Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
manžel se najedl a zase pracuje.
Ráchelka si sedne tak, že leze a najednou sedí. Stoupá si tak, že se o něco opře, o skříň, o ledničku prostě o cokoliv klekne si a pak stoupne. Pak taky přechází podél jedné postele k druhé. Musím jí koupit botičky.
Taky se bojím, že mi bude dělat v obchodech scény, je dost umíněná ![]()
Gabko, máš pravdu, Monča je pořád na dovči.
Knihu o batolatech nemám a ani mít asi nebudu.
a na čem fotíš? - Abych mu podala ucelenou informaci-:)) Ozvu se až příští týden (možná o víkendu), nebotˇzítra opět vyrážím na chajdu, je tam opravud lépe, než v rozpálené Praze. Tak se zatím všechny s dětičkama mějte a dobrou!
Ten odkaz je naše provozáka, to všechno fotil on. Já si fotím jen na svoje stránky a to většinou jen malou. On si teď koupil novej foťák, já mám už starší asi 3-4 roky digital Olympus C-720
Taky mu ukážu ty vaše stránky, mě se ty vaše fotky moc líbí, proto jsem se i ptala.
Dobrou noc holky a hezky se vyspěte
Díky Bramburku.
Taky už se se všemi loučím, malé se chce spát a nemůže usnout, tak ji jdu uspat.
Dobrou noc.
Ahoj holky,
tak už jsem zkousla tu včerejší nehodu s odeslaným mailem pro Vás a dneska tu už nikdo není ![]()
Hani, si mě vážně rozesmála těma záhadama, co se objevují ve Vašem záchodě. Já nejdřív myslela, že je to „fatamorgana“ ![]()
Hape, tak s tím usínáním jsme na tom podobně. Přes den Eliška usíná docela v pohodě, ale jak ji večer položím do postýlky, bez pláče se to prostě neobejde. Od malička je zvyklá, že jí zpívám, tak jí zpívám i přes ten pláč. To jí uklidní a pak i usne. Už ji asi 14 dní nechovám
…Jo a taky jsem se Vám včera chlubila, že Eli spala v neděli až do desíti. A dneska to skoro zopakovala. Já teda vstávala v devět, ale Elča spala pořád dál. Tak jsem jí stihla alespoň připravit svačinku a taky něco málo poklidit. Hodná holka.
Jaruš, tak s tou tchýní je to podobný, jako s mojí mamčou. Teda, ona mě nenutí, abych Elišku krmila všema těma věcima, na který má ještě čas, ale ona sama mě v těchle měsících takhle krmila. Prostě to asi byla jiná doba a míň informací. A taky dítě, který nebylo tlustý, bylo nějak divný
Já byla tlusťoučká. Dřív to máma odmítala, ale dneska se k tomu veřejně přiznává. Toť pokrok! ![]()
Hape, dneska se Eliška taky furt vrtěla, když jsem jí chtěla přebalit a taky si furt „rozepínala“ plíny. Sem to fakt psychicky nevydržela a trošku jí plácla přes zaďulu. Se normálně nahlas rozřehtala! Tak buď má ze mě „kozy“ nebo bude masochista ![]()
Brambůrku, krááásný fotky. Já jsem taky děsnej fanda. Furt fotím. Jenže ještě na foto workshop nebyl čas (a hned tak nebude). No a taky se moje témata teď jaksi zúžila do jednoho ![]()
Že bych se juknula na tu knížku, o které píšete? …Jo a náš úsměv je stále bezzubý, Eliška je furt jen plazivka, ale zato je šíleně hlasitá a pořád hrooozně veselá. Připadá jí vtipná i tkanička od bot. Fakt nevím, kam na to to dítě chodí.
Krásnou noc Vám i batolátkům (nebo ještě miminkům?) ![]()
dobré ránko,
jen v rychlosti, až uspím draka, tak to pořádně dočtu ![]()
Peťo, uklidním tě, vydrž, u nás se interval vztekání a převalování před spaním zkrátil z hodiny a půl /maximum/ na 40 minut včera
, takže bude to jen a jen lepší ![]()
na nejšťastnější batole se chystám, mám 1. díl a docela dobrý
Kubík si sedá z kleku /asi podobně jako Stázinka/, podsune pod sebe nožičky a přehoupne se na stranu a sedí
. Stoupá si jen v ohrádce nebo v postýlce, když se má za co chytnout ![]()
Jarčo, nařízené ježdění od šéfa i přes zákaz móc dobře znám, taky bych vždycky nejradši vraždila a vlítla tam na něj a to dělám ve stejném oboru, takže vím co to je. ![]()
Vztekání je u nás taky aktuální, prostě to zkouší… to asi každé mimčo
, horší to pak bude mezi lidma až budou větší, ale my na ně něco vymyslíme né?
![]()
Jo ještě Jarčo,… náš domeček má taky jednu vadu na kráse… tchýni na dosah
, naštěstí je „vcelku normální“, ale život bez ní si dovedu krásně představit. Pokusy s jídlem podle jejího gusta jsem utla hned ze začátku a už si netroufne, maximálně např. poznamená - taky už by sis dal řízek viď / a myslí si jaká je chudinka, že mu ho nedám/, ale tím to končí - ZATÍM
. Koukám, že toho máme hodně společného co ? ![]()
Bramburku, fotky jsou fakt nádherný
Jo a Gabko… jaký špeky ??????
![]()
No říkala jsem krátce..
, tak já jdu uspávat. zatim pa
Ahoj holky,
tak od 6 zase sekaj trávu, co jsem komu udělala
![]()
Malej má po odečtení 37,1 st teplotu, ráno se totálně podělal až na záda a před hodinou mi kompletně pozvracel postel ze sunaru. Dala jsem mu ovocnou přesnídávku a teď spí. Možná je to k zubům a nebo si myslím, jestli to nemůže být reakce antb, byl včera chvilku na slunku než jsme dojeli do parku pod stromy, no budu ho nadále sledovat, pokud bude zvracet dál a teplota bude stoupat tak budu muset k dr. Raději mu nebudu dávat žádný mlíko a mléčné výrobky. Musíme mít pořád něco
![]()
Bramburku užij si chajdu. ![]()
Ráchelka je šikulka, Fido se stále snaží do sedu, ale ještě nedrží pořádně balanc a pak se překulí na záda, ale snaží se o 106
![]()
Mají být nějaký extrémní tropický vedra, no to už taky nemusím, asi umřu
![]()
Tak hezký den a pokud možno příjemný pa
Ahoj holky,
to byla doba než jsem to všechno přelouskala.
Peto , jaký tropický vedra myslíš
vždyt už jsou
nebo to jako bude ještě horší
já už nechci
pláču
chci zimu
mráz
chci konečně dejchat ![]()
Tak mě napadlo, jestli nezvrací z těch atb, nevim jak dlouho je bere, ale někomu delší užívání vadí.
Jitko , fatamorgana, jo tak to je mé přání při pohledu do pokojíčku, bohužel je to skutečnost
, takhle valim oči, páč nechápu jak dokážou v úplné tichosti obrátit pokoj vzhůru nohama.
Tak a ted k tomu vztekání a válení po podlaze. Tím abdobím si projde každé dítě, když si uvědomí samo sebe, tak musí zjistit co si všechno může dovolit. Nejdůležitější je aby se rodiče dohodli a dodržovali stejný pravidla, dítko velmi brzo vycítí který rodič je povolnější a rychle toho využije. Když rodiče jednaj stejně, tak žádný velký vztekání nehrozí, tím myslím to válení po zemi a kopání kolem sebe. Jinak to vztekání v mezích normy asi patří k tomu sebepoznání.
Mám pár známích co jejich děti sebou plácnou a nehnou se dokud to nedostanou, ale za to můžou rodiče, jeden řekne jo, druhej ne(třeba jenom proto, že se zrovna nepohodli) a vůbec jim nedochází, že tím nejvíc ničej dítě.
Ty pravidla platěj i pro babičky a dědečky a tam je to taky těžký.
Tak zatim ahoj, pak ještě nakouknu.
ahoj holky,
tak dneska Stázinka byla úplně hodnoučká. Přišla chůva Lucka a malá se na ni hned smála a dokonce mě viděla odcházet a neplakala!!!!
Dneska dopoledne je ze mě recepční u nás na firmě, protože ona nepředpokládaně onemocněla. Jedla Herbalife a včera ji začaly bolet obě ledviny. Tak jsem zvědavá co ji bude. Taky musím najít brigádníka na 2 měsíce do call centra. Tak čekám až mě tady někdo vystřídá a to bude až asi okolo oběda.
Dneska jsem šla do práce za dámu - oblékla jsem si šaty, boty na podpatku a když jsem šla do drogérky koupit Stázince přesnídávky, tak jsem vlítla do obuvy, která už byla otevřená a kupovala boty nový, nic neměli tak jsem si koupila korkáče. Ještě že jsme tady autem
Vypadám hrozně chichichi za stolem se to ztratí.
Hape to si říkám taky, včera Stázince naskákali nějaké pupínky, dneska už jich tolik nemá. Ze sluníčka to určo není, v bazénku je ve stínu a i tak byla namazaná OF50.
Veru říkal Zdeněk, že se v neděli taky snažila malá dostat v ohrádce na nohy, ale zatím nic. Už se těším, protože teď přihopsá po zadku k sedačce a jak ji máme volno, něco jak sofa, tak nám okusuje roh matrace, a to má dva zuby!!! Tak aby nám tam neudělala díru ![]()
Gabko, tak to se za chvíli Stázinka postaví ![]()
Tak ať to dobře zvládneš na recepci ![]()
tady jsem si objednala před měsícem vzorek a přišla masozeleninová sklenička, pak ještě ovocná Frutapura a dneska poslali krabici mlíka HAMI 2, normálně jsem čubrněla, že taky někdo něco pošle zadarmo
![]()
http://www.mojedite.cz/, dejte „získejte vzorek zdarma“ ![]()
pa
Ahoj všem,
vrátili jsme se uvaření z OV, bo ta klima. Včera tam bylo výborně, ale dnes děs. Zase ty horka začínaj…nebo už běží
…no četli jsme, že ve Francii má být následující dny 39…bože já jsem tak ráda, že teď nejedem ![]()
Malá teď usla, po dlouhém kňourání (to je nejhorší
), ale nechci ji nechávat dlouho, bo bude koupání (koupila jsem ji takové kačenky do vody za 25 Kč
), kaše a postel !…no uvidíme
Z období vzdoru mám opravdu strach, jelikož já údajně byla to vztekací dítě na podlaze, takže to u malé můžu očekávat
Už teď občas udělá prut v lehačce a mručí, hl. večer při kaši ![]()
Já tu knížku nemám, ale dost jsem slyšela a i četla tady na e-mimi…
HaPe - přeju ať vám to už skončí a ať je Filípek fit !
Gabko , z Herbalife mám strach a hl. mě odpuzuje jejich vtíravost, alespoň to tak bylo…možná je to už nyní jiné
Taky už pomalu prodávám, hl. takové ty větší věci, jako zavinovačky, klokanku, koj. polštář a pod.
Malé ty vyrážka už zmizela, tak nevím, možná je to slunko, ale poctivě ji mažu ![]()
Takže přeji chladný večer.
Pa, Ha
Ahoj mamči ,
my jsme se dnes měly nádherně. Byly jsme na návštěvě u Lamargarity. Pěkně jsme si pochutnaly na obídku a pak povídaly. Malá vždy za mnou přileze k počítači, stoupne si a hraje si s videem nebo sahá na televizi. Musím být pořád na pozoru aby nespadla.
Přejeme všem krásný večer ![]()