Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
13.7.06 13:59

ahoj holky, u nás byla včera šílená buřina a do oběda vůbec nešel net :evil:
S nočníkama - děti ho začnou chápat nejdřív mezi 15-23 měsícem, dřív to nemá cenu, prý si maximálně vypěstují reflex, že se sedne na studený a oni se vyčůrají, ale nechápou to a reflex pak zmizí a může být velký problém, takže rozhodně chvátat nebudu :wink:
To samý chodítka, pokud dítě samo nechodí, tak na to nemá uzpůsobené svaly a záda, takže je to spíš na škodu. ALE všechny víme, že někdy je prostě položit musíme, že jo ? :lol: :lol: :lol: A když tam neni celý den…
Napovídali jste toho hódně moc, tak až prďola usne, tak to v klidu znova přečtu, teď jsem to brala jen tak letem světem.
A Gabko, zamyslím se hluboce na dárky :lol: :lol: :lol: :lol:
Akorát vím, že k 1. narozeninám bude dort ve tvaru medvěda, dělají ho kousek od nás a je náááádhernej. Tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.7.06 14:11

Jé dorty, tak ty nechávám dělat tady http://www.svatebnidorty.cz/default.asp?… taky musím teda zvolit nějaké téma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.7.06 14:26

Gabko to je nádhera !!! To asi neni na dobírku co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.7.06 14:41

Ahoj holky,
tak jsem se dnes konečně odhodlala a šla si nechat vytrhnout ten zub. Měla jsem děsnou klepavku, ale nakonec to vůůůůbec nebolelo i když ho bejčil ven 15 minut. Hurááá mám to za sebou.

Veru , já na ten nočník nechci učit už ted, ale jenom seznamovat. Jeden nočník mám vždycky v obýváku a jeden v pokoji a děti když začnou chodit, tak si na něj občas sedaj a nakonec zjistěj na co to je.

Peto , tak gratuluju k zubu a tiše závidím, páč Davča už je zase druhej den protivnej, dásně opět nafouklý a pořád nic. Je tady ještě některý dítko bezzubý nebo jsme poslední :lol:

Jdu si uvařit kafe, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.7.06 14:53

Gabko tak dortíky jsou ukrutný!!
Máma je cukrářka, takže Fidovi bude péct dort ona, taky dělá různý zvířátka a hřiště no a tak. Je celkem nápaditá.
Tak hned to vomrknu co by jako mohla udělat :lol: :lol: :lol:

Hani jak jsem si pořád malovala, že to jsou vše zuby, ty teploty a srajdění a protivnej. No a nakonec nic nebylo, tak jsem se přestala dívat na dásně, sem říkala, že ho bude mít tak v 1. roce a dnes koukám a je tam!!
Jinak jsi statečná se zoubkem :lol: :lol: (myslím trhání)

Fido spinká a já se už teda jako hodinu přemlouvám na to žehlení :roll: Ale dneska už to asi nebude :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.7.06 15:04

tak jsem Kubu uspala a jdu žehlit /Peťo budu na tebe myslet, že v tom nejsem sama :lol: /. Gratuluju k zubu :wink:
Hani, já to myslela spíš na ty, co cíleně dávají takhle malinkatý děti na nočník. Seznamování je samo v pohodě, má to jako hračku :lol: Snad se jim pak do tý hračky bude chtít dělat eéééé. Ale ty už máš zkušenost :wink: . Tak jdu na to a vůbec se mi teda nechce, ale leje, tak u toho nebudu aspoň hicovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.7.06 17:11

Ahoj mamči ,

Peťo , gratulujeme k zoubku.

Hani , tak vidíš, už to máš za sebou ten zub. Jo, a my nemáme ještě žádný zoubek.

Gabko , ty dorty jsou skvělé :) :)

Veru , já taky ještě malou nechci dávat na nočník, jen ji chci s ním seznámit.

Pa. Jdeme ven. Večer mrknu sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.7.06 18:12

Veru , já znám pár takových maminek co si myslej, že když dítko budou mořit na nočníku, tak bude v roce půl bez plen ve dne i v noci, tak jsem se lekla abys mě nezařadila mezi takový střeva.

