Poradna duly
Jana Čurdová
Mončo, přidávám se k přání hezké dovolené. Klidně oželím sluníčko, abyste ho tam měli Vy
Beztak si potřebuju trošku ochladit tělo. Sice tu už nemáme vražedných 34 (myslím doma
, ale jen 26. A to je na mě po těch vedrech akorát. Stejně je zvláštní, jak na srazíky bylo nádherně a teď se tak dramaticky změnilo počasí. V Brně pořád cmrndalo. Sice žádná pořádná bouřka, ale na změnu plánů to stačilo. No snad bude o víkendu alespoň trošku kloudně. V neděli jedeme za manželovou babičkou na narozky, tak by to chtělo trošku teplíčka, abysme mohli opíkat. Mňam, už se těším na ohnivý dobroty ![]()
Holky,
tak jsem pro pobavení hodila do albíčka pár fotek Elišky. …No a s tučňákem v puse Vám i miminkům přejeme krásné sny.
Ivo tak projíždím diskuze na emiminu a našla jsem jeden dotaz, na který ještě nikdo neodpověděl, ale já vím, že ty ji znáš ![]()
http://emimino.cz/modules.php?…
Tak jsem koukla na tu diskuzi a pokud jsem si to nepopletla, tak Míša (je od nás ze Zimňátek) snad dokonce bydlí někde ve stejnejch končinách jako Ivča. Takže by se jí rada od Ivči určitě hodila.
Dobrou
M.
Hezké brzské sobotní ránko,
holky díky za podporu. Včera jsem byla mimo tak jsem ani pořádně nereagovala na vaše příspěvky.
Malej zatím bez teplot, ráno dostal anti. a výživu, máme dietu!! Teď si s manžou ještě pospávají a já nemůžu zabrat, tak jsem si udělala kávičku a šla se mrknout co jste ještě psaly.
Moničko krásnou dovolenou, ať se vám počasí vydaří a užijte si to v pohodičce a co nejlépe
![]()
Gabko sedačka super, my jsme taky s manžou debatovali, že musíme koupit novou, malýmu z vajíčka lezou nohy a nerada bych mu je zalomila
Pořád jsme vybírali a nakonec včera přišel, že mu kamarád nabídl sedačku po klukovi, ještě jsem ji neviděla, ale manža říká, že byla nějaká drahá a že je jak nová, že ji používali jen málo. Navíc manža pro něj něco dělal, tak že by za ní nic nechtěl. Tak se podívám a když bude dobrá tak ji vemu.
K tomu autu my budeme mít příští týden konečně opravené auto po té bouračce, se těším až konečně někam vyrazíme na výlet. Je to celkem otrava, když jste na něj zvyklí a pak někam cestovat MHD je věčnost. Ale vydrželi jsme to statečně!!
Gabko a stím tonikem na odličování to je dobrý, ale já mám takový dny neustále. Nosím chleba do koupelny, talíř jsem strkala do ledničky, nejsem schopná složit normální větu a přehazuji slabiky a občas koktám jo!! Takže za 3 roky na MD budu totální blázen
![]()
Na tu diskuzi o naušničkách jsem taky koukala a napadla mě Iva od nás, že by mohla poradit ![]()
Tak se jdu mrknout na fotečky a fotečky se srazíku jsou úžasný ![]()
Krásný víkend, u nás je zataženo, ale mě to vůbec neva, páč musím sedět doma. Manža jede odpoledne na narozeniny kolegy z práce, tak jsem se těšila, je to i s dítkama venku na zahradě (taková zahradní párty) a já musím být doma béé
Snad jim nebude lít ![]()
Ahoj holky ![]()
Dnes odjíždíme na chalupu a budem tam až do pondělka,tak se těším,byla bych tam i dýl,ale máme v pondělí pediatra.
