Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mám velkou radost z Ráchelčina spaní. Dnes mi spala celou noc bez probuzení, asi 10 hodin v kuse. Jen se točila pořád. Hlavu jsem našla u mých nohou. ![]()
A taky je to lepší s papáním. Už jí kaši od Hami a místo Nutrilonu jíme Hipp.
Hani , jak jsi se jednou ptala na ty kočárky v Praze, tak my jsme tam ten náš Tako kupovali.
Přejeme krásné odpoledne, nám přjde návštěva, tak se sem dostanu snad večer.
ZDAREC HOLKY ![]()
Tak konečně mám čas napsat.
Před chvílí tchyně dovezla Šímu,byla s ním hodinku venku-zdrhla z práce,ona může,dělá učitelku
a teď o prázdninách to má volný.
Tak zítra bude poprvé spát u babičky ![]()
Já jsem teda ještě nechtěla,ale oni chcou moc,tak jsem si řekla,že to zkusím a uvidím ![]()
Napsala jsem jí sáhodlouhej seznam věcí,co může a nemůže,tak snad to zvládne… ![]()
Martin jede na noc do Prahy,tak budu načisto sama…Ale objednám si nějakou mňamku a pustím nějakej supr film a budu relaxovat a dlouho spááááááááát ![]()
A taky budu teda pekelně nervozní ![]()
Ale jednou se to zkusit musí,ne?
Včerejší posezení s Peťou bylo super,musíme zase zopáknout ![]()
Ivo ,tak vidíš,to Ráchelčino spinkání se bude pořád zlepšovat ![]()
Stázince přeje Šimon vše nej,nej,nej ![]()
Mě teda braní krve nevadí,klidně koukám,ale až si Šimon nedej bože rozbije hlavu,tak mě odvezou taky ![]()
Ivuš děkuji za pochvalu metříku ![]()
Hani zrovna včera u rybníka jsme s kámoškou šly a já běhala jak divá, protože všude lítaly ty vážky. Řekla mi, že nic nedělají, tak jsem doběhla na konec rybníku a tam pro jistotu v klidu čekala chichichichi Jsou mi trochu nesympatický takový velký létající m…
Teď čekám, až si Stázinka poobědě dáchne a pak uvidíme. Možná si dáme čtyřkilometrovou procházku do Billy a koupíme nějakou zeleninku a ovoce. Auto ještě pořád není a pokud dneska bude tak se hned veze zase do jiného servisu na záruční opravu zadních dveří (od kufru máme combi) a snad by pak v pátek mohlo být. Když už ho budeme mít doma, tak snad se normálně půjdu projet
a to už více než rok a půl neřídím. 31.1.2004 jsme nás s kámoškou smetl borec na dálnici, nic se nikomu nestalo, ale auto jsem měla nový asi jen 3 měsíce a ten chlapík nechtěl přiznat chybu. Tak se to řešilo ve správním řízení a měl to dražší. Auto se opravilo, asi půl roku stálo a pak jsme ho prodali. Pak jsem řídila Zdeňkovo jen velmi velmi občas. V těhotanství asi 3× a to jen Zdeňka z tenisu nebo tak. Ale teď se mi po tom autě stýská
že se asi projedu!!!
Ivo vidíš, Ráchelka je hodná holčička. Spinká s vámi v posteli jo? My jak byli na té návštěvě, tak jsme zapoměli vzít cestovní postýlku a tak spala Stázinka s námi, trochu jim vrzala moje polovina postele a tak jsem se moc nevyspala, Stázinka se furt točila a chtěla celou postel pro sebe
![]()
Ahoj holky,
tak já měla dnes opět supéér den. Odpoledne jsem zjistila, že nemám peněženku. Lítala po bytě vše prohledala, venku popelnice, celou cestu z hospody domů a tak. Totálně nas…a vyřízená, že musím vyřizovat nové doklady. Psala jsem si s KaVi a ta chudina mi poslala spoustu odkazů kam se obrátit a tak.
Pak se dítko vzbudilo, já nakrmila a lehla si s ním k nám do postele a ejhle něco mě tlačí do boku,,PENĚŽENKa,, já husa ji zastlala do peřin.
Prosím už opravdu na MD magořím a i tím, že nechodím jaksi ven.
To se může stát opravdu jen mě.!!!!
Gabko máš krásný metřík. Já tak koukala,že tam nemám Filipek is ale jaksi jinak, ale prdím na to páč už bych to nedala nikdy dohromady
![]()
Tak já se jdu věnovat dítku a pak mrknu
pa trošičku bláznivá Petra
Nazdar holky,
moc se stydíme
Stázince vše nej nej
Jak je to vedro, tak já vůbec nemyslím, ani nevím co je za den ![]()
Já bych se asi bála dát malýho ke tchýni nebo kamkoliv jinam dát spát, jsem streska, dneska šel manža na procházku s malým, že mě s sebou nechce
a já na něj volala ještě když byl u vrat co kdyby to a tamto
Takže až bude větší
mojí mámě ho nechávám přes den třeba na několik hodin, ale tchýni vidí asi tak jednou za týden a to třeba jenom několik málo hodin a on na ni není zvyklej a já bych měla strach, že by plakal
Já trochu přeháním, vím
![]()
Domik je lenivej lézt, on se spíš tak jenom plazí, když se chce k něčemu dostat, tak si raději lehne a natáhne ruku a vrtí se, dokud na to nedosáhne, je to snadnější. Je to mrška mazaná a když není něco tak jak chce on, tak pěkně začne mrčet. Začíná hezky zkoušet ![]()
Tak zatím ahojtééé
taky kouknu po nějakým metříku ![]()
Ahojky, ![]()
tak jsem dochystala věci k babičce
Šimon spinká od půl sedmé,tak mám klid ![]()
Tak jsme s Peťou přemýšlely,kam se asi poděly Kamamka,Iwik,mverca,Kamča… ,asi už je to tady s nama nebavilo… ![]()
A esli to děvčata čtete,tak šup,šup,honem něco písněte,ať víme,co s vama je ![]()
Tak jsem koukala na holky Záříjňátka a už tam mají zase 2 těhule,to je fofr… ![]()
Já jsem byla včera za kamoškou v porodnici se podívat na Kryštofa-ježíš ten byl krásnej a malinkej,už si ani nepamatuju,že byl Šimon taky takovej ![]()
Já když vidím těhotnou,tak bych chtěla hned taky,ale na druhou stranu si to fakt nedovedu představit…
Hlavně až budeme mít větší bydlení a malej až bude velkej
Myslím tak 3 roky.
Tak hezkej večer a zítra čauvec ![]()
http://sirmi.ic.cz/kralik/1.gif
Ahoj holky,
tak po tom úmorným dnešním vedru jsem zase zasedla na chviličku ke komplíku. Pletou se mi slova, písmenka, předměty… Hape, fakt s Tebou v tomhle soucítím. Ono je to asi z části tou MD a z části tím horkem. Dneska to vypadalo na pořádnýho bouřňáka, ale nakonec z toho bylo jen pár kapek. Fakt humus. Nakonec jsem se ale vybičovala a vyrazila do té slavné knihovny. Nechala jsem tam na pokutách skoro dvě stovky ![]()
Veru, blahopřeju ke Kubíkovu lezení a sezení. Snad se taky brzo dočkáme, ale zatím to nevypadá. Snaha sice je a cení se, ale to je tak všechno. Eliška to dělá jako Dominik. A navíc si vždycky přitáhne deku i s tím předmětem, který chce, takže se nemusí snažit vůbec. Je to mrška jedna vykutálená ![]()
Ha, tak doufám, že Tě ta hnusná nemoc co nevidět opustí abys taky mohla ven. I když ono venku není moc o co stát ![]()
Gabko, s tím autem to chápu. Já teda řídila celý těhu. Pak jsem se na nějakou dobu odmlčela, protože nám propadla technická
a teď to nějak nezvládám, když je malá v sedačce. Většinou řídí manža. Když jedeme s manžou, tak je to ještě v pohodě, ale sama s Eli bych se zatím ještě bála. Přece jen bych ji neměla pod kontrolou. U spolujezdce máme airback a nedá se vypnout, tak musí jezdit vzadu a to na ni zase nevidím
Ale jednou to taky zkusím. Zatím ale moc nemám tu potřebu, protože bydlíme v centru a kam potřebuju si dojdu pěšky a ráááda ![]()
Nazdárek!!!
Nevím, jestli už nebudete všechny spát ![]()
My byli dnes na Homolce jednak pracovně a jednak jsem se nechala prozkoumat od dr. - mám jen virózu a rady zněly jíst paralen a kapky na kašel, hodně pít a ležet
![]()
Gabko - máš můj obdiv, že kromě Stázinky a práce zvládáš ještě ty scrapbooky. Je to krásný, ale chvilku to asi zabere, ne?
A samo veeeeliká gratulace Stázince !!!
Musím si tu tabulku s narozením miminek asi vytisknout, jinak si to nezapamatuju ![]()
Světluš - Matýsek asi Eli s pitím čajíku moc nepomůže. To, co pije na fotce v galérce je jablečno-hroznová šťáva a to naprosto neředěná
Kde jsou moje předsevzetí, že bude pít jen kojovodu? Hoooodně dlouho nechtěl ani ty šťávičky (jedině lžičkou), ale od pátku vypil každej den 200 ml. Dnes dokonce trochu naředěný.
Hani - teda s těma vosama je to hnus. Já sice nepanikařím, když kolem mě nějaká proletí (ani vážka
), ale kdyby se mi měly dostat do bytu ve větším množství, tak se vystěhuju a bivakuju venku, dokud je někdo nevyžene.
Mates už docela vypiloval ty svoje přískoky a přísuny a začíná bejt celkem rychlej. Úžasný je, jak si naprosto neomylně vybral ty nejlepší cíle a leze zá:,–(ně ke stojanům s CD, DVD nebo vínem nebo k počítači ![]()
Tak dobrou!
M.
Ha - na tebe bych taky zapomněla - přeju co nejrychlejší uzdravení!!!
http://www.gify.nou.cz/…bory/116.gif
Tak ještě na skok
a pak už mažu…
Malá vůbec nechtěla usnout dneska, takže ten den završila hezky, takže v devět, jak na koni ![]()
Moni, taky brzké uzdravení
…koukám, že nás to stíhá všechny…
Světluš, na tohle je to fajn, bydlet v centru, to ti fakt občas závidím, ale já kdybych neřídla, tak se občas vůbec nikam nedostanu, jelikož spoje jsou tady omezené, není to katastrofa, ale ani velká sláva, takže pro mě je řídit nutnost, ať už s malou nebo bez.....řídila jsem celý těhu, i když na konci s tím břuchem sedat za volant, to byla prča, ale občas takový břicho vyvalený na esembáka (společně s trpitelským výrazem), co mě právě chytl za projetí zákazem zabere
…zrovna dnes jsme to vzpoměli ![]()
A pití ? my si užily, já měla taky milión předsevzetí, ale skutečnost je pak jiná ![]()
Takže chladnou noc.
Pa, Ha
Ahoj HOLKY
tak u nás opět pářák, už to nenávidím!!!
Fido spinká, včera byl akční a usnul až ve 21. hod. no jenže taky předtím vytuhl v 16 a vstával 18.15. no tak pak má spát. ![]()
Ha a Mončo přeji brzské uzdravení
![]()
Dnes budeme mít konečně už to auto,tak snad někam na večer vyrazíme, už mi doma hrabe a chci někam ven.
Jak jste probírali to řízení, já řídila kdysi, pak jsme měli bouračku s tím bývalým přítelem a od té doby jsem řídila asi 5×. Se hrozně bojím a s tím malým už úplně, takže buď bych musela do autoškoly na pár jízd a nebo nic. Jenže jsem posera, tak budu raději jezdit MHD ![]()
Tak já jdu na kávičku pa
Dobré ranko. To je tedy od rána hic jako blázen. U nás během tohoto týdne (co jsem byla u toho móře) došlo k několika změnám. Bára si začala stoupat a všude už si vesele doleze, v kočárku již odmítá ležet a protože se umí už sama po:,–(it, tak si tam prostě už jenom pořád sedí. A navíc nám začalo období - říkají tomu separační krize - to znamená, že jí absolutně nesmím zmizet z dohledu, jinak chytá amok. To samé je s usínáním, nikdy s tím nebyl problém, ted na ní vidíme, jak už třeba padá únavou, ale asi se pak lekne, když od ní odcházíme, že nás jako nevidí a řve ted jako tur. Přes den i večer.. No je to v tomto období asi normální..-.:)
Já mám taky auto, řídila jsem hodně hned jak jsem si udělala řidičák, tj. kolem osmnácti, pak se v naší rodině stala tragická nehoda ve voze a já nebyla schopná řídit. Manžel mi pak nechal naše starší auto, protože má služební, abych byla pojízdná. Asi dva roky jsem se tomu vyhejbala jak čert kříže, každou noc mi už dopředu bylo zle z představy, že budu muset sednout za volant a pokud to šlo, vyrazila jsem vždy na MHD, tak jsem si řekla, že pro mě to holt neni a nebudu riskovat, abych někomu neublížila. Jenže… Bydlíme ve Vršovicích na špatným místě u silnice, nedá se tu nikam moc jít, takže jsem takhle jednou v těch vedrech hodilu Bára do auta, nepřemýšlela o tom a odjela na chatu kousek za Prahu. Je to asi měsíc a od tý doby se to zlomilo. Navíc tedˇs bodovým systémem se mi zdá, že opravdu se jezdí opatrněji-:)
Holky, nevíte prosím vás, jestli je ještě možno zapsat děti do pasu nebo už platí, že musí mít svůj vlastní? Nevím, jestli to platí od července nebo od srpna…
Ahoj holky, tak já jsem zase v práci a malou jsem předávala ata pořád volala máma, pak ale koukala z okna na stavbu a auta a uklidnila se. Uf, to nemám ráda, ale pak je naprosto spokojená.
Bramburku my hned jak to bylo v telce tak jsme ji nechali do toho pasu zapsat, taky jsem to hledala na netu, ale nikde o tom ni zmínka. Zkus zavolat na úřad, tam ti to řeknou.
Moni scrapbook čas zabere, ale jak ho dělám v pc, tak to můžu dělat postupně. Včera jsem Stázince dodělávala fotky za květen a nahrála na webovky.
Jdu pracovat a budu nakukovat
Ahoj holky,
to je zas hic, to je děs ![]()
Dnes jsem se na noc přestěhovala do obýváku a nechala kluky samotný v ložnici, abych je nerušila kašlem. Takhle daleko jsem od Mata ještě noc netrávila ![]()
Brambůrku - myslím, že do konce srpna je možný mimčo zapsat do pasu rodičům. Aspoň takhle to psaly holky u nás v deníčku.
No, nic, jdu makat, ať je ta závěrka hotová.
M.
Ahoj holky,
tak jsem si přečetla blesk a jsem v pr......, to šílený vedro má být minimálně do 10.srpna, to přece nejde vydržet, já chci zimu, mráz, chci dejchat studenej vzduch. Už ted nevylejzám ven, co budu dělat potom, achjo.
Peto, já takhle taky jednou hledala peněženku, prohledala jsem celej byt, prolezla všechny obchody a nesnášela všechny lidi, že jsou zloději, nakonec jsem jí našla v kuchyni zapadlou za lavicí, uf to jsem si oddechla, páč tam byla celá Honzova výplata.
Tak koukám, že budu asi jediná co nemá řidičák a ani si ho dělat nechci, páč bych stejně nejezdila. Když jedem autem, tak kolikrát zavírám oči, nesnášim kamiony a různý takový kolosy, prostě mám pocit, že se oba na tu silnici nemůžem přece vejít. Honza mě chce naučit řídit, prej když budu za volantem, tak to bude úplně jiný, ale já bojim,bojim.
Pití, taky jsem chtěla aby pil vodu, když nevzal vodu, tak neslazený čaj, ale bohužel, ted jsem mu koupila malinový sunárek a vypije ho 300-500ml, ale je slazenej. V těhle vedrech už na to nekoukám a jsem ráda, že pije, protože jak málo pil, tak už měl propadlou fontanelu a zjistila jsem, že čím víc pije, tím líp spí.
Jdu vařit, tak zatim ahoj.