Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
19.7.06 19:20

Ahoj holky,

tak já jsem se těšila kolik toho napíšete a nic :wink:

Hani snad už to bude dobrý, antb Ti snad brzo zaberou.

Jo a tu výživu s vodou taky trochu pil, ale žádná sláva teda :roll:

Malej už je v postýlce a zase vyhulákává jak na lesy, ještě ho chvilku nechám a pak se půjdu mrknout.

Dneska teda byl pařák a to má být zítra ještě hůř, už nechci :evil:

Tak já budu nakukovat zatím pa a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.7.06 19:56

Ahoj maminy,

Já vůbec netušila, že existuje nějáké sedátko do vany 8O :oops: :D Je to pěkný. My ještě pořád koupeme v malé vaničce, už se chystám, ho dát do velké pěknou dobu, ale zatím jsem to ještě neudělala.

Gynda-dostala jsem píchanec do zadku :( , protože jsem ještě neměla MS, jsem si nedávno myslela, že to dostanu a jeden den jsem jaksi špinila a prd z toho, tak prej je to potřeba a do 14ti dnů bych to měla dostat, mám teda radost :roll: :D

Veru- jak píšeš, tak přesně takhle to měl manžel. Teď dělá už měsíc u jiné firmy, vozí nadměrný náklady a zatím to celkem jde. Ono je to i tím bodovým systémem, ale dovolenkový kolečko jde napsat vždycky, že. Až budou ty karty, tak to bude snad trochu lepší. Jse vždycky úplně trnula, že to někam napálí, ale on říkal, že když už by to bylo fakt o držku, že by šel spát. A ta koule na těch dveřích-Vašek ví, že je to kvůli tomu, aby mi tam nelezli a žádnej problém nebyl. On to chápe, teda aspoň doufám! A že jsem tak zvědavá- to když manžel jezdí u německé firmy, to asi taky není moc často doma, nebo je? A má to aspoň líp zaplacený než v čechách? Určitě taky, ne? Jinak by tam asi nejezdil…

Hani-ať tě zuby už netrápí.

Kadíme taky asi tak dvakrát až třikrát za den, taky tuho :lol:

A samostatný pokojík plánuju do nového domečku. Stěhovat by jsme se měli září nebo říjen a tak prostě půjde rovnou do svýho. A když by to neklaplo, tak zpátky do ložnice, ale každopádně to vyzkouším. Jinak četla jsem, že samostatný pokojík může být od asi šestého měsíce.

Jitko-předtím jedl Domík skleničky. Teď chci právě zkusit, jestli mi bude jíst domácí jídlo. včera mu šmakovalo, dneska moc nechtěl, ale možná je to tím vedrem.

Ještě kouknu do galerky na ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.7.06 20:04

Ahoj maminy,

Já vůbec netušila, že existuje nějáké sedátko do vany 8O :oops: :D Je to pěkný. My ještě pořád koupeme v malé vaničce, už se chystám, ho dát do velké pěknou dobu, ale zatím jsem to ještě neudělala.

Gynda-dostala jsem píchanec do zadku :( , protože jsem ještě neměla MS, jsem si nedávno myslela, že to dostanu a jeden den jsem jaksi špinila a prd z toho, tak prej je to potřeba a do 14ti dnů bych to měla dostat, mám teda radost :roll: :D

Veru- jak píšeš, tak přesně takhle to měl manžel. Teď dělá už měsíc u jiné firmy, vozí nadměrný náklady a zatím to celkem jde. Ono je to i tím bodovým systémem, ale dovolenkový kolečko jde napsat vždycky, že. Až budou ty karty, tak to bude snad trochu lepší. Jse vždycky úplně trnula, že to někam napálí, ale on říkal, že když už by to bylo fakt o držku, že by šel spát. A ta koule na těch dveřích-Vašek ví, že je to kvůli tomu, aby mi tam nelezli a žádnej problém nebyl. On to chápe, teda aspoň doufám! A že jsem tak zvědavá- to když manžel jezdí u německé firmy, to asi taky není moc často doma, nebo je? A má to aspoň líp zaplacený než v čechách? Určitě taky, ne? Jinak by tam asi nejezdil…

Hani-ať tě zuby už netrápí.

Kadíme taky asi tak dvakrát až třikrát za den, taky tuho :lol:

A samostatný pokojík plánuju do nového domečku. Stěhovat by jsme se měli září nebo říjen a tak prostě půjde rovnou do svýho. A když by to neklaplo, tak zpátky do ložnice, ale každopádně to vyzkouším. Jinak četla jsem, že samostatný pokojík může být od asi šestého měsíce.

Jitko-předtím jedl Domík skleničky. Teď chci právě zkusit, jestli mi bude jíst domácí jídlo. včera mu šmakovalo, dneska moc nechtěl, ale možná je to tím vedrem.

Ještě kouknu do galerky na ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.7.06 20:46

Jaruš, sem ani nevěděla, že bych to měla dostat (info z gyndy :P ). Nějak žiju v domění, že když kojím, tak můžu být bez „toho“. Ty kojíš nebo už ne? Já jen, abych se kdyžtak taky přihlásila o injekci :lol:

To já Elišce většinou vařím. Už zkusila kde co - brokolici, mrkev, zelený fazolky, žlutý fazolky, bramboru… Teď se chystám na kukuřici a taky jsem dostala červenou řepu. Skleničky dostává Elča je minimálně. Spíš ty ovocný na svačinu, ale taky bych je chtěla vyměnit za čerství ovoce. Dostáváme je od manželové mamči a tatíka. Mají zahrádku a kromě toho mají ovoce-zeleninu prodejnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.7.06 20:54

Jituš-já už právě kojit přestala, je to asi měsíc a něco. Nevím přesně a doktor právě říkal, že je to potřeba to dostat, že mi píchne tu injekci. Jestli kojíš, tak si myslím nemusíš dělat starosti.

Gabko-fotky jsou moc hezký, dobrá inspirace. Taky máte moc krásnej byt! Fakt se mi líbí.

Omlouvám se, že jsem ten předchozí příspěvek poslala dvakrát, blbne mi připojení :evil:

A některá, bohuže teď nevím která :oops: jste psala, že si z vás dělá dítě asi kozy a že když uděláte tytyty, tak se chláme, tak přesně tohle dělá Dominik taky, jak zvýším hlas, tak se směje na celý kolo. Mám hold autoritu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.7.06 21:00

Jaruš, tak to jsem zatím v klidu. Plánuju ještě nějaký ten „pátek“ kojit, tak se nebudu znepokojovat. MUDr. z gyndy se mi mezitím přestěhovala, ale mám info z první ruky, protože ségra je v očekávání :P

…Jaruš, to jsem psala o těch „kozách“ asi já, ale nevylučuju, že ostatní maminy se nepřidaly :P Asi máme dítka vyčůránky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.7.06 21:02

tak malej usnul po 15 minutách a ani se nevztekal, buď to to pochopil a nebo působí to vedro :lol:
Jarčo, „základnu“ maji v Německu, vedení taky, tady je jeden člověk co to řídí, ale vozí to prakticky z Německa, buď sem k nám nebo do Maďarska. To víš, že je honí jak nadmutý kozy, takže taky věčně nadávám. Když jede D-CZ,tak to je 2 dny, D-H 3 dny, jsme kousek od D1,tak může přespat doma, ale je to takový roztrhaný. Dělal ve dvou českých firmách /docela velkých :) a tady je to o hodně lepší, myslím plat, ježdění stejný :evil: /.
A aby jezdil u naší firmy,to nechci vůbec, páč bysme se furt hádali, kdyby se mu něco nezdálo atd.. Nevozí tvůj Vašek nadměrky v Ostravě? Teď si nejsem přesně jistá odkud jsi. Kdyžtak písni SZ, ať tady holky nenudíme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dneska už to balím a jdu si dát ledovou sprchu. Dobrou noc a žádný buzení.. 8) . Já tu budu ráno určitě první, protože ten náš drak mě určitě nenechá dospat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.7.06 21:28

Veru, poslala jsem Ti SZ

Já už to dneska balím, přeju dobrou noc a hodný spinkaící děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
19.7.06 21:44

Pěkný večer,

dívám se, že jste přežívaly horka hlavně tu…to je fajn, co taky v 35°C ? 8O
My jsme dnes zvládli kupu věcí a zároveň i týdenní nákup, takže je vyřízeno…ale ono zas něco vyplave.....Iva ani nemohla usnout, byla nervózní a asi i přetažená :(

HaPe , chtěla jsem ti navrhnout zkusit výživu + kojo vodu, ale už se stalo…a nic ?…taky bych už nevěděla, já malé ze začátku musela dávat jen to, nic jiného nehodlala pít, teď už pije vše kromě jen vody

Hani , tak přeji zlepšení

Veru , Světluš , mluvíme spolu anglicky, já fr. umím jen pár vět, co někdy nutně potřebuji, jinak nic :oops: :) …nevím, jestli je nějak speciálně galantní, ale pro mě je to chlap nad všechny :lol: ..ale galatní je taky a hróózně hodnej :D

Gabko , musím mrknout na ty fotky

Lehátko do vany už asi od 4m nepoužíváme, koupala jsem pak tak, že jsem jí zvedla hlavičku nad vodu a teď je normálně jen tak a nebo sedí a hraje si :)

Přeji pěkný večer a dobrou
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 22:06

Ahoj holky, tak na gyndě vše oki. Za měsíc budu mít výsledky a jestli budou v pořádku tak až za rok.

Děkuji za pochvalku bytu.

Večer jak jel Zdeněk na tenis, tak jsme jely s ním a koupaly se ve velkém bazéně. Stázinka se potápěla a taky jezdila na člunu nafukovacím, slouží jako plavací kolo. Nádhera!!! I já si zaplavala, hned se cítím líp. Jo a v tom bazíku jsme byly úplně samy!!!

Ha to nám musíš někdy povykládat, jak jste se seznámili :wink:

Jarčo tak si představ, že jsem si vůbec nevšimla, že jsem ten příspěvek četla dvakrát, akorát mi byly ty informace už známé. chichichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.7.06 22:43

Tak po dlouhý době tu sedim večer, páč šel Honza na noční a koukám, že tu už asi nikdo nebude :cry: nebo jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 22:55

Jsem tady, jsem tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 22:58

Hani my zas máme puštěný film Vikingové a takový žánr mě příliš nebaví. Taky si aspoň udělám nějaký scrapbook. Chybí mi červen, ta se snažím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.7.06 22:58

A co děláš? Já se tu škvařim a čekám na Honzu, páč bude chtít připravit nějakej dlabanec. Šla jse v 19.30 do krámu a venku bylo pořád 40st, se z toho nějak nemůžu vzpamatovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.7.06 23:01

No my šly plavat taky až po sedmé, Stázinka ještě chvíli spala, takže do bazíku jsme šly okolo půl osmé a byly tam do osmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí