Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
15.7.06 18:08

Tak už ani poobědě ani po kaši nezvracela. Uvidíme co bude okolo osmý po mlíku.

Ivo pořád na tebe musím myslet. Říkám si, že já bych nezvládla chodit denně do práce. Co tvůj mažel umí? Čím je vyučený a jestli má ŘP. Zkusím se poptat známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.7.06 20:09

zdravím maminky i miminka

IvaP - moc Vás zdravím, Ivi já asi tuším co a jak a vůbec, ale moc Tě prosím, ještě si to hodně promysli a také zkus na to koukat z pohledu Ráchelky.....však víš jak to myslím :idea:

gabko - mně Tadeášek taky zvracel u zubů, u něj to byla kombinace zubů a průjmu, pak také mu nesedí bílý jogurt, ublinkával mi ho a měl po něm průjem, začala jsem dávat Doubrou mámu - malinovou a dobrý, to stejný když jsem mu dala odpoledne samotný Nutrilon ( vypil mi i 250ml ), pořád hopsá na břichu a taky mi ublinkával, na to pomohlo přidat 3-4 sušenky ( používám od Hero ) do mlíka a dávam ho méně ( 180ml) ..... třeba nějaký tip pomůže, tak přeji aby Stázinku nic netrápilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.7.06 20:33

Lamargarito díky za radu, protože večer po Nutrilonu to samý. Dám jí ho ráno míň a přidám súšu, taky mám ještě doma Hero.
Taky jsme včera poprvé změnili značku bílého jogurtu. Místo choceňského jsem dala Hollandii. Zítra ji jogurt nedám a uvidíme. Dokonce i špatně spí. Asi to budou zuby, strká všechno do pusy a prstama si tam šmrdlá jako o život. Ale nikde není nic vidět. Tak snad zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
15.7.06 21:24

Ahoj,
Ivo , poslala jsem ti sz.

Holky, tak už se taky řadíme k zubatcům.

Když tu jednou sedim večer, tak tu nikdo neni.

No nic, tak dobrou noc a hezký sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.7.06 21:42

já jsem tady celou dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.7.06 22:42

Ahoj holky, moc děkuji za povzbuzení.

Když jsem byla odpoledne na netu, tak mi tady Ráchelka něco snědla, asi kus papíru, a pak se jím dávila, tak jsem na procházce pořád pozorovala jak spala, jestli dýchá. Teď už spí, ale mám pořád strach. Stalo se to během minuty, já si tu něco četla, a šup a bylo to.
Nezlobte se na mě, manžel šel ještě pracovat, a já musím jít chystat karbenátky na zítra.

Gabko a Hani, zítra vám napíši SZ, když se dostanu na net.

Dobrou, a moc děkuji.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.7.06 23:02

Krásný dobrý večer,

asi už jste všechny v pelíškách i s dětičkama :lol: :lol:

Včera jsem mrkla, ale nepísala. Dnes jsem jeli ráno k tátovi, nakonec jsme tam nespali a odpoledne ke tchánovcům a zítra jdeme k nim na obídek.

Hani tak gratulujeme Davídkovi k zoubečku,huráááá :lol: :lol:

Jak psala KaVi, tak ráno jsem si zas po dlouhé době pospala, to byla balada. Malej se v 6.30 najedl a pak usnul a spinkali jsme až do 9.30. Sem úplně zírala :lol: :lol:

Ivo taky bych si to ještě rozmyslela, určitě manža něco brzy najde a bude líp :D

Gabko snad to bude k zubům. A bude Stázinka brzo v pohodě :lol:

K těm opruzeninám- Fido je nahulatej skoro pořád, mazala jsem ho Bpanthenem, to docela pomohlo, jinač vším možný, zinková mast, aviril mast, glycerinová mast a pudr batole a nic, teď mě dr, dala Imazol a je to trošku lepší, je to asi vážně z té moči jak tam má tu infekci, protože to nikdy neměl a když měl náznak tak jsem to natřela a vyvětrala (myslím prdélku) a bylo to hned dobrý. Snad to zabere a bude o.k. představa ještě lítat po kožním tak fakt už nevím, nějak dr. nemusím a za poslední dobu je toho až dost.

Malej dnes usnul až v 9.30 a už byl 2× vzhůru a strašně plakal, nevím jestli má špatný sny nebo ho něco bolí :( Snad bude už do rána spinkat v pohodě.

Ha ať už ta nemoc je pryč a jsi fit. Mě taky včera nějak škrábalo v krku, dneska už dobrý. Nerada bych angínu :roll:

Tak krásnou dobrou noc a jestli jsem na něco zapomněla tak zas zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
15.7.06 23:28

Dobrý večer,

já se dostala až teď, tak do 15,00 jsem spala, pak už vstala a něco pomaličku dělala, jako upekla bábovku, takže nic nenáročnýho a pomalu :)
Myslím, že ty ATB už pomalu zabírají a jsem strašně ráda, já nemoci nesnáším, bo to nejsem já.

Ivi , posílám SZ

Hani , gratuluji k zoubku u Davči ! :D

Gabko , doufejme, že už zvracet nebude. Malá taky když byla ještě hodně malá tak zvracela dost, takže jsme to řešili svatojánským chlebíkem, tedy jenom ten produkt z něj a Nutrilonem AR a ten je jistej…
No, teď ale s příkrmama asi ne, viď?…asi to budou zoubky :)

Za te čas, co se stará Steph malá u něj pomalinku usla na břiše u TV - tak kolem 21,00, ale bojím se jak čert, že by si zvykla, takže dnes jsem ji nekompromisně ve 20,00 šupla do postýlky…no spala :lol:

Malá je vlastně taky často naháč, jakmile má otlačeniny, tak ji svlíknu a hrajem si na posteli na té přebalovací podložce. Naháče má děsně ráda :lol:

Teď tady sedím, vyřizovala resty a objednala na Lékárně, protože ne vše se sežene v obchodě.

Přeji klidnou noc.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.7.06 08:48

AHOJ HOLKY :lol:

tak za chvilku odjíždíme na chalupu ,budeme tam týden a těším se jak blázen,že vypadnu 8)
Máme tam bazén,zahradu,kde tcháni pěstujou všechno pro Šimona,tak budu vařit o 106 :wink:
Davídkovi od Hanky gratulace k rozříření řad zubatcůůů :-) :-) :-)

Já Šímu nechám nahatýho jen venku a chvilku po vykoupání,nějaký podložky už u nás absolutně nehrozí,v sekundě je mimo ni a vesele čůrá všude kolem :roll:

Nachystala jsem mu jogurt se švestkama,tak to bude zase mlaskat :D
Na chalupu jsem si nabalila 3 knížky receptů pro batolata,tak to musím nastudovat,vařím furt to samý dokola :roll:
Ještě musím někde na netu najít nějaký levný matračky do postýlky,potřebuju na chalupu a pošle mi ji tady mamča z emimina,ale bez matračky ,navíc to chce jen za poštovný,tak se jí pak musím revanšovat,já jsem ráda,páč na chalupu stačí i starší a na inzerát jsem nic nesehnala,dycinky už to bylo prodaný 8O

Tak se mějte celej týden krásně a už se těším,až si počtu,zdarec :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.06 10:43

my taky vyrážíme dnes ráno chajdu za mámou, udělá nám obídek. Jupí! Dneska jsme taky špatně spali, asi jsou nějaké erupce na slunci, či co.., malá byla třikrát vzhůru a děsně řvala. Můžou to být asi i zuby, tak uvidíme, jak to bude pokračovat. První dva se vyklubaly bez bolestí, tak si to možná tedˇvybírá.. Jéé, kdybyste měla nějaká recept na nějaké neotřelé recepty, sem s nima! My máme sice bezva režim s večerním usínáním (jak jsem psala), ale totální nerežim, co se týká jídla. Do Báry dostanu akorát UM a ovocné přesnídávky, ale zeleninu nedej bože maso, to je pro ni zatím kardinální hnus. Včera jsem tedy večer ještě vařila králíka, rozmixovala ho s rýží a mrkví, tak jsem dnes zvědavá, jestli to bude mít nějaký úspěch.. Jinak bych opravdu nerada, aby byla na UM do školní docházky… taky pěkný zbytek víkendu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 11:39

Pěknou neděli ,

Hani , gratulujeme Davídkovi k zoubku.

Ha , brzy se uzdrav, a děkuji za SZ.

Peťo , opatruj se, ať je Ti líp.

Kači a Bramburku , mějte se hezky na chalupách.

Bramburku , gratulujeme Barunce k osmiměsíčninám.

http://animace.org/…/G100069.gif

Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.06 11:52

Hani , snažila jsem se Ti poslat SZ, ale nevím, jsetli Ti došla, jestli ne, pošlu Ti novou.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
16.7.06 12:06

Ahoj, ahoj,

Barunce vše nej ! :D :D

Bramburku a KaVi , užijte si to pořádně :lol:

Tady je moc hezky a není horko, škoda, že nemůžu ven, ale je mě 100% líp, takže jsem odhodila noční oděv a idu dovařit oběd :)

Malá se tu válí na dece a vykládá s žirafou s rukou v puse…

Takže také přeji pěknou nedělu.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.7.06 15:16

Ahoj holky,
Barunce , posíláme gratulace k 8.měsíčninám.
 http://www.gify.nou.cz/…oubory/8.gif

Ivo , sz mi nedorazila.

Dík za gratulace k zoubku. Trvalo to víc jak měsíc než se prořízl a ted jsem koukala, že se mu tam prořezává i ten druhej.

Peto , už nějakou dobu to chci napsat a vždycky na to zapomenu. Jestli Fido poroste takovým tempem, tak brzy přeroste naší mladou, páč ta má jenom 87cm.

Tak holky, dnes u nás proběhla první bléé ochutnávka. Davča ležel po ránu nahatej na dece, dostal sunar, pokadil se, vymáchal v tom flašku i prstíčky a šup do pusy. No já ještě spala, takže to nadělení uklízel Honza :wink: :lol:

Tak si užijte hezkou neděli, pak ještě nakouknu, tak pište. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.7.06 15:32

Pěknou neděli přeju,
Zdeněk je s malou venku a já v klidu poklízím. I když v neděli nechci nic dělat, tak mám dneska uklízecí náladu a toho je třeba využít, protože ta přichází tak jednou za 3-6 měsíců :lol:
Hani tak to je Davídek borec!!!!!! A Honza jakbysmet, chtěla bych vidět Zdenka jak to uklízí :D
Stázinka je rychlík - z lehu na zádech do sedu je za celých 5 sekund!!!!! Jsem to schválně počítala.

Jo a dneska jsem spala do 9,32 hodin!!!!! Poprvé od té doby co máme Stázinku, Zdeněk ráno vstal a o ranní rituál se postaral. Dokonce Stázinka ani nestačila volat, že je vzhůru, protože jinak bych ji slyšela ve vysílačce. To vám byla paráda!!!! Za to jsem uvařila na oběd španělské ptáčky (o velikosti brojleru chichichi) s rýží, to my oba mooooc rádi.

Tak jdu pokračovat v poklízení skříňky a šuplíků v obýváku.
Zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital