Poradna duly
Jana Čurdová
Tak hurá ![]()
To je fajn, že jste se pobavily.
Juknu na fotky…
KaVi-taky se dívám, no takovýho manžela bych si fakt přála
![]()
Tak ahoj
Monho ,Šimon nesedí,ani neleze… ![]()
Takže klíd ![]()
Dnes jsme to na srazu řešily,každej to má holt jinak,ale myslím,že i my opozdilci to doženem,ne? ![]()
Koukala jsem na fotky a už se těším, že nám to zítra taky vyjde.
KaVi - to se nebojím, že bysme to nedohnali
Mates se i tak všude dostane válením sudů.
Teď se nahatej plácá na zemi na osušce po koupání. Navečer usnul a probral se o půl osmé. Takže předpokládám, že definitivně to zalomí tak kolem desáté.
Honza šel do hospůdky a já se těšila na klidnej večer, no asi nebude ![]()
Ahoj holky,
tak já se konečně dostala k PC, abych něco napsala.
Srazík byl moc fajn, holt ženský s miminama si pokecají
Elinka i Šimonek jsou moc hodní a roztomilí, to můžu potvrdit ![]()
Podrobnosti už popsala KaVi, takže je známo.
Já se ještě pak stavila v pár obchodech a jela jsem pro toho svýho a jeli jsme dom.
Bouřka nás chytla po cestě…
Iva se napila a mazali jsme na schůzku, ohledně koupě bytu, tak nám držte palce, aby to vyšlo
, už jsme vycvičení.
Taťka je zase na rybách, Iva padla za vlast, a fotky jsou v galerce
…já musím ještě podělat, co se nesthlo a budu koukat asi na TV. Chůvu jsem nestihla ![]()
A jinak Hani, nám si na balkóně začly dělat hnízdo vlaštovky a to je hukot, jedou od rána do tmy a vůbec jim mrškám nevadí, když tam třeba sedím. I když tam bude binec, tak je necháme ![]()
Jsem nějaká vyřízená…asi ta postel přijde na řadu ještě před tou televizí.
Pa, Ha
Holky, tak vrátnej už zavírá ![]()
Dobrou noc a spavý miminka !
Ha
Ha,
to víš, že budeme držet palečky k tomu bytečku
A díky za přidání fotek. Byla tam fakt pohodička. Už se těším na příště a Eliška prý taky. Noví kamarádi byli moc fajn.
Tak všem dobrou noc vespolek a zase zítra.
Tak tady si už přejete dobrou noc a my tady s Matem klapeme do klávesnice ![]()
Holky , móc heký fotky ze srazu.
Nám přijel taťka tak se pomalu loučíme.
Dobrou noc.
Ahojky holky
se srazem v jednu zítra počítám!! Kde to teda bude??
Tak zítra zase budeme referovat my Pražačky. Stav účastníků bude vyrovnán 3 na 3 ![]()
Jsem nějaká hotová, dneska opět náročný den, více napíšu zítra ráno.
Dobrou
Nazdárek maminy,
tak fotečky jsou úžasný, fakt mě mrzí, že jsme se nemohli dostavit. Ale příště určitě přijdem
![]()
Maminám to slušelo a dětičky jsou rozkošný
![]()
Fido spí, ale před chvílí se probudil a úplně vařil, dala jsem mu čípek a namazala dásně a snad ta potvora zubatá brzo vyleze, je mi ho úplně líto, chudák ani se nezasměje a jen pobrekává a pospává. Dudlík tahá jak divej a nechtěl dnes ani jíst, jen vypil trochu mlíka ![]()
Mončo u nás se taky nesedí, vydrží tak 5 vteřin a padá jak hruška a lezení se snaží, ale moc mu to ještě nejde, jen se dokáže odrazit špičkami nohou, ale většinou se přetáčí dokola a dostane se kam chce. Sudy zá:,–(ně neválí, páč co si dal tu pecku do hlavy tak se zřejmě bojí, že se bouchne. Na posteli se chytne polštáře a přitáhne se ![]()
Takže nevěš hlavu, každý dítko je jiný a všechno to doženou ![]()
Ha taky držím palečky ať bydleníčko vyjde
![]()
Tak krásnou dobrou noc a klidná dítka pa
Tak Mat usnul před čtvrt hodinou a já půjdu asi za ním.
Ha - ať bydlení dopadne!
Ivčo, Gabko - kde přesně se sejdem, by mě taky zajímalo. Já tam nikdy nebyla. Pošlu vám do SZ svůj telefon, kdybysme se nemohly najít.
Dobrou M.
dobré ránko,
tady je krásných 20 a pod mrakem, huráááá ! Fotky ze srazíku jsou nádherný, moc vám to tam všem sluší ![]()
Mončo, lezení, sezení… oni to prckové zvládnou co nevidět. Každý mimčo je jiný, kamarádky chlapeček v 8. měs. chodil
a neteř se v 9. měs. s úspěchem převalovala na bříško a zpátky a oba jsou normální… I když klouček jaksi přeskočil lezení a rovnou si stoupnul a to neni dobrý kvůli mozku, tím jak střídají pravou a levou ruku,nohu, tak se jim tam něco rozvíjí a je to důležitý pro pozdější vývoj. Takže fakt neni kam chvátat ![]()
Kubík si sice 2× sednul,ale vždycky žuchne a nevydrží. No a lezení zatim taky nic moc, spíš se plazí a couvá ![]()
tak krásný den a ať se Pražandám povede srazík ![]()
Dobré ráno,
děkujem za držení palečků, bylo by to supr, tady je kumšt něco sehnat a tohle byla náhoda a za dobrou cenu, takže po tom jdem jak lvi ![]()
Dnes jsme vstávaly už po 6,00, nevím, jak to má, někdy spí do 9,00 a někdy bouří už nad ránem ![]()
Teď už je nervózní, chtěla by spát…
Pražačkám přeji, aby vyšel srazík a těším se večer na podrobnosti a fotečky ! ![]()
Zatím pa, pa
Ha
Pěkné ráno ,
Ha , ať vám to dopadne dobře s bydlením.
Gabko, Mončo , mohly bysme si dát sraz před Edenem na lavičkách, co myslte? Taky vám pro jistotu pošlu své telefonní číslo do SZ.
Dobré ranko holky,
dneska byla teda noc. Stázinka začala ve dvě ráno plakat a nedala se utišit. Nakonec jsem si s ní lehla v pokojíčku na válendu, vzaly jsme si tam peřiny a někdy po třetí usnula a já s ní. Ve čtyři jsem se vzbudila a mašírovala do ppostele vlastní
Teď už spinká na balkoně v kočárku.
Já jdu nandat prádlo do pračky, podívat se co si dám k obědu a pak na srazík. Musím odsud vyrážet ve 12, bydlím na konci PHA.
Eden platí a provoláme se, platí?
Fotky jsou bezvadný, taky vezmu přístroj ![]()