Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
29.6.06 09:44

Dobré dopoledne!

U nás proběhla noc nečekaně dobře. Asi budu manžela posílat do hospody pravidelně a pak ho nechávat spát v obýváku. Mates usnul po desáté na naší posteli, už jsem ho nepřendávala a lehla si pak k němu. Bez probuzení spal až do osmi do rána. Během noci několikrát změnil polohu, ale nebránily mu v tom šprušle jako v postýlce, tak ho nic nebudilo.

Na srazík už se těším. Budu si pamatovat, že se sejdeme na lavičkách - snad je najdu. Fotopřístroj beru taky - já bez něj teď, co máme Mata vlastně nechodím skoro nikam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.6.06 09:49

Ahojky maminy,

Fido měl ráno 38 teplotu, tak jsem zavolala dr. a řekla jí, že tedy srajdí o 106 a má teploty a kolik. Okamžitě přijďte, tak jsem dopádila, zase mě vystrašila, jsem úplně na nervy. Že to na zuby nevypadá, že má zarudlej krk a udělala mu výtěr, zítra donést stolici a moč, napsal mi papír do špitálu kdyby náhodou se mi něco nezdálo. Musela jsem koupit Humana kaši a Glukopur sladidlo do černýho čaje, naordinovala malýmu Endiaron. Výslech co všechno jsem mu dávala, sem si v tom zmatku pořádně nevzpomněla, a taky mě nadala, že mu dávám mlíko. Sem to asi věděla, že když srajdí, že mu ho nemám dávat!!! Sem na mrtvici, pevně doufám, že jsou to zuby, ta představa, že mě bude honit po špitálech tak je mi blbě!Normálně jsem vylezla a tekly mi slzy, ona vždycky všechno zdramatizuje a ještě ze mě udělá idiota!!Já vím, že chce být opatrná a raději mít 5 zbytečných vyšetření než něco zanedbat, ale nemusí se mnou mluvit jak s debilem. Manža už zuří, protože je to po několikráté, řekl, že pokud to budou zuby tak jí půjde nadat. No ještě to tak a budu se muset odstěhovat. Malýmu jsem dala banán a piškoty, nařídila dr. a spinká.
Díky musela jsem se vykecat. Teď budu jak na trní a všechno mi bude připadat nenormální a budu ho pořád pozorovat jak blbá.

Pražandy krásný zrazík a pošlete fotečky.
Pohodový den vám přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.6.06 09:54

Holky ještě jak probíhaly zuby u vás, já vím, že už jste to psaly, ale já nemám sílu to hledat a jak často vám děti během dne srajdili :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.6.06 10:00

Hape to je mi moc líto, že je to s Filípkem takový. Možná změnit peditra.
U nás probíhali zuby úplně nenápadně. Nic extra zvláštního se mi nezdálo že by bylo jinak. Tak ti asi nepomůžu.
Bude dobře uvidíš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.6.06 10:02

Dneska by měla dorazit nová autosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.6.06 10:28

Péťo - taky je mi Filípka moc líto. Snad to budou fakt jen ty zuby. Ale já s nima taky moc neporadím. Mates měl pár neklidnejch nocí, ale spíš to bylo vedrem a tím, jak sebou v postýlce mlátí. První zoubek se mu vyklubal po relativně klidné noci a dnes po té extrapohodové jsem našla, že už se prořezává druhej. Žádný teploty neměl a včera srajdil třikrát. Myslíme na vás, ať už je Fidovi dobře.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.6.06 10:48

Peťo , neboj, Filípek se z toho brzy dostane, uvidíš. Se zoubkama Ti neporadím, protože jsme stále bezzzubí.

Ráchelka mi celou noc putovala po posteli. Pořád se budila, couvala, nebo šla dopředu, sedla si. Taky jak lezla tak se bouchla o stěnu.

Gabko , a jakou budete mít barvu té autosedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.6.06 11:16

Ivo přesně tu, co je vpravo na obrázku. Máme totiž auto vevnitř ve světlé kůži a jinak je černé. Tak aby nám to ladilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
29.6.06 11:19

Peťo,
já bych postupovala úplně stejně a nenech se vytočit či zdeptat…Pokud to děcko ještě není v takové fázi, že bez problémů sní vše, tak bych byla ráda, že do něj něco dostanu a třeba i mlíko, ale počkej jak to dopadne a pokud jak říká manžel to budou zuby, tak změň pediatričku,to nemá smysl.
Tak přeji ať je Filípek brzo fit !!

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.6.06 11:34

Gabko, Ivčo - jestli jste ještě tady, zatím mi žádná sz s telefonem nedošla, tak mi kdyžtak písněte mail na monika.kocourkova@homolka.cz nebo si mě v Edenu ohlídejte :-) Já když takhle dorazím někam, kde jsem nikdy nebyla, tak sice budu kroutit hlavou na všechny strany, ale tak na 99% vás přehlídnu :-) Jinak abyste mě poznaly - budu ve vodnickým (jen přehozeně) - červená hlava, zelený tílko a zelený kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.6.06 11:53

Holky díky za podporu, teď jsem volala kámošce co má tu 4 letou holčinu, sama říká, že si myslí, že jsou to zuby, že pokud spí celou noc a nebrečí tak to není nemoc. Já osobně si myslím, že to nemoc taky není, je pravda, že včera toho moc jíst nechtěl, ale nenechá si šáhnout do pusiny tak si myslím, že to musí být zuby. Nechce ani pít, tak mu dávám čaj po lžičkách. Dala jsem mu Nurofen a usnul u nás na posteli, nebudu ho ani přenášet. Hlavně ať spí.
Tak bych si přála aby do zítřka zub vylezl, bych jí ty posrajděný plíny nejraději omlátila o hlavu, ale při mém štěstí to tak nebude. Pokud se, ale prokáží zuby okamžitě měním dr. nemám na to pokaždé od ní odcházet na mrtvici a pak doma stresovat jak blázen. Protože se to odráží i na malýho.
Možná kdybych hned nevolala taky bych udělala líp, ale jen jsem se chtěla zeptat co mu můžu dát na teplotu a zase bude víkend tak raději pro klid duše.
No já už jsem nějaká pomatená :roll:

Mončo myslím, že tebe s tou barvou vlasů holky určo nepřehlídnou :lol: :lol:

Tak krásný den pa a budu načuhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.6.06 13:06

Peťo, přesně, pro klid duše by jsme zavolali všichni. A neboj, to budou zuby :wink: Hlavně, aby brzy vylezli a měl Fido klid.
Gabko, perfektní sedačka :wink:
Ha, jak to vypadá s bytem? Držíme palečky a Ivčo jak vy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.6.06 13:21

Tak Fido zatím teplotu nemá a jíst chce jen ze lžičky dudlík vůbec nechce. Na dásni má dvě boule, tu jednu už tam máme min. měsíc to jak jsem se předčasně pochlubila ze zubem a ono nic, že :roll: :roll: A srajdil zatím jednou. Ta ať si mě zítra nepřeje!!! Dala jsem mu tu Humanu, něco snědl ale ty ksichty, no já se mu ani nedivím. Tak to vše zítra povím víc, nebudu to dál rozebírat.

Jinak holky už srazíkujou se mají, doufám, že si to pěkně užijí :lol: :lol:

U nás je dnes příjemně zataženo, to vítám.

Jdu umýt nádobí pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.6.06 13:35

Peťo, určo jsou to zoubky, jak tam jsou boule a nechce si tam nechat sáhnout. Máš nějaký ten gel? nám pomohl, do 3 minut to "umrtví tak na 4 hodiny :wink:
U nás už leje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.6.06 13:46

Veru mám Babydent- taková vodička na umrtvení a prořezávání zubů.

Tady neleje ale klíďo by mohlo :lol:

Malej už zas vyřvává a otáčí se tak mám radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí