Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
18.7.06 19:32

Ahoj holky,

Veru-jo, máme toho asi dost společnýho. A co dělá tvůj manžel a ty? naštěstí je teď ten bodovej systém, ae i tak se něco dá obejít. :?

Dominik si taky sedá z toho kleku, jako že je na čtyřech, podsune si pod sebe kolínka a pak si sedne.

Dneska jsem mu poprvé vařila oběd. Měl zeleninu s bramborama a kuřecím masem a šmakovalo mu to. jenom toho budu vařit asi vždy na dva dny, abych nemusela každý den.

To bydlení vedle tchýně- já se toho vážně děsím :! :roll: Jsem to říkala i Vaškovi, on říká, že to bude v pohodě. Stojí za mnou, tak snad to tak zůstane. Musíme tam postavit plot, jinak jsem říkala, že tam nepůjdu. A na dveře dáme kouli, aby tam nemohli lézt bez zvonění. K nim tak totiž chodí všichni, oni jsou tak zvyklý a to já nechci! Mimo jídla mi do ničeho zatím tchýně nekecá, tak snad to bude dobrý. Fakt doufám. Vašek říkal, že se jim to vysvětlí, tak jsem zvědavá.

Zítra jdu k ženskýmu doktorovi, poprvé od šestinedělí, říkal, že se chodí půl roku po porodu na kontrolu, tak jsem to sice trochu protáhla, ale úspěch, že jsem se vůbec objednala. Taky jdu vyřídit ten pas, abych tam nechala zapsat prcka a nakoupit nějáký jídlo pro dítě.

Taky jste tu některý psali o malování pokojů tak se chci zeptat, jestli třeba kdo máte vymaováno na barevno nemáte kombinaci světle zelené a meruňkové. Já bych tak chtěla vymalovat prckovi pokojík, nebo něco na fialovo. Myslíte, že to bude hezký? já fakt nevím jaký barvy a kam vybrat :roll: :)

Tak konec románu. Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.7.06 20:43

Tak jsem to v práci všechno hravě zvládla.

Ivo to je fajn, že jste měly pěknej den a dokonce máš i novej metřík, hezkej.

Veru nemůžu to tam nikde najít ten vzorek zdarma, asi jsem slepá, nebo hledám blbě :P

Hape co Fido? Už je to lepší??

Hani my se se Zdeňkem dohodli už dřív, že musíme před malou mít stejnej názor na věc a nikdy neshazovat ani ošklivě nemluvit o tom druhém, aby nevyužívala situace. Si to pamatuju s dětství, třeba jak mamka něco říkala taťkovi a pak zvyšovali hlas a já hned běžela k tátovi a ňuňuťuťu a měla jsem slíbeno, co jsem chtěla. Mamce to v tu chvíli bylo určitě líto. :oops:

Ha tvůj Steph je francouz?

Jarčo s tchýni ti budeme držet palce, ať vyhraješ! My máme celý byt v barvách. Celkem jsme jich použili 9 barev. V každém pokoji máme min. 2 barvy. Oranžovo-zelenou kombinaci máme v obýváku ještě u ní máme přidanou vínovou. Ja to hezký, vůbec nejhezčí je podkroví, to máme různě kusy na přeskáčku.

Zvědavá Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.7.06 21:06

Gabko-ten vzorek zdarma je tam takovej čtverec a obrázek se skleničkou Hami a nějáký jídelníček a tam píšou vzorek zdarma. Je to tam jakoby uprostřed, víc dole. Snad jsem ti poradila. A s těma barvama, my by jsme právě taky chtěli nějákou kombinaci více barev, ale aby se to nehádalo, že. A máte pastelový nebo sytý barvy?Třeba v kuchyni bych chtěla udělat jednu stěnu sytou barvou. Nechci, aby to bylo jednobarevný a fádní. A stropy máte bílý nebo taky v barvě? To je dotazů, co? jsem zvědavá… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.7.06 21:09

Ještě jsem zapoměla napsat:
Hlásíme se taktéž do klubu letců. Dala jsem Dominika po obědě spát a on mi spadl z postele(chodí spát do naší-přesden)já tam chodila nakukovat a zrovna jak jsem mačkala kliku, tak jsem slyšela plesknutí a řev :( Nic se mu nestalo, jen se lekl a já teda taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.7.06 21:36

máme barvy DULUX, máme i stropy barevné, zkusím zítra něco nafotit a dát do galerky, aby jsi se podívala, dokonce i nahoře v koupelně máme 2 barvy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.7.06 22:18

No jasně, přidej fotky, mě to zajímá pro inspiraci, jelikož jestli nám vyjde ten nový kvartýrek, tak bych ráda i něco jinak než obvykle, i když, jak už jsem psala, ty zdi u mě asi barevné nemají šanci, já jsem v tomto děsně konzervativní :D

Stephane je frantík :D

Dobrou noc
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.7.06 07:40

dobré ránko všem,
to byla noc, po 2 hodinách buzení, ale s křikem, normálně jsem musela úplně rozsvítit a pak se rozkoukal a přestal :roll: .Dole leze další zub a má to hodně červený, tak nevim, uvidíme dneska. Jsem jak přejetá bagrem :(

Gabko, našla jsi vzorek? :wink:
Určitě přidej fotečky,taky nás čeká malování a bílou všude nechci a mám pocit, že jsi psala, že ty barvy jsou omyvatelný viď ? To by bylo aktuální :-)

Jarčo,máme spedici /kamiony,vlaky,lodě/ a manžel jezdí, vozí ADR, ale ne u nás, ale u německý firmy.No a jeho šéf občas nechce pochopit, že se to prostě nedá stihnout /má šílený termíny/ :roll: :roll: .
To má tvůj Vašek asi podobný ne?

Jinak jsi mě pobavila koulí na dveře, protože u nás bude taky :lol: :lol: :lol: . Vašek se ptal proč, tak jsem mu „vysvětlila“, že kvůli malýmu, aby se nedostal snadno ven /bude oboustranná/ :lol: :lol:
nebudu mu vykládat, že kvůli návštěvám tchýně :-)))

Ha, jsem zvědavka… mluvíte francouzky nebo angl. ? Francii miluju, za svobodna jsme furt jezdili s Vaškem do Paříže :oops: Docela ráda bych tam zase vyrazila !

Peťo, co usínání? U nás klasika, těch 30-40 minut :roll:

Hani, asi zdechnem, hlásí 35 stupňů :roll: , se uvaříme, včera jsme trávili celý odpoledne na zahradě pod stromem, ale stejně to sálalo :twisted:

Tak všem krásný den, ještě nakouknu, až bude Kubík spát /musí dospat tu náročnou noc :lol: :lol: /
 PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 08:03

Ahoj holky, tak koukám že Verča byla jako ptáče. Stázinka taky špatně spala. Usnula okolo půl osmý a pak se asi za hodinu vzbudila a plakala, nakonec jsem ji musela uspat na rukou. Normálně usnula na boku, pak se probrala a hup na břicho a hup sedět, palec do pusy a chtěla spát v sedě. Já myslím, že to bylo vedrem.
Včera nám náš vrchní správce našeho bytu (maluje nám a když potřebujeme něco, co nezvládneme,tak ho voláme) přivezl ze Slovenska korbáčiky a to jak normální tak i uzené. Tak jsme mu sdělili, že budeme asi před vánoci přemalovávat dva pokoje ložnici a dětský že se asi s malou vyměníme. Ale nějak se nemůžeme rozhodnout.
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.7.06 08:39

Gabko, korbáčiky mňáááááám, jezdili jsme do Tater a vozili je domu po kilech /ty domácí/ :lol: :lol: :lol:
My normálně vstáváme po 6 hod :( , dneska v půl 6 seděl na posteli a montoval tu krabičku od monitoru. Tak je možný, že to je tim vedrem, jednou jsem mu dala napít jen vody a usnul :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 09:16

Fotky našeho bytu v galerce, teda spíš toho jak máme vymalováno.

Barva dulux

Stázinka usnula, tak jdu žehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.7.06 10:18

Ahoj holky,
Gabko , tak jsem se pokochala barvama. My máme pokoje jenom jednou barvou, páč se s tim Honza nechtěl „crcat“, ale příští měsíc budeme malovat obývák a kuchyn, tak se nechal ukecat na 2 barvy, takže obývák potřebuju modrá- žlutá(ted je jenom žlutá), ale ještě ho ukecám aby tý modrý udělal 2 odstíny a kuchyn bude hnědá- béžová(ted je hnědá). Pokojíček je oranžovej a ložnice něco mezi zelenou a tyrkysem. Za 2 roky budeme rozdělovat pokoje a to už budu chtít každou stěnu jinou. Mě se v těch barvách nějak líp vegetuje.

Veru , jak si psala ten tea tree olej, maj ho v lékárně a kolik stojí? Já jenom aby se mi neprotočily oči až ho půjdu koupit. A jestli to pomáhá i na krk. Mě totiž často natýká pravá mandle. Jo a odpoledne jdu k zubaři protože ta huba bolí víc avíc.

Jo a dnes v noci se taky budil po 2 hod se řevem, jinak už spí docela hezky, takže jsem byla po ránu nějaká hotová.

Ted ho jdu dát spát, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.7.06 10:50

Hani, tak nespaní koukám bylo všude :( , asi fakt to vedro :evil:
ten tea tree oil maji u nás asi za 99,– malou lahvičku, na http://www.lekarna.cz/ ho maji asi za 125,–, je to ten od Australian Bodycare /ještě ho dělá např. Muller, ale ten neznám, tenhle je pravý :wink: /
 http://www.lekarna.cz/…e-oil-7-5ml/

fakt je dobrý na všechno, a do vody na vyplachování stačí pár kapek, nebo já to vždycky natřu přímo /nic moc chuť :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.7.06 12:13

Ahoj holky,

nám včera nešel net tak už jsem nemohla písnout :cry:

Fido v pohodě, asi mu to ráno nesedlo, ale přes den už dobrý, dala jsem mu kaši až večer jinak měl skleničky a ovoce.
Usíná opět děs bes, 30 mi, tak jsem byla tvrdá matka a řekla, že ho nechám tak 10min. on totiž leží na zádech a vyhulákává jen tam vejdu tak se kření, jenže manžílek je typický tatínek, který hned valí jen dítko pípne, tak jsem rázně řekla néé a pak jsem stejně musela udělat ještě trochu sunaru a zabral. Ho budu muset asi přepapat aby usnul. 8O :)
Ve 12 dítko bylo vyspaný, do 1 si vykládal a rval ruce do pusy, sem mu namazala dásně, že asi zuby, o půl 2 otřesný řev dítko se najedlo a ve 2 byl tuhej, takže u nás noc taky děsná, jsem jak trefená po hlavě.
Manža se odstěhoval do obýváku páč to vypadalo, že to bude na celou noc :roll:

Teď spí po obídku, proč je to přes den super a večer takovej cirkus :?: :idea:

Malování my máme v každém pokoji jednu barvu, teď bych to chtěla nakombinovat aspoň dvě, jenže otec mi řekl, že chci sytý barvy a že ty pokoje jsou malé a nebude to hezký :cry:
Kuchyň mám zelenou i se stropem, předsíň žlutá, ložnic je modrá a bílé fleky, nevím jak to popsat přesně- něco jako batika, obyvák lososový, koupelna modrá.
Teď bych chtěla ložnic modrou, ale dvě stěny světlejší a tu třetí tmavší a na ni bílou a světle modrou batiku a na té světlé tmavě modrou a bílou batiku, předsíň dvě stěny žluté a dvě okrové, koupelna modrý strop a takovou modrozelenou jako by bazénovou stěny a koupit bordury a zvelebnit to, protože ti před námi dali všechny kachle bílý i s dlažbou a mě se to nelíbí, je to takový moc studený.
A novou koupelnu dělat nemůžeme, je to st. byt.
Snad jste to pochopili, páč moje vysvětlování je teda zážitek. :roll:

Dopoledne jsem byla nakoupit a v lékárně pro vody, jsem zas myslela, že nedolezu, to je pařák. Odpoledne se akorát přemístím s kámoškou na hřiště pod stromy a nehnu se.
Zítra má být nějakých až 37st nebo něco takovýho jsem zaslechla, no to bude teda.Má to být prostě nejtropičtější den. :evil:

Hani tak ať už ta potvora dá pokoj a je líp :wink:

Tak toť zatím vše a pište pište budu načuhovat pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.7.06 12:20

Gabko tak jsem koukla na ty vaše barvičky a je to móóćc hezký, jenže je to přesně to, že když jsou velké místnosti tak to vypadá nádherně a nemlátí se to, jenže já mám pokoje jen 15m a kdybych to tak udělala tak se to opticky ještě zmenší a budeme jak v krytu :lol: :lol:
Ale moc hezký kombinace vypadá to fakt supéér :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.7.06 12:21

Peto , tak s tou koupelnou to máme stejný, šílený kachle. Bílá a v tom jakoby cákance hodně světle hnědý, byt taky státní, takže výměna kachlů nehrozí, ta jediná neni nijak barevně vymylovaná, páč prostě pro ty zrůdný kachle nemám inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí