Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
17.7.06 11:46

Dítko právě usnulo po obídku, musela jsem mu ho dát dřív, se šudlil tak aby aspoň chvíli spal.

Hani mě dr. řekla, že po vytrhnutí nemám chodit 2 dny na slunko, aby se mi nerozjel nějaký zánět. Snad Ti to pomůže, mě to bolelo jeden den a pak jsem to jen jakoby cítila, ale nenatýkalo. Snad to bude o.k.

Jarčo gratulace Dominičkovi k druhému zoubku :lol: Na flám bych taky šla, jenže všechny babči pracují a nemáme ho komu dát přes noc a tchýni zá:,–(ně né. Včera mě zas dostala, vařila jsem malýmu u nich zeleninu a ona pořád ať mu to osolím a nebo dám trochu vegety, jsem jí musela 20× říct, že nemůže a ona jak kolotoč furt dokola. Sem se fakt už nas… a nedám jí ho za žádnou cenu, minule zas do něj chtěla rvát grilovaný kuře a buchtu s rybízem 8O Tak to už vážně není normální. Jinak je v pohodě, ale co se týká toho jídla a malýho jsem na prášky.

Včera jsem se dívala na Bestie Karla, podle skutečné události, hrají to v kinech a sem byla v šoku, že fakt něco takovýho může někdo dělat :! :!
Ale lidi jsou někdy fakt zrůdy.

Veru já pevně doufám, že ho to rychle přejde, přes den usíná sám na jedničku a večer je to občas fakt záhul.

Hani no máš doma pořád veselo :lol: :lol: Ale lepší jak kdyby dítka seděli v koutě a nic nedělali :lol:

Tak snad jsem na nic nezapomněla, zase mrknu ,jdu si dát v klidu kávu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.7.06 11:53

Tak jsem koukala do galérky, oslík super, napsala jsem komentář ke Stázince a vaření, ale odeslalo se mi to s chybou. Tak se Stázince omlouvám za to malé S :oops: :oops: Nejde mi to opravit!!

Tak už fakt jdu na to kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.7.06 18:56

Zdravíme :)

IviP - si dnes byla nějaká posmutnělá, s tím bychom měli něco udělat. Mám zítra manžu na jednání, nechcete s Ráchelkou přijít k nám? Ráchelka nám trochu poválet koberec za Tedýskem a Ty na oběd ? Aspoň mě to donutí vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.7.06 20:02

Pěkný večer ,

dnes jsme měli nakupovací den :) . Ráno jsme byla v Delvitě, na poště a v Bauhausu. Odpoledne jsme si s Lamargaritou a Tedýskem udělali výlet, a taky jsme to vzali přes poštu a přes Delvitu :) .

Péťa celý den maká na bytečku, vždy přijde jen na jídlo, a zase jde pracovat.

Gabko , nezlob se, ale mají být tropická vedra, nenecháme ten sraz, až bude trošku dýchatelněji :) :?: :) Fotky v galerce jsou úžasný.

Ráchelka mi usnula po večeři, tak uvidíme jak dlouho bude spát :)

Přejeme všem krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.7.06 20:03

Hezký večer holky,

tak dnes usínání opět katastrofa, hodinu zase převalování, vyvolávání a nakonec jsem mu udělala 130ml sunaru a hned usnul.
Jsem totálně zničená, celé odpoledne jsme trajdali po venku a to vedro mě zničilo :lol:

Koukám, že tu nikdo není, zkusím se mrknout později :lol:
Hezký večer zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.06 20:15

Ahoj maminky a mimča,

Jsem včera zapoměla poblahopřát barunce k měsíčninám :oops: :oops: Takže vše nej nej. Jsem vůbec poslední dobou nějáká sklerotická.

Taky jsem zapoměla včera napsat, že Dominik už umí říkat ,,táta,, umí slabiky TA a TE a tak je různě kombinuje a je z toho tete, teta, táta, áta, ááátáta a tak :lol: Má u toho takovej srandovní pisklavej hlas, je to moc krásný. Říká to pořád, když má z něčeho radost a tak.

Jak si sedají vaše dětičky? Mysím samozřejmě ty co už to umí. Normálně z lehu nebo z bříška?

Manžel dneska odjel do práce a tam zjistil, že neví, kde má peněženku se služebníma penězma, měl tam asi osm tisíc. Jsem myslela, že mi hrábne, on jednou někde nechá hlavu. No nakonec po několika hodinách hledání ji našel, naštěstí. By mě kleplo, protože před dvěma měsíci ztratil služební mobil, tak ho samozřejmě musel zaplatit-stál šest tisíc. A to je pořád dokola, když to není mobil nebo peníze, tak třeba pokuta, protože mu přikazovali v té minulé práci jezdit když se nemohlo a pak to musel platit on. Jsem z toho vždycky na nervy :roll:

Koupila jsem si knížku Nejšťastnější batole v okolí, tak už ji čtu, dneska jsem jí četla Dominikovi před spaním :wink: :D Jen doufám, že mi to k něčemu bude a nějak to batolecí období a období vzdoru zvládneme. Se toho děsím.

Hani -ty máš hodně dětí, tak to třeba znáš, dělali ti děti, že si třeba v obchodě lehli na podlahu a začali kvůli něčemu protestovat? myslíš, že je to prostě v některých dětech? Nebo výchovou, že ví, že si to můžou dovolit? Já se obávám, aby mi třeba něco takovýho Domik nedělal, jestli tomu lze zamezit :?

Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.06 20:22

Ivo určitě necháme srazík na příště až bude i Monča. Možná bude i lepší počasí :wink:

Stázinka už spinká hezky, uf

Jarčo Stázinka leží na zádech, otočí se na břicho skrčí nohy pod sebe natáhne ruce a pak se zhoupne a sedí!!!
Jo a Stázinka bude ta co se válí po podlaze v obchodě, už teď má takové malé záchvaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.06 20:29

Gabko-no právě, Dominik se mi zdá taky kolikrát pěknej nervák. jak něco není hned jak chce on, tak hned zuří, nebo když se mu něo nedaří. Právě si říkám, jestli tomu nějak výchovou lze předejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.06 20:36

ještě jsem si vzpoměla… :idea:
Peťo-jak jsi psala o té tvé tchýni. Já mám něco podobnýho, ona totiž už v šesti měsících krmila vším. vepřo knedlo zelo nebyl problém a pořád taky říká, proooč, že její děti to jedli a jak hezky vyrostli :x Vždycky si připadám jako exot, pořád jí to vysvětluju dokola. Nadám jí malýho na hlídání ani za Boha. ona by mu hned něco strčila. já jsem se jí ptala a říkala, že asi jo, tak jsem jí hned řekla, že jí ho v tom případě nepůjčím. Navíc jí malej moc rád nemá, není na ni zvyklej. Posledně když tu byla, mu chtěla nacpat dort s ořechama 8O :evil: .
My budem bydlet až doděláme ten dům hned vedle nich! Já se toho děsně bojím!!!! Vždycky jsem si s ní rozuměla, ale mám dojem, že to nemůžu přežít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.06 20:51

ahoj holky. Děkujeme moc všem za přání Baruš k 8mi měsíčninám! Bára si už taky sedá a to tak, že se překulí na bok, vzepře se rukama, tak nějak podsekne nohy a hodí se do sedu.. blbě se to vysvětluje, to se musí vidět-:)) Knížku Nejšťastnější batole v okolí mám taky, myslím, že období vzdoru se téměř nikomu nevyhne. Podle mě je hlavní důvod ten, že dítě neví co může a nemůže a zcela přirozeně zkouší, kam může zajít a v podstatě je na nás, jaké nastavíme mantinely. Samozřejmě jsou povahy, které jsou zatvrzelější-:), ale neznam žádné dítě, které by to ani jednou nezkusilo.. Všimněte si už tedˇ, jak to miláčkové zkoušejí, když se třeba jen trošku bouchnou a už koukají za maminkou a dobře vědí, že pokud budou hoooodně ječet, maminka pochová-:)))) samozřejmě to nechci zlehčovat, určitě to častokrát bolí, ale někdy jekot evidentně neodpovídá zkoušenému pláči-:) Naši byli velmi přísní, přesto nás maminka v dospělosti dosti bavila storkami hlavně o sestře, která byla opravdu schopná se ve vzteku válet po zemi a dělat takové scény, že se báli, aby se neudusila-:)). Ze sestry vyrostl poměrně pohodový veselý človíček..-:)) tak nevim v čem to je.. ale hrůzu z toho mam taky-:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.06 21:08

Přidávám se k majitlekám knih nejšťastnější miminko a batole v okolí.
Jarčo tak to je mi líto, že ten nový domek, bude trochu s problémem (tchýni), ale možná že se ti ji podaří vychovat k obrazu svému.
Dneska fotím a nahrám fotky malého oblečení do mimibazaru, ještě mám na stole asi 15 kousků a na chvíli hotovo. Aspoň něco užitečného za celý den. Taky jsem prej zase opálená, jak jsem se Stázinkou na balkoně, tak se opaluju. Je to dost vysoko na to, aby viděli že mám špeky. I když možná že si zespoda myslí, že mi chybí spodní díl plavek chichichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.06 21:10

Bramburku taky znám jeden takový případ, kdysi když mi bylo 16 tak jsem ho hlídávala a dneska je to 18 klacek a tichý, že ani nevíte že je. A to byly scény!!!! Sebou hodil do kaluže uprostřed náměstí a řval a kopal kolem sebe a to jenom proto, že jsme nešli kolem hračkářství :lol:
Tvůj manžel je fotograf???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.06 21:15

Gabko , no manžel byl původně obrovský nadšenec, obcházel různé semináře a fotící víkendy, až se z něj stal takovej poloprofesionál, občas fotí svatby, večírky apod.. moc ho to baví a myslím, že z jeho webu je to znát-:) tráví nad ním opravdu dooooooost času. Ale říkám si, lepší než vysedávání v hospodě…-:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.7.06 21:23

Tak musím říct, že se obávám, že Fido bude taky pěkný vztekloun, už teď umí pěkně zuřit a nejlíp, když ho přebaluji a on má největší práci se pořád točit na břicho, dneska jsem ho tak otáčela asi 20× a nakonec do mě začal kopat a mrčet zuřivě. Jsem na něj udělala tytyty a on se začal řechtat, no to mám pěkné vyhlídky do budoucna :lol: :lol:
Můj brácha byl přesně to dítko, které si pravidelně lehlo v hračkářství a vztekalo se a kroutilo, že chce nějakou hračku. Máma to většinou řešila totálním nezájmem nebo ho vytáhla ven za roh a dala mu pár facek a on se zklidnil.Pokud to teda bylo neunosný. Dnes je z něj trošku cholerik, ale to nevím po kom, nikdo u nás takový není. Takže se bojím jak to budu zvládat já, musím říct, že opravdu, když to Fido přehání mám nervy na pochodu, ale snažím se být v klidu. Je ještě malinký, ale na druhou stranu, jsou věci, které by se děti měli učit od mala.Taky zkouší co a jak, občas něco udělá a pak nakoukne a čeká co udělám, jenže bych řekla, že je pěknej mazánek vyčůranej, páč se vždycky začne křenit jako že nic :lol:
Tak musíme být trpělivé a snad to období zvládnem dobře :lol: :lol:

Jarčo tak to máme asi to stejný, ona mě taky pořád vykládá co už její děti jedli a co né. Mám strach jí ho dát, že fakt do něj něco nacpe a ještě mi to neřekne.
Snad bude bydlení vedle tchýně v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.06 21:23

My máme v práci provozního manažera a ten je taky fotící fanda!! Když mi on pochválí fotky a moje fotící nápady, tak to je pro mě poklona. Kdyby se chtěl manžel podívat: www.tichu.estranky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí