Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
16.7.06 15:34

BARUNKO, VŠECHNO NEJ NEJ NEJ K TVÝM OSMÝM MĚSÍČNINÁM taky by jsi se nám mohla ukázat v galerce, co ty na to? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.7.06 16:47

Gabko , děláš mi chutě, španěláky taky strašně miluju. Já to dnes odbyla obalenou cuketou.

Holky, která z vás to byla na tom trhání zubů, potřebuju pomoooooooc, začíná mě to natýkat a bolet, tak jestli pomáhá něco na vyplachování, prosííííím.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.7.06 16:51

Krásné nedělní odpoledne holky a miminka,

Barunce vše nej nej nej k 8.měsíčninám :lol: :lol:

Ha to je dobře, že už je ti líp :lol:

Dneska obídek u tchánovců výborný, zelíčko s pečeným masíčkem a knedlík. Jsem se zase přežrala :oops: :)

Hani tak to je Davča šikulka, no je pravda, že Fido taky není moc dlouho na podložce, většinou je načůráno všude jen podložka je suchá. A přitom jsem jich několik spojila dohromady, aby to jako bylo větší :roll: :roll:
Ochutnávka u nás zatím neproběhla, ale Marek by mě přišel vzbudit abych to uklidila, páč on zá:,–(ně pokaděný jako nééé. Mno možná jen, kdybych byla mimo domov :wink:

Dnes jsem dala Fidovi Lipánka, páč už nevím co, snědl ten maxi a ještě mi opět nadal, že nemám!! To dítě má snad tasemnici :roll:
To se nevyplatí ani živit ani šatit :cry:
Hani já už taky nechci, aby Fido tak rostl, jenže to zastavit jaksi nejde :(

KaVi a Bramburku hezky si to užijte na chalupách :lol:

Fidovi asi leze i druhý zub, páč dnes srajdí o 106 a je už vidět pod dásní, no ale aby to zas nebylo na 2 měsíce 8O
Teď tady dělá kraviny s manžou a piští, že je to fakt nesnesitelný :lol:

Jdu pokračovat v úklidu, musím využít, že je manža doma :)

Tak zatím a ještě písnu večer pa
8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.7.06 16:54

Hani, mě dr. řekla, že kdyby to bolelo tak klidně paralen, ibalgin nebo něco na bolest, a na tvář studený spíš teda odražený z ledničky na přiložení. Ale pokud Ti to nepomůže tak k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 16:58

Ahoj holky,

Gabko, prosím Tě, došla Ti má SZ? Snažím se pořád odeslat SZ Hance, a vůbec mi to nejde.

Holky, kdybych šla pracovat na tři hodiny, tak to nemá cenu. Musela bych jít do práce abych uživila rodinu, a muž by byl s malou doma.

Musím jít umýt malou, kaká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.7.06 17:01

Ano Ivo, jedna tvoje SZ mi došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 17:20

Díky Gabko :) . Jak je Stázince, už nezvrací?

Ha, to je bezva, že už je Ti líp.

Po obědě jsme byli v Bauhausu pro barvu na malování, nějak tam pořád prosvítají fleky, tzak s tím má muž starosti. Kolem 25.7. bysme se měli stěhovat. Je to do 4. poschodí, celkem 96 schodů. Ještě nevím jak to udělám s kočárkem.

Holky, Ráchelka už chodí, když se o něco opírá, ale nemáme ještě ani jeden zoubek. Začínám mít strach, aby jí ty zoubky narostly.

Malá se celou noc budila, měla prdíky a plakala, tak snad to po tom kakání už bude dobrý.

Hani, Tvůj manžel je úžasnej, že se umí tak hezky postarat o Davídka, ten můj by mě vzbudil.

Pěkné odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.7.06 17:27

Ivo , to se vůbec neboj. Od známích holčině první zub vylezl v 18 měsících. Většinou když mimčo nemá v roce žádný zub, tak se chodí na rtg, jestli tam jsou připravený. Já měla první zuby v 11 měsících. Takže klíííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 17:32

Hani , díky. Budu čekat, no a kdyžtak půjdeme na rtg., ale do roka máme ještě 3 měsíce čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.7.06 17:35

Ivo Ráchelka je šikulka!!!!! Já si zase myslím, že Stázinka po čtyřech lozit snad nikdy nebude. Zuby ji určo narostou, zatím buď ráda, když kojíš. Stázinka nás regulérně kouše a řeknu ti že to bolí, takže když by se zakousla do prsu, tak by to bolelo ještě víc.

Stázinka právě objevila moje cukle, tak je ochutnává, musím je ji jít vzít. Co děláte na večeři? Já jen obložený chleba, už se mi nic nechce, ale doma se nám to hezky blýská :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 17:49

Gabko, to je pravda, Ráchelka někdy to prso tak kroutí v té pusince, že to dost bolí, nedokáži si představit co bude dělat, až bude mít zoubky :)
Na večeři máme karbenátky.
Teď jak šel manžel nahoru pracovat, tak Ráchelka lezla do chodby za ním, a když zavřel dveře tak začala plakat, aby to dítě na něj nezačalo být fixované :). To bývají spíš děti fixované na maminku, né?
Gabko, Ty jsi šikovná, já se vůbec nemůžu dokopat, aby se to u nás blejskalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.7.06 19:36

Ahoj maminky,

Gratulace Davídkovi k zoubku :D

Gabko-Dominik taky zvrací, od malička, ale teď je to už lepší, ale já to připojuju k zubům, někdy zvrací i dvě hodiny po jídle 8O ať to bylo co to bylo, zelenina, mlíko, cokoliv.

Už máme druhý zub :D , trošku poplakával, ale zvládl to dobře.

Ivo-miminka bývají některá fixované na maminku, ale nemusí to tak být vždy. Dominik je od malinka zvyklej, že je nás plný dům a všechny nás má rád. A teď v tomto věku pláče vždycky, když mu mizí z dohledu něco nebo někdo, koho má rád, ať to jsem já nebo třeba strejda nebo hračka.

Spaní ráno do devíti si můžu tak akorát nechat zdát :lol: Dominik se budí na jídlo asi o půl čtvrté, někdy kolem půl páté a pak usne vždy až za dlouho a jen tak na půl hodiny, takže já vstávám každý den kolem šesté :roll: :? :) No je to miláček.

Včera jsem byla večer s Vaškem na flám. Hlídala babička. Já jsem večer počkala až usne a pak jsme vyrazili. O půnoci jsme byli doma, protože to se někdy budí, tak jsem měla strachy, ale bylo to v pohodě, potkala jsem konečně nějáký kamarádky co jsem dlouho neviděla a tak, takže jsem si aspoň provětrala zadek. Myslím, že mi z toho za tři roky musí hrábnout a to chci ještě druhý zaráz a pak až do práce, takže se asi zblázním :lol:

Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.7.06 20:07

Stázinka už nezvrací!!!! Hurá!!!

Za to má nějakou vyrážku na obou ramenech, ach jo. Uvidíme jestli se z nich vyspí.

Jarčo flám ti závidím, nám takhle večer nemá kdo hlídat, všichni jsou moc daleko :(

Ukážu se až zítra, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.7.06 20:16

Gabko , Davča má taky něco jako vyrážku na ramenou a krku, tak jsem usoudila, že je to asi od pocení, z tepla nebo ze sluníčka. Tak doufám že to nebude nic jinýho.
Tak to je dobře, že už nezvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.06 20:23

ahoj holky. Přijely jsme z chaty, protože jsem jaksi pozapomněla, že zítra máme kontrolu v osmi měsících-:)) jinak koukám, že spousta miminek je nějak ovyrážkovaných, naše Bára taky, na bříšku i zádech, bojim, bojim, aby to nebyl AE, u nás je bohužel velká šance díky dědičnosti-:( Děkujeme všem za přání o osmiměsíčninách. Tak pěkný večer a at mimča hezky spinkají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí