Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
28.6.06 11:30

Tak koukám, že mi to tučný písmo nějak nevyšlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.6.06 18:44

Ahoj holky,

tak co srazík? Já to zapnu plná nadšení, že si něco přečtu a tu nic!!

Malej má stále teploty, srajdí jak divej a zub nikde. Jestli to tak bude měsíc jak píše Hanka no tak to mám radost.
Navíc nemůže ani spát, odpoledne vždy usnul tak na 10 min. a pak kňoural. Ale nese to chlapec statečně. Teď je vykoupanej a spinká, tak snad bude noc v pohodě.

Tak já jdu na tv a pak kouknu jestli už jste něco napísali pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
28.6.06 18:56

Ahoj,
já taky koukám, že si přečtu jak jste byly na srazu a nikde nic a nikdo :( Tak nic, zkusím to později…
Malej už spinká, tak snad mu to vdrží. Tak zatím ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.6.06 19:28

Nazdárek :lol:

Tak já jsem teprv teď dorazila,tak jsem ještě nic nestihla.....
Srazík byl super,prča byla,že jsme se včechny tři potkali v CaA,ale tak nějak jsme se dali do řeči až před tou Vaňkovkou :lol: Já jsem holky poznala hned :wink:
Pak jsme si šli sednout na kafíčko,všude bylo plno,tak jsme si sedli v absolutně nejdražší kavárně-latte,fresh džus a zákusek=180,– :! Si teda žijem na té mateřské :lol:
Dětičky byli spokojený,pak Šimon aji Elinka usnuli a Ivuška se po 10-ti minutách vzbudila a byla vyspinkaná :D Já jsem doma nechala foťák,ale fotily holky,tak vydržte.
Pak jsem ještě prolítla obchody a ještě šla do města.
Málem jsem zmokla,naštěstí jsem zrovna vlezla do Špalíčku.
Musím si dát sprchu ,jsem vyřízená,jak žádost o byt :cry:
Malej už je vykoupanej a spinká :wink:
Zítra večer hlídá Martin,já jdu na narozky,tak už se moooc těším 8)
Ještě juknu,zatím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 19:29

Já taky průběžně pokukuju a číhám na zprávy ze srazu a nikde nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.6.06 19:47

Hani, tak s tím okousáváním žbrdlení kolem postýlky už to taky známe. Eliška sice nemá žádný zub, ale okousává o 106 :lol: Mantinely jsme taky sundali. Ale spíš kvůli tomu, že mám pocit, že by jí do postýlky v tom našem rozžhaveným bytě nedolehl ani krapet vzdoušku. Takhle to sice taky není žádná sláva, ale alespoň pro ten pocit. Jenže teď zase bojuju s tím, že když se probudí a vidí nás, tak se dožaduje hraní. A když ono se zrovinka brzo ráno chce nejvíc spááát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.6.06 19:52

Jůůů, tak to budu muset alespoň těch pár foteček rychle nahrát, páč je po nich sháňka :lol: …To máte ale vzorný dětičky. To Eli rychle usnula a teď se probudila, protože se (asi omylem) přetočila na bříško a teď heká, protože neví, jak zpět. Jdu ji zachránit a pak tam těch pár „čertových obrázků“ hodím. Vyčkejte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.6.06 20:03

Ahoj holky ,

taky se koukám celý odpoledne jestli někdo něco napíše ze srazu, a dočkala jsem se :)

My jsme byly jen v Delvitě, a pak pršelo, tak jsme pádily domů.
Uklidila jsem a jinak musím pořád chodit za malou, ona se o něco opře, stoupne si a neumí si sednout ze stoje, tak aby mi pořád nepadala.
Jinak nemůže spát, spala 3× 10 minut za celý den :)

Mony , jak to uděláme s tím naším srazem? Holky z Prahy nepíšou. Taky uvidíme jaké bude počasí.

Pěkný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 20:08

Á tak vidím, že KaVi mě o minutku předběhla :-)

Ivčo - uvidíme, jestli se ještě někdo ozve. Myslím, že Gabka s tím snad počítá. Klidně se můžeme sejít i samy dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.6.06 20:12

Mončo , můžeme. Nevadilo by Ti, kdyby také přišla Lamargarita s Tedýskem, i když jsou říjňátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.6.06 20:17

Ženský,
tak jsem i přes to pofňukávání Elišky fotky umístila. Jen mě mrzí, že jsem si pozdě uvědomila, že mám foťák a nezachytila jsem ty nejhezčí okamžiky. Třeba, když si Ivuška ublinkla a Šimonek byl zapatlanej od Hami až za ušima :lol: No nic, snad někdy příště :P …Zpět jsme si s Eliškou udělaly malou procházku. Jukly jsme do města, daly (já :P ) si citrónovou a pak tradá za taťuldou. Bouřňák nás nezastih, ale zato o chvíli později šlehaly blesky o 106.

…Tak doufám, že se i další srázky tak vydaří a že se přidají i další mamule a mimule.

…Tak já jdu zase na chvíli uspávat a pak sem ještě juknu. Zatíííím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 20:18

Ivčo - jasně že neva. Už jsme tak přeci byli domluvený na ten první srazík, co se nekonal.
Ještě jsem se chtěla zeptat - je tam někde třeba i nějakej park, kam by se v případě hezkého počasí dala třeba hodit deka na zem? Mat mi moc dlouho v kočárku nevydrží (když zrovna nespí) a nákupní centra nemá moc rád. Ale jestli není, tak to bude muset vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.6.06 20:18

Světluš ,fotky jsou super,dík :lol:

Koukám na Chůvu,ten tata je jak její syn,haha,totální neschopnost a dcerunka má v 5-ti letech plíny… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.06 20:21

Holky, jen takovej průzkumek pro matku s vykojeným mozkem, která si nic nepamatuje a je líná hledat v diskuzi zpátky - jak jsou na tom vaše dítka se sezením a lezením?
Ivča odpovídat nemusí - Ráchelka je nezapomenutelná :-) Mat zatím neprovozuje ani jdno, ale zatím neplaším - uklidnilo mě, že Hanka psala, že její děti taky nikam nespěchaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.6.06 20:25

Mončo , je tam hřiště pro děti. Park je Na Jezerce, asi 40 minut s tama.
Mony, malá mi taky nechce jíst :( Chce stále Nutrilon a kojit.

Taky se dívám na Chůvu, a je to síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital