Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
20.7.06 20:55

Verčo tak jsem koukala na svoje oblíbené a všude je vyprodáno. Ale určo jsem ho viděla minulý týdem v CČM v hračkářství Bambule.

Spining ruším, je takový vedro, že když si vezmu tu cestu ztak bych zkolabovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.7.06 21:14

Gabko, díky, zkusím ho někde vypátrat. To jsem celá já, nakupuju, až když jsou takový vedra a bazénky samozřejmě vyprodaný :roll:
tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 08:56

AHojky holky,

tak je dneska pod mrakem a tak je v celku příjemně, bude se mi dobře pracovat.

Jarčo my už používáme sedačku 9-18kg a malé se v ní moc líbí, vidí totiž víc a hlavně všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 11:24

Ahoj holky,
tak koukám, že dnes je tu pusto.

Ráno bylo příjemně zataženo, tak jsem tak nějak trošičku doufala, že bude líp a ono velký ho… , zase to připaluje.

Objednala jsem Davčovi to sedátko do vany.
http://img.mimibazar.cz/…o1491696.jpg /> A když už teda bude sedět, tak by to chtělo nějakou hračku do vody :P . Jdu se po něčem podívat.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.7.06 11:39

Ahoj, ahoj,

Hani , krásná inspirace…zrovna včera jsem přemýšlela, jak to udělat, když ve vaničce (vaně) sedí, aby nesjela pod vodu 8O

My dnes vstávaly později. Malá včera spala 3 hodiny odpoledne, pak šla celkem bez protestů spát před 21,00 a spala do 7,00 a pak ještě tak 1/2 hoďky, ale to nebude normální, to je na 100% tím horkem.

Venku jsme ještě nebyly tak potom odpoledne. Na večer bych chtěla zajet do města tady vedle, mám hotové fotky malé do alba, tak se těším. :D

Mažu do sprchy a poklidit a hlavně, hlavně bych měla žehlit, ale pořád to nenápadně odsouvám :oops:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.7.06 13:01

Ahoj holky

u nás opět pařák jak blázen 8O

Hned ráno jsem vyrazila do obchodu a po cestě sem se smažila, sem si myslela jak bude fajn, pak jsem šla ke kolegyni z práce, bydlí kousek od nás. Fido tam hned vše uklidil a taky na sebe shodil stojan s cd, ale nic se mu nestalo.

Za chvíli přifrčí další kámoška dáme ledovou kávičku a půjdem na hřiště.

Fido včera usnul celkem v pohodě, ale jaksi bez sunaru ani ránu, je po jídle a tak dlouho řve dokud ho nedostane, pak vypije třeba jen 20ml a hned usne, ale musí ho prostě mít. Myslím, že u Davídka je to stejný, že Hani?

Taky kouknu po tom sedátku, je asi aktuální páč Fido nějak nechce ležet ve vaně a pořád se točí jak kača, se ještě utopí :roll:
Hraček do vody má spoustu, ale nějak ho to nezajímá, možná až bude starší.

Tak krásný den a pokud jsou někdy mraky tak mi je pošlete díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 14:22

Peto , je to u nás stejný. Bez sunaru neusne ve dne ani v noci. Kolikrát se v noci vzbudí, tolikrát dostane sunar. Už jsem mu zkoušela ho v noci nedat, úplně hystericky ječel dokud ho nedostal. To řikám pořád až půjde do školy, tak si ponese na zádech tašku a podpaží krabici sunaru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.7.06 16:38

Ahoj mamči ,

byli jsme s Lamargaritou a Tedýskem venku, a začalo pršet, tak jsme šli nakoupit a domů a zase svítí sluníčko :)

Jarčo , díky. Ráchel má hodně vlásků a myslím, že jsou fakt hustší po tom ostříhání. Přesto si ji lidi pletou s chlapečkem :)

Světlušinko , díky za optání. Manžel i dnes odpočíval, pořád mu není dobře, ale teď šel dát lino nahoru a ještě tam něco udělat. Taky děkuji za pochvalu u foteček.

Gabko , moc Ti děkuji za pochvalu u foteček.

Peťo , dík za pochvalu.

Holky, mějte hezké odpoledne, a pište :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.06 18:34

ahoj holky. Zastavila jsem se na skok v Praze z chajdy a rychle se snažila přelítnout tu Vaši diskuzi…, tak mi utkvělo v paměti.. - viděla jsem to sedátko do vany, co tam měla na fotce Hanka. Kdybyste ho některá chtěla, tak ho můžu poslat řekněme za stovku+poštovné.. Já mám kombinaci bílá-převažuje- s modrou. Bára v tom seděla asi třikrát, pak už jí to nudilo..-:) Tak kdyžtak dejte vědět, než to nabídnu dále… Doma se ukážu asi v pondělí. Tak se zatím mějte! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.7.06 19:35

Ahoj holky, jdu jen na skok 8)

Ivo-vidíš, nám si zase pletou Dominika s holkou :lol: Má řasy jako holka.

Tady dneska jednou zahřmělo, ale déšť žádnej :evil: Asi fakt chcípnem…

Malej po obědě tolik plakal, než se mu podařilo usnout, že hrůza, byl úplně slitej potem, chudáček. To už se nedá. A říkali v počasí, že tropické teploty mají být ještě minimálně deset dní :roll: :roll: :evil:

Přejem hezkou noc a hodný děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.7.06 19:58

Ahojky,

tak u nás taky sprchlo, ale žádná sláva, bylo snad ještě hůř než předtím. Se mi motala hlava a je mi nějak divně, už fakt to teplo nechci :evil:

Dneska jsem byla fikaná, dala jsem Fida do postýlky, dala mu napít sunaru a on vypil 50ml , otočil se a usnul. Takže je to jasný, vždycky bude cirkus pokud nedostane sunar. Hani tak Fido půjde asi taky do školy se sunarem a ještě s dudlíkem :lol: :lol: :lol:

Ivo snad už bude manžovi líp, je fakt, že tady to počasí a ještě nějaká namáhává práce by odrovnala každýho :cry:
Fida si taky pár lidí spletlo s holčičkou, on má takový jemný rysy a ještě ty kukadla modrý :lol: :lol:

Zítra jedeme k tátovi, budou s manžou něco stěhovat a já se zašiju pěkně pod slunečník s Fidem a budu relaxovat :lol: :lol:

Všem přeji hezký večer a klidnou noc pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 20:50

Ahoj holky,

Ha tak už máte vchodový dveře hotový a trochu klidu?
Ivo má Ráchelka postýlku do nového bytečku? Jsem pochopila že spinká s vámi. Už jenom pár dní a budete mít větší byt a s tím víc úklidu, ale oproti tomu víc klidu, že? A co manžel, už je mu líp? To víš, teď pořád hlásí 3 stupeň a to by se nikdo neměl extra namáhat, ale kdo by to pak udělal že? :wink: Kde jste koupili Ráchelce takový vlásky??? Stázinka má ještě pořád takovou plešku vzadu na hlavě a vlasy ji jen trochu porostly, ale jinak nic moc :P
Spining se nekonal :cry: budu tlustá jako Rooseane :(
Hani hezký sedátko do vany. Ono je trochu vyměkčený a má tam ty tři knoflíky, že? Snad bude Davídkovi vyhovovat.
Ha tak jak vyšly fotky? Už je máš založené? Já celý týden hledám fotolab, kde mi vytisknou fotky 30×30 a našla jsem nejlevnější za 70kaček jednu. Tak si to musím rozmyslet. Potřebuji dát „vyvolat“ scrapbooky do alba. Stázinka taky včera nějak nemohla usnout. Bylo děsně. Dneska jsme ji koupili větrák a hned spinkala. Teď se vzbudila tak šel Zdeněk za ní, abych to mohla dopsat, to víte jde na pivko a tak si dělá u mě očko :P
Bramburku tak si to na chatě pěkně užívejte, musím se přiznat že tobě i Kavi závidím, zahradu a tak.
Jarčo tak prej týden mají být tyhle tropy a pak do konce prázdnin jen „29“, říkala dneska večer kámoška. Se picnu!!!
Stázinku si zatím nikdo neplete, ale když se na ni podívají tak řeknou, že má nádherný kukadla a že je určitě raubíř. Tak jim odpovídám, že raubíř zatím ne , ale nervák ano :)
Hape a tobě zítřek taky závidím!!!! Zdeněk bude celý víkend s náma, ani si to už nepamatuji, kdy to bylo naposledy a někam vyrazíme, protože už konečně máme naše auto!!!! Ještě nevím jestli jenom takk vodě nebo někam na výlet, to asi uvidíme podle ranního počasí.
Jinak hoďte tipy co vaříte o víkendu. Jo a Hani jak jsi psala o té smažené cukíně, tak já mám zase ráda smažený patizon, musím ho někde koupit a tatarku a brambory, ty jo!!!
Napsala jsem román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 21:10

Veru podařilo se ti sehnat ten bazének??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.7.06 21:13

Ahoj holky ,

Ráchelka je unavená, ale opět nemůže usnout :(

Jarčo , Ráchel má taky dlouhé řasy, ale krátké vlasy :)

Gabko , Ráchelka má svoji postýlku i teď, ale mi ji do ní nedáváme. Nevím, jestli se vleze do naší budoucí malé ložničky :) . Vlásky, tak bych si přála, aby už byly delší.

Peťo , taky jsem si všimla, že má Filípek takový jemný obličej. Je to moc hezké.

Bramburku , pěkně se měj na chaloupce.

Manželovi už je líp, ale máte pravdu, pracovat v takovém počasí od rána do večera to je záhul.

Holky, přejeme vám pěknou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 21:22

Ahoj,
Gabko , pevně doufám, že to sedátko budem používat, tak nějak spoléhám na to, že je hubenej, takže se tam nešprajcne a půjde normálně vyndat :wink: jinak vyhozený 4 stovky :cry: .
Jo a dneska jsem poprvé za prázdniny zhřešila(samozřejmě v jídle), objednali jsme si minutku z restaurace, takže jsem se ve 20.30h nacpala k prasknutí. Ted ještě vyšlu Honzu pro pivo at to mám čím spláchnout. Takže hubnutí zdar :oops: se stydim.

U nás dneska byla průtrž a vůbec to nestačilo nic ochladit, to vedro je prostě nezničitelný.

Davča je dneska děsně protivnej, odpo spal jenom 30minut a ted vůbec nemůže zabrat. Mlátí flaškou o žbrdle, asi si žádá další nášup sunaru. On už druhej den vůbec nechce jíst ze lžičky, pořád jenom sunar a čaj.

Jdu ho trošku srovnat. Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital