Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
28.6.06 20:26

Tak hurá :lol:
To je fajn, že jste se pobavily.
Juknu na fotky…
KaVi-taky se dívám, no takovýho manžela bych si fakt přála :roll: :lol:
Tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.6.06 20:40

Monho ,Šimon nesedí,ani neleze… :wink:
Takže klíd :lol:
Dnes jsme to na srazu řešily,každej to má holt jinak,ale myslím,že i my opozdilci to doženem,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 21:00

Koukala jsem na fotky a už se těším, že nám to zítra taky vyjde.

KaVi - to se nebojím, že bysme to nedohnali :wink: Mates se i tak všude dostane válením sudů.

Teď se nahatej plácá na zemi na osušce po koupání. Navečer usnul a probral se o půl osmé. Takže předpokládám, že definitivně to zalomí tak kolem desáté.
Honza šel do hospůdky a já se těšila na klidnej večer, no asi nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
28.6.06 21:02

Ahoj holky,

tak já se konečně dostala k PC, abych něco napsala.
Srazík byl moc fajn, holt ženský s miminama si pokecají :D Elinka i Šimonek jsou moc hodní a roztomilí, to můžu potvrdit :wink:
Podrobnosti už popsala KaVi, takže je známo.
Já se ještě pak stavila v pár obchodech a jela jsem pro toho svýho a jeli jsme dom.
Bouřka nás chytla po cestě…

Iva se napila a mazali jsme na schůzku, ohledně koupě bytu, tak nám držte palce, aby to vyšlo :roll: , už jsme vycvičení.

Taťka je zase na rybách, Iva padla za vlast, a fotky jsou v galerce :D …já musím ještě podělat, co se nesthlo a budu koukat asi na TV. Chůvu jsem nestihla :)

A jinak Hani, nám si na balkóně začly dělat hnízdo vlaštovky a to je hukot, jedou od rána do tmy a vůbec jim mrškám nevadí, když tam třeba sedím. I když tam bude binec, tak je necháme :)

Jsem nějaká vyřízená…asi ta postel přijde na řadu ještě před tou televizí.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
28.6.06 21:32

Holky, tak vrátnej už zavírá :D

Dobrou noc a spavý miminka !
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.6.06 21:40

Ha,
to víš, že budeme držet palečky k tomu bytečku :P A díky za přidání fotek. Byla tam fakt pohodička. Už se těším na příště a Eliška prý taky. Noví kamarádi byli moc fajn.

Tak všem dobrou noc vespolek a zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 21:42

Tak tady si už přejete dobrou noc a my tady s Matem klapeme do klávesnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.6.06 21:52

Holky , móc heký fotky ze srazu.

Nám přijel taťka tak se pomalu loučíme.

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.6.06 22:08

Ahojky holky

se srazem v jednu zítra počítám!! Kde to teda bude??

Tak zítra zase budeme referovat my Pražačky. Stav účastníků bude vyrovnán 3 na 3 :wink:

Jsem nějaká hotová, dneska opět náročný den, více napíšu zítra ráno.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.6.06 22:19

Nazdárek maminy,

tak fotečky jsou úžasný, fakt mě mrzí, že jsme se nemohli dostavit. Ale příště určitě přijdem :lol: :lol:
Maminám to slušelo a dětičky jsou rozkošný :lol: :lol:

Fido spí, ale před chvílí se probudil a úplně vařil, dala jsem mu čípek a namazala dásně a snad ta potvora zubatá brzo vyleze, je mi ho úplně líto, chudák ani se nezasměje a jen pobrekává a pospává. Dudlík tahá jak divej a nechtěl dnes ani jíst, jen vypil trochu mlíka :cry:

Mončo u nás se taky nesedí, vydrží tak 5 vteřin a padá jak hruška a lezení se snaží, ale moc mu to ještě nejde, jen se dokáže odrazit špičkami nohou, ale většinou se přetáčí dokola a dostane se kam chce. Sudy zá:,–(ně neválí, páč co si dal tu pecku do hlavy tak se zřejmě bojí, že se bouchne. Na posteli se chytne polštáře a přitáhne se :lol:
Takže nevěš hlavu, každý dítko je jiný a všechno to doženou :lol:

Ha taky držím palečky ať bydleníčko vyjde :lol: :lol: :lol:

Tak krásnou dobrou noc a klidná dítka pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 22:30

Tak Mat usnul před čtvrt hodinou a já půjdu asi za ním.

Ha - ať bydlení dopadne!

Ivčo, Gabko - kde přesně se sejdem, by mě taky zajímalo. Já tam nikdy nebyla. Pošlu vám do SZ svůj telefon, kdybysme se nemohly najít.

Dobrou M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.6.06 08:50

dobré ránko,
tady je krásných 20 a pod mrakem, huráááá ! Fotky ze srazíku jsou nádherný, moc vám to tam všem sluší :wink:
Mončo, lezení, sezení… oni to prckové zvládnou co nevidět. Každý mimčo je jiný, kamarádky chlapeček v 8. měs. chodil :roll: a neteř se v 9. měs. s úspěchem převalovala na bříško a zpátky a oba jsou normální… I když klouček jaksi přeskočil lezení a rovnou si stoupnul a to neni dobrý kvůli mozku, tím jak střídají pravou a levou ruku,nohu, tak se jim tam něco rozvíjí a je to důležitý pro pozdější vývoj. Takže fakt neni kam chvátat :D
Kubík si sice 2× sednul,ale vždycky žuchne a nevydrží. No a lezení zatim taky nic moc, spíš se plazí a couvá :lol:
tak krásný den a ať se Pražandám povede srazík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
29.6.06 09:14

Dobré ráno,

děkujem za držení palečků, bylo by to supr, tady je kumšt něco sehnat a tohle byla náhoda a za dobrou cenu, takže po tom jdem jak lvi :D

Dnes jsme vstávaly už po 6,00, nevím, jak to má, někdy spí do 9,00 a někdy bouří už nad ránem :)

Teď už je nervózní, chtěla by spát…

Pražačkám přeji, aby vyšel srazík a těším se večer na podrobnosti a fotečky ! :D

Zatím pa, pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.6.06 09:38

Pěkné ráno ,

Ha , ať vám to dopadne dobře s bydlením.

Gabko, Mončo , mohly bysme si dát sraz před Edenem na lavičkách, co myslte? Taky vám pro jistotu pošlu své telefonní číslo do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.6.06 09:39

Dobré ranko holky,

dneska byla teda noc. Stázinka začala ve dvě ráno plakat a nedala se utišit. Nakonec jsem si s ní lehla v pokojíčku na válendu, vzaly jsme si tam peřiny a někdy po třetí usnula a já s ní. Ve čtyři jsem se vzbudila a mašírovala do ppostele vlastní :P Teď už spinká na balkoně v kočárku.
Já jdu nandat prádlo do pračky, podívat se co si dám k obědu a pak na srazík. Musím odsud vyrážet ve 12, bydlím na konci PHA.

Eden platí a provoláme se, platí?

Fotky jsou bezvadný, taky vezmu přístroj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí