Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
11.7.06 12:20

Ahojky,

Fido usíná po obídku a já půjdu za ním, ale musím počkat až usne, jinak by dělal kraviny a nespal.

Hani jsi moje krevní skupina, v zimě jsem hudrovala ať už je teplo a teď zas obráceně, já už nemůžu, jen se hnu jsem mokrá jak myš, nic se mi nechce dělat a navíc musím tvrdnout doma :roll:
S tou peněženkou, no vidím, že nejsem sama, moje máma jednou na vánoce omylem uklidila peněženku i s masem do mražáku, měla v ní výplatu a vánoční prémie, takže vánoce o ničem, za dva dny šla vařit a vytáhla maso i peněženku.
Ale já byla včera totálně v řiti, nemohla jsem si prostě vybavit co jsem dělala a kdy jsem tu peněženku vytáhla z kabelky. Až pak večer jsem si vzpomněla, že volala ráno kámoška a chtěla vědět kdy jede bus do Prahy a já náhodou měla jízdní řád v peněžence. No a pak jsem ji slavnostně ustlala :roll: Mě šlo o to vyřizování těch dokladů, peněz jsem tam naštěstí moc neměla, ale ty nervy jéééé.....

Fido moc nechce pít, musím ho to úplně nutit, ještě nedávno v poho a teď nic moc, jak pojedem na nákup tak zkusím třeba ten Sunárek nebo něco , i když je to sladký, ale pít musí. Dávám mu pít v noci ze spaní, to celkem hodně vypije, aby to aspoň trochu dohnal :(

Tak přeji hezký den a neuvařte se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
11.7.06 13:02

Taky přeji pěkný den, :D

tady taky děs…ale my ven nemůžem, takže malá spala na balkoně,ale nic moc, paradoxně nejlíp spí doma v lehačce :?

Taky nechce pít teď, takže to do ni tlačím a stejně s problémama vypije 250ml, ještě tak měsíc zpět to bylo úplně v pohodě…ale pít musí, pak strašně špatně kaká.

Usla zase po obědě, takže dodělávám, co jsem nestihla a měla bych si jít na chvilu lehnout.

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.7.06 14:19

Tak Mat na sebe dnes shodil stojan na víno - naštěstí bez vína. Vzala jsem stojan s CD a dávala ho za roh, aby na něj nedosáhnul, a hned po něm jsem chtěla uklidit ten na víno a šup - byl dole - no chvilku brečel, ale žádná velká hrůza.

Hani - já taky nemám řidičák a nechystám se ho dělat. MHD se dostanu všude a jinak klíďo použiju vlak - jsem z železničářského města i rodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.7.06 17:41

ahojky holky, jen v rychlosti, ten náš drak mi nedá klidu :lol: :lol: :lol: Až bude spát, tak vás v klidu dočtu. Dneska si sám stoupnul v postýlce,držel se šprušlí a řval, že to nejde zpátky :roll: :lol: :roll: . Jsem myslela,že mě klepne. Ivčo, teď vím co to je, oči furt na stopkách :lol:
Budu to tady muset nějak vypolstrovat, lítám furt s polštářema a přendavám je tam, kam doleze. tak zatim , večer ještě juknu
Jó jinak hic na padnutí, je někde bouřka, jestli se můžu těšit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.7.06 19:13

ahoj holky,

Veru, tady bouřka ani dešť není, obloha je jak vymalovaná, takže tady asi taky zdechnu :evil:

Dneska jsem koupila Domikovi nový botičky, takový sandálky jako papučky, nevím jak to nazvat. Prostě aby měli tvrdej opatek a normální podrážku, aby měl na doma, když bude v chodítku, který mimochodem ještě nedorazilo :evil: Poštovný jsem posílala minulý pondělí a pořád nic, ale byly ty svátky, tak snad zítra.

Taky se mu dneska poprvé podařilo si sednout. Jinak je nějakej uplakanej, asi měl i trochu teplotu, nejspíš ho asi zase trošku zlobí zoubky :(

Řízení-řidičák jsem si začala dělat ještě mi nebylo osmnáct, celá natěšená. Řídit jsem začala hned, dojížděla jsem denně do školy30km daleko, takže pohoda. Ani mě neodradilo, že jsem se několikrát nabourala(4×) :( ale nikdy jsem to neřídila já, když se to stalo a nikdy se mi nic vážnýho nestalo a to jsme šli i několikrát přes střechu. Měla jsem štěstí. A ani mi nezbývá než jezdit, protože spoje z téhle vesnice jsou hrozný a skoro nic se tu nedá koupit. takže dojíždím nakupovat, s malým k doktorce a tak. A řídím moc ráda.

Malej měl na sváču jogurt a do něj jsem mu namačkala jahody a jak baštil :lol:

Marodi ať se brzy uzdraví. Ještě nakounu. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.7.06 19:56

tak jsem tu… právě probíhá uspavání stylem - položím,klekne si a vyčuhuje kde jsem, položím.. a znova. DĚS, po stopadesátý už tam nepůjdu a nechám ho ať se staví na hlavu :lol: :lol: :lol: Hmmmm, to říkám teď :lol:

Déšť v nedohlednu, potí se mi i nehty a asi umřu :roll:
Hani, fakt až do 10.8. hicy ? to zdechnu
klimoška běží, ale to podkroví je od střechy tááák nahřátý, že jen to vypnu, tak je zase hic…

Peťo, jak u vás už proběhlo „zvláštní otočení do sedu“, tak to máte taky za pár :lol: :lol: :lol: , najednou si Fido sedne, uvidíš :wink:

Ivčo, co Ráchelka, zase tak pěkně spala? U nás včera děs běs, neni úplněk? Budil se každé 2 hod :roll:

Gabko, metřík je móc krásnej, a vaše stránky taky,úplně se rozplívám a chodím tam jukat na to,co nikdy nejspíš nevytvořím. Možná až bude Kuba v pubertě a budu na to mít několik hodin /hmmm,spíš dnů/ vkuse čas :?

Mončo,tak hlavně, že byl stojan bez vína,třeba by si omylem loknul a mlíko už bys do něj nedostala :lol:

Bramburku,to je fajn, že se ti to zlepšilo, jinak ta separační krize je u nás taky v plným proudu. Nemůžu ani na záchod,akorát,že on nebrečí,ale vzteká se :roll:

Jarčo, s tim spaním jinde vůbec nepřeháníš, já to taky ještě nepraktikovala a ani v nejbližší době nehodlám, za prvý ještě kojím a za druhý si to nějak neumím představit, asi bych ani neusnula :oops:

Jinak jak vám prťata spinkají přes den, už jen po obědě? Jak Peťa psala,že si jde Fido dáchnout po obídku. Kuba dopol. bez spaní zatim nevydrží a odpol. ho dávám kolem 15h tak na hoďku a půl… Jestli on nespí přes den moc a v noci si to nevynahrazuje :lol: :lol: :lol:

tak snad jsem na nic nezapomněla, všem přeju krásný večer, ten náš drak mezitím vytuhnul, nečekaně - úplně vysílenej padnul na bříško a spí. No já mu furt vysvětluju, že kdyby si lehnul a spal hned, bez blbin, tak to má jednodušší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.7.06 19:56

tak jsem to zakřikla… opět pumpuje na kolenou, tak se loučím, jdu na něj :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.7.06 20:23

Ahoj holky ,

včera jsem tu měla kamarádku z Litoměřic, které jdu v září na svatbu za svědka.

Dnes jsme byli s Lamargaritou a Tedýskem celé odpoledne venku.

Hani, taky nemám řiďičák a ani si ho dělat nebudu.

Veru, malá zase spala úžasně celou noc, jsem tak ráda.

Mončo, Ha, ať se brzy uzdravíte.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.7.06 20:53

Ahoj holky,

tak jen na rychlovku.
Fido dnes usnul sám v postýlce, myslím teda večer, zázrak!!! :lol: :lol:
Snad už bude líp :lol:
Veru přes den spí- dopoledne tak hoďku, po obědě asi 1 - 1,5 hod. a teď poslední dobou usne kolem 16.30 a spí tak 30min. Pak usíná okolo 20.00 hod.

Do sedu se stále snaží, ale většinou se převrátí na záda a ještě se tomu hrozně směje, no on poslední dobou má záchvaty smíchu ani nevím z čeho :?: :roll:
Zato se plazí takovou rychlostí, že nestíhám, šla jsem sundat prádlo a říkám manžovi ať na něj mrkne, jen vylezu z ložnice tak Fido v kuchyni a olizuje manžovi pantofle 8O no to je děs!!
Ale prej ,jo já ho hlídám :wink:

Dnes jsme jeli do obchoďáku, potřebovala jsem plíny, ubrousky a atd. Tak jsem byla celkem ráda, že jsem vypadla aspoň na chvíli, malej byl zlatej, no v sedačce toho moc nenadělá že. A už teda máme to auto jupíííí :lol:
Konečně můžem někam vyrazit a tak :lol:

Jarčo nezoufej, chodítko určo přijde, já dnes psala paní jak to bude z kočárkem, koupila jsem z druhé ruky, ale vypadá moc dobře , tak mě přesvědčila, že včera to nestihla,ale dnes určitě a že písne, hmm zatím nic, tak taky nevím, jestli si snad nedělá legraci :roll:

Mončo hlavně, že je Matýsek v pohodě, Fida zajímají zase pro změnu zásuvky, šňůry od telky a tak. No je to zážitek, každý den něco :lol:

Ivo to je dobře, že Ráchelka už tak hezky spinká, už bude jen líp :wink:

No tak prej na rychlovku a je z toho slohovka chichi

Krásnou a příjemnou noc pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
11.7.06 22:36

HaPe a Ivi, tak vám docela závidím to bezproblémové usínání…ta naša šla spát až kolem půl desáte, furt se tam točila a nemohla zabrat, ale myslím, že částečně to bude i tím, že prostě není unavená, co taky, je se mnou celej den doma (kamarádka ji dnes na hodinku vzala, tak alespoň něco :) ) a se mnou je nic, ani ji neňuchňám, bo se bojím aby se taky nenastydla - no, zatím se drží hrdinka :lol:

Jinak jsem definitivně sundala ty krásná, ale kompleetně nepraktická nebesa nad postýlkou, jelikož to malá už týden úspěšně stahuje a pak ryčí, je v tom zamotaná :roll: …takže to šlo pryč, tak se pak divila, kde ji to mamka dala a furt koukala nahoru

Takže přeji dobrou noc a pokud možno chladno :)
 Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.7.06 22:49

Dobrý večer děvčata :wink:

právě nám odešla návštěva, byli mi popřát k narozkám.
Veru díky za pochvalu, ono to moc práce nedá ty webovky, vždycky když stahuju fotky z foťáku, tak si vyberu ty, které se rozhodnu vystavit a ty pak zmenším a nahraju přes FTP na web. Pak jen přiřadím popisky a je to hotový :D To už se spíš těším na zimu, až nebude co dělat a dostanu k vánocům ten stříhací program, další paměť nebo rovnou stolní PC (teď mám ntb) a konečně sestříhám a upravím videa a vypálím je na DVD.
Stázinka už si sedá o 106. Jen ji položím na bříško, už sedí :lol:
S tou separační krizí to je u nás taky, jen jsem vždycky šťastná, že když odejdu a ona pak zůstává s chůvou, že ona ji dostane na svoji stranu a je to paráda, pak ji jen bombarduju esemeskama abych zjistila situaci. Vždycky když mi ji vrací tak začne v kočárku plakat, když mě uvidí a jakmile ji vezmu na ruce, tak se směje a je spokojená.
Stázinka spí přes den celkem asi 2-3 hodiny, ještě před týdnem to bylo o hodinu až dvě více. Nejvíc spí ráno okolo 9-10 a pak 16-17
Zítra jsem doma, auto pořád nemáme a už jsme z toho docela vytočení. Známí nám dneska půjčili svoje a tak se těším až vyrazíme na nákup. Jinak je u nás vyjezeno :) Zítra odmrazím a omyju lednici.

Krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.7.06 09:10

Krásné parné ránko

úřad mám vyřízený, manža mě tam ráno odvezl, páč MHD bych nejela ani omylem, to bych asi někde zkolabovala.

Fido řádí jak drak na zemi, momentálně papá svoji botku, kterou zá:,–(ně nesnese na noze. A cosi vykládá, ale vůbec nevím co to jako má být :lol: :lol:

Dnes jsem měla krásné probuzení, dítko bylo totálně pokaděný i s postýlkou, to se nám ještě nestalo, tak proběhla raní koupel a postýlka se pere. :roll: Včera jsem mu dala poprvé švestky od Hippu, padalo to do něj, sem nestačila nabírat, ale výsledek byl zřejmě raní nehoda :lol: :lol:

Tam to zas paří, já fakt už zdechnu, už v 9 se tam nedá vegetit :evil:

Jdu na kávu, krásný a pokud možno pohodový den pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.7.06 09:22

dobré ránko,
Peťo, tak to muselo být nádherný probuzení :lol: :lol: :lol: . Mimochodem, švestky od hippu /s jablkem/ je jediný ovoce, který veme Kuba na milost. Mám tu připravený ještě borůvky s jablkem, tak uvidíme. Ostatní je pro něj bléééé :?

Třeba ti chce Fido sdělit nějakou novinu :lol: :lol:

Ivčo, tak to je super, že Ráchelka už takhle pěkně spinká, i bez kojení… To u nás se ještě tak 2× v noci kójuje.

Gabko, jak to popisuješ, tak to vypadá jako jednoduchý, ale znám se :lol: :lol: , v každým případě nádhera, i manža se včera kochal a nějak naznačoval, že bysme / = že bych JÁ / mohli něco vytvořit :lol:

Ha, u nás je usínání taky boj, né že by brečel, to ne, ale vyvádí jak drak, prostě největší blbiny a sranda, když se jde spát. jo a nebesa omotaný kolem hlavy vedou :lol:

Dneska ráno se postavil v ohrádce - držel se šprušlí a hulákal, protože to nešlo zpátky :)

Tak krásný den, i když asi zase bude hic, Potěšte mě, že se někde ochladilo a jde to k nám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.7.06 09:29

Nazdárek holky
tak u nás extra parno není. Je pod mrakem, takže pokud nevysvitne sluníčko, tak dneska žádné koupání.
Včera jsem byla vyzvednout fotky, teda to fotoalbum, jak jsem tady dala ten odkaz a je to moc hezký. Budou babičky koukat. Zdňkov ise to tak líbí, že jim to nechce dát a chce abychom si je nechali :lol:
Já budu mít dneska uklízecí den, když je tam takhle a u nás doma je fajn chládek. Stázinka už zase spinká, tak jsem zvědavá jak dlouho ji to vydrží.
Včera jsem koupila třešně, tak dneska upeču buchtu, Zdeněk se už těší a to sladké odmítá, ale zato třešně miluje :wink: Však my ty chlapy známe a víme jak na ně, že?
Já vím, že je brzo, ale v těchle vedrech bychom mohly rozpoutat téma vánočních dárků pro naše drobečky co vy na to? Už jste hledaly nějaké dárky? Já o tom už docela přemýšlím, a taky když už něco teď koupíme, tak pak budeme mít míň schánění. Pro Zdenka jsem hned po jeho narozkách (1.10.) hledala tipy na dárky pro něj, a vždycky se mi to povedlo a koukal :P

Zatím, dnes absolutně vytížená úklidem Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.7.06 09:46

Ahoj holky,
tak po ránu tu bylo příjemně, zataženo, dejchatelno a pofukoval větříček, už jsem se těšila, že dnešek bude lepší a ted začalo vylejzat sluníčko, takže zase bude hnus. Naštěstí mám vše co potřebuju kousek od baráku(tesco, masnu, tržnici, poštu, lékárnu, banku i hospodu), takže se v těch hicech nemusim nikam táhnout, ale už bych chtěla chodit normálně ven, ale v těch vedrech venku prostě nevydržim.

Jdu dát Davču spát a udělat si kafe, pak ještě napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí