Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
6.7.06 12:54

ahojky,
tady je zase hic na padnutí :roll:
Gabko, tak velká gratulace k posazení ! Je to šikulka. Kubík už to taky zkouší, 2× se mu to povedlo,ale pak žuchnul a vzteká se, že to nejde :lol: :lol: :lol: , taky už skoro leze, dneska se doplazil k věži, pošteloval knoflíky, otevřel CD a celkově to nějak doladil, že to nehraje, musím počkat na taťku, aby to zase uvedl do provozu :lol: :lol: :lol:
Jinak oběd proběhl docela v pohodě, sundala jsem u židličky ten pultík a nevztekal se, tak jsem zvědavá, jestli to bylo tim, nebo je to náhoda 8O
Ivčo, já si neuvědomila, že Ráchelka je s váma v jedný místnosti :oops: :oops: :oops: , to je jasný, že nezabere. U nás stačí, když nás Kuba slyší a už načuhuje skrz šprušle a nehodlá usnout /proč taky, když se okolo něco děje, že jo :lol: :lol: :lol: / Tak až bude nový byteček, tak to určitě bude o 100% lepší ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.7.06 13:15

Jo Stázinka leze pozadu, takže nám ve skříňce jen nožičkama trochu zasunula dývýdýčka dozadu a já jsem to pro image musela zase vytahat, máme je tam pintlich, takže mám štěstí, že mám dlouhý nehty :lol:
Dneska byla zase v bazénku, může tam i přes poledne protože ji tam nesvítí sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.7.06 14:01

Ahoj holky :lol:

Stázinka je holčička šikovná :lol: :lol: :lol:
S těma DVD to bude u nás táky zajímavý,máme jich přes 300,takže bude mít ,,práci,, na celej den a já následně na celou noc 8)

Jinak co se týče toho Ráchelčina spaní,tak si nemyslím,že je to tím,že mají 1 plus 1,to my máme přece taky a ještě psa. Šimon je zvyklej od malička spát při mírným hluku a nevadí mu to.Spíš je to tím,že opravdu přes den a hlavně večer spí,je jasný,že pak má naspaný… 8)
Nebo bych možná zkusila tu telku prostě vypnout a až usne,tak ji zase pustit.