Normálně vás obdivuju, že v tomhle počasí můžete vůbec žehlit. Já schovala žehličku vysoko do skříně, prádlo naskládala do úložnáku a nosíme jenom věci co se nežehlej. A vlastně jsem zjistila, že když se prádlo dobře poskládá, tak se ve skříni vyžehlí tak nějak samo :lol:.

Tak se zatim mějte, pak ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.7.06 18:14

Hani tak mě holky s žehlením dostaly a žehlila jsem taky. Trochu se zatáhlo a vypadalo to, že bude pršet po hidně sprchlo 10 minut, takže jsem dožehlila a odvalila se do sprchy abych nabrala nový život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.7.06 19:15

Tady jsem našla dobrý odkazy na hračky a věci pro děti.
 http://www.iobchody.com/index.php?…

A taky mám dilema,zamilovala jsem se do kočárku
 http://batolata.mimishop.cz/detail.php?…

Tak teda nevím kterej,jestli tento,nebo Jane…
Plavání se Šimonkovi moooc líbilo,už spí,byl totálka :lol:
V Brně sprchly asi 3 kapky a to bylo všechno.
Zítra jedu k mamce a pak jedem s Martinem do Olomouce.
Zatím pa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.7.06 19:49

Ahoj hoky,

Kači-ten kočárek je moc hezkej, ale ta cena 8O Kdybych měla peníze, tak by se mi taky takovej pro prcka líbil i když moc nejsem na trojkolky. My máme takovej obyč sporťák a stačí mi to, co taky nadělám, že :lol:

Tady nepršelo ani nepamatuju, všechno se to vždycky vyprší v čechách a tady na Moravě nic :cry: asi mě fakt brzo klepne.

Veru-chodítko jsem nechtěla právě kvůli těm zádům a všemu tomu špatnýmu co o tom píšou, ale nesmí se toho moc, například nosit malinký mimi ve svislé poloze-to jsem dělala, protože jinak Dominik šíleně řval, když neměl rozhled, by mu mohlo něco utéct :lol: :roll: a spousta dalších věcí. Já si myslím, že když už má teď těch osm měsíců, tak to není takový zlo, jako strkat ho tam třeba už ve čtařech měsících. Je tam stejně jen pár minut, pak už ho to nebaví, takže to asi tolik nevadí. Navíc jsem měla hlavně před porodem představu, že budu mít hodný mimčo, který si bude umět hrát chvíli samo a jaksi to nevyšlo, tak to změnilo můj názor na chodítka a jiné. Když tyto věci neslouží na odložení dítěte na několik hodin, stejně tak ohrádka na hraní a další, tak si myslím, že je to v pohodě 8)

k narozeninám dostane Dominik určitě taky dort, já jsem cukrářka, takže se ode mě asi očekává, že něco utvořím.

Tak zatím ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.7.06 19:51

Jarčo ,chi,chi......já jsem taky cukrářka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.7.06 20:01

KaVi , já bych si teda vybrala Jane Slalom, páč ten druhej mi připadá strašně malinkej.

Holky cukrářky napište mi co nejjednodušší recept na těsto(na dort) a nějaký krémy. Chtěla bych taky zkusit něco vytvořit, ale nerada bych to zkazila.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.7.06 20:02

Kačo- jééééééé no vidíš :lol: A schváně, pečeš doma na kšeft?? Nebo pekla jsi někdy? Já chvíli, ale můj názor je, že si člověk nadělá doma akorát nepořádek a ty lidi když si řekneš kolik chceš peněz pak koukaj, jakoby to chtěli zadarmo! :lol: Ale lidi co jsem jim dělala byli vžycky fajn, dávali mi i víc než jsem si řekla, protože já chtěla vžycky málo, protože mi to bylo blbý, jsem trdlo. Ale teď na to stejně nemám čas. A jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.7.06 20:07

Hani- napíšu ti recept, klidně, ale nevím co je pro tebe složitý. Já to z hlavy nevím kolik čeho, ale kouknu a napíšu ti to. I krém i dort. Ten dort co já dělám, je myslím dobrej, není totiž moc suchej. A krémy se mi dříve když jsem nevěděla jak na to, často srazily :evil: teď už naštěstí ne. Tak až budu mít chvilku, tak to pohledám.

Kači- mě se líbí víc ten Casuaplay S4 zdá se mi hezčí :wink: Z hlediska funkčnosti a tak je ale asi lepší ten Jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí