Poradna duly
Jana Čurdová
Gabko , já bych ráda přispěla fotkami do galerky, ale nevím, jak se tam dostat?-:)) Tak zatím aspon posílám odkaz na náš web, pokud máte zájem se podívat, naše rodinka je v kolonce „Family“.
ahoj holky,my přijeli ráno z chaty a celý den jsem poklízela,vařila atd. Využila jsem toho,že hlídá taťka
/místo toho, abych si dala nohy nahoru a četla…, ale to by mi bylo trapně
/
Malej měl vyrážku poslední 2 dny na zádech jakoby v kříži, ale asi to bylo jak se potil a teď to zmizelo.
Ivčo, tak přeju, ať se to brzy vyřeší. Co jsi dělala za práci? A nebo by jsi sháněla novou? Já kdyby jsme se měli rozhodovat, jestli shánět práci já nebo manžel, tak bych chtěla zůstat s malým já. Nějak si neumím představit celý den bez něho
, asi jsem v tomhle sobec, nevím…
Kdyžtak mi písni SZ, co manžel přesně shání atd, brácha je v Praze, tak se taky může poptat
. Zatím se loučím, všem dobrou noc. Jo a Gabko, oslík v galerce nemá chybu ! ![]()
Zítra snad napíšu víc, dneska jsem zralá do pelechu ![]()
Veru, manžel je vyučený obraběč kovů, a pracoval jako barman v kavárně nebo byl u ochranky.
Bramburku, fotky jsou krásný, jste pěkná rodina.
Gabko, to je fajn, že je Stázince dobře.
Jarčo, děkuji za Tvůj ohlas, je pravda, že jsou děti v tomto období závislejší
Taky gratulujeme k druhému zoubku
![]()
Holky, tak ať to nejsou u těch dětiček žádné nemoci ty vyrážky a dětem brzy zmiznou.
Přejeme dobrou noc.
Pěkný večer,
nevím, co je
, ale malé jsem taky dnes objevila vyrážku na hrudníčku kolem ramene a pak na spodní části tváře…ta uvidím, jak se to vyvine.
Dnes usla už kolem 19,00, protože dopoledne pospala jen 1/2 hoďky a odpoledne jen 1×, taky byla už večer utahaná.
Ivi , já myslím, že dítě je prostě fixované na toho s kým je více i kdyby to měla být babička…já na tu mateřštinu nějak nevěřím ![]()
Tak ať stěny schnou pěkně ! Na jak jste vymalovali ? Já jsem hroznej konzervativec - takže u nás je bílo ![]()
HaPe , Filípek tedy jí za tři, ale vždyť mrkni, jakej to už je chlap ! ![]()
Jarčo , my když si vyjdem, tak jsme oba nervózní a většinou zbytečně, bo je malá hodná…no zas tak často ne
, ale počítám do toho i vyřizování bez ní ![]()
Hani , zkus určitě, jak radí Hape Ibuprofen, ale pokud to jen trošku půjde, jdi k zubaři, vyléčí to a to je nejlepší, žádný trápení nebude
…ale mluví se mi to…
Takže já pokračuji - zadávám pomalu nějaké věci do net bazaru a jde to pomalu…
Dobrou noc.
Pa, Ha
Tak teď se na to fakt vys…
Sem Vám všem psala sáhodlouhý mail a celý se mi vymazal ![]()
Pěkně si zazuřím a snad ještě něco napíšu ![]()
Dobré ráno,
tak dneska je Stázinka v pohodě, asi je tak trochu hypochondr ![]()
Dnesk abyla děsná noc, malá šla spát před osmou a v jednu ráno se vzbudila pláčem a měla vyspáno, nakonec jsem ji vzala k nám do postele, ale ani to nepomohlo usnula až ve tři ráno!!! A já samozřejmě s ní, no a v sedm jsme vstávali, och. To mám za to včerejší vyspávání ![]()
Včera jsem viděla předpověď počasí do soboty a bude až 34°C a od pátku s deštěm. To bude na sluníčku dobrých 40°C
Co děláte dneska??? Já ještě nevím. Asi napustím bazének a odpoledne budeme trávit na balkoně. Za půl až hoďku Stázinka usne a já poklidím a dám si kávičku, teď mám ještě od snídaně, ale to se tak nevychutná. Vždycky je lepší až ta druhá ![]()
Dobré ráno
,
tady je dnes taky krásně - ráno !, ale vypadá to na pěkný hic, takže bude veselo.
Malá vstávala už po 6,00, ale to je doufám tím, že šla tak brzo spát včera ![]()
Musíme na otočku do OV a protože je mi už líp, tak jedem všichni, ale děsím se toho, když má být tak horko, jelikož nám stále nefunguje v autě klimatizace, takže malou obleču jen do lehounkýho bodýčka a musíse to přežít.
Mějte pěkný dny a zítra ahoj.
Ha
Ha máš hezký metříky!!!!
Přejem šťastnou cestu a v autě máte klimošku?? S tou se to dá přežít, vedro v autě ![]()
dobré ránko,
Gabko,tak hlavně, že je Stázinka fit. Kubík teď taky usnul, tak sundám prádlo a opět budu tvořit hromadu, která pak bude čekat na vyžehlení
, furt dokola ![]()
dneska taky tak nějak nevím co podniknout, až do čtvrtka jsme sami doma
, akorát odpoledne zajde kámoška se stejně starou holčičkou. Včera se chudinka taky zařadila mezi letce a kámoška z toho byla úplně hotová /no to já u Kubíka taky
/
Jestli bude 34 stupňů, tak půjdu tiše zhynout někam do jeskyně
, já chci krásných 25 ![]()
přeju krásný den a Stázince hezký koupando
Jo, Bramburku, nádherný fotky,moc vám to všem sluší ![]()
Hezké ránko,
já včera slibovala jak písnu, ale nešlo to.
Malej včera tak děsně usínal, že jestli to tak bude i dnes tak nevím nevím. Hodinu se převaloval, oči mu úplně padaly, ale né a né zabrat, pořád se točil jak kača a pumpoval, do toho smích, pláč, zuření. No vám řeknu, že když o půl 9 bylo ticho tak jsme s manžou sedli a byli totálně vyřízení ![]()
Bramburku všechno nejlepší k dnešnímu svátku
![]()
Fotky jsou moc hezké, všem vám to moc sluší
![]()
Hani co zoubek, doufám, že už je líp ![]()
Jo a taky jsem ti zapomněla poslat ten recept, ale koukala jsem, že mám ten stejný co ti napsala Katka ![]()
Gabko to je dobře, že už Stázinka nezvrací ![]()
Malej je taky nějaký osypaný na krku, myslím a pevně doufám, že je to ze zpocení.
A pěkný koupáníčko přejeme ![]()
Ha tak šťastnou cestu ![]()
Fido teď momentálně ladí šňůry od pc, jestli mi to vypne, když tu píšu román tak teda dostane za uši ![]()
Já dnes půjdu s kamarádkou na hřiště, potřebuju pořádně unavit dítko a vyvětrat, aby večer dobře usnul. Možná je to taky tím, že moc ven nechodíme, protože nemůže na slunko a z čeho by pak byl unavenej, že?
Tak krásný den a neupečte se
Ahoj holky,
tak dnešní noc nic moc, Ráchelka se pořád budila.
Ha, přejeme vám šťastnou cestu. Máme zdi malované bílou barvou, taky jsme konzervativci
. Mně se též moc líbí Tvé metříky.
Gabko, to je dobře, že je Stázinka fit. Hezké koupáníčko Stázince.
Peťo, pěkně si užijte hřiště.
Veru, máš pravdu, v té jeskyňi by bylo líp než na sluníčku
.
Bramburku, připojujeme se ke gratulaci k svátku.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/23.gif
Hani, co dělá zub, je to lepší? Já se chystám k zubaři příští pátek.
Krásný den.
Ahoj holky,
Peto , zub nebolí, ten šel už ve čtvrtek ven, nevim jak dlouho to bolí po vytrhnutí, nebo jestli tam třeba neni zánět. No koupila jsem si protizánětlivý kapky na vyplachování a dva dny počkám, když to nepřejde, tak si nachám napsat atb.
Brambůrku , fotky jsou moc hezký, akorát když vidim ty maličký miminka, tak je mi líto, že ty mimča tak rychle rostou.
Ha , tu cestu ti teda nezávidim. Já jsem vařená i když jedem jenom za humna ![]()
Právě jsem šla na záchod a v míse byl balíček papírových kapesníků, autíčko, vojáček a velbloud, mě už asi hrábne. Jo holky, to všechno vás čeká ![]()
Tak zatim ahoj, musim něco ukuchtit.
Hani, zkus tea tree olej, je hodně protizánětlivý a u nás funguje na všechno
, kápneš pár kapek do vody a vyplachuj, to by mohlo pomoct.
Peťo, přesně vím o čem píšeš a plně s tebou soucítím !!!! U nás je to to samý, od té doby co si stoupá, ještě stojí a kroutí šprušlema. Někdy je to na hodinu a dýl
![]()
Ivčo, třeba to budou zoubky …