Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
12.7.06 20:06

Nočník- netuším, já jsem četla, že snad někdy do roku nebo tak nějak ditě čůrá i kaká úplně samovolně a nejde to naučit, takže podazování na nočník nemá význam. Tak nevím. Ještě asi počkáme. Ale to že se s tím nočníkem tak nějak seznámí, s tím souhlasím, něco na tom bude.

Jo a ještě jsem si vzpoměla, některá jste se tu ptala jak je to s tím zapsáním dítěte do pasu. Dnes jsem byla na úřadě pro tu žádost a paní mi říkala, že to lze zapsat do 18.8. to může vzít poslední žádost a pak už to nepůjde a bude muset mít dítě pas svůj. Takže já to musím odevzdat co nejdříve. Snad na to nezapomenu :( :wink:

Koukám po těch hračkách, ale zatím nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.7.06 20:07

Ahoj holky, tak Stázinka bude mít dneska spaní naprd, protože měla v pět jíst, ale usnula mi a vzbudila se až o půl sedmé :cry:

Ivo zapoměla jsem ti pogratulovat k Ráchelčinu spaní!!!! Promiň.

Jarčo, Hape u nás je to hlavně večer. Jsem říkala že si na toho šmejda normálně počkám, si představte, že si to vždycky v devět večer rozjede kolem nás na krosce!!! A druhej má zase upravenou škodovku a toje taky děs, ale ten už přestal. Parkoval tady dole u jednoho baráku a tak mu ti kluci dali přes držku, protože všichni chodili za nima si stěžovat.

Jarčo to je paráda, že vám takhle všechno vyjde na vánoce. My máme taky malýho psa a stejný případ, nemusí se se Stázinkou :o

Hani tak Stázinka sama sedí a dneska se ji poprvé povedlo ze sedu se dostat na břicho

Jinak Stázinka chtěla dneska slézt z postele a spadla na zadek, ale za ní byl trám (u nás v ložnici) a tak se uhodila asi proto i asi pak usnula, moc neplakala, ale asi šok.

Ivo tak se zas domluvíme na příští týden? Co? Monča se určo přidá a taky by mohl Brambůrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.7.06 20:09

Nočník ten se chystáme koupit zítra, a to úplně obyčejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.7.06 20:22

Gabko-suhlasím, nočník obyč., myslí si, že takový ty nočníky co hrajou a tak jsou na nic. Dítě má kakat nebo čůrat a ne si na tom hrát. Ale je to zase hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.7.06 21:03

Ahoj holky!

Tak já jsem po dnešku úplně hotová - padám na hu.. Celej den od půl deváté do půl osmé jsme byli i s Matem v práci :twisted: Nakonec jsme všechno stihli skoro v termínu. Dnes jsme museli mít závěrku odeslanou na ministerstvo. To by mě zajímalo, kdo ty šibeniční termíny vymejšlí :roll:
Ovšem Mat byl úplně úžasnej a celej den byl stráááášně hodnej. Jen jak tam pořád „žabákoval“ po koberci, kde všichni choděj v botách, tak byl černej jak cikáně :-)

Vánoce - zatím moc neřeším, myšlenka na prosinec je pro mě teď spíš spojená s tou Matovou operací :-( Když byl rok synovi od sestřenky, tak kromě odrážedla, chtěla třeba nějakou tu hračku na provázku, co se tahá za sebou.

Srazík - já bych moc ráda, ale příští týden nebudeme v Praze :cry: Nejspíš už zítra večer odjíždíme k našim a zůstaneme tam až do další neděle. Jestli vyrazíte, tak si to krásně užijte a já se zúčastním zase příště.

Pas - nesmím zapomenout si ho vzít s sebou k našim - mám ještě trvalej pobyt tam. Pak už bych to asi nestihla.

Tak jdeme večeřet - teda Mat - já už ne :wink:
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.7.06 21:55

Čau holky,
tak po delší odmlce jsem tu zase. Ještě ráno jsem se radovala, jak Vám napíšu, že Eli včera spinkala v průběhu dne 3× a vždycky usnula úplně sama. Bylo to přímo ukázkový. Naposledy jí to trvalo jen 10 min. Jenže dneska se všechno změnilo. Nevím čím to, ale od rána ječí (teda brečí). Dopoledne usínala asi hodinu a půl. Samozřejmě brečela a nepomáhalo vůbec nic. Nakonec jsem jí dala cucnout mlíka a u prsu usnula. Ani jsem jí nedala odbrknout a šup s ní do postýlky :oops: No a pak nespala vůbec. Až teď jsem se ji pokoušela uspat. Teda od osmi. No a usnula v devět (nakonec zase v náručí) a celá ubulená. To je teda den. Víc takových a bude zralá na psychiatrii :roll:

Ha, úplně obdivuju i to, že Tvoje maličká vypije 250 ml. To já dneska do Elišky narvala 50 a skoro jsem to šla slavit! Teda je fakt, že má ještě MM, takže možná nemá zase takovou potřebu, ale je to hotový horor. Připadám si jako tyran, protože tu jí tu flašku pořád strkám do pusiny a ona, chudinka, nechápe proč a pak se patřičně vzteká. Ale papá na jedničku s hvězdičkou. Dneska jsem jí uvařila trošku víc obídku a říkala jsem si, že jí to nechám na zítra. Není potřeba. - Zblajzla všechno :! :lol:

Jak jste mluvily o té separační krizi, tak nevím, jak nazvat to, co probíhá u nás. Vaše dítka břečí sotva vytáhnete paty z pokoje, ale ta moje ďáblice brečí už když se k ní otočím zády :roll: Zato si znovu osvojila „mama“. Říkala to asi před měsícem a pak nic. Jenže teď to říká, když je děsně nešťastná. To volá „mama“ jako o život :P

Ha, vůbec nic si nedělej z toho, že se Ivuška jen točí na bříško. To ta naše žížalka toho taky moc neumí. Je fakt, že se staví na kolínka, ale ruce ji moc neudrží, takže spíš „ryje pusinou v zemi“ :lol:

Hani, jak jsi mluvila o tom „dlabání zázraku v plínkách“, tak mě to vážně rozesmálo :D Eli dneska kadila hned 3×, tak by těch zázraků měla požehnaně :P

Jaruš, psla jsi o tom, že jsi moc chodítkám nefandila a nakonec teď jedno máte. Proč jsi ho nechtěla? Já četla, že jsou chodítka pro dítka, která ještě nechodí (a jindy je asi chodítko zbytečný) nevhodná. Holky, myslíte, že na tom něco může být pravda? Diskutuje se o křivení páteře, která ještě na tu zátěž není připravená a tááák.

Mončo, asi jsi tu o Matýskově operaci už mluvila, ale já tu nebyla. Copak ho chudáčka čeká za nepříjemnost? :cry:

No a u nás je zase na padnutí :cry: Příšerný horko. Dneska jsem ani Elišku netahala ven. Hrály (a taky řvaly :? ) jsme doma. Jen jsem si pak na chviličku odskočila do obchodu a manža hlídal malou. To Vám bylo tááák divný. Najednou jsem netlačila kočár nebo nenesla šátek. A taky jsem mohla být v obchodě dýl. Ale to už jaksi moc neumím. Za pět minut bylo nakoupeno a šupky dupky zpátky :lol:

Tak se u Vás neupečte. Zkusím ještě juknout, jestli se tu některá z Vás objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.7.06 21:59

Čau holky,
tak po delší odmlce jsem tu zase. Ještě ráno jsem se radovala, jak Vám napíšu, že Eli včera spinkala v průběhu dne 3× a vždycky usnula úplně sama. Bylo to přímo ukázkový. Naposledy jí to trvalo jen 10 min. Jenže dneska se všechno změnilo. Nevím čím to, ale od rána ječí (teda brečí). Dopoledne usínala asi hodinu a půl. Samozřejmě brečela a nepomáhalo vůbec nic. Nakonec jsem jí dala cucnout mlíka a u prsu usnula. Ani jsem jí nedala odbrknout a šup s ní do postýlky :oops: No a pak nespala vůbec. Až teď jsem se ji pokoušela uspat. Teda od osmi. No a usnula v devět (nakonec zase v náručí) a celá ubulená. To je teda den. Víc takových a bude zralá na psychiatrii :roll:

Ha, úplně obdivuju i to, že Tvoje maličká vypije 250 ml. To já dneska do Elišky narvala 50 a skoro jsem to šla slavit! Teda je fakt, že má ještě MM, takže možná nemá zase takovou potřebu, ale je to hotový horor. Připadám si jako tyran, protože tu jí tu flašku pořád strkám do pusiny a ona, chudinka, nechápe proč a pak se patřičně vzteká. Ale papá na jedničku s hvězdičkou. Dneska jsem jí uvařila trošku víc obídku a říkala jsem si, že jí to nechám na zítra. Není potřeba. - Zblajzla všechno :! :lol:

Jak jste mluvily o té separační krizi, tak nevím, jak nazvat to, co probíhá u nás. Vaše dítka břečí sotva vytáhnete paty z pokoje, ale ta moje ďáblice brečí už když se k ní otočím zády :roll: Zato si znovu osvojila „mama“. Říkala to asi před měsícem a pak nic. Jenže teď to říká, když je děsně nešťastná. To volá „mama“ jako o život :P

Ha, vůbec nic si nedělej z toho, že se Ivuška jen točí na bříško. To ta naše žížalka toho taky moc neumí. Je fakt, že se staví na kolínka, ale ruce ji moc neudrží, takže spíš „ryje pusinou v zemi“ :lol:

Hani, jak jsi mluvila o tom „dlabání zázraku v plínkách“, tak mě to vážně rozesmálo :D Eli dneska kadila hned 3×, tak by těch zázraků měla požehnaně :P

Jaruš, psla jsi o tom, že jsi moc chodítkám nefandila a nakonec teď jedno máte. Proč jsi ho nechtěla? Já četla, že jsou chodítka pro dítka, která ještě nechodí (a jindy je asi chodítko zbytečný) nevhodná. Holky, myslíte, že na tom něco může být pravda? Diskutuje se o křivení páteře, která ještě na tu zátěž není připravená a tááák.

Mončo, asi jsi tu o Matýskově operaci už mluvila, ale já tu nebyla. Copak ho chudáčka čeká za nepříjemnost? :cry:

No a u nás je zase na padnutí :cry: Příšerný horko. Dneska jsem ani Elišku netahala ven. Hrály (a taky řvaly :? ) jsme doma. Jen jsem si pak na chviličku odskočila do obchodu a manža hlídal malou. To Vám bylo tááák divný. Najednou jsem netlačila kočár nebo nenesla šátek. A taky jsem mohla být v obchodě dýl. Ale to už jaksi moc neumím. Za pět minut bylo nakoupeno a šupky dupky zpátky :lol:

Tak se u Vás neupečte. Zkusím ještě juknout, jestli se tu některá z Vás objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.7.06 22:26

Světluš - Matýsek má vrozenou vadu na pindíku a 5. prosince mu to budou operovat. Musí mít plastiku močové trubice a obřízku. Naštěstí má tu vadu jen lehčí, takže může normálně čůrat a nemuselo se operovat hned. Holky už ty moje strachy četly víckrát, ale snad to ještě přežijou. Bojím se hlavně toho, že se to v těchhle místech dost špatně hojí a poměrně často se to musí přeoperovávat. Představa, že mi to moje zlatíčko budou trápit víckrát, mě děsí. Je mi jasný, že jsou mnohem horší věci a snažím se na to nemyslet, ale stejně se to pořádně rychle blíží. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.7.06 09:29

Krásné ránko 8)

Tak už mám dítko konečně doma,jeli jsme si pro něj včera večer.
Dopadlo to dobře,akorát mě naštvalo to ,že má trošku červený bříško a je vůbec nějakej moc opálenej… :? …sem jim řekla,že jestli mě ho budou vracet tak zhuntovanýho,tak jim ho půjčovat nebudu… :evil:
Oni ho mazali,ale tchán šel na procházku a co chceme po chlapech,že… :wink:
Musím jim to prostě furt připomínat a bude to o.k.
Jsem udělala Šímovi švestkovou šťávu do pítka ( jestli někdo znáte Tupperweare-výýýborný) a pije jak o život :!
Abych si taky užila volna,tak jsem přišla domů o půl třetí ráno…místo toho
abych si užila spánku,že :roll: Byli jsme s Martinem na jídle a pak jsem se švicou pokračovala dál,šli jsme po sto letech na taneček :oops: :lol:
Bylo to jak za svobodna,hi :lol:
Pro Brňandy-prvně Rozkvět Empire,pak následoval Mandarín a Remix-tam ani noha,tak jsme skončili v Tabáku-já ho nesnáším,ale byla to jediná diskoška,kde bylo aspoň 20 lidí :lol:
Pochopitelně mě ráno bylo mizerně,ale pak jsem to ustála a valila jsem na manikůru-sundala jsem umělý nehty a ještě se ostříhat.
Vánoce -ježíš Gabko nestraš :lol: To je daleko a při představě lítání po přetopených obchodem s milionem lidí,mě jímá hrůza a děs :evil:
Asi kouknu na net a objednám aspoň malýmu dárku přes něho.
Martinovi se dárky kupujou dobře,on hodně čte a má hodně koníčků,takže to není problém.
Musím už taky pomalu něco vymýšlet k roku,ale nic mě teda nenapadá…
Co se týče chodítka ,tak i v časopise D-test je označili za naprosto nevhodná ,zkusím to najít.Je pravda,že děti nemají na sílu dělat to,co ještě sami neumí,tzn. posazovat je,postavovat a třeba vodit za ruce,aby chodili…mno ale kdo to 100% dodržuje,že… :wink:
Dneska jdem poprvé do plavání,už se moc těším :lol:
Nočník vůbec neřeším,oni to mají stejně tak,že do 15 měsíců nemají prý vyvinutý svaly okolo močáku a tak necítí,že se jim chce čůrat…Takže si neřeknou o nočník.Já to budu nějak zkoušet příští léto,to budeme na chalupě a tam může běhat nahatej,tak se to bude učit.
pasu ma Šímu jen Martin,já stejnak se Šimonem sama nikam nikdy asi nepojedu,tak na to peču.
Jak jste psaly o hluku-sekačka,motorky…,tak u nás pravidelně když dám robě spát,ječí fagani pod oknama a nejlepší je,když hrajou třeba fotbal a kopnou nám to do okna,nebo tak,loni měli zábavu,že po sobě házeli šutry a písek a málem mě vysklili okna,tak sem je seřvala na 3 doby a bylo… :lol:
Zase bude pařák,asi se za chvílu vypařím 8O
Jdu snídat,zatím pá :-)

P.S. viděly jste včera ve zprávách jak prohodili na slovensku ty dvě miminka? Tak to je síla :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.7.06 09:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.7.06 10:09

Krásné ráno holky a dítka :lol:

FIDO už má konečně zub!!!! :lol: :lol: :lol:

A taky dnes ráno dorazil kočárek, tak hned odpoledne ho půjdu provětrat :lol:

Tak já jdu uložit dítko, páč je protivný, pak vás dočtu a pak písnu víc

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.7.06 10:37

Tak jsem to úspěšně přečetla.

Chodítko taky jsem nechtěla za žádnou cenu, ale jako nouzovka je ideální, když třeba chystám malýmu jídlo nebo musím na Wc a tak. Protože někdy má takový záchvaty řevu, když jen zmizím na 5 vteřin, že si lidi musí myslet, že ho snad týrám!!
Ale většinou ho nechávám na zemi, ať se chlapec učí.

Nočník taky jsem nějak nepřemýšlela, až si pořádně sedne tak jak psala Hanka aby se skamarádili, ale chci taky jen obyčejný!!Nočník přec není na hraní :lol:

Kači včera jsem zprávy neviděla tak vůbec netuším o čem řeč?!
Jinak teda mejdan povedený, no v týdnu je to asi mrtvý všude, no i když Tabák bývá narván i v týdnu. Jenže já tam byla naposledy asi před 2 rokama tak teda nevím! :roll: Já jít do šantánu tak jsem jak z jiné planety, vůbec si to neumím představit!! :lol: :lol: Ale závidím :oops: :oops:

Včera tu byly kámošky, pak odešly a večer přišla další, tak tu byl dům otevřených dveří :lol: :lol:
Fido zase usnul večer hezky sám, tak snad to bude dobrý :D

Zítra jdem na KO k dr. tak uvidíme, dostaneme prej další antb a pak 1.8. KO na Nefrologii. Chudák bude antb mít snad měsíc. Musím mu pak koupit to co psala Katka, zas si to nepamatuji, no ale je to na obnovu střevní mikrof. nebo tak nějak :oops: :roll:

Tak já jdu na kávičku a umýt si hlavu zatím pa
Jo a neupečte se, tady je zas hnus fialovej (fakt chcípnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.7.06 11:50

Ahojky
právě jsme se vrátili z nákupu, Stázinka je najedená, ale maliny jí teda nešmakujou :lol:
Máme nočník obyč asi za 70Kč. Tak uvidíme. Já nechávám Stázinku nahatou i doma, ale má pod sebou tu slídu a na tom obyč prostěradlo. S tím nočníkem je to pravda, že ty děti ještě nechápou co to vlastně dělají, ale přísloví: co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš, je v tomhle případě podle mého dobrý. Pak na něm nebude blbnout, ani se ho bát.
Dneska zase pořádnej pařák, ale doma paráda chládek, teda v obýváku, nahoře je fujtajbl.
Jdu si dát kafe a vyložit nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.7.06 11:53

Tak jsem asi našla fajn dárek, v roce už bude snad chodit a ještě to s ní poroste :lol:
 http://www.nakupni-dum.cz/…12-dp-35667/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.7.06 13:22

Gabko chodítko vypadá moc dobře, myslím, že je to dobrý dáreček :lol:

Paní mi ke kočárku poslala něco podobného, jen je to teda menší, ale mám pocit, že by si na tom dítko pěkně nabilo pusu. Fido to zatím ladí ze země :lol:

Tak jen toho malýho dám spát, tak tady zas sekají trávu pod oknem, já snad půjdu někomu fláknout, kolikrát to tu ještě budou sekat 8O To není normální fakt!!!
Malej samo nespí, vykládá si, ale zas bude přetaženej a bude s ním k nevydržení.
Já toho chlapa snad poliju kýblem vody a bude :wink:

Odpoledne jedem pro vyuzený masíčko se těším, já to můžu pořád, mňam!
A zítra odjíždíme k tátovi na víkend, táta tam nebude tak budem vegetit, jupííí :lol: :lol:

Jdu žehlit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí