Poradna duly
Jana Čurdová
Hani no právě si říkám, že když má ten sunar, jenže to taky asi není moc dobrý, tu přesnídávku jsem nezkoušela, ale dnes jsem jednu koupila tak to zkusím.díky za radu ![]()
Jíťo já už zkusila taky vše možný, různý flašky a dudlíky, učící hrneček a už ani nevím
a nic. Taky jsem to zkoušela mu dát do pusy a podržet mu nos aby to polknul, ale on je vyčůránek drží to v puse a pak to stejně vyflusne. Tak mu musím dávat antb jinak bych to do něj nedostala ani omylem. Sem to teda matka co ![]()
A když mu dám flašku, aby pil sám tak si stím hraje a drží ten dudlík a šplíchá si to do obličeje a do vlasů a dělá blbiny a hrozně se mu to líbí, tak to jsem taky zatrhla ![]()
Peťo, tak fakt koukám, že si ta naše dítka v tomhle „z oka vypadla“. Na kraviny, to je užije ![]()
Tak dítko se totálně pokadilo. Jdu sjednat nápravu. Tak zatííím…
Fido vyspanej, tak jsem musela nakrmit otesánka ![]()
Teď dělá binec v hračkách a zase zuří.
Tak zatím pa
jejda to se to tu rozjelo
, já zkusila dneska dát po dlouhé době mrkev s cuketou a masem a dělal, jak když bude zvracet… normálně jí, takže je to jasný, je to mrkví !
Ostatní pohoda, ale jak je tam trochu cítit mrkvička, tak se začne dávit, dělat smutný oči, tak nemám sílu to do něj cpát, tak jsme dali vydatný kójo. V tomhle vedru to nebude na škodu.
Peťo, já mu dávám kojo vodu po lžičkách i mezi jídlem, zkus ho tak obalamutit, bude myslet, že se na lžičce nese mňamka polkne to… no a další lžička zase jídlo. Mám pocit, že takhle toho vypije nejvíc
. Někdo asi namítne, že při jídle se nepije, ale proč, že jo? Když to do nich jinak nedostaneme… Ráno mu dělám fluor do vody, to pije z učícího hrnku, ale pak už taky dělá blbiny ![]()
Světlušinko, potěší to, většinou po mě všichni peníze chtějí… a teď pošlou tolik věcí zadara
![]()
Jo a s tim mlíkem v jogurtech, máš pravdu, je tam… ale ten kdo dává UM, v podstatě dává to samý. A v jogurtech je to trochu o něčem jiným
Prostě tam pozitiva převažují negativa
![]()
Kubík od té doby co pěkně sedí, tak si vydrží i sám třeba 20 minut hrát, sedí, okolo sebe má spoustu blbinek a hraboší, zkoumá, vypráví
, takže můžu na PC ![]()
Dřív se vztekal, protože to nešlo ![]()
Tak já už jsem připravená a jdu malé dát najíst a vyrazíme. Jen k tomukadění, my dneska už byly třikrát
, takže můj výpočet se trochu minul účinkem. Je mi líto, že děti špatně pijí. Stázince to problémy nedělá, jsem ráda. Už jsem musela koupit láhev 330, aby když někam vyrazíme, nesušila … ![]()
Holky, chtěla jse se zeptat jestli už některá používáte to sedátko do vany na koupání, tak jestli dobře drží a jestli se v tom mimču sedí dobře.
Takj sem si taky objednala vzorek zdarma, díky za navigaci
Jen mám dojem, že zrovna Hami Stázince moc nechutná, tak aspoň zkusíme, jestli změnila názor ![]()
Gabko, tak se neupečte
. Já jelikož kojím, tak je voda jen doplňkově, ale chci ho na ni zvykat, aby pak nebyl problém /u nás je kojovoda v oblibě páč neochutnal granul. čaj,pak by se asi taky cukal
/.
Hezké odpoledne maminky ,
nějak nestíhám jít přes den na net. Ráno jsme byly nakoupit, uvařila jsem a teď malá spinká.
K tomu kakání. Ráchelka kaká 1× denně, někdy 1× za 2 dny.
Pije, když jí dáme napít z naší sklinky, ze svého hrníčku pít nechce.
Gabko , díky za pochvalu metříku i foteček. Máte moc hezký byt.
Musím jít uklidit dokud malá spí, pak už nic neudělám.
Dnes přijde pí dpmácí a kamarádka a budeme podepisovat smlouvy o bydlení.
Tak všem přejeme hezký den, pěkné vycházky, a ať dobře zvládáte to horko.
Iva
Gabko, mě to Hami docela smrdí
a to jsem zkusila objedna variantu bez masa…, ale poslali mi k tomu i Frutapuru a ta u nás „jede“
![]()
Hani, já mám zatim lehátko, ale musím to začít řešit. Za prvý už chce ve vodě dělat blbiny a za druhý, už se mi do malý vaničky nevejde ![]()
zatim se loučím, jdu ho uspat ![]()
A fakt už naposled:
Hani my máme sedátko do vany, malou z něj pak nemůžu b´vytáhnout, nějak se mi v tom šprajcne a tak to musím jako rozebrat abych ji dostala ven. Tak teda nepoužívám, Stázinka má vaničku tvarovanou, takže je v ní. Jinak kdyby jste některá chtěla sedátko, pošlete mi SZ a já ho pošlu poštou zadarmo. Stejně mi to doma překáží.
máme tuhle
a už nepište nebo neodejdu
![]()
Tak já taky jen na chvilku dokud dítě vydrží dělat hlouposti z pet flaškou ![]()
Já koupu ve vaně, malej se nám do vaničky po 2 měsících nevlezl
mám jen lehátko, taky jsem přemýšlela o sedátku, bylo by to asi lepší, protože tak kope nohama , že mi přitom stačí umýt vlasy
![]()
Za hoďku přijde kámoška a pádíme do parku, malýmu jsem zkusila dát tu výživu s vodou a nic, asi ho nechám chlapca trošku vyhladovět a venku pak bude pít to bude koukat
![]()
Momentálně na mě něco řve a nevím, asi nechce být na zemi ![]()
tak už jdu taky fákt pa
Hape my měli dvě vaničky. V té normální se malá koupala cca 2 měsíce. A od té doby se koupe už jen v té velké tvarované. Tu malou běžel Zdeněk koupit když jsme přišli z porodnice domů, protože jsme potřebovali nějakou menší a i se stojanem
Ahoj holky,
vrátila jsem se od zubaře, tak se mi v tý ráně udělaly afty a je tam zánět, takže mi ty atb dal, ale nejdřív to vyčistil a nacpal tam kus fáče s nějakou jinou dezinfekcí, myslela jsem, že mu ukousnu ruku jak to bolelo a v pátek na kontrolu.
Ted si jdu dát kafčo na uklidnění.
Tak zatim ahoj.