Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
Kači už má 37,9 i po odečtení. Ale budou to zuby, protože už 3 dny srajdí snad 7× denně. Pokusím se zítra přijed pokud nebude mít vysokou teplotu.
Cestování v postýlce je u nás bežně, v noci malýho tak 4× narovnávám a stejně se probudí na druhé straně a nohy mu čouhají z postýlky.Tak zítra dám vědět co a jak?
Přeji krásnou dobrou noc jdu na tv pa
Kavi jak jste měli velikou rychlozavinovačku? Malá spinká bez ní asi od 3M. Měli jsme 2 velikosti. A co Šimonek? Zabírá mu nové léčivo?
Hape tak ať Fidovi už zub vyroste a bude dobře.
Pražandy a v kolik v Edenu se sejdem???
Dneska jsem se stavěla v cestovce a objednala hotel - jacuzzi na terase a vstup přímo do bazenu, akorát nemají all inclusive jen polopenzi. To zas padlo peněz
Ale bude to stát za to!! Jedeme koncem září a na začátku října se vracíme. Manža tam oslaví narozky. Přede dvěma lety je na Krétě slavil taky
má holt štěstí.
Moni všechno nej nej k narozkám a kolikátým vůbec?
Dobrou noc
Ahoj holčeny a caparti,
dneska jsem tu už docela pozdě. Přijeli jsme z návštěvy od švagruše a švagra. Včera si přivezli úplně „čerstvý“
mimi a chtěli nám ho ukázat v celé svojí kráse. Ten drobeček se narodil o měsíc dřív a byl nějakou tu dobu v porodnici, ale je moc krásnej. Jen je děsně droboučkej. Eli měla po narození 2,80 kg a připadala mi jako holý kuřátko. Jenže tenhle prcek má ještě míň. Je to samá ruka a samá noha. Ale určo z něj bude stejný urostlý hošan, jako z jeho táty ![]()
Všem moc děkujeme za krásný slovíčka k fotkám. Moc nás to potěšilo. Elince jsem ale četla jen část, aby neměla nosánek nahoru ![]()
Kubíčkovi a Monči , moc blahopřejeme!
HaPe, doufám, že to s tou teplotkou bude zítra dobrý a budeme tam v plné síle. Elča už se nemůže dočkat, až jukne na nový kamarády ![]()
Tak krásnou dobrou noc všem a příjemný větřík po pokojích ![]()
Monči vše nej k narozkám !! ![]()
Gabko , září snad bude fajn, my jedem taky v září, ale chvilema ve mě zahlodá, jestli vyjde počasí ![]()
HaPe , tak to snad budou ty zoubky, tak jen aby už vylezly, a zkuste zítra přijít !
Holky pražačkz, tak ať vám vyjde ten srazík !
No a to cestování v postýlce, to je u nás taky běžná věc, jak jdu spát tak ji najdu napříč…nemluvím o tom, že teď se to usínání bez ryku neobejde
…no a do zavinovačky se mi už někdy od 3m nevejde, jakou to máte, že je ta velká ?? ![]()
Dnes jsme znova stříhali, ježiš, to bylo pláče
, museli jsme ji to vzít i vzadu, hrozně se potí, tak snad to bude lepší ![]()
Dobrou noc
Ha
Krásné ránko všem,
u nás noc proběhla v klidu, spal až do rána, ale pořád má teplotu a srajdí. Dnes už 2× to je spotřeba plín ![]()
Takže Brňandy na srazík nepřijdu, což mě mrzí, ale nechci ho v tom vedru ještě vláčet po venku. Tak snad příště budem o.k. a dorazíme, tak si to hezky užijte a pošlete fotečky ![]()
Pražandy ať se vám srazík konečně vydaří a taky pošlete fotečkya hezky si ho užijte. ![]()
Jdu na kávičku, Fido si zatím hraje tak toho musím chvíli využít pa
dobré ráno mamči a miminka,
včera byl doma taťka, tak jsem - jako obvykle - nestíhala
, ale je fakt, že jsme i trochu vejletili.
Tak ať se srazíky povedou a těším se na fotečky.
Peťo, ať je Fido brzy fit ! A zoubky ať přestanou trápit. U nás to proběhlo docela dobře, chvíli sice mručel, ale jak jsem to natřela gelem, tak přestal a pak najednou vykouknul. I když ještě neni veliký, ale proříznuto je ![]()
Tady to vypadá na sluníčko
, tak krásný den !
Doré ráno všem !
HaPe , tak to je škoda…tak tedy příště a hlavně ať užje te zub venku ![]()
Zase to vypadá na děsný pařák, no jak jinak ![]()
Takže já udělám, co je nutný a jedem do toho Brna ![]()
Zatím pa
Ha
Krásné ránko všem ![]()
Peti ,to je teda fakt škoda,tak dlouho jsme si slibovali,že se sejdem a nakonec nic.....ale nevadí,já třeba příští týden dojedu a můžem i s Janou do Pegasu na zahrádku,ju? Hlavně ať se Fido vykurýruje ![]()
Rychlozavinovačka mu je pochopitelně malá,čouhají mu nohy,ale necestoval po postýlce a přitom se dalo v ní otočit na bok.Ale už mě to teda přišlo trapný v osmi měsících,chi..... ![]()
Dneska spal poprvé po 4 měsících BEZ RUKAVIČEK
A NEMÁ ANI JEDEN ŠKRÁBANEC,HURÁ
![]()
Na dnešní sraz se těším a musím ještě kouknout do galerky,jak vypadá Ha , Světlušinku poznám asi podle rezavých vlasů,si teda myslím..... ![]()
Já budu mít bílou kšiltovku ![]()
Jdu pokračovat v mazání…
Tak já šupla Fida do klokanky a šla otevřít okna k bráchovi cca 200m a ještě rychle koupila plíny a kaše a mám dost. Tam je zas na padnutí, vypotila jsem asi 3kg a Fido je úplně zničenej a spí.
Ten srazík mě štve tak jsem se těšila. Ale jasně můžem se sejít příští týden, není problém a s holkama snad příště. ![]()
Tak se po cestě neupečte, já jdu ven až večer zavřít okna pro změnu.
Fida nechám už dnes doma, s tou teplotou ho nebudu mordovat v tom vedru. ![]()
Tak zatím pa
Dobré ránko holky ,
Brňandy, ať máte pěkný sraz. Tady v Praze je pod mrakem a vypadá to, že bude co nevidět pršet.
Peťo , ať je Filípkovi už brzy líp. Ať už se mu ten zoubek vyloupne.
Pražandy, co tak ve 13.00h., jak jsme chtěli minule? Snad nám nebude pršet ![]()
Ahoj holky!
Tak na našem konci Prahy je taky zataženo, včera byla bouřka a vůbec by mi nevadilo, kdyby dnes ještě taky sprchlo.
Ještě jednou všem díky za přání k narozkám.
Gabko - je mi 29
Péťo - ať se Filípkovi uleví a zoubek se co nejdřív vyklube!
Brňandy - užijte si srazík, už se těším na fotky ![]()
Pražandy - 13.00 Eden mi vyhovuje.
Mat pobrekává na zemi a volá mamamama, tak ho v tom nemůžu nechat ![]()
Peťo, tak to je škoda, že s Filípkem nemůžete přijít. Ale alespoň na Vás budeme moc myslet. Ať se zoubek prořízne, ať už má chlapák pokoj!
A není všem dnům konec. Co se nás týče, my jsme akční a srazy rády ![]()
Eli teď ještě na chvilku usnula. Potom dostane nášup a asi taky se taky pomaličku budeme balit na ten srazík. S ní je to vždycky nadlouho ![]()
Tak ať nemáte moc horka, aby mimča nebyla rozrmzelá.
Tak holky, my to máme dál, takže pomalu vyrážíme. ![]()
Tak večer, pa, pa
Ha
Ahoj holky,
tak jsem přečetla co všechno jste napsaly a už si dobrou polovinu nepamatuju, no nic to vedro mi prostě nesvědčí.
Včera večer nám tu krásně bouřilo a ten chladnej vzdoušek, to byla nádhera a od rána už ten puchejř zase připaluje.
Mončo , vše nejlepší k narozkám. 29 to bych taky brala, já už na ten věk můžu akorát tak vzpomínat, no tak radši ne, páč mi připadá, že ten čas strašně letí. Gabko , ten pokoj je skvělej, s postele rovnou do bazénu, to by se mi taky líbilo. No já mám smůlu, nesnášim totiž cestování, teda ne já ale můj žaludek. Mě je blbě i v lanovce, takže si radši ani nepředstavuju co by se mnou dělalo letadlo. Peto , Davča má takovýhle stavy(kdy se střídá teplota se srajděrou) už měsíc a zub pořád neleze a neleze, už je v dásni vidět, ale pořád se nechce proříznout. Jitko **, já jsem vždycky chtěla mít světlooký zrzavý dítko, ale u nás nikdo v rodině zrzavej neni, tak mám smůlu.
K tomu cestování v postýlce, Davča cestuje od 2.měsíců, co se začal odrážet nohama. Prvních 6 neděl jsem ho šněrovala do rychlozavinky a pořád řval při usínání, tak jsem ho zkusila dát spát bez a spal asi tak o 50% líp. Před měsícem jsem zrušila i mantinely, páč jsem zjistila, že nejlíp spí když je namáčklej na žbrdlinkách a nakonec jsem zjistila, že je ožužlává, asi si brousí dásně.
Koukám, že skoro všechny jdete na sraz, tak si to hezky užijte.
Holky, já mám těch včel a vos už plný zuby. Ono jim nestačí, že na mě útočej na ulici, ale dokonce si vosy nad našim oknem stavěj hnízdo. Co jsem jim udělala, že mě letos tak pronásledujou
![]()
Jdu dodělat oběd, tak zatim ahoj.**