Poradna duly
Jana Čurdová
Verčo tak jsem koukala na svoje oblíbené a všude je vyprodáno. Ale určo jsem ho viděla minulý týdem v CČM v hračkářství Bambule.
Spining ruším, je takový vedro, že když si vezmu tu cestu ztak bych zkolabovala.
Gabko, díky, zkusím ho někde vypátrat. To jsem celá já, nakupuju, až když jsou takový vedra a bazénky samozřejmě vyprodaný ![]()
tak dobrou
AHojky holky,
tak je dneska pod mrakem a tak je v celku příjemně, bude se mi dobře pracovat.
Jarčo my už používáme sedačku 9-18kg a malé se v ní moc líbí, vidí totiž víc a hlavně všude ![]()
Ahoj holky,
tak koukám, že dnes je tu pusto.
Ráno bylo příjemně zataženo, tak jsem tak nějak trošičku doufala, že bude líp a ono velký ho… , zase to připaluje.
Objednala jsem Davčovi to sedátko do vany.
http://img.mimibazar.cz/…o1491696.jpg /> A když už teda bude sedět, tak by to chtělo nějakou hračku do vody
. Jdu se po něčem podívat.
Zatim ahoj.
Ahoj, ahoj,
Hani , krásná inspirace…zrovna včera jsem přemýšlela, jak to udělat, když ve vaničce (vaně) sedí, aby nesjela pod vodu ![]()
My dnes vstávaly později. Malá včera spala 3 hodiny odpoledne, pak šla celkem bez protestů spát před 21,00 a spala do 7,00 a pak ještě tak 1/2 hoďky, ale to nebude normální, to je na 100% tím horkem.
Venku jsme ještě nebyly tak potom odpoledne. Na večer bych chtěla zajet do města tady vedle, mám hotové fotky malé do alba, tak se těším. ![]()
Mažu do sprchy a poklidit a hlavně, hlavně bych měla žehlit, ale pořád to nenápadně odsouvám ![]()
Pa, Ha
Ahoj holky
u nás opět pařák jak blázen ![]()
Hned ráno jsem vyrazila do obchodu a po cestě sem se smažila, sem si myslela jak bude fajn, pak jsem šla ke kolegyni z práce, bydlí kousek od nás. Fido tam hned vše uklidil a taky na sebe shodil stojan s cd, ale nic se mu nestalo.
Za chvíli přifrčí další kámoška dáme ledovou kávičku a půjdem na hřiště.
Fido včera usnul celkem v pohodě, ale jaksi bez sunaru ani ránu, je po jídle a tak dlouho řve dokud ho nedostane, pak vypije třeba jen 20ml a hned usne, ale musí ho prostě mít. Myslím, že u Davídka je to stejný, že Hani?
Taky kouknu po tom sedátku, je asi aktuální páč Fido nějak nechce ležet ve vaně a pořád se točí jak kača, se ještě utopí ![]()
Hraček do vody má spoustu, ale nějak ho to nezajímá, možná až bude starší.
Tak krásný den a pokud jsou někdy mraky tak mi je pošlete díky
![]()
Peto , je to u nás stejný. Bez sunaru neusne ve dne ani v noci. Kolikrát se v noci vzbudí, tolikrát dostane sunar. Už jsem mu zkoušela ho v noci nedat, úplně hystericky ječel dokud ho nedostal. To řikám pořád až půjde do školy, tak si ponese na zádech tašku a podpaží krabici sunaru
![]()
Ahoj mamči ,
byli jsme s Lamargaritou a Tedýskem venku, a začalo pršet, tak jsme šli nakoupit a domů a zase svítí sluníčko ![]()
Jarčo , díky. Ráchel má hodně vlásků a myslím, že jsou fakt hustší po tom ostříhání. Přesto si ji lidi pletou s chlapečkem ![]()
Světlušinko , díky za optání. Manžel i dnes odpočíval, pořád mu není dobře, ale teď šel dát lino nahoru a ještě tam něco udělat. Taky děkuji za pochvalu u foteček.
Gabko , moc Ti děkuji za pochvalu u foteček.
Peťo , dík za pochvalu.
Holky, mějte hezké odpoledne, a pište
![]()
ahoj holky. Zastavila jsem se na skok v Praze z chajdy a rychle se snažila přelítnout tu Vaši diskuzi…, tak mi utkvělo v paměti.. - viděla jsem to sedátko do vany, co tam měla na fotce Hanka. Kdybyste ho některá chtěla, tak ho můžu poslat řekněme za stovku+poštovné.. Já mám kombinaci bílá-převažuje- s modrou. Bára v tom seděla asi třikrát, pak už jí to nudilo..-:) Tak kdyžtak dejte vědět, než to nabídnu dále… Doma se ukážu asi v pondělí. Tak se zatím mějte! M.
Ahoj holky, jdu jen na skok ![]()
Ivo-vidíš, nám si zase pletou Dominika s holkou
Má řasy jako holka.
Tady dneska jednou zahřmělo, ale déšť žádnej
Asi fakt chcípnem…
Malej po obědě tolik plakal, než se mu podařilo usnout, že hrůza, byl úplně slitej potem, chudáček. To už se nedá. A říkali v počasí, že tropické teploty mají být ještě minimálně deset dní
![]()
Přejem hezkou noc a hodný děti.
Ahojky,
tak u nás taky sprchlo, ale žádná sláva, bylo snad ještě hůř než předtím. Se mi motala hlava a je mi nějak divně, už fakt to teplo nechci ![]()
Dneska jsem byla fikaná, dala jsem Fida do postýlky, dala mu napít sunaru a on vypil 50ml , otočil se a usnul. Takže je to jasný, vždycky bude cirkus pokud nedostane sunar. Hani tak Fido půjde asi taky do školy se sunarem a ještě s dudlíkem
![]()
Ivo snad už bude manžovi líp, je fakt, že tady to počasí a ještě nějaká namáhává práce by odrovnala každýho ![]()
Fida si taky pár lidí spletlo s holčičkou, on má takový jemný rysy a ještě ty kukadla modrý
![]()
Zítra jedeme k tátovi, budou s manžou něco stěhovat a já se zašiju pěkně pod slunečník s Fidem a budu relaxovat
![]()
Všem přeji hezký večer a klidnou noc pa
Ahoj holky,
Ha tak už máte vchodový dveře hotový a trochu klidu?
Ivo má Ráchelka postýlku do nového bytečku? Jsem pochopila že spinká s vámi. Už jenom pár dní a budete mít větší byt a s tím víc úklidu, ale oproti tomu víc klidu, že? A co manžel, už je mu líp? To víš, teď pořád hlásí 3 stupeň a to by se nikdo neměl extra namáhat, ale kdo by to pak udělal že?
Kde jste koupili Ráchelce takový vlásky??? Stázinka má ještě pořád takovou plešku vzadu na hlavě a vlasy ji jen trochu porostly, ale jinak nic moc ![]()
Spining se nekonal
budu tlustá jako Rooseane ![]()
Hani hezký sedátko do vany. Ono je trochu vyměkčený a má tam ty tři knoflíky, že? Snad bude Davídkovi vyhovovat.
Ha tak jak vyšly fotky? Už je máš založené? Já celý týden hledám fotolab, kde mi vytisknou fotky 30×30 a našla jsem nejlevnější za 70kaček jednu. Tak si to musím rozmyslet. Potřebuji dát „vyvolat“ scrapbooky do alba. Stázinka taky včera nějak nemohla usnout. Bylo děsně. Dneska jsme ji koupili větrák a hned spinkala. Teď se vzbudila tak šel Zdeněk za ní, abych to mohla dopsat, to víte jde na pivko a tak si dělá u mě očko ![]()
Bramburku tak si to na chatě pěkně užívejte, musím se přiznat že tobě i Kavi závidím, zahradu a tak.
Jarčo tak prej týden mají být tyhle tropy a pak do konce prázdnin jen „29“, říkala dneska večer kámoška. Se picnu!!!
Stázinku si zatím nikdo neplete, ale když se na ni podívají tak řeknou, že má nádherný kukadla a že je určitě raubíř. Tak jim odpovídám, že raubíř zatím ne , ale nervák ano ![]()
Hape a tobě zítřek taky závidím!!!! Zdeněk bude celý víkend s náma, ani si to už nepamatuji, kdy to bylo naposledy a někam vyrazíme, protože už konečně máme naše auto!!!! Ještě nevím jestli jenom takk vodě nebo někam na výlet, to asi uvidíme podle ranního počasí.
Jinak hoďte tipy co vaříte o víkendu. Jo a Hani jak jsi psala o té smažené cukíně, tak já mám zase ráda smažený patizon, musím ho někde koupit a tatarku a brambory, ty jo!!!
Napsala jsem román ![]()
Ahoj holky ,
Ráchelka je unavená, ale opět nemůže usnout ![]()
Jarčo , Ráchel má taky dlouhé řasy, ale krátké vlasy ![]()
Gabko , Ráchelka má svoji postýlku i teď, ale mi ji do ní nedáváme. Nevím, jestli se vleze do naší budoucí malé ložničky
. Vlásky, tak bych si přála, aby už byly delší.
Peťo , taky jsem si všimla, že má Filípek takový jemný obličej. Je to moc hezké.
Bramburku , pěkně se měj na chaloupce.
Manželovi už je líp, ale máte pravdu, pracovat v takovém počasí od rána do večera to je záhul.
Holky, přejeme vám pěknou dobrou noc.
Ahoj,
Gabko , pevně doufám, že to sedátko budem používat, tak nějak spoléhám na to, že je hubenej, takže se tam nešprajcne a půjde normálně vyndat
jinak vyhozený 4 stovky
.
Jo a dneska jsem poprvé za prázdniny zhřešila(samozřejmě v jídle), objednali jsme si minutku z restaurace, takže jsem se ve 20.30h nacpala k prasknutí. Ted ještě vyšlu Honzu pro pivo at to mám čím spláchnout. Takže hubnutí zdar
se stydim.
U nás dneska byla průtrž a vůbec to nestačilo nic ochladit, to vedro je prostě nezničitelný.
Davča je dneska děsně protivnej, odpo spal jenom 30minut a ted vůbec nemůže zabrat. Mlátí flaškou o žbrdle, asi si žádá další nášup sunaru. On už druhej den vůbec nechce jíst ze lžičky, pořád jenom sunar a čaj.
Jdu ho trošku srovnat. Zatim ahoj.