Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
1.7.06 20:50

Ahoj holky,

malá mi usnula a manžel pro dnešek skončil s prací. Taky jsme měly s Ráchelkou takový odpočinkový den. Jen jsme šly ráno do Delvity.
Zítra přijede na týden Péťův syn, tak zase bude o jednoho člověka víc kdo bude okupovat net :)

Gabko, hlavně, že to dobře dopadlo :)

Jarčo, to máš dobrý s tím uspáváním, mně malá usne pouze u prsa a většinou kolem 23.00h. Pak se několikrát za noc probudí a v 8.00h. vstává.

Mějte hezký večer a dobrou noc :) :)

Děkuji za pochvalu Ráchelky, všechny naše děti jsou sluníčka milovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.7.06 21:21

To jsi Ivuško napsala moc hezky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.06 21:35

Ha, tak dneska usnula Eliška hooodně rychle. Od tří byla vzhůru. Hráli jsme si a pak jeli nakupovat. Vrátili jsme se domů, pak šup do vany, pak baštění a byla tuhá už v osm. Tak jsme si s manžou konečně dali koupel :lol: A vona ani nezakňukala a nechala nás :lol:

V centru jste byli na procházce nebo jste jeli za nečím konkrétním? My zítra frčíme k manželovým rodičům (babička, vlastně Eliščina prababička má narozky). Doufám, že nám počásko bude přát a dáme nějaký to grilováníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.06 21:36

Gabko, tak doufám, že je Stázinka OK :( Ale když jsi připojila smajlíka, tak to byl asi jen úlek, že? To náš tatínek hlídá obdobně. Nedávno se rochnila na přebalováku celá dochcaná a táta, že si toho nevšim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.06 21:40

Jaruš, díky za radu. Taky to tak zkusím. Eliška dřív, když jsme ještě bydleli s našima, taky tak usínala. S manžou jsme jen seděli na posteli a přistrkovali jí dudlík, aby se neprobouzela. Dneska dudlík už tolik nevyžaduje (vlastně jsme jí ho nutili my, aby necucala palečky), ale zase se jí nechce spát bez náruče. A pochopitelně pouze máminy :? No asi se fakt budu muset obrnit trpělivostí a zvyknout si, že ze začátku to prostě bude slzavý oudolí.

Dominiček je moc šikovnej. Asi si ho pozveme na lekce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.06 21:44

Hape, já říkala, že to Vaše mrně je prostě šikulka :lol: Takovýhle vzorňátko při usínání bych taky brala :) …Jo a je dobře, že už si zase hraje. Asi ho ta šílená nemoc už opouší. A možná, že ho ani to prořezávání zoubků tak nebolí, když se přenáší pozornost někam jinam.

Tak hlavně ať už jste v poho a mrňous se může už jen spokojeně prohlížet v zrcadle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.7.06 10:44

Krásné dopoledne maminky a dětičky :lol: :lol:

Fido spinká, zatím vše o.k. Jen je trochu umrčenej, ale jinak vše dobrý.

DOMINIČKOVI vše nej nej nej :lol: :lol: :lol:

Gabko snad je Stázinka dobrá, ale asi ano :lol:
Chtěla jsem se tě zeptat, když měla Stázinka tu pátou šestou nemoc, jaký jste užívaly lék? a měla teploty?díky jen se ptám, abych tak věděla.

Já vám teda řeknu, že je to stejně zvláštní, myslím, že kdybych šla ještě ke 2 doktorům tak mi snad každý řekne taky něco jinýho, ta dr. na té pohotovosti kroutila hlavou, když si četla co mě ta moje dr. tam napsala do toho špitálu, pak se podívala na tu zprávu z nemocnice a řekla, že nechápe kde byli na zánětu v moči, když má vše v normálu. A to je prosím všechno dělaný z jedné moči. Tak jsem na ni civěla jak blbá.
Měla super přístup, vše mi vysvětlila, co mu můžu dát co né, kdyby se objevilo to nebo ono. A né jak ta kráva(pardón, ale jinak už ji nenazvu), že je to určitě salmonelóza nebo jakási jiná bakterie, pak zase tvrdila, že je to zánět moč. měchýře.No tak já teda nevím.
No hlavně, že teda vím, že má tu číslovanou nemoc a, že to bude o.k. :roll: :roll: :lol: :lol:

Holky co dnes vaříte dobrého?
Já dělám sekanou, brambor a sálat okurkový.

Dnes jsem vyprala už 4 pračky, no už se zase ohromně těším na to žehlení večer 8O 8O

Tak krásnou a pohodovou neděli, u nás je hezky, ale my nemůžeme ven bééé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.7.06 11:23

Pěknou neděli holky,

Peťo, to je dobře, že je Filípkovi líp. Přejeme mu brzké uzdravení.
Na oběd udělám vepřové minutky s bramborem.

Jarčo, gratulujeme Dominičkovi k osmiměsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif

Mějte se hezky.

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
2.7.06 12:17

Pěkný den všem !

Dominičkovi vše nej ! :D :D

Světluš , my byli ve městě vlastně jen tak…prošli jsme se, oběd, kafčo a v klidu :)

HaPe , tak to je fajn, ale taky mě zaráží, jak ti každý doktor řekně něco jiného, to je děs…no hlavně že je mu líp a ví se, co to nakonec bylo a ty zuby v tom jsou.

Gabko , taže vás už to taky potkalo, tak hlavně, že nic vážnýho :)

Na oběd dnes budu dělat pečený kuře, ale až obědo-večeři, teď už se sbíráme a jedem na chalupu tchýně jedné mojí kamrádky na odpoledne…

Takže letím.
Mějte se a večer
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.7.06 12:21

Dominičkovi vše nej k 8. měsíčninám

Hape asi ti opět moc nepomůžu. Stázinka měla dva dny teplotku okolo 38,8 před odečtem a pak se najednou osypala. Dali nám na to fenistil kapky a to je vše. Byli jsme tam v sobotu a v pondělí večer už byly osypky na ústupu a už jsem ji nic nedávala. Na KO jsme měli jít ve čtvrtek, ale jen jsem svý Dr. řekla, že ji nic není tak si to jen poznamenala. Ale sousedka říkala, že nějaká maminka právě taky vyprávěla, že to měli takhle špatný jako Filípek, ale osobně ji neznám, tak se nemůžu optat.

Vařeno: hovězí polévka s nudlemi, brambor, nové zelí a pečené maso. Pak si dáme kafčo a zmrzku a pak prasknem!!!!!!

Stázince po pádu nic není, jen chvíli plakala a paráda. Zdálo se že bude mít na pusince modřinku, ale nic tam nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.7.06 12:29

Ha ty zoubky jsou k tomu asi taky, zatím neprořízlý, ale je vidět.

Gabko díky aspoň za to něco, je jasný, že každý dítko to snáší jinak a má i jiné potíže.Malýmu se to objevilo jen na zádičkách a trošku bříško, ale nesvědí to, protože nevidím, že by se škrábal. jinak je v pohodě. Zítra jdem k dr. tak uvidíme co nám řeknou. Děkuji

Včera jsem mluvila s manžovou sestřenicí a ta mi říkala, že když malýmu rostly zuby tak měl dokonce i 40st. teplotu, tak ať mě dr. neříká, že 38 není normální!!!

Jinak teda vaříte samé dobroty, zelíčko bych si taky dala a vepřové minutky hmm:

Hezkou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.7.06 13:40

zdravím všechny mamči a mimča :wink:

vrátili jsme se ráno z chaty, manža jel pracovat,tak musím trochu poklidit, žehlit /Peťo, taky asi 4 pračky, se picnu :roll: /, k obědu jsem dělala čínu,takže rychlovka :)

Peťo,úplně mě mrazilo, jak jsem dočítala co Fido, tak hlavně, že už je ok a ta „očíslovaná blbá nemoc“ je na ústupu ! :wink: Opravdu člověk neví, co od doktorů čekat co?
Budeš teda dávat skleničky? Já je zatim dávám, plánovala jsem domácí cuketu, ale asi na ni nedojde, když vidím ty dusičnany… a i v kojo vodě ??????? Člověk si myslí, že aspoň ta by měla být v pohodě ne?

Gabko,tak Stázinka už je taky letec, hlavně, že to bylo v pohodě! Někde jsem slyšela, že když mimčo spadne z výšky,která je menší než ono samo,tak je to v 90% v pohodě, oni jsou tak trochu gumový.

Kubík už se staví do mostu, zkouší lézt - přendavá levou a pravou ručičku,ale nohy ještě neposlouchají :lol: … No prostě na Ráchelku nemáme :lol: :lol: :lol: :lol: . To je šikulka šikovná :D . Ivčo, tak snad bude byteček obyvatelný co nejdřív, abyste si už užívali :wink:

Jinak s usínáním nevěšte hlavinky, u nás doteď ok, ale jak začal skoro lézt a mostovat, tak hned jak ho dám do postýlky, tak okamžitě na bříško a pumpuje na kolenou, vykukuje nad šprušlema a prostě dělá blbiny /ať ho dám spát v 19 nebo ve 21h, je to jedno/. Tohle zopakuje klidně 50× , vždycky ho dám zpátky na záda a jen co se otočím už je zpátky a pumpuje… Dělá to dokud doslova nepadne vysílením. Vůbec nevím co s ním… Včera jsem ho otáčeli fakt asi 50× :roll: :roll: :roll:
Jo a budíček vždy max. v 5,30h :roll: chjo chjo chjo
Večer jsem mu začala dávat kaši, tak má po ní asi tolik energie, jinak nevím :lol:

Taky jsem dopol. zkusila frutapuru jablko na sváču, chvíli se tvářil jako citron a pak mu docela šmakovala.. No a tím zase končíme, než dáme další „novinku“ :)

Fotečky ze srazíků jsou nádherný, moc vám to tam všem sluší !
Doufám, že jsem na nic nezapomněla, kdyžtak příště. Jinak co Hanča? Nějak jsem ji tu nepostřehla. Zatim páááá a krásné odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.7.06 14:02

Veru zatím kupuji skleničky,dr. říkala, že k tomu mám jen přivařit třeba rýži a nebo brambor na zhuštění. Dneska snědl 2 skleničky mrkev a brambor a za 1,5 hod. jsem mu musela dát další jídlo, mě připadá, že je to strašně vodový a nezasytí to. Teda aspoň našeho otesana né. Jo a jinak prej to teda může být i z kojo vody??!!
Ale podle těch výsledků jak se dívala včera na pohotovosti, tak řekla, že to má všechno v normálu. Ta dr. moje to totiž dělala podle těch papírků, tak teda nevím :roll: Ti doktoři jsou zvláštní, docela blázinec :roll: :roll:
A stím blázněním v postýlce, to máme taky min. 10× ho musím otočit, dokud napadne vysílením, ale jinak usíná v pohodě. Občas je tak zničen, že usne i na bříšku :lol: :lol: A to lezení, u nás to není do kleku, ale snaží se takovým nepopsatelným způsobem o plazení. Ale jde mu to, občas teda pěkně zuří :roll:

Šla jsem k bráchovi vyvětrat a vybrat poštu a jsem úplně zplavená, to je zase pařák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.7.06 14:06

Veru ještě prej nejvíc těch dusičnanů je v mrkvi a bramborách, to je lepší domácí nebo ze zdr. výživy. Jinak se může normální zelenina kupovaná.Psala to i KaVi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.7.06 14:18

Peťo, taky občas vysílením padnul na čumáček a vytuhnul :lol: :lol: , nejdřív se mi to zdálo srandovní, ale když tam jdu po dvacátý a víckrát, tak to taková sranda neni :(
Mě dr. říkala, že můžu normál. vodu, že je tu dobrá a já v domnění, že radši kojo vodu, že je lepší :roll: :twisted:
Já koupím taky vždycky skleničku mrkev+brambor nebo brokolice,rýže,cuketa, brambor a přidám doma maso a oliv. olej
Možná bych maximálně zkusila třeba mraženou, napadá mě Bonduelle, ty maji docela dobrou - teda na pohled :lol: :lol:
Peťo, víš co mě napadlo? Co Fidovi zkusit i do tý zeleniny přimíchat trochu nějaký tý kaše? Bude to víc sytý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí