Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
24.6.06 10:12

Tak já sedim u pc a zpívám si Kolíne, Kolíne........ apod. Máme tu totiž FEDO (fest. dech. orchestrů) hrajou nám tady pod oknama a ač já v dechovce nejedu, tak mě to nutí zpívat. Jestli někdo stojí za dveřma, tak musí mít výtlem, páč já a zpěv, to nejde dohromady.

To jsem teda zvědavá jak Davča bude v tom hlaholu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.6.06 10:23

dobré ráno /teda skoro poledne/, u nás noc hrůza,kojení po 2 hod! Taťka včera koupil mobilní klimatizaci,protože jsme v podkroví a to se fakt nedá! No, vychladí to pěkně - když pominu, že hučí, ale prý je nejtišší. To bych chtěla vidět tu hlučnou :roll: , ale jak se vypne, tak za hodinu je to zpátky nažhavený :(
Hani, živě si tě přestavuju, jak krásně vyzpěvuješ, já mám taky hudební hluch, ale Kubovi to zas až tak nevadí, … zatím :lol: :lol:
Světlušinko, vítej mezi náma ! Jseš dobrá s tim metříkem, mě se to ještě nepodařilo - PC antitalent, tak čekám na bráchu. Je fakt , že pak už jsem to nezkoušela, takže kdybych se třeba pár hodin snažila, tak to taky dopadne :lol: . Tak přeju krásný den, i když tady bude asi hican :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.6.06 11:01

Ahoj holky,

přejeme vám hezkou sobotu.

Světlušinko a Eliško, vítáme vás mezi námi.

Elišce gratulujeme k jejím včerejším a Matyáškovi dnešním sedmiměsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…oubory/6.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.6.06 11:25

Ahoj, ahoj,

Vítáme Světlušinku s Eliškou a zároveň přejeme vše nej k včerejším sedmiměsíčninám ! :D :D

A všem za přání pro Ivu :! :D

Včera jsem až do 24,00 seděla u kamarádky vedle v domě, a to jsem tam kolem 21,00 šla původně na 15 min. jen něco zanést… :D
Doma už oba spali :)

Samozřejmě je víkend a ač Iva normálně vstává po 8,00, dnes už bouřila po 6,00…jeli jsme na ortopedii, kyčle v pořádku, šlapky ještě musíme cvičit, ale další kontrolu máme až po novém roce :lol:

No a odpoledne chceme někam vyrazit…takže přejem všem krásný den !
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.6.06 13:05

Ahoj Hani,
díky za milé přivítání. My dneska vyskočili z postele docela brzo. Šli jsme s manžou koupit té naší cácorce ohrádku. Chudák, bude za mřížema, jako v kriminále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.6.06 13:08

Veru,
taky dííík za přivítání. …A s tou klimoškou je to dobrý nápad. Jsme na tom podobně. Bydlíme v půdním mezonetu a teplota tady dosahuje až šílených 34 stupňů :x Fůůůj :evil: Původně jsem si říkali, že alespoň nahoru pořídíme žaluzky a že to bude stačit. Ovšem, když je tu o půlnoci pořád 29, tak o tom začínám pochybovat. Prostě se to nestačí vychladit. …A jakou klimošku jste pořídili? Asi to u nás bude brzo aktuální nebo upečeme sebe i mimise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.6.06 13:09

Ivuš, jsi zlatíčko :lol: Dííík za gratulaci. Elišce to samozřemě vyřídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.6.06 13:12

Hani (asi podle toho "Ha :lol: ),
taky moc děkujeme za blahopřání. My už máme půlroční kontrolu kyčlí za sebou. Všechno OK. Co provádíte s šlapkama? My původně masírovali palečky (trošku se Elišce točily dovnitř). Ovšem MUDr. řekla, že už nemusíme (to řekla už ve čtyřech měsících). Mě se to ale nějak nezdá. Příští týden jdeme na fyzioterapii, tak se tam raději ještě poptám (i když to není úplně z jejich ranku). Uvidíme.

Pááá. Valím baštit, když malá už nášup dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.6.06 13:32

Světlušinko, klimoška je velká tak 1 m/výška/ x 40 cm, vývod je z okna ven, takže nám kouká trubka :lol: . A chlazení má od 17 - 31 stupňů,různé ventilátory, rychlosti a další blbiny, moc tomu nehovím. Stála něco málo přes 8 tis. Ale jak říkám, na noc až budou vedra ji asi budu muset nechat zapnutou :? . Teď pádíme na chajdu, večer ještě juknu. Pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.6.06 13:43

Ahoj holky,

Veru užijte si to na chatě. My jsme zavřené doma. Stázinka teď spinká na válendě v pokojíčku. Čekáme na taťku až se nám vrátí z akce a večer zajdeme na koupák na procházku, teď ani nemůžeme - vyprala jsem kočár.
Svetlusinko jak pak se jmenuješ? Tvůj Nick se mi špatně píše, je moc dlouhý :D Kokuám, že máme skoro stejný byt, my máme taky půdní mezonet, teda jen vrchní patro je už pod střechou. Odkud jsi? Jsem prostě holka zvědavá. My ohrádku už máme dýl, a teď už se tam malé moc nelíbí.
Ha tak sis užila bezva večer, co?
Ivo jak pokračují úpravy v novém bytě??
Hani ty jsi asi na festivalu, co? Angažovali tě??? :lol: :lol: Já jsem taky absolutně bez sluchu, ale jak říkala Veru, ani naší malé to nevadí :P

Matýsek je sice na výletě, tak mu tam posíláme pusku k 7. měsíčninám
 http://animace.org/…/G320066.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.6.06 13:47

Světluš, šlapky musíme ohýbat jakoby ven, protože je má taky mírně stočené, no děláme to už od měsíce věku, občas, a je to mnohem lepší..teď už jen na jedný…

Klimu nemáme, bydlíme v jedničce a máme byt otočený na sever, takže si ale dokážete představit, jak tady je na jaře a začátkem podzimu…už a ještě se netopí, ale tady už je na hrubý ponožky a svetry…takže nevím někdy co je lepčí :( :)

Pa, pa…jedem taky ven, tak večer !
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.6.06 17:47

Ahoj mamči,

Gabko, práce pokračují, bude se to teď malovat, ale ještě je třeba udělat koupelnu a vodař přijde až ve čtvrtek, a to to mělo být do 30.6. hotový, takže se to mírně prodlouží :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.6.06 18:23

A budete malovat na bílo? Nebo barvy? Jéje, to je blbý, že se to prodlouží, snad se vám nesetkají hned dva nájmy, to bybylo nemilé. My malovali během loňska hned dvakrát - v srpnu na barvy a krása a pak týden před vánoci znovu, protože jsme měli věnec na stole (máme skleněný) a ten věnec v noci chytil (zapoměla jsem zhasnout svíčky) a ráno bylo doma bílo. Řeknu vám holky, že už bych to nechtěla nikdy zažít. Taky u nás nenajdete jedinou svíčku a jedinou zápalku. Stůl jsme museli koupit nový, ale naštěstí máme výborné pojištění domácnosti a tak nám to zaplatili. Dá se říct, že jsme neměli žádnou finanční škodu, jen psychickou a taky uklízecí a to jsem proti vánočnímu úklidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.6.06 19:42

Ahoj holky a dětičky :lol:
Tak už jsme domáááá :lol: :lol: :lol:
Bylo to náááádherný,hned jak nabiju foťák,tak pošlu fotky,Martin byl akční a hned po cestě hodil kartu do fota,tak fotky už máme hotový :D
Byl tam ooooobrovskej bazén vyhřívanej solárníma panelama-néééé že by to bylo tedak potřeba..... :wink:
Místnost se šipkama a kulečníkem a krbem,houpací lavečka a síť-Šimon byl u vytržení :wink:
Myčka,pračka,krásný pokoje ve světlým dřevě,zastřešená veranda s ohništěm.
Každej den jsme grilovali a koupali se,měla jsem strach tam koupat Šimona,ale pak jsem se na to vyprdla a světe div se -ekzém se zlepšil :!
Asi že chlor desinfikuje a vysušuje,jinak si to neumím vysvětlit,ale je to fajn,protože na chalupě máme taky bazén a byla by škoda,kdyby se nemohl koupat :roll:
Byli jsme taky v Boubínským pralese,je to tam pěkný,ale moc komárů :roll:
Druhej den jsem ušla 14 km a málem mě trefil šlak,Martin mě přirovnal k Ivaně Chýlkové ve filmu Díky za každé nové ráno,jak šli taky na tůru.....Tak nějak jsem se pak potácela :lol:
Dnes jsme po cestě jeli do té Prahy k Nestorovi.Nechala jsem tam 5.000,– a jeli jsme dom :? 8O
Dostali jsme koupel,mlíko,čaje a mazání,tak jsem zvědavá,jak to bude fungovat 8O
Zítra odpo jedem ke kamarádovi na grilování,tak se těším :D
Hezkej večer a bacha na zítřejší bouřky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.6.06 19:49

Ahoj holky,
Gabko , angažmá mi nedali asi mě přes ty dveře slyšeli :lol: :lol:
Z ohně mám šílenej strach, než jdu spát, tak téměř vše vyndavám ze zásuvek a adventní věnec vůbec nemám, já bych se snad bála, že se sám zapálí. Kolikrát chodim po bytě a očuchávám zásuvky, páč mi připadá, že se něco pálí. U mě už to je asi fobie.

Tak si užijte hezký večer, já jdu koukat na můj oblíbený film.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital