Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ,
tak Gabka s Mončou už vše napsaly a fotečky daly.
Já musela nakoupit a na poštu, uspat malou a až teď jsem se dostala na net.
My dorazily dobře, kolem půl šesté.
Bylo to moc hezké setkání. Byly jsme moc rády, že jsme mohly poznat Gabku se Stázinkou a Monču s Matýskem osobně.
Jsou to hodné maminky a úžasná miminka.
Zatím budu končit. Časem taky přidám fotečky.
Hezký večer a dobrou noc.
Ježiš, tak já už viděla fota, ještě než jsem otevřela diskuzi a všem to moc a moc sluší. Koukám, že jste měly moc hezké počasí a byly v parku, ale my už se tak domlouvaly, že pokud nebude vyloženě horko na padnutí, tek se taky můžeme sejít třeba na brněnské přehradě ![]()
Vidím, že to bylo na pohodu a to je dobře
![]()
Jen pak až na ty problémy při cestování, to je pech holt. ![]()
U nás se už spí. Na procházce jsme byli až večer s tatínkem a bylo příjemně - konečně
![]()
Tak idem koukat na televizi a já musím ještě poklidit a tak.
Dobrou noc
Pa, Ha
Hezký večer maminy,
fotečky jsou úžasný, moc vám to všem sluší a ty krásný dětičky
![]()
Tak to je moc dobře, že srazík dopadl výborně
![]()
To cestování je všude děsný ![]()
Fido měl večer zase teplotu 37,7 ale dnes srajdil jen 3× tak to je v pohodě. Už spinká, jen se probudil na jídlo a přebalení. Dala jsem mu zase Nurofen a spinká, musí to chudák vše dospat
![]()
Dokonce vypil i tu Humanu z flašky, dásně jsou pořád naběhlý a manža vtipálek zahlásil, že tam má ty zuby 3. No tak snad nebudeme mít naráz plnou pusu hihi (i když by byl aspoň klid) ![]()
Jíťo já chodím do Slatiny ke Špíškové
Jo holky jak jsem si žádala o tu dovolenou , když skončí mateřská tak mi to schválili a teď jsem si byla u kolegyně z práce pro penízky
![]()
Zítra by mě měla přijít ostříhat ta kámoška, ale nevím podle toho jak bude Fidovi, ale docela bych to potřebovala, jak to povyroste tak to nedám do nějakýho tvaru ![]()
Tak já jdu do sprchy
Krásnou a klidnou noc pa
Nazdárek děvčata,
tak jsem koukla i na zbytek fotek a jsou fakt paráda. Počásí pěkný, máminky pěkný, dítka pěkný…
Už se budu těšit na další veselé snímečky. Já včera přistihla Elišku, jak drtí gumovýmu tučňákovi hlavu. Musela jsem ji taky blejsknout. Příležitotně přidám foto do alba.
Hape, tak ve Slatině MUDr. neznám. My chodíme do toho Bílýho domu a nemůžu si to vynachválit. Zatím jsme měli štěstí, že přístup byl u všech na jedničku. Zato dětská nemocnice
Tak jsme byli jen jednou, když Eli blinkala. Udělali jí ultrazvuk a všechno bylo OK. Blinkání bylo kvůli vývoji jícnu. Přidávali jsme chvíli Nutriton, ale samo se to zlepšilo.
Tak já jdu k běsnící Elišce. Zatím pááá a hezký den.
Ahoj všem,
HaPe , tak snad se to lepší a jak píšeš, že má nateklý dásna, tak budou zoubky, no co jinýho ?
…tak ať je mu líp !
Gabko , ta autosedačka je moc hezká až teď jsem na ni koukala. My jsme koupili levnou REMI, ale atest samozřejmě má, takže strach nemám.
Světluš , tak to je sranda, ale malá taky občas něco drtí, hl. svoji favoritku žirafu Sofii
, tak to hoď do galerky ![]()
Ráno jsem se vzbudila a malá se na mě zubila z postýlky na břiše, obvykle se v postýlce netočí
a pak hodinu vykládala. Každopádně pryč jsou časy, kdy vstávala kolem 9,00 ráno ![]()
Teď se ji snažím naučit na tvarovaný dudlík, ale zatím to spíš bere, jako novou hračku…
U nás je dnes zataženo, ale chci kolem poledne ven, mám nějaké vyřizování.
Takže pěkný den !
Pa, Ha
Ahojte mamči ,
tak už jsem dala konečně ty fotky ze včerejška do galerky.
Peťo , to je bezva, že už je Filípkovi líp.
Gabko , máte moc pěknou autosedačku.
Veru , s tím bytem budeme muset počkat asi ještě 3 týdny, musí se na něm ještě dost pracovat aby se v něm dalo bydlet.
Přejeme všem krásné páteční odpoledne.
Ahoj holky,
ta ještě že jsme měly srazík včera. dneska by se trošičku nevyvedl. Tady pořád prší jako z konve. Krásně nám i vyšly fotečky
. Stázinka to večer v osm zapíchla až do půl sedmé do rána. Teď je s hlídací tetou Soňou a my čekáme, jestli budeme mít opravené auto nebo ne. jestli ne, tak domů MHD nejedu!!!! (Teda jestli mi to projde, což asi ne, ale budu chvíli prudit
) Ráno jsme zase jeli přes hodinu a ještě v takovém počasí. Není o co stát.
Zítra jedeme se Stázinkou vlakem ke kámošce a budeme tam přes noc. Zdeněk za náma odpoledne dojede. Tak by aspoň nemuselo pršet
Děkuji za pochvalu sedačky, snad nás čeká na poště. Měla by.
Jdu zase pracovat.
Nazdárek maminy!
Tady taky průběžně celej den prší a fouká vítr. Jen doufám, že to brzo přejde a jsem klidně snesu i ty pařáky, co byly předtím. Jedeme zítra totiž na dovču a objednala jsem chatu s venkovním bazénem, tak abysme ho mohli využít.
Dnes jsme byli nakoupit zásoby jednak na tu dovču a jednak plínky, přebalovací podložky a ubrousky pro Mata.
Doufám, že Filípkovi od Péti už je líp.
Ivčo - prosím, prosím, poslala bys mi ty dvě fotky, kde jsme s Matem, Gabkou a Stázinkou na lavičce, na mial monika.kocourkova@homolka.cz ? Přdem díky.
Zatím čau Monika
Tak tady je taky nic moc, ale Mončo věřím, že pro tebe je to mnohem důležitější, to by mě taky naštvalo, kdyby bylo takto na dovolené, takže si to užijte a hlavně ať tedy vyjde to počasí, aby jste toho bazénu využili ! ![]()
Iva je skoro celý den na břiše, ale vydrží chvilu a brečí, chce zpátky, takže já lítám a přetáčím ji - ale asi to brzy zarazím a bude se muset to naučit sama…to je moje naivní představa ![]()
Čekáme na taťku a chtěli jsme jít ven, ale nevím, nevím ![]()
Taky zase po dlouhé době peču buchtu, tak to jdu zkontrolovat.
Pa, Ha
Ahoj holky,
tak dnešek byl jeden z mých nejhorších dnů
![]()
V noci bez teploty, ráno v 5 už vykládal a hulákal jak na lesy. V osm jsem dorazila k dr. stolice dobrá, zuby žádný, ale špatná moč, moc dusičnanů a bílkoviny. Totální zákaz vaření jídla doma, jen kupovat skleničky. Na testy do dětské nemocnice, tam nás chtěli hned šupnout na příjem na infekční, protože ta kráva tam napsala, že má srajdu, což teda nemá, jen více stolic za den. Tak jsem to musela dr. vše popsat a vysvětlit, odběry a ultrazvuk, 4 hodiny v nemocnici a pořád jen čekání na výsledky, malej neustále plakal a vůbec nespal. Výsledky nedopadli dobře, má zánět v moči, ale je to nahranici, navíc k tomu můžou být i zuby, tak je to jedno k druhýmu, na ultrazvuku ledviny a močové cesty v pořádku. Výsledky ze stolice v pondělí, bakterie v moči v úterý, dostali jsme antibiotika a v úterý ko. navíc nechce vůbec jíst, jen pije a snědl jen jeden banán, do pondělí nesmí mléčnou stravu.
Pokud zítra nebude chtít jíst musím do špitálu, přijela jsem domů úplně hotová a nasr..... Naivně jsem si myslela jak bude spát, ani ťuk, usnul až teď a bez jídla. Zatím nesrajdí, no taky nemá co, že když nejí!!
Takže moje naivní představa, že jsou to zuby je asi fuk!!
Jen doufám, že anti. zaberou a zítra bude líp, celý den jsem chovala a už nevím co dělat pořád plakal.
Jdu si dát víno, jsem totálka. Nejhorší je nemocný dítě
![]()
Tak vám všem přeji krásný večer a pohodový víkend pa
Péťo - teda to mě moc mrzí, že to nejsou jen ty zuby, jak jsme tady všechny s tebou doufaly
Věřím, že to byl strašnej den. Snad antibiotika zaberou a bude brzo dobře.
ahojky,
HaPe- to bude dobrý, neboj. Přejem aby se Filípkovi dařilo dobře co nevidět. Dej si víno a jdi chrnět, musíš být úplně hotová.
Skoro celý den tu pršelo, konečně se trochu spravil vzduch. Hned je to lepší a v noci se spí o hodně líp.
Sedačka je hezká Gabko, my jsme ještě žádnou nekoupili, ani ji ještě nemáme vybranou. Zatím ještě v pohodě vleze do té malé, ale pomalu budem muset začít shánět.
Jo, fotky jsou hezký, sluší to všem ![]()
Tak hezký večer.
Hape to je blbý s Filípkem, přesně jak říkáš - nejhorší je nemocný dítě. Já minule jak měla po sobě tu vyrážku, tak jsem se ráno myla a místo abych si tonikem vyčistila obličej začala jsem se s ním nesmyslně odličovat oči. Došlo mi to až to pořádně štípalo. To jen tak pro odlehčení.
Držíme palečky ať je Fidovi líp.
Moni krásnou dovču!!!!!! Počasí se určo vybere, ale po víkendu, my museli návštěvu zrušit, protože auto pořád není spravené
Tak to sfouknem příští víkend a spojíme práci a zábavu.
Tak si dáváme výborný Toskánský červený vínečko a je to labúžo.
Krásný večer
Hape, fakt jsem z Filípka smutná
Myslela jsem si, že už bude všechno OK, když se to tak slibně vyvíjelo. Musí to být peklo, když pořádně nevíš, co mu je
Ale Filípek je statečnej klučík a jak se říká… ráno moudřejší večera. Ty si dej vínko, nalož se do vany, abys zítra byla „čerstvou“ mámou, protože Fido si určetě už bude chtít hrát ![]()
Ufff, to jsem dneska utahaná, jako kotě. Myslela jsem, že zajdeme k té fyzioterapeutce, ale chyba lávky. Já trdlo, si spletla hodinu! Návštěva se nekonala. Tak jsme s mamčou alespoň vyrazily na prochajdu a k té příležitosti koupily Elišce bundu a botečky (zatím nevím, nač jí budou, ale má je
). No a jak dojel manža z práce, tak jsme vyrazili na návštěvu k ségře a na nejnutnější nákup. Přijeli jsme pozdě, takže Eli valila do vany, nabaštit se a tradá spát. Sem si tak říkala, že ji nechám poprvé usnout samotnou
. Jenže, chyba lávky! Řvala, jak tur, až se mi jí zase zželelo a šla jsem ji uspat chováním
A to jsem si říkala, že už to neudělám! No nic, budu muset začít od zítřka
Ta malá potvora mě prostě vždycky dostane. Jinak ji nerozmazluju, ale chování si fakt vybrečí. Teda, přes den je to docela dobrý, ale večer ne a ne sama zabrat. To se furt jen kření a nic z toho. Dneska ale na křenění nebyla nálada a rovnou přepnula do režimu „hulágoš“. Sem si zase dala…