Peti ,tak koukám,že se pěkně střídáme,když mám potíže s malým já,tak vy jste o.k. a naopak ![]()
Myslíš,že ty dusičnany má v moči z toho,že kupuješ zeleninu ve které jsou?
Holky kupují jen bio mrkev a bio brambory,tam je toho prej nejvíc,ale ostatní zeleninu kupují normálně v obchodě…
Já dávám Hipp,ale občas skáknu do Bio obchodu,ale mám ho teda z ruky.Ve Slatině nic není,to je na prd…
Tak hlavně ať se Filípek uzdraví
Ať můžu dorazit a půjdem na špacír ![]()
Jinak se tady někdo ptal na Paralen čípky-tak ty se nedávají při průjmu,to mě říkal doktor,když měl malej teplotu a průjem.To pak jen Panadol sirup. Šimon je teď naštěstí o.k.,psala mě SZ holka tady z emimina a ptala se na toho Nestora,asi mají taky AE,tak jsem jí napsala co a jak,tak snad jsem trošku pomohla…
Včera malej vypil jen 100 kaše a spal až do rána
![]()
Jdu se balit a ještě juknu ![]()
Ahoj holky!
Tak my už máme sbaleno a čekáme, až se Mat vzbudí a nají, a pak už vyrážíme.
Díky za přání hezké dovči - snad bude, tady už je zase i trocha sluníčka.
KaVi - užijte si chatu!
Péťo - doufám, že až sem kouknu příště, už bude Filípek úplně v pořádku.
Zatím čauky
Monika a Mat
Holky,
tak Fido zatím dobrý, teplota žádná, nesrajdí a jí normálně, zub žádný, ale dásně stále naběhlé, spal celou noc až do 9.30 jen v 5.30 lék a ta výživa. Teď už je po obědě a spinká, jinak vyhulákává jak pardál a líta v chodítku, takže na nemocný dítě zatím nevypadá. Snad to nezakřiknu, ale ty antib. by mu měli pomoc.
Kači máme to asi z kupované zeleniny, přitom mám od kámošky domací a nebo se snažím kupovat nějakou kvalitní (jenže dovnitř nevidíš, že?!
)Ale prej to může být i z kojo vody. No tak teda nevím!!
Nakoupila jsem skleničky a dlabu na to, nebudu týrat dítko. Ale může to být zvýšený i z toho zánětu, ten má asi z toho tepla a pak jestli ho někde ofouklo, fakt nevím. Jen doufám, že v úterý to na KO bude dobrý! ![]()
Jinak Kači si to na chalupě užijte a pak se určo sejdem už konečně.
Tak zatím a budu koukat pa
Ahoj holky,
HaPe, to jsem ráda, že je Filípkovi líp. Do úterý to bude ještě lepší, uvidíš.
KaVi, pěkně si užijte chaloupku.
Mony, fotky jsem Ti poslala. Hezkou dovolenou ![]()
Gabko, té mamince s náušničkama jsem odpověděla ![]()
Světlušinko, Elince to moc sluší.-
Holky, malá včera začala říkat mama a ne. Taky si začala stoupat tak, že se chytla o zeď a na posteli si stoupla.
Pěkné odpoledne ![]()
Ivo, malá je fakt šikovná. To Eliška říkala mama asi měsíc a teď úspěšně přestala. Ten si jen tak žvatlá, ale smysl to moc nedává
Nesedí, natož, aby si chtěla stoupnout. Ale po mě pořád šplhá, jako malá opička ![]()
Kačko, tak ať máte na chaloupce báječně. A že zdravíme i Šimonka.
Elinka na chvíli usnula (a tatínek s ní), tak si asi půjdu taky zdřímnout, ať jim potom nevynesu spaní
No a až se probudíme, tak bychom asi vyrazili někam na prochajdu. A pak nakupovat. Ježiši, jak já to nemám ráda.
Ahoj holky, tak jakkoukám polovina nás je na doči nebo minidovči ![]()
U nás je krásně, sem tam se zatáhne, ale pohodička.
My jsme dneska doma a válíme se!!!
Tak jdu pokračovat, odpočinku zdar!!
Hape skvělá zpráva o Filípkově zdraví.
Ahoj holky,
HaPe, tak jak je aktuálně Filípkovi ?
KaVi, užijte si výlet ! ![]()
Ivi, tak Ráchelka je skutečně šikovná holka, to se musí nechat ![]()
Světluš, určitě zkoušejte dál neuspávat a uvidíš, že usne pak sama ![]()
Ještě na malou kouknu do galerky…
My jsme dnes byli v centru, počasí akorát, tak jsme se prošli, bylo fajn. Dorazili jsme dom až kolem 17,00…teď jsme utahaní, jen malá je plná sil ![]()
Pa, Ha
Důležité hlášení:
Dnes v 18:32 slítla Stázinka při bleskurychlém přetočení na bříško na zem ze sedačky tj. cca 35cm. Jen tak mimochodem - v tu dobu jí hlídal tatínek ![]()
Konec hlášení
Ahoj maminky,
Peti, je fajn, že je Filípkovi líp ![]()
Co jedete na dovolenou nebo tak, tak ať se vydaří…
Ivo, Ráchelka je prostě šikovný sluníčko ![]()
Jituš-s tím uspáváním to určitě zkoušej! Mě Dominik usíná bez houpánía chování asi od šestého měsíce s tím, že ho držím za ruku. Včera a dneska usnul sám, takže se to postupně lepší, ale chce to trpělivost. Poprvé když jsem ho položila do postýlky, že jako usne a držela ho za tu ruku, to trvalo skoro hodinu, ale povedlo se a od té doby už je to lepší a lepší ![]()
Máme objednaný chodítko, starší, takový který hraje a bliká, to bude blázinec
![]()
Dominik si v postýlce začal klekat a snaží se postavit, ale to mu ještě nejde a lezení, spíš se tak jakoby plazí, na čtyři se mu to podaří a pak tak péruje a pak zaboří hlavu a posune se zadkem, je to taková piďalka ![]()
tak zatím ahojte
Ahojky maminky,
tak aktuální stav, odpoledne se malej osypal, manža mimo Brno tak jsem zavolala na pohotovost co a jak. Poprosila jsem kámošku, aby mě tam odvezla. Malej podle výsledků z nemocnice žádný zánět nemá, v moči má vše v normě, ale máme pátou šestou nemoc, která bývá v 6. měsících, jen my ji máme trošku později. Takže teploty a stolice je u toho normální. Tak to tak, tak 3 doktoři a každej řekne něco jinýho, jsem už asi pomatená!!
Tu nemoc měla i Stázinka od Gabky, ale prej je to normální.
Taky je vidět první zoubek, ale ještě není prořízlý, to může taky trvat, ale snad vyleze a bude klídek.
Jíťo já malýho neuspávám, od malinka usíná sám, pustím mu kolotoč a dám dudlíka a on si chvilku hraje a pak usne. Občas zapláče, že mu dudlík vypadl bez něj neusne, pak ho vyplivne a už ho nepotřebuje. Vydrž časem se to malá taky naučí. Já totiž moc nechovám, jen když je nemoc a to se mu taky moc nelíbí.
Malej se naučil ukazovat ručičkou, že se má všelijak. Dnes jsem ho dala před zrcadlo a on si točil ručičkou a křenil se na sebe!! Teda vám řeknu, že to bude asi pěknej manekýn.
Kdyby jste viděli jak se prohlíží důležitě.
Taky se dnes opět otočil na záda z bříška a opět si dal ránu do hlavy, ale plakal jen z leknutí.
Ivo Ráchelka je moc šikovná, opravdu bude za chvíli chodit sama. ![]()
Tak já jdu umýt nádobí, dnes jsem nějak nestíhala
![]()
Ještě mrknu