Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
8.7.06 16:18

Ahoj holky!

Tak hlásíme návrat z dovči. Byla to paráda! Chata super a hlavně úplně úžasnej bazén! Koupali jsme v něm i prcky (byli s námi známí, co mají 11měsíční holčičku). Měli jsme i malej bazének, ale ve velkým se Matovi líbilo víc. Chalupa byla ve Všehrdech, což je pidivesnice a ani tam není signál na mobily. Takže božskej klid. Bylo takový vedro, že jsme skoro celou dobu byli u chaty u bazénu. Jenom včera to vypadalo, že nebude na uvaření, tak jsme zajel aspoň na Křivoklát, ale stejně byl pařák! Dokonalost dovči mi ale pokazilo zdraví, protože asi třetí den mě začalo škrábat v krku a já si samo nemohla to opalování a koupání odpustit :roll: a tak se to pěkně vyvinulo. Mám kašel, rýmu, z očí mi teče zelenej sajrajt a k tomu mě bolí zuby :?: Prostě mám pocit, jako když mi rostly osmičky, ale ty už mám dávno vytržený. Jo a taky jsem šlápla na včelu a to bylo taky bezva :roll:
Jinak Mates tam začal baštit jogurt a moc mu chutná. Taky se konečně začal plazit a pohybovat přískokama. Jinak se na kolenách zatím jen houpe. Stále nesedí, ani když ho po:,–(ím, ale určo se taky dočkáme :wink:

Všem děkujeme za přání k měsíčninám a taky všem oslavencům, který jsme prošvilhi, gratulujeme.

Samozřejmě gratulace i pro Gabku !!!

KaVi - sice jsi psala, že už jste s kočárem rozhoduntý, ale já bych jané slalom stejně jenom chválila, takže rozhodnutí nevyvracela. Jsem fakt spokojená. Váhu jsem ocenila v MHD, protože se už nemusím doprošovat o pomoc. Do terénu je lepší zaaretovat přední kolečko, aby se nehejbalo a jezdí bezvadně. Teda takhle - na polních a lesních cestách nebo třeba po loukách. Třeba v lese jsem s ním ještě nebyla a myslím, že tam by 4 kola byly lepší. Myslím, že u trojkolek všeobecně nejde přehazovat rukojeť, ale s tím jsem počítala - asi by bylo divný jezdt dvěma kolama napřed.

Video z porodu - tak já jsem skoukla jen ten přirozenej porod, na císaře bych neměla žaludek

Ivčo - díky za fotky, jsi zlato :-) Jo, a Mat chodí spát taky docela pozdě - kolem 22 hod. V noci nevstává vůbec nebo maximálně jednou v posledních týdnech a spí do sedmi až osmi hodin, tak to neřeším a nechávám to na něm.

No, a víc si nepamatuju :-)
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
8.7.06 19:51

Ahoj všem,

taky hlásím přihlášení…ve Čt jsme se vrátili z Ostravy, tam klasika, ale zahráli jsme si minigolf, zase se prošli v jiném prostředí a zjistila jsem, že kousínek od baráku udělali komplet nové koupaliště s tobogánem, takže tam příští víkend, jak zase pojedem, zajdem, se těším :) …no a byla u mě do dneška kamarádky se synem (skoro 2 roky), takže tu bylo veselo :D :D
Děcka nechtěly spát a my každej večer pořádně splkly, popily vínečko a tak :) , byla jsem moc ráda. Pátek jsme prochodily po městě a kolem přehrady a dorazily dom úplně vyřízené a děti spokojené a taky špinavé :lol:

KaVi, takže máš nakoupeno ! :D ..na ty kočárky jsem se taky koukala a móóc hezké :)

Jarčo, ja nevím proč, ale já měla pocit celou dobu, že jsi někde od Ústí n/L

Gabko, gratulujem ke sezení Stázky, šikula ! :D

…tak zatím takto, tady teď leje dneska jsme se šli projet odpoledne lodí a bylo tu supr, ale malá to ještě vůbec nevnímá, víc ji zajímá řetízek na mým krku, jak nějaká voda, a při brzdění se bála, trdýlko :)

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
8.7.06 19:53

Nazdar děvčata,

tak Vám tiše závidím ten dešť, tady jenom zahřmělo a to bylo jaksi všechno :evil: :evil:

Gabko-my to máme takto- asi tak v šest se koupe, pak kašička, odříhnout a do postele, usíná okolo sedmé, někdy dřív a někdy později, podle toho jak je unavenej. Vždycky ho nejdřív po:,–(ím a jak vidím, že se mu už chce spinkat, tak ho položím, on sice ještě dělá blbiny :roll: ale pak nakonec usne, musím ho vždycky několikrát převracet z bříška na záda, on to umí, ale večer to tak dělá, že se překulí a jak je ospalej tak začne hned mrčet, je to kolotoč. Plakat bych Stázinku nenechala, já pro to nejsem. Záleží jak pláče, jestli je to fakt takovej ten lítostivej pláč a ne jenom mrčení, tak bych ji asi pochovala a zkoušela znovu položit. Nebo bych u ní seděla, držela za ruku, hladila, prostě snažit se nějak ji zklidnit. Já vím, že se to radí, ono každý dítě je jiný a třeba to u vás nebude zabírat. Ona se to ale určo naučí, zase usínat sama, bez chování když to už jednou uměla, jenom má asi nějáký blbý období a chce tě u sebe :wink: Tak držím palce.

Vašek je na nějakym srazu z práce nebo co, tak příjde až pozdě. Já to tak nemám ráda když má nějaký takový akce, nevím, jsem asi divná :roll: Chci se někdy dočkat toho, abych ho někam vyhnala a byla ráda, že mám chvilku klid, ale tím, že jezdí tím kamionem a je často pryč se toho asi nedočkám.

Zatím se mějte. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
8.7.06 20:37

Ahoj všem,kdo se vrátil z dovolené,konečně tady nebude tak mrtvo :lol: :lol: :lol:
Tak dneska kupříkladu Šimon šel spát ehm… v 18 hodin… :oops:
Ale za to spal přes den 20 minut :roll:
Já nemám vůbec problém s uspáváním.Obvykle v 18 hodin vykoupu,namažu,dám do postýlky,do ruk vrazím kaši,nebo mlíko,vypije,veme dudlík,otočí se na bok a spinká 8)
Někdy ještě řádí,ale pak si sám usne 8)
Dneska byl tak hotovej,že jsem ani nestačila udělat mlíko a už spinkal,takže naposledy jedl v 17 hodin…

Zítra se jdem podívat do porodnice na Kryštofa,tak už se moooc těším na miminko :lol:
Chjo,to už je tak dááávno…
A taky zítra jedu za Peťou do Slatiny a jdem na zahrádku,už se tááák těším :lol:
Tak dobrou noc a zítra se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
8.7.06 20:44

Jéééééé, Šimonek má novej metřík, pěkňučkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.7.06 21:24

Ahoj holky,
tak zase hlásím příchod.

HaPe, tak to je teda gól. Já taky jen četla a neodpovídala, protože se mi zdálo, že tu nikdo není :lol: Sme si mohly pokecat :P

Mončo, tak to je fajn, že Vám dovča (až na to onemocnění) takhle vyšla. Zato my máme smůlu. Včera jsem se babiznu, ke které jsme měli jet na dovču pěkně nasr… Už to řešíme dva měsíce, a pak to dopadne tak, že tam nejedem. Byla jsem z její reakce úplně mimo. Jezdili jsme tam léta a najednou byla nepříjemná a bylo jí naprosto všechno fuk. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Ale asi je to jedno. K ní už nejedu, tak to nebudu řešit a nechám bez reakce. Je to kráva :cry: …Sem si musela ulevit :lol:

Gabko, jsem na Vás dneska myslela :) Manža navrtal Elišce kolečka k postýlce a já zkoušela uspat tak, že ji párkrát „zadrncám“ a bude klid. Nakonec jsem „drncala“ třičtvrtě hodiny :! Furt se převalovala ze strany na stranu a ne a ne usnout. Dělala blbiny a čučela na mě jak puk. Po třičtvrtěhodině usnula. Ovšem nemyslím si, že by to bylo tím „ukolíbáním“. To spíš zabralo to výsílení z převalování :lol: Ale ať to bylo, co bylo, konečně spí…

Dnešek byl náročný. Byli jsme na prochajdě. Ha, taky na prýglu :lol: Ještě jsem se neprošla po tom novým mostě u Veveří, tak jsme to byli prubnout. Ještě jsme se stavili pro naši mamču, ať nečučí doma, když taťulda odjel taky výletničit. No a nakonec jsme to klasicky zakončili u zmrzky (Vřele doporučuju cukrárnu v Kníničkách za Bystrcí - U Aničky. - Maj tam dobrou vanilkovou :lol: Dítko padlo za vlast, já všechno poklidila a manža mi pomáhá se žehlením :oops:

Ha, jsem nějak natvrdlá… pročpak jezdíte tak často do Ostravy :?: :P Pocházíš odtud? …Já jen, abych zase měla jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.7.06 21:54

Tak koukám, že jsem Vás asi všechny propásla :P …Tak alespoň popřeju Vám i miminkům krásné sny a poklidnou noc s čerstvým vzdouškem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.7.06 07:26

ahoj holky,
Gabko, vím co to je uspávat ! Jak psala Jarča plakat určitě nenechat, já jsem tady doporučovala tu jednu knížku a Katka ještě jinou… Ono je to fakt věda :oops: :oops:
Oni teď víc vyžadují přítomnost mámi a získávají důvěru, takže pokud by to byl ten srdceryvný pláč, tak asi klidně pochovat,položit a zkoušet… může to být nadlouho, u nás je to o obracení a pokládání / nechci vidět až bude stát :roll: :roll: :roll: /. Ale za nějakou dobu to pochopí, že se fakt bude spát a neukecá mě.
Takže určitě buď důsledná, klidně pochovej atd, ale dát najevo, že se bude spát. Držím palečky… U nás se to teď zkrátilo tak na 30 minut / a to jsme se předevčírem dostali až na 2 hodiny :lol: :roll: :lol: /. To jsem myslela, že mě klepne… byla jsem tam snad 200× ! Manža, když viděl, že chce dělat blbiny /přitom byl ospalý/, tak se snažil ho rozesmívat atd, tak jsem mu to zatrhla, protože to by se taky mohlo uspávat do půlnoci :roll:
Jinak nevím, jestli seberu odvahu a zkouknu císaře :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
9.7.06 08:43

