Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Kely , když píšeš, že už znala usínat sama bez problémů, tak to možná bude jen třeba něco malého co se jí nelíbí, u nás byl důvod k pláči jak teď začly ty vedra např. pyžamo - bylo jí moc horko, nebo teplá deka, tak jsem dala jen bodýčko a přikryju plenou (večer máme podotýkám v ložnici chladno, nám sem nesvítí) a taky nyní jakmile ji položím a třeba hned nabírá, tak ji dám loknout čaje a s takovu chutí vypije pár loků, dám dudlík - hned a idu okamžitě beze slova pryč. Pusa a takový ňuchňání před spaním proběhne ještě před ![]()
Ale možná je to blbbost a tvoje malá si nyní zvykla na nošení a prostě to vyžaduje a vše okolo je na jedničku…
Takže já běžím něco dělat, mám toho dost a musí se to zvládnout ![]()
Přeji všem krásný den.
Pa, Ha
AHoj holky,
děkuji všem za přání ke včerejším narozkám
pořád se cítím na 25 ![]()
Jdu předat Stázinku chůvě a pak razím na jednání.
Kely, vyplakat nééééé, ono je to trochu složitější, ale nechat jen tak brečet, to by pak mohla ztratit důvěru a teď v 8. měsíci oni začínaji rozlišovat v koho ji mít budou a v koho ne, to bys mohla spíš napáchat škody. Zkus si tu knížku přečíst, budu ráda, když ti pomůže ![]()
Gabko, taky dodatečně všechno nééééééj a kolik ti je? Já se taky cítím tak na 25 ![]()
Jsem zpět, byla jsem na Pankráci, ale ne v dámské věznici!!!! ![]()
Bylo mi včera, teda ještě pořád je, samozřejmě podle data narození 32 ![]()
Stázinka je s chůvou a já jdu makat, mám na stole hromadu papírů a pošty, uf
Krásný den všem
Ráchelce VŠECHNO nejlepší k osmiměsíčninám !!! (dáreček ještě musíme s Tedýskem zabalit
tak se brzy ozvěte až třeba půjdete ven !!! )
http://animace.org/…/G440204.gif
Máte krásný míry a říkala, jsem že paní dr asi pochválí jak je šikovná ![]()
http://animace.org/…/G340239.gif http://animace.org/…/G340239.gif
Ahojky maminy a dětičky,
já měla od rána lítačku, tak až teď vám můžu v klídku napísat.
Ráchelce a Matýskovi všechno nej nej nej k 8.měsíčninám
![]()
Gabko dodatečně všechno nejlepší k včerejším narozeninám ![]()
Já se taky stále cítím na 25 i když mi je jen o 2 víc
![]()
Kely já ti s uspáváním asi nepomůžu vůbec, protože naše ratolest od malinka usíná sám, jen občas ho musím otočit nebo dát dudlík, ale i když je nemocný tak pořád tak usíná. Je to o zvyku, říkají, že se má začít od mala, že se dítko naučí a pak je máma otrok. Ale určitě bych nenechávala vyřvat, jak už psala Verča je to potom asi horší, protože už hodně rozeznává. Zkoušet a mít trpělivost, ono to půjde ale bude to chvíli trvat. Tak pevné nervičky a hodně štěstí ![]()
Ráno jsem nesla moč dr. tak máme teda opravdu zánět moč. cest, nevím z čeho by to mohlo být, znovu udělají testy a v pátek na KO. Pokud se to bude nadále držet budeme přeloženi do Bílýho domu k nějaké dr. na hlídání. Asi aby mu dělali pravidelné KO. Jinak je v pohodě. Teď spinká po obídku. Ve stolici nic nemáme. Antb máme dobrat všechny, pokud by se to prokázalo dál budou nám změněny.
Dneska jsem byla u zubařky a musela jsem si vzít dítko sebou, páč jsem neměla hlídání a manža je v práci sám tak nemohl. Pevně doufám, že se mu nic neobjeví, když máme ty antb. ![]()
Včera jsem koukala na ty odkazy o jídle a vybrala spoustu věcí, já kupuji taky v hypermarketech a nebo u nás v lékárně, ale to pak tahat kočár a ještě plno skleniček je záhul.
Jo a z jídla nemáme nic, je to vše od toho močový měchýře, i ta častá stolice.Takže matky buďte v klidu a můžete normálně vařit doma. To jen ta moje dr. zas vypustila, že je to ze všeho i z kojo vody
Ale domácí zelenina je asi nejlepší nebo bio.
Tak já si jdu dát kávičku, před chvílí jsme dorazili a jsem úplně umordovaná z toho tepla
Jíťo ještě jsem chtěla napsat, že malej se staví na nohy už asi 2 měsíce, tak to by mi teda ta vaše dr. dala
Ale my neměli žádný problémy s nožičkama s ničím. Ale i tak by asi neměl. Včera jsem ho celý den dávala sednout a už vydrží skoro 10. min sám. ![]()
Ráchelce vše nej !
![]()
HaPe, tak to je dobře, že je mu líp.
Jinak obdivuji, jak jsi malého vzala k doktorovi (zubaři), já z toho mám pořád vítr a bojím se malou vzít i na gyndu, že nevím, jak by to dopadlo, ale asi jednou nebude jiná možnost.
Já poklidila, malá teď spinká, ještě nás musím sbalit a večer jedem.
Pa, Ha
AHOJ HOLKY
![]()
Tak Šimon usnul a můžu si dáchnout a dát kafčo.[Peti, asi bys neměla Fida dávat ani sednout,pokud si nesedne sám z kleku,ale občas to zkusím taky,ale Šimon nemá ještě moc pevný svaly,tak to moc nedělám…
Jinak ta tvoje doktorka je fakt máňa
Ve Slatině na Langrovce je dr.Nováková-je to dětská a já jsem k ní taky chodila a byla jsem moc spokojená a švica s Filipem tam taky chodí.
Dnes jsem dala poprvé maliny a olizoval se až za ušima,ale na zkoušku bohužel jen 3 lžičky a dožadoval se hlasitě dalších,ale bohužel až zítra ![]()
Dneska jsme doma a nevytáhnu paty,do pátku mám narvanej program,tak chci mít dneska klídek ![]()
No ale stejně peru,převlíkám postele a uklízím ![]()
Zítra jdem do parku na piknik,pozítří jedem k rybníkům a v pátek máme zase kontrolu na kyčle,páč furt nemá ty jádra ![]()
Kely,ani já ti moc neporadím ohledně spaní,ale vím,že ve starších diskuzích se to řešilo,tak zkus hledat.Doporučovala se na to knížka od KARPA (?) myslím,že Nejšťastnější dítě v okolí.Ony jsou dva díly-od narození a pak myslím od roku.
Mě dítě usne okamžitě,jak ho dám do postýlky.
Musela jsem si jít oddělat sušák s prádlem,protože sekají trávu a měla bych ho zelený… …by mě fakt zajímalo,jestli by na mě zaklepali,nebo mě ho prostě zasrali… ![]()
Bydlíme v přízemí a z balkonu se vyleze zovnou ven na takovou předzahrádku,je to na prd,protože je volně přístupná a lítají mě přímo pod oknama fagánci a ječí jak na lesy a mluvijou sprostě,fuj
Ještě že Šimon takovej NIKDY nebude.....
![]()
Jdu si vypít kafe a přečíst denní tisk ![]()
Ráchelce a Matýskovi vše nej nej nej!!!
http://animace.org/…/G320137.gif
Dítko je vyspaný a po svačině a momentálně vyřvává na dece a snaží se kamsi doplazit ![]()
Kači já ho nedávám moc sedat, jen včera jsem to zkusila a celkem vydrží, jenže on se stejně zvedá na nohy, když ho držím za ruce. Tak raději ať zuří na zemi a nebo ho občas dám do chodítka. V tom řádí jak černá ruka…
Díky za tu dr. půjdu se k ní zeptat až bude malej úplně vyléčenej, teď nemá cenu přecházet.
Ale asi opravdu bude divná, ráno jak volala do dět. tak ji ta doktorka nadala kvůli nějaké holčičce, nevím přesně o co šlo, ale dr. nebyla moc nadšená, že u toho jsem ![]()
Ha mě nic jinýho nezbylo a na gyndu už beru malýho normálně, dr. ho vždy podrží já si vylezu na kozu a pak mi ho dá na břicho a pak zas obrácene. Takže taky na pohodu. Kdybych se měla pořád někoho prosit o hlídání tak nic nevyřídím a nikam nejdu.Hlavně teda všechny babičkya dědové dělají, kromě teda tchýně a ta se vždy na něco vymluví, tak se nebudu prosit ![]()
Zítra přijede kámoška s dítkama jak jsem psala, tak se těším na zážitky od moře. Jéé jak bych jela, hned teď
![]()
Tak jdu taky něco poklidit a tak zatím pa
Monho ,chtěla jsem se zeptat,ty máš trojkolku Jane?
Já o ní uvažuju,páč má 8 kg a nafukovací kola.Já chci jen s nafukovacíma,protože jezdíme hodne na výlety-lesy a podobně,tak bych nechtěla ty malý plastový kolečka,s něma se blbě jezdí.Jakej je do terénu?
Mě by se líbil i Jane Nomad se čtyřma kolečkama,ale ty asi nejsou nafukovací…
Fido opět spí, se teda divím, že usnul. Nad námi předělavají byt a od včerejška pořád jen klepou a bouchají. Ale přišel to říct a omluvit se, že teda 2 dny bude trošku kravál tak ať se kvůli malýmu nezlobíme. Jsem čučela, že na to, že mají divokou domácnost tak jsou teda slušní. ![]()
Mě se nechce nic dělat, a to bych měla vysát, utřít prach, vytřít zem apod.
To je děsnýýýý!!!!
![]()
Kači už budeš kupovat nový kočár???