Poradna duly
Jana Čurdová
Už se těšíme na srazík.
Všem maminám a cácorátkům přejeme krásný sny ![]()
Jitko, máš moc hezkou holčičku, ty zrzavý vlásky má po tobě? Je hezučká ![]()
no jó taky jsem teď koukala do galerky, všechny jsou moc, moc hezké a Eliška, je krásně zrzavoučká ![]()
Ten můj je na rybách a já…aby toho horka nebylo málo - žehlím ![]()
Tak dobrou a spavý mimina !
Ha
Jaruš, dííík
Já je sice trošku přibarvuju (teda, ty svoje), ale jinak jsou od přírody taky do zrz. Ovšem Elča už se tak narodila. Docela by se mi líbilo, kdyby jí ta barva zůstala. Je taková ne moc obvyklá. A třeba se jí budou dobře lovit klucííí ![]()
Dobré ráno všem,
taky tady to vypadá na déšť - hurááá ! ![]()
Iva spala jak dudek a vstávala až kolem deváté, asi ji to pěkně zmohlo.
Na srazík se tedy určo dostavím ! Těšíme se obě !
Zatím pa
Ha
Ahoj holky,
Brňačky ať se vám srazík vyvede!!!
Pražandy přece se nenecháme zahanbit!! Co takhle čtvrtek??
Ha hlídací teta je skvělá, teď chodí Soňa (maminka 40 Lucky 19), protože Lucka je na dovolené. Stázinka je nadmíru spokojená.
Jitus Ela je supr kočka!!!!!!!!
Jarčo my na plavání měli v bazénu 28°C, taky by mě zajímalo kolik by měla mít min. voda. V září jedem na ten Kypr a tam by mělo být moře 25°C, ale zase nevím kolik bude v bazénu, ten budeme mít přímo u východu z pokoje jukněte http://www.aeneas.com.cy/
Mončo to neva snad srazík vyjde ve čtvrtek. My jdeme na KO až 21.8.
Ivo tak už máte vymalováno??
Tak jdu něco pracovat, pak razím ke kadeřnici a pak na oběd. A pak zase pracovat.
Krásný den všem a připojujeme se ke včerejším gratulacím pro Šimonka, Filípka a Kubíkovi a dneska vše nej Kubíčkovi od Kamamky.
Ahoj holky!
Teď jsem slezla z rotopedu, tentokrát jsem vydržela 45 minut. Teda čtu si u toho knížku, takže žádnej závratnej sportovní výkon to není, ale i tak ze mě leje jako z vola ![]()
Dnes máme poslední plavání a jde s náma Honza, aby to natočil. Myslela jsem, že by si mohl vzít volno na zbytek dne a užili bysme si ty moje narozky, ale prej to asi nevyjde ![]()
Kubíčkovi všechno nejlepší!!!
Gabko - ve čtvrtek můžu a nemělo by mi do toho vlízt vůbec nic. Snad už to konečně klapne.
Jinak tu dovču tiše závidím. Já Honzu tentokrát nepřesvědčila ![]()
Jitko - jste s Eli obě kočky, moc vám to sluší!
Zatím páček Monika
Ahojky holky,
tak u nás jak psala Ha od rána leje a občas to tu i bouřilo.
Fido dnes spal do 9.30 tak jsme se krásně vyspali, teď už zas chrní.
Srazík dám zítra vědět KaVi sms páč Fido má od rána 37,4 teplotu tak pokud bude mít i zítra tak nepřijdu, ale táák bych chtěla. ![]()
Kubíčkovi vše nej nej nej
![]()
Moničko všechno nejlepší k narozeninám
(teda snad jsem to dobře pochopila, že je máš
)
Za chvíli dorazí kámoška z práce tak dáme pokec, se těším.
Chodítko má úspěch, dnes jsem ho do něj dala na 10 min. než jsem nachystala obídek a hrozně se mu v něm líbí, jen mám teda asi 6× přejetý nohy a obražený kotníky, ale jinak pohoda
I jsem ho v tom nakrmila a dobrý. ![]()
Tak já si jdu dát kávičku, zatím krásný den a budu načuhovat pa
Jo a fotečky jsou krásný a Eliška je hezká zrzinka
![]()
Ahoj mamči ,
Gabko , vymalováno ještě nemáme. V ten čtvrtek bych snad mohla na sraz.
Kubíčkovi přejeme všechno nejlepší.
Mončo ,gratulujeme k narozeninám.
Světlušinko Eli je nádherná holčička, ty vlásky jsou fakt moc krásný.
Holky, díky za přání.
Přišla k nám návštěva, tak už se dnes asi neukážu.
M.
Ahojte,
Monče a Kubíkovi všechno nejlepší…
Gabko-je to krásný ten hotel ![]()
Dneska jsem byla malýmu koupit jídlo a koupila jsem mu mimo jiné i ty dětský sušenky, takový ty piškoty, jsou od Hera, normálně takový světlý. Prý se ale dělají i nějáký tmavý, ale ty jsem nesehnala, nevíte která firma je vyrábí?
Už pomalu začneme dávat lepek.
Tady pršelo jen trošičku, žádnej zázrak to nebyl, jen asi patnáct minut a žádná průtrž ![]()
Miminka jsou krásný všechny a děkujem za pochvalu toho našeho drobečka ![]()
Zatím ahoj
Nazdárek holky ![]()
Tak jsem se před chvílí vrátila z chaty,byla jsem tam na návštěvě za babičkou. Šimon už je vykoupanej a uloženej,ale spát asi zatím nebude,ječí tam jak na lesy ![]()
Peti ,těch 37,4 má po odečtu půl stupně? Jestli jo,tak je to možná k zubům.
Zrušila jsem Šimonovi rychlozavinovačku a je to peklo
Furt se v té postýlce motá dokola a nejlepší na spaní je asi poloha napříč ![]()
Na zítřejší srazík se moooc těším a taky si udělám radost a něco si koupím a Šímovi pochopitelně taky
Má všeho málo
![]()
Dala jsem si jahody s mlíkem,mňamky,dobrota!
Z postýlky se ozívá řev,jdu na něho
![]()