AHOJ HOLKY :lol:

Verča má pravdu,dětičky mají teď období,že získavají pocit důvěry,jestli jim ho teď dostatečně neposkytnem,tak by pak v budoucnu mohl nastat problém :roll:
Může se stát,že budou plakat u někoho jinýho v náručí,i když to doteď třeba nedělali.
Takže to chce chovat a dodávat pocit bezpečí…HOWGH :wink:
Sem zas vypotila pár chytrostí 8)
Včera na Primě byl výýýbornej film,ale bohužel o půlnoci jsem vytuhla a nedokoukala do konce :( Jmenovalo se to Frekvence.
Jak jsem taky včera vypla pc,tak jsem se ještě dala do žehlení :!
To je vidět,že nemám roupama co dělat :lol: Ovšem myslela jsem,že zdechnu…V bytě 27 stupňů a ještě pára z žehličky… :roll:
Jdu mazat dítě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.7.06 09:32

Ahoj holky :lol: :lol:

vítám všechny výletníky z dovči doma :lol:

dneska je zas pařák k padnutí, zas budem sedět doma jak pecky, páč nemůžem na slunko a ta potovora pořád paří :oops: 8)
Manža řekla, že dnes nemám vařit, že si objednáme řecký jídlo po netu domů, jupííí :lol:

Spaní je u nás taky divoký, přes den usíná v pohodě, ale večer tak řve, když ho dám do postýlky, že na to nemám nervy. Tak já nebo manža si lehnem s malým na naši postel, malej se 3× převalý a spí, pak ho přenesem. Než chodit dvacetkrát chovat a otáčet, to radeji provozuji takhle, protože pak je tak přetaženej, že je to ještě horší.
Snad se to časem zase urovná, ale nejsem názoru nechat vyřvat, však on se unavý, to odsuzuji, páč když ho slyším jak se pomalu davý, tak mě to dere srdce a taky nervy :oops:

Jak psala KaVi dnes jdem večer na zahrádku a taťkové budou hlídat :lol: :lol: Už se těším nebyla jsem bez dítka nikde zas celou věčnost!!

Fido usíná a já jdu něco poklidit a dopít si kávičku zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.7.06 09:34

Tak koukám, že si musím udělat asi nový metřík, páč to nějak nefunguje, no tak to u toho budu zas celej den :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.7.06 09:39

Peťo u nás bohužel nefunguje, že by usnul v naší posteli, to ho spíš ještě víc rozdovádí :cry:
a v noci, když ho tam kojím a je najedenej, tak pak má takový výraz " mámo už mě zase přendej, chci v klidu spát" :lol: :lol: :lol: . Kolikrát ho ale najdu, jak spí rozplácnutý na břiše a mám strach, aby se mu dobře dýchalo… manža říká, ať neplaším,že kdyby tak spát nechtěl, tak si lehne jinak, ale kolikrát se v pytli nemůže otočit, takže bojim bojim… :( . Mám ho furt přetáčet? myslím, když už spí?
Holky užijte si kávičku, já tu popíjím meltu :? a těším se na pravou brazilskou /až nebudu kojit/, mám tu kilovku z oxalisu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.7.06 09:41

hmmm tak metřík nejede, Peťo nezoufej, já na to přišla asi za 6 hodin /nééé teda v kuse/, ale dal mi zabrat… i když pak se ukázalo, že bylo něco blbě nastavený v PC, ale stejně… ufffffff :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.7.06 09:51

Veru malej , když usne na břiše tak ho nechám až začne pofňukávat, že se mu to nelíbí tak ho otočím.
Metřík mě udělá asi manža jako minule, páč nevím co to po mě chce :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.7.06 10:53

Ahoj holky!

Tady je taky pařák na padnutí. Ven bych nešla, ani kdyby mi bylo dobře. Honza s Matem byli pro ovoce a já se válela v posteli :-)

Veru - jestli ti malej na bříšku spí v pohodě, tak bych ho už nechala. Mat se taky začal z ničeho nic otáčet a i když usne na zádech, tak za chvíli se přetočí na bok nebo na břicho - hlavu vždycky vytočí, aby ji neměl zabořenou do postele a spí v klidu.

Jdu dát Matovi dlabanec, tak zatím pa
M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí