Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.7.06 21:36

Gabko , manžovi přeposílám. To jsi fotila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.7.06 21:38

Ahoj holky,

manžel se najedl a zase pracuje.

Ráchelka si sedne tak, že leze a najednou sedí. Stoupá si tak, že se o něco opře, o skříň, o ledničku prostě o cokoliv klekne si a pak stoupne. Pak taky přechází podél jedné postele k druhé. Musím jí koupit botičky.

Taky se bojím, že mi bude dělat v obchodech scény, je dost umíněná :lol:

Gabko, máš pravdu, Monča je pořád na dovči.

Knihu o batolatech nemám a ani mít asi nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.06 21:38

a na čem fotíš? - Abych mu podala ucelenou informaci-:)) Ozvu se až příští týden (možná o víkendu), nebotˇzítra opět vyrážím na chajdu, je tam opravud lépe, než v rozpálené Praze. Tak se zatím všechny s dětičkama mějte a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.7.06 21:43

Dobrou noc Bramburku. Pěkně si užijte chaloupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.06 21:43

Děkuju Ivi. Tobě taky dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.06 21:46

Ten odkaz je naše provozáka, to všechno fotil on. Já si fotím jen na svoje stránky a to většinou jen malou. On si teď koupil novej foťák, já mám už starší asi 3-4 roky digital Olympus C-720
Taky mu ukážu ty vaše stránky, mě se ty vaše fotky moc líbí, proto jsem se i ptala.
Dobrou noc holky a hezky se vyspěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.7.06 21:58

Díky Bramburku.

Taky už se se všemi loučím, malé se chce spát a nemůže usnout, tak ji jdu uspat.

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.7.06 22:15

Ahoj holky,
tak už jsem zkousla tu včerejší nehodu s odeslaným mailem pro Vás a dneska tu už nikdo není :P

Hani, si mě vážně rozesmála těma záhadama, co se objevují ve Vašem záchodě. Já nejdřív myslela, že je to „fatamorgana“ :lol:

Hape, tak s tím usínáním jsme na tom podobně. Přes den Eliška usíná docela v pohodě, ale jak ji večer položím do postýlky, bez pláče se to prostě neobejde. Od malička je zvyklá, že jí zpívám, tak jí zpívám i přes ten pláč. To jí uklidní a pak i usne. Už ji asi 14 dní nechovám :P …Jo a taky jsem se Vám včera chlubila, že Eli spala v neděli až do desíti. A dneska to skoro zopakovala. Já teda vstávala v devět, ale Elča spala pořád dál. Tak jsem jí stihla alespoň připravit svačinku a taky něco málo poklidit. Hodná holka.

Jaruš, tak s tou tchýní je to podobný, jako s mojí mamčou. Teda, ona mě nenutí, abych Elišku krmila všema těma věcima, na který má ještě čas, ale ona sama mě v těchle měsících takhle krmila. Prostě to asi byla jiná doba a míň informací. A taky dítě, který nebylo tlustý, bylo nějak divný :lol: Já byla tlusťoučká. Dřív to máma odmítala, ale dneska se k tomu veřejně přiznává. Toť pokrok! :lol:

Hape, dneska se Eliška taky furt vrtěla, když jsem jí chtěla přebalit a taky si furt „rozepínala“ plíny. Sem to fakt psychicky nevydržela a trošku jí plácla přes zaďulu. Se normálně nahlas rozřehtala! Tak buď má ze mě „kozy“ nebo bude masochista :lol:

Brambůrku, krááásný fotky. Já jsem taky děsnej fanda. Furt fotím. Jenže ještě na foto workshop nebyl čas (a hned tak nebude). No a taky se moje témata teď jaksi zúžila do jednoho :lol:

Že bych se juknula na tu knížku, o které píšete? …Jo a náš úsměv je stále bezzubý, Eliška je furt jen plazivka, ale zato je šíleně hlasitá a pořád hrooozně veselá. Připadá jí vtipná i tkanička od bot. Fakt nevím, kam na to to dítě chodí.

Krásnou noc Vám i batolátkům (nebo ještě miminkům?) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.7.06 08:56

dobré ránko,

jen v rychlosti, až uspím draka, tak to pořádně dočtu :)

Peťo, uklidním tě, vydrž, u nás se interval vztekání a převalování před spaním zkrátil z hodiny a půl /maximum/ na 40 minut včera :lol: :lol: :lol: :lol: , takže bude to jen a jen lepší 8)

na nejšťastnější batole se chystám, mám 1. díl a docela dobrý
Kubík si sedá z kleku /asi podobně jako Stázinka/, podsune pod sebe nožičky a přehoupne se na stranu a sedí :wink: . Stoupá si jen v ohrádce nebo v postýlce, když se má za co chytnout :roll:
Jarčo, nařízené ježdění od šéfa i přes zákaz móc dobře znám, taky bych vždycky nejradši vraždila a vlítla tam na něj a to dělám ve stejném oboru, takže vím co to je. :twisted:

Vztekání je u nás taky aktuální, prostě to zkouší… to asi každé mimčo :lol: , horší to pak bude mezi lidma až budou větší, ale my na ně něco vymyslíme né? :lol: :lol:

Jo ještě Jarčo,… náš domeček má taky jednu vadu na kráse… tchýni na dosah :twisted: , naštěstí je „vcelku normální“, ale život bez ní si dovedu krásně představit. Pokusy s jídlem podle jejího gusta jsem utla hned ze začátku a už si netroufne, maximálně např. poznamená - taky už by sis dal řízek viď / a myslí si jaká je chudinka, že mu ho nedám/, ale tím to končí - ZATÍM :lol: :lol: :lol: . Koukám, že toho máme hodně společného co ? :D

Bramburku, fotky jsou fakt nádherný

Jo a Gabko… jaký špeky ?????? :?: 8O

No říkala jsem krátce.. :oops: , tak já jdu uspávat. zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.7.06 09:22

Ahoj holky,

tak od 6 zase sekaj trávu, co jsem komu udělala :cry: :cry:

Malej má po odečtení 37,1 st teplotu, ráno se totálně podělal až na záda a před hodinou mi kompletně pozvracel postel ze sunaru. Dala jsem mu ovocnou přesnídávku a teď spí. Možná je to k zubům a nebo si myslím, jestli to nemůže být reakce antb, byl včera chvilku na slunku než jsme dojeli do parku pod stromy, no budu ho nadále sledovat, pokud bude zvracet dál a teplota bude stoupat tak budu muset k dr. Raději mu nebudu dávat žádný mlíko a mléčné výrobky. Musíme mít pořád něco :?: :?: :! :!

Bramburku užij si chajdu. :lol:

Ráchelka je šikulka, Fido se stále snaží do sedu, ale ještě nedrží pořádně balanc a pak se překulí na záda, ale snaží se o 106 :lol: :lol:

Mají být nějaký extrémní tropický vedra, no to už taky nemusím, asi umřu :roll: 8)

Tak hezký den a pokud možno příjemný pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.7.06 11:16

Ahoj holky,
to byla doba než jsem to všechno přelouskala.

Peto , jaký tropický vedra myslíš :?: vždyt už jsou :x nebo to jako bude ještě horší 8O já už nechci :evil: pláču :cry: chci zimu :! mráz :! chci konečně dejchat :!
Tak mě napadlo, jestli nezvrací z těch atb, nevim jak dlouho je bere, ale někomu delší užívání vadí.

Jitko , fatamorgana, jo tak to je mé přání při pohledu do pokojíčku, bohužel je to skutečnost 8O , takhle valim oči, páč nechápu jak dokážou v úplné tichosti obrátit pokoj vzhůru nohama.

Tak a ted k tomu vztekání a válení po podlaze. Tím abdobím si projde každé dítě, když si uvědomí samo sebe, tak musí zjistit co si všechno může dovolit. Nejdůležitější je aby se rodiče dohodli a dodržovali stejný pravidla, dítko velmi brzo vycítí který rodič je povolnější a rychle toho využije. Když rodiče jednaj stejně, tak žádný velký vztekání nehrozí, tím myslím to válení po zemi a kopání kolem sebe. Jinak to vztekání v mezích normy asi patří k tomu sebepoznání.
Mám pár známích co jejich děti sebou plácnou a nehnou se dokud to nedostanou, ale za to můžou rodiče, jeden řekne jo, druhej ne(třeba jenom proto, že se zrovna nepohodli) a vůbec jim nedochází, že tím nejvíc ničej dítě.
Ty pravidla platěj i pro babičky a dědečky a tam je to taky těžký.

Tak zatim ahoj, pak ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.7.06 11:28

ahoj holky,
tak dneska Stázinka byla úplně hodnoučká. Přišla chůva Lucka a malá se na ni hned smála a dokonce mě viděla odcházet a neplakala!!!!
Dneska dopoledne je ze mě recepční u nás na firmě, protože ona nepředpokládaně onemocněla. Jedla Herbalife a včera ji začaly bolet obě ledviny. Tak jsem zvědavá co ji bude. Taky musím najít brigádníka na 2 měsíce do call centra. Tak čekám až mě tady někdo vystřídá a to bude až asi okolo oběda.
Dneska jsem šla do práce za dámu - oblékla jsem si šaty, boty na podpatku a když jsem šla do drogérky koupit Stázince přesnídávky, tak jsem vlítla do obuvy, která už byla otevřená a kupovala boty nový, nic neměli tak jsem si koupila korkáče. Ještě že jsme tady autem :lol: Vypadám hrozně chichichi za stolem se to ztratí.
Hape to si říkám taky, včera Stázince naskákali nějaké pupínky, dneska už jich tolik nemá. Ze sluníčka to určo není, v bazénku je ve stínu a i tak byla namazaná OF50.
Veru říkal Zdeněk, že se v neděli taky snažila malá dostat v ohrádce na nohy, ale zatím nic. Už se těším, protože teď přihopsá po zadku k sedačce a jak ji máme volno, něco jak sofa, tak nám okusuje roh matrace, a to má dva zuby!!! Tak aby nám tam neudělala díru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.7.06 13:23

Gabko, tak to se za chvíli Stázinka postaví :wink:
Tak ať to dobře zvládneš na recepci :)

tady jsem si objednala před měsícem vzorek a přišla masozeleninová sklenička, pak ještě ovocná Frutapura a dneska poslali krabici mlíka HAMI 2, normálně jsem čubrněla, že taky někdo něco pošle zadarmo :roll: :lol:
http://www.mojedite.cz/, dejte „získejte vzorek zdarma“ :wink:
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.7.06 18:21

Ahoj všem,

vrátili jsme se uvaření z OV, bo ta klima. Včera tam bylo výborně, ale dnes děs. Zase ty horka začínaj…nebo už běží :roll:…no četli jsme, že ve Francii má být následující dny 39…bože já jsem tak ráda, že teď nejedem :lol:

Malá teď usla, po dlouhém kňourání (to je nejhorší 8) ), ale nechci ji nechávat dlouho, bo bude koupání (koupila jsem ji takové kačenky do vody za 25 Kč :D ), kaše a postel !…no uvidíme

Z období vzdoru mám opravdu strach, jelikož já údajně byla to vztekací dítě na podlaze, takže to u malé můžu očekávat 8O :D Už teď občas udělá prut v lehačce a mručí, hl. večer při kaši :)
Já tu knížku nemám, ale dost jsem slyšela a i četla tady na e-mimi…
HaPe - přeju ať vám to už skončí a ať je Filípek fit !

Gabko , z Herbalife mám strach a hl. mě odpuzuje jejich vtíravost, alespoň to tak bylo…možná je to už nyní jiné
Taky už pomalu prodávám, hl. takové ty větší věci, jako zavinovačky, klokanku, koj. polštář a pod.

Malé ty vyrážka už zmizela, tak nevím, možná je to slunko, ale poctivě ji mažu 8O

Takže přeji chladný večer.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.7.06 18:28

Ahoj mamči ,

my jsme se dnes měly nádherně. Byly jsme na návštěvě u Lamargarity. Pěkně jsme si pochutnaly na obídku a pak povídaly. Malá vždy za mnou přileze k počítači, stoupne si a hraje si s videem nebo sahá na televizi. Musím být pořád na pozoru aby nespadla.

Přejeme všem krásný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital