Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
21.7.06 23:51

Tak jdu taky do hajan, nebo to alespon zkusit, třeba se mi podaří i usnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.7.06 12:25

Ahoj holky,
tak koukám, že jste všechny na chatách, zahradách, výletech, jenom já jsem zalezlá doma.

Dnes je Davča opět protivnej, jestli se brzy neochladí, tak se z něj zbláznim, páč furt ječí.

No nic, občas nakouknu jestli se tu někdo ukázal.

Zatim čau, jdu uklidnit vzteklouna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.7.06 12:51

Ahoj Hani, já su taky doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.7.06 14:11

Jé tak tu nejsem sama. Ted mi Davča vytuhl na zemi a ani se nevzbudil když jsem ho přenášela. Asi dospává tu včerejší noc. Taky ti Ráchelka tak hrozně snáší to vedro? Davča blbě jí , spí, prostě neni ve svý kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.7.06 14:37

ahoj holky, jsem tu na skok, asi pojedem na chajdu, tady se to nedá :roll:
Hani, to Davča jen tak usnul na zemi ??? To u nás nehrozí :(
Gabko, na netu jsem bazének se stříškou nenašla /vyprodáno/, no aby ne, v těhle hicech :roll:
Tak jsem vlítla do hračkářství a koupila asi 110 cm bazének s hrazdičkou a má i nafukovací podlahu, je k němu spousta hraček do vody a stál 209,– :roll: :) , to jsem čubrněla 8O
tak se neupečte, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.7.06 19:55

Ahoj holky, právě razíme s Honzou mezi lidi, když dorazíme včas, tak nakouknu. Huráááááááááááááááááááááááááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.7.06 20:30

Dobrý večer holky,

asi tu nikdo nebude, ale nevadí.

Dnes jsme byli u toho táty, tak jak jsem psala, že se budu s Fidem válet tak teda ani náhodou. Manža s Fidem řádili v bazénku a s babčou a já s otcem pěkně makala, maloval a já se rozhodla mu udělat velikéééj úklid, tak jsem drhla nábytek a okna tak. No prostě magor. Ale v baráku bylo úplně super chladno a ještě větráček tak se to dalo přežít. Pak jsme teda vegetili, ale bylo na padnutí :lol: :roll:

Fido je úplně vyřízenej, dokonce teda usnul bez pláče, ale asi hoďku se převaloval ze strany na stranu.Už ho to taky ubíjí, je to nesnesitelný. Já sama jsem taky totálně hin. Už to nechci fákt!!!!

Jo a k tomu zpěvu. Já to raději ani nezkouším, Fido by měl doživotní trauma, páč jsem děsně falešná, ve škole jsem byla ráda za 3, a to jsem ještě musela žehlit referátama, jinak bych měla snad baňu :lol:
Jednou jsem si to neuvědomila a začala si zpívat v kuchyni, manža poslouchal za dveřma měl z toho hodinový záchvat a řekl mi, že bych v Hvězdné pěchotě určitě neobstála, páč by to nemohli ani pustit do tv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fakt nekecám :lol:
Tak raději vykládám pohádky a pak budu číst :lol:

Hani užij si hezký večer, i když už si ho užíváš :lol:

Tak já se jdu dívat na tv a zkusím mrknout jestli se někdo neukáže
zatím pa a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.7.06 20:36

Ahoj holky,
já koukám po autosedačce pro prcka a jsem z toho už taky úplně blbá, chtěla bych něco levnějšího a kvalitního, jako sedm tisíc na sedačku nemám :( Ale zase nechci, kdby něco, si vyčítat, že jsem nekoupila lepší :( :?

Malej už má toho vedr asi taky po krk, je úplně spocenej, jen se trochu pohne. To snad neskončí.

V noci trošku sprchlo, ale nic moc teda.

Přejem hezkou noc a ať vám dětičky spinkají sladce až do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.7.06 21:00

Ahoj holky ,

malá taky špatně snáší ty vedra. Venku jen sedí nebo leží v kočárku a ani nemukne. Dnes si v kočárku i stoupla, mám sporťák a budu muset koupit kšíry na stání. Taky poprvé ze stoje vlezla na sedačku a lezla si po ní pro dvd. Musím jí být pořád v patách.

Peťo , mě taky čeká velký úklid, po stěhování :)

Hani , napiš, jak ses měla.

Jarčo , dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.7.06 13:09

Ahoj holky,
tak včerejšek byl super, ucucávala jsem pinakoládu a aligátora a hlavně tam neječely a nehádaly se žádný děti.

Jarčo , s tou sedačkou jsme na tom stejně. Málo peněz a kvalita, to se blbě vybírá.
Tak jsem přemýšlela o téhle:
http://img.mimibazar.cz/…o1732371.jpg /> V autě máme tuhle, taje 9-36kg, ale tam si nějak Davču neumim představit
 http://img.mimibazar.cz/…il543909.jpg

Dneska jsem vylezla z pelechu ve 12.15h, normálně se stydim :oops: , ale když ono se tak hezky spalo, pršelo a bylo příjemný chladno, no prostě nádhera.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.7.06 13:53

Ahoj holky,

Hani tak to je super, že jsi se dobře bavila s manžou :lol:
To spaní Ti závidím a ten déšť taky, tady opět děsně, je mi zas mizerně, už chci aby lilo jak z konve.

Autosedačku taky musím pořešit, tu co jsme měli mít od toho manžovýho kámoše, tak ta padla. Jeho žena ji prodala, mám další nabídku od manžovi sestřenky, ale ještě jsem ji neviděla. Taky bych kvalitu a nízkou cenu :roll:

Malej už se hodinu snaží usnout a pořád nic, chudák je úplně mokrej a nemůže zabrat. Dneska dokone pije i sám čaj a bez nucení, asi je to tím hrozným vedrem.
Tady je fakt nedychatelně, od rána jsem pořád něco dělala a úplně propotila triko. Navíc přijedou tchánovci, mám děsnou radost, měla bych vysát, ale v tom parnu ani náhodou. A večer musím vyžehlit manžovi košile do práce tak to vemu i stím nejnutnějším, jinak zá:,–(ně nééé :evil:

Hani ještě u vás prší pořád?Že by to třeba dorazilo i sem :lol: :lol:

Tak hezkou neděli a budu koukat pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.7.06 18:51

Nazdárek holky!!!

Tak už jsme doma. Vůbec se mi od našich nechtělo. Co taky v Praze v paneláku, když u babičky je velká zahrada, velkej bazén i nafukovací bazének, labrador Hugo, ostružiny, maliny, hrášek a dokonalá péče babičky s dědou? Si budeme s Matem těžko zvykat na všední dny :-(

Zatím jsem nečetla, co jste za ten čas, co jsem tu nebyla, stihly napsat, ale snad to postupně přelouskám. Jen jsem se chtěla zahlásit, že jsme doma.

Pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.7.06 19:59

Ahoj všem,

u nás pršíííí…hurááá. :lol: :lol:

Gabko , vchodové dveře už odělali a jsou moc hezké, dneska jsme měli službu na úklid společných prostor (mám to strašně ráda :roll: ), tak jsme je obhlídli, dělali to sice 2 dny, ale stálo to za to, konečně nevydáme, jak ze 70.let :D
Fota jsem už založila do alba, konečně mám něco, co se dá ukázat na té svatbě, bo počítač tam sice bude, ale nebudu všem ukazovat album Iva, kde jsou mimo jiné naházená fota, jako „po porodu Iva na bříšku“ a jiné podobné momentky :)

HaPe , jen žehli a řekni mi pak, jaký to bylo, protože já to den co den odkládám. :! :wink:

Hani , autosedačka je fajn, možná se v ní Davídek ze začátku ztratí, ale to jen chvilu :lol:

My jsme včera zase byli v centru vyřizovat, a já si chtěla vybrat nějaké hezké šaty, ale nic, nic…já jsem hrozná :( pak jsme se stavili na carpacio v naší oblíbené a jeli dom.
Večer jsem šla navštívit kamarádku, tak jsme popily střik, frapé a pokecaly :D …ale já byla úplně vyšťavněná, takže jsem po jedenácté lehla a spala, jako Iva po narození :wink:
Ráno jsme zase vstávaly a jeli na chatu k ségře, je to sice už Vysočina, ale horko tam bylo stejně, jak tu, takže jsme po příjezdu domů byli tak zmožení, že jsme všichni lehli a 3 hodinby spali a to jsme chtěli jet na koupaliště…no tak to se nekonalo :cry: …tak snad zítra :)

Teď už je konečně lépe a malá snad usne bez problémů…zabírá teď kolem deváté, spí celou noc, i klidně do osmi, ale večer je to děs…

Takže přeji chladnou noc. :D
Pa, pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.7.06 20:11

AHOJ HOLKY :lol: :lol: :lol:

Tak jsme doma,přelouskala jsem stránky-a že jich bylo požehnaně,udělala si poznámky a zítra budu reagovat 8)
Fňuk,chtěla jsem se podívat na fotky v galerce a není dostupná… :cry:
Tak hezkej večer a ráno hnedka napíšu román :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.7.06 20:57

Ahoj holky,

tak jsme v sobotu byli na místě činu - na Karlštejně. Jsme Stázince ukazovali, kde jsme řekli ano a kde všude jsme se fotili a taky kde jsme byli na hostině a taky si tam dali véču. Bylo to bezvadný, byla jsem i na prohlídce. Jen já, protože Stázinka začala prudit a tak s ní byl Zdeněk venku. Dneska jsme se chtěli jít koupat, ale pak jsme si vzpoměli, že se domluvili s kámošem, že zajedeme vedle do vesnice na fotbal. Byly tam i kolotoče a Stázinka na to koukala a smála se. Nejvíc se jí líbil řetízkáč a kolotoč s autíčky. Ale je ještě malá tak měla smůlu. Tolik o nás.

Hani ta první sedačka je hezká. Ta druhá je docela dost veliká, teda. My sami s manžou nikde nebyli, takže přijmi moji malou závist ;)

Mončo vítáme tebe i Matýska doma. Zrovna jsem bna tebe myslela a říkala si , že to musím přelouskat zpátky na jak dlouho jste jeli.

Veru hlavně že bazének pořádně osvěží. Holt bude mít na hlavě klobouk nebo něco. Ale bude opálenej. :P

Hape mě taky kolikrát Zdeněk říká ať raději nezpívám, ale co se narodila Stázinka, tak mi asi holka modrooká trochu jde, ale spíš dělá, že to neslyší. Ti řeknu , že jsi dobrá, v tomhle vedru takhle makat!!! Co kdyby jsi přšla i k nám :lol:

Jinak my už spinkáme hezky, chvilku pláče a pak usne, pláče asi 2 minutky. Teď když máme ten větrák.

Ivo Ráchelka je bezvadná!!!!

U nás celý víkend nezapršelo!!!!! a teď to vypadá, že by snad v noci mohlo. Jo a dneska jsem konečně skoro po roce řídila!!!!!!! Nejdřív jsem tam hledala nějaký čuplík aby se to rozjelo, ale hned mi došlo, že jsou to ty pedály dole. A dostala jsem pochvalu!!!!

Moni to ti věřím, že si budete s Matýskem těžko zvykat :lol:

Ha tak jste měli taky pěknej sobotní výlet, u nás to bylo tak nějak podobně, museli jsme si dát se Zdeňkem kafe, jinak bychom usnuli a malá by si tady dělala co chtěla :lol:

Kavi vítáme Tě doma!!! Tak čekáme co zítra napíšeš a že bude co číst. Máš recht, byly to plodné dny minulý týden, jsme psaly jak o život :))

Jdu vyrobit tchýni přání k svátku, to víte šetřím, posílám vždycky nějaké upravené foto Stázinky a hotovo. Jak se říká zabité dvě mouchy jednou ranou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí