Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
24.7.06 11:14

Jo a k těm novinám:
Kdysi jsme měli andulku, jmenovala se Johny, jsme nevěděli pohlaví, Zdeněk se zapoměl v obchodě zeptat :lol: a dávali jsme mu dolu do klece noviny a on je žral a pak konec. Tak se té tiskařské barvy bojím a malé dávám raději jen čisté papíry, protože vždycky nějaký kousek chybí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.7.06 11:14

Gabko ,Glukopur koupíš třeba v lékárně,nebo i v potravinách.
Já dávám jablko,hrušku,meruňku,maliny,švestky,můžeš hrozny bez pecek a slupky,banán…a víc mě nenapadá…dítě se vzbudilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:18

Gabko přislazuji Glukopurem, banán, jablka jí bez problémů, ovoce normálně kupuji, nemám jaksi od koho domácí a moc nepřevařuji, jen třeba meruňky a to co je tvrdší a mohl by se osypat.Ale moc jsem toho nezkoušela.Většinou jen ve skleničkách.
A to krmení, u nás to stejný, má potřebu šahat na lžičku a pak si to třeba patle do vlasů, takže kolikrát je to opravdu krásně čisté dítko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:19

Hape jo tchýně - my Stázinku dáváme občas (zatím jen jednou) na nočník, aby si zvykala na to zvláštní sezení a co myslíte že na to tchýně? Ať ji do nočníku dáváme teplou vodu, aby se naučila čúrat a tak. Asi zapoměla že je malé teprve 8M. Prej já to mám na vás vyzkoušený (psala Zdenkovi, má ještě bráchu) Ty její rady mi lezou na mozek. Jinak není špatná, ale ona za malou nepřijede - jednou je teplo, pak zase zima. Viděla ji 3×. Dvakrát přijela ona a jednou my k ní. Mě se tam moc nechce, když je Zdeněk doma, tak si ho chceme užít sami s malou a jít na procházku, výlet nebo tak něco a ne sedět přes dvě hodiny v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:20

A to ovoce nastrouháte? Nebo mixujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:21

Jablka strouhám, zbytek mixuji a banán jen vidličkou rozmačkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:24

Díky moc, zkusím jí dát odpoledne jablko a uvidíme. Já teda kupuju Golden Delicius, tak snad jí bude chutnat. Dáváte ještě na večer kaši? Nám to vychází na 17°° tak to asi vyměním za ovoce. Má 5 jídel - 2× mlíko, 1× zelenina+maso, a svačinu a jednou kaši, pak hodně pije, konečně už umí z hrnečku Avent, ale vypije z něj míň. Tak to dneska ještě vysleduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:25

Gabko tchýně má taky pořád výmluvy a přitom jsme od sebe 30 min. cesty, ale když přijede tak jen pokud ji někdo přiveze a nebo musíme my. Ale sama tu nebyla ani jednou a když jsem potřebovala nutně jednou hlídat kvůli dr. tak mě řekla, že to má venku klouzat takže nedojede. Tak to je taky super že? Ale má oblíbenou větu, až je po všem tak zavolá a řekně jsem mohla hlídat, jsem mohla přijet a tak. Tak s tím sem mohla může jít někam.....A konec tématu jsem zas vytočená :! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:27

Jo jsou to prostě babičky na baterky. Teď koukám do ohrádku na Stázinku a ona sedí a má hlavičku opřenou na polštářku a spí. Fotnu jí a hned ji dám ležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:27

Když dám večer kaši tak za hodinu řve hlady a přitom já bych po tom praskla. Ale když mu dám sunar tak spí celou noc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:30

Stázinka má taky poslední jídlo Nutrilon, ani jsem nevím jestli by bez něj usnula, má takový režim odmala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:33

Holky pořád se nedá dostat do galerky to je blbý, ani jsem si neprohlídla nově přidáné fotky za víkend a četla jsem že je vedení emimina tento týden na dovči :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.7.06 11:33

Ahoj mamči ,

ještě jsem si nestihla všechno přečíst, co jste napsaly, pak dočtu.

Vítám všechny navrátilce doma.

Gabko, Jarčo , děkujeme za pochvalu. Dnes ráno na sebe málem shodila Ráchelka televizi. Je moc akční.

Moc se jí líbí, když pere pračka, to má jako televizi.

Taky jsem malé začala kupovat plínky od 10 kg, do menších už se nevleze.

Musím jít vařit. Péťa šel pracovat na bytě, ale je mu blbě, říká, že je to slinivka. Jednou už měl akutní záchvat, ale to jsme se ještě neznali.

Přeji pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:34

Tak a co budem probírat teď :?: :lol:

Fido stále spinká, je úplně tuhej, jsem zvědavá jak dlouho to vydrží.

Tady pořád houkají sanitky a teď hasiči, to je děsný, ty lidi musí kolabovat a padat jak hrušky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:35

Jejda Ivo, to už je teda nářez!!!! Já pořád říkám, že už chci aby Stázinka lozila a tak, ale podle toho co píšeš ti teď ani nevím :P

Tak ať se manželovi brzo uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital