Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
4.7.06 08:42

Dobré ráno,

Kely , když píšeš, že už znala usínat sama bez problémů, tak to možná bude jen třeba něco malého co se jí nelíbí, u nás byl důvod k pláči jak teď začly ty vedra např. pyžamo - bylo jí moc horko, nebo teplá deka, tak jsem dala jen bodýčko a přikryju plenou (večer máme podotýkám v ložnici chladno, nám sem nesvítí) a taky nyní jakmile ji položím a třeba hned nabírá, tak ji dám loknout čaje a s takovu chutí vypije pár loků, dám dudlík - hned a idu okamžitě beze slova pryč. Pusa a takový ňuchňání před spaním proběhne ještě před :)
Ale možná je to blbbost a tvoje malá si nyní zvykla na nošení a prostě to vyžaduje a vše okolo je na jedničku…

Takže já běžím něco dělat, mám toho dost a musí se to zvládnout 8O

Přeji všem krásný den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.7.06 09:05

AHoj holky,

děkuji všem za přání ke včerejším narozkám :lol: pořád se cítím na 25 :lol:
Jdu předat Stázinku chůvě a pak razím na jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.7.06 09:11

Kely, vyplakat nééééé, ono je to trochu složitější, ale nechat jen tak brečet, to by pak mohla ztratit důvěru a teď v 8. měsíci oni začínaji rozlišovat v koho ji mít budou a v koho ne, to bys mohla spíš napáchat škody. Zkus si tu knížku přečíst, budu ráda, když ti pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.7.06 09:12

Gabko, taky dodatečně všechno nééééééj a kolik ti je? Já se taky cítím tak na 25 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.7.06 11:37

Jsem zpět, byla jsem na Pankráci, ale ne v dámské věznici!!!! :lol:

Bylo mi včera, teda ještě pořád je, samozřejmě podle data narození 32 :wink:

Stázinka je s chůvou a já jdu makat, mám na stole hromadu papírů a pošty, uf

Krásný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.7.06 12:50

Ráchelce VŠECHNO nejlepší k osmiměsíčninám !!! (dáreček ještě musíme s Tedýskem zabalit :wink: 8) tak se brzy ozvěte až třeba půjdete ven !!! )

http://animace.org/…/G440204.gif

Máte krásný míry a říkala, jsem že paní dr asi pochválí jak je šikovná :wink:

http://animace.org/…/G340239.gif http://animace.org/…/G340239.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 12:59

RÁCHELCE A MATÝSKOVI VŠE NEJLEPŠÍ :lol: :lol: :lol:

http://sirmi.borec.cz/kytka/18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 13:24

Ahojky maminy a dětičky,

já měla od rána lítačku, tak až teď vám můžu v klídku napísat.

Ráchelce a Matýskovi všechno nej nej nej k 8.měsíčninám :lol: :lol: :lol:

Gabko dodatečně všechno nejlepší k včerejším narozeninám :lol:
Já se taky stále cítím na 25 i když mi je jen o 2 víc :lol: 8)

Kely já ti s uspáváním asi nepomůžu vůbec, protože naše ratolest od malinka usíná sám, jen občas ho musím otočit nebo dát dudlík, ale i když je nemocný tak pořád tak usíná. Je to o zvyku, říkají, že se má začít od mala, že se dítko naučí a pak je máma otrok. Ale určitě bych nenechávala vyřvat, jak už psala Verča je to potom asi horší, protože už hodně rozeznává. Zkoušet a mít trpělivost, ono to půjde ale bude to chvíli trvat. Tak pevné nervičky a hodně štěstí :lol:

Ráno jsem nesla moč dr. tak máme teda opravdu zánět moč. cest, nevím z čeho by to mohlo být, znovu udělají testy a v pátek na KO. Pokud se to bude nadále držet budeme přeloženi do Bílýho domu k nějaké dr. na hlídání. Asi aby mu dělali pravidelné KO. Jinak je v pohodě. Teď spinká po obídku. Ve stolici nic nemáme. Antb máme dobrat všechny, pokud by se to prokázalo dál budou nám změněny.

Dneska jsem byla u zubařky a musela jsem si vzít dítko sebou, páč jsem neměla hlídání a manža je v práci sám tak nemohl. Pevně doufám, že se mu nic neobjeví, když máme ty antb. :(

Včera jsem koukala na ty odkazy o jídle a vybrala spoustu věcí, já kupuji taky v hypermarketech a nebo u nás v lékárně, ale to pak tahat kočár a ještě plno skleniček je záhul.
Jo a z jídla nemáme nic, je to vše od toho močový měchýře, i ta častá stolice.Takže matky buďte v klidu a můžete normálně vařit doma. To jen ta moje dr. zas vypustila, že je to ze všeho i z kojo vody :roll: :roll: Ale domácí zelenina je asi nejlepší nebo bio.

Tak já si jdu dát kávičku, před chvílí jsme dorazili a jsem úplně umordovaná z toho tepla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 13:27

Jíťo ještě jsem chtěla napsat, že malej se staví na nohy už asi 2 měsíce, tak to by mi teda ta vaše dr. dala :lol: Ale my neměli žádný problémy s nožičkama s ničím. Ale i tak by asi neměl. Včera jsem ho celý den dávala sednout a už vydrží skoro 10. min sám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
4.7.06 14:00

Ráchelce vše nej ! :D :D

HaPe, tak to je dobře, že je mu líp.
Jinak obdivuji, jak jsi malého vzala k doktorovi (zubaři), já z toho mám pořád vítr a bojím se malou vzít i na gyndu, že nevím, jak by to dopadlo, ale asi jednou nebude jiná možnost.

Já poklidila, malá teď spinká, ještě nás musím sbalit a večer jedem.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 14:11

AHOJ HOLKY :lol: :lol: :lol:

Tak Šimon usnul a můžu si dáchnout a dát kafčo.[Peti, asi bys neměla Fida dávat ani sednout,pokud si nesedne sám z kleku,ale občas to zkusím taky,ale Šimon nemá ještě moc pevný svaly,tak to moc nedělám…
Jinak ta tvoje doktorka je fakt máňa :roll: Ve Slatině na Langrovce je dr.Nováková-je to dětská a já jsem k ní taky chodila a byla jsem moc spokojená a švica s Filipem tam taky chodí.

Dnes jsem dala poprvé maliny a olizoval se až za ušima,ale na zkoušku bohužel jen 3 lžičky a dožadoval se hlasitě dalších,ale bohužel až zítra :wink:

Dneska jsme doma a nevytáhnu paty,do pátku mám narvanej program,tak chci mít dneska klídek 8)
No ale stejně peru,převlíkám postele a uklízím :roll:
Zítra jdem do parku na piknik,pozítří jedem k rybníkům a v pátek máme zase kontrolu na kyčle,páč furt nemá ty jádra 8O

Kely,ani já ti moc neporadím ohledně spaní,ale vím,že ve starších diskuzích se to řešilo,tak zkus hledat.Doporučovala se na to knížka od KARPA (?) myslím,že Nejšťastnější dítě v okolí.Ony jsou dva díly-od narození a pak myslím od roku.
Mě dítě usne okamžitě,jak ho dám do postýlky.

Musela jsem si jít oddělat sušák s prádlem,protože sekají trávu a měla bych ho zelený… …by mě fakt zajímalo,jestli by na mě zaklepali,nebo mě ho prostě zasrali… :roll:
Bydlíme v přízemí a z balkonu se vyleze zovnou ven na takovou předzahrádku,je to na prd,protože je volně přístupná a lítají mě přímo pod oknama fagánci a ječí jak na lesy a mluvijou sprostě,fuj :! Ještě že Šimon takovej NIKDY nebude..... :lol: :lol: :lol:
Jdu si vypít kafe a přečíst denní tisk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.7.06 14:13

Ráchelce a Matýskovi vše nej nej nej!!!
http://animace.org/…/G320137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 14:46

Dítko je vyspaný a po svačině a momentálně vyřvává na dece a snaží se kamsi doplazit :lol:

Kači já ho nedávám moc sedat, jen včera jsem to zkusila a celkem vydrží, jenže on se stejně zvedá na nohy, když ho držím za ruce. Tak raději ať zuří na zemi a nebo ho občas dám do chodítka. V tom řádí jak černá ruka…
Díky za tu dr. půjdu se k ní zeptat až bude malej úplně vyléčenej, teď nemá cenu přecházet.
Ale asi opravdu bude divná, ráno jak volala do dět. tak ji ta doktorka nadala kvůli nějaké holčičce, nevím přesně o co šlo, ale dr. nebyla moc nadšená, že u toho jsem :!

Ha mě nic jinýho nezbylo a na gyndu už beru malýho normálně, dr. ho vždy podrží já si vylezu na kozu a pak mi ho dá na břicho a pak zas obrácene. Takže taky na pohodu. Kdybych se měla pořád někoho prosit o hlídání tak nic nevyřídím a nikam nejdu.Hlavně teda všechny babičkya dědové dělají, kromě teda tchýně a ta se vždy na něco vymluví, tak se nebudu prosit :evil:

Zítra přijede kámoška s dítkama jak jsem psala, tak se těším na zážitky od moře. Jéé jak bych jela, hned teď :lol: :lol:

Tak jdu taky něco poklidit a tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 14:58

Monho ,chtěla jsem se zeptat,ty máš trojkolku Jane?
Já o ní uvažuju,páč má 8 kg a nafukovací kola.Já chci jen s nafukovacíma,protože jezdíme hodne na výlety-lesy a podobně,tak bych nechtěla ty malý plastový kolečka,s něma se blbě jezdí.Jakej je do terénu?
Mě by se líbil i Jane Nomad se čtyřma kolečkama,ale ty asi nejsou nafukovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 15:37

Fido opět spí, se teda divím, že usnul. Nad námi předělavají byt a od včerejška pořád jen klepou a bouchají. Ale přišel to říct a omluvit se, že teda 2 dny bude trošku kravál tak ať se kvůli malýmu nezlobíme. Jsem čučela, že na to, že mají divokou domácnost tak jsou teda slušní. :lol:

Mě se nechce nic dělat, a to bych měla vysát, utřít prach, vytřít zem apod.
To je děsnýýýý!!!! :twisted: :roll: 8O

Kači už budeš kupovat nový kočár???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí