce na očkování vůbec žádná, teda zatim, ale snad už nic nebude.

Jdu dát spát Davču, tak zatim ahoj.

A neupečte se.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/26.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.6.06 11:16

Ahoj holčiny!

Tak venku je zase nádherně a já už se těším na dnešní plavání. Mates teď chrupe, já jsem mu dala vařit obídek a teď mám chvilku pro sebe.

Gabko - srazík už bysme měly konečně uspořádat, když holky v Brně už to zvládly :-) V pondělí bych mohla, ale s tím omezením, že v 15.00 mám jednání na Homolce.

Ivčo - dortík v galérce je super. Jestli budu chcít příští úterý dort k narozkám, tak si ho budu muset upéct sama :-)
Tobě ale všechno nejlepší!!!

http://www.gify.nou.cz/…ubory/91.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.6.06 11:29

Ahoj holky ,

přeji vám krásný slunečný den.

Ráchelka skoro pořád spí v těch vedrech a když nespí, tak chce kojit.

Mončo , díky za přání. Ty máš narozeniny příští úterý?

I Gabka má narozeniny teď v létě, že jo?

Na ten sraz v pondělí můžu, zatím nic nemám.

Jdu uklízet a vařit, dnes i zítra čekáme návštěvu.

Zatím pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.6.06 11:34

Hani , Davídkovi gratulujeme k sedmiměsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/42.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.6.06 11:40

Davídkovi - taky všechno nejlepší k 7 měsíčninám a ať se mu brzo vyklube ten zlobivej zoubek!!!

http://sirmi.borec.cz/pimboli/42.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.6.06 12:11

Davídkovi přejeme vše nej a jak už tady bylo řečeno, co nejdříve pusinku plnou zoubků.

Ivo ano já mám narozky za 14 dní, zase o rok více :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
20.6.06 17:10

Hezký den holky,

Davídkovi přejem vše nej ! :D :D

Iva je od rána, taková divná, poplakává, je nesvá a pořád kaká, takže začínám mít podezření, že se zase ozývá zub, ale jinak tedy žádné příznaky…no tyhle stačí.
Uklidila jsem, uvařila a byly jsme na kráté procházce se ségrou. Malá je po hodině úplně mokrá a to ji mám jen v pleně a lehkých šatičkách, no hrůza.

Večer jdeme na vyřizování, takže mi malou pohlídá kamarádka.

Dnes i objevila, že se dají ty prsty na nohou i strčit do pusy, tak je furt žužle :lol:

Takže zatím pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.6.06 19:52

Nazdar holky,
Davídkovi všechno nejlepší k 7.měsíčninám :lol:
Tady zase v noci vůbec nepršelo, jenom se hrozně blýskalo, ale ani kapka :(
To vedro je hrozný, malej je pořád spocenej, pod krčkem se mu udělaly potničky, je celej ulepenej od toho potu. To musí být hrůza pro ty mimča.
Mončo -to chodíš s prckem normálně na bazén, jak chodí dospělí??? Není ta voda moc studená? Taky bych s malým zajela, ale právě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.6.06 20:14

Jarčo - včera jsme byli v bazénu v nemocnici na Homolce. Znám to tam a chodí tam hodně málo lidí. Voda má 28 stupňů, takže zima tam Matovi nebyla. V pondělí a čtvrtky do jedné hodiny mají povolenej vstup i děti do tří let. Do běžného veřejného bazénu bych asi nešla. I když jednou jsme byli na zkušební plavací lekci v bazénu ve škole, kam chodí plavání školy a důchodci. Dnes jsme byli normálně na plavací lekci a to je v baby clubu, takže tam choděj jen malý dětičky a je to hlídaný.

Dnes jsme se poprvé potápěli. Bylo to super. Ani jedno mimčo ani jednou nezabrečelo. A to šli pod vodu rovnou celí. Prej můžeme trénovat doma, ale nějak si to ve vaně neumím představit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.6.06 20:15

Jo, Mates je taky pořád celej ulepenej. A potničky má taky. Naštěstí není vůbec protivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.06 08:19

Ahoj holky,
děkujeme všem za gratulace.

Ivo, vše nejlepší k narozeninám. Ten dort je fakt nádhernej.

Dnes jsem měla budíček v 6.10 a dost mě to vytočilo, páč mě nevzbudil Davča, ale nějakej blbec s křovinořezem. Normálně začínaj v 7.30 a dnes tak brzy. Davča vstával až v 7.30, tak jsem ještě mohla krásně spát.

Včera si vzal manža děti ven, tak jsem si udělala ukízecí den a dnes na úklid prdim. No vlastně i na vaření, takže budou k obědu tousty, vůbec se mi v těch vedrech nechce přitápět kamnama.

Jdu si uvařit kafčo, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.6.06 11:51

Nazdárek!

Tak u nás to chvíli vypadalo, že trochu zaprší, ale pak zase rychle vykouklo sluníčko. Občas se prožene nějakej mráček, ale zatím to na déšť nevypadá.

V galérce Zimňátka 2005/2006 jsou nějaký fotky z toho včerejšího potápění. Kdybyste chtěly mrknout.

Holky v deníčku začaly probírat váhu a hubnutí a já si zase uvědomila, že o tom furt jen kecám a výsledky žádný. Tak jsem hrdinně sedla na rotoped a vydržela na něm 25 minut. Teda lilo ze mě parádně, ale když Mat spí, tak bych to mohla praktikovat častěj. No uvidíme :-)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.06 12:47

Ahoj,

Mončo, plaváček je kouzelnej. Kdybych měla rotoped, tak na něm drandim několikrát denně, ale k normalnímu cvíču se nějak nemůžu dokopat.

Davča byl zplavenej, tak jsem ho byla zchladit ve vaně a je mu líp. Vůbec ho ale nemůžu donutit pít. Od rána vypil jenom 160ml sunaru a 20ml čaje. Kolik toho vypijou vaše dítka?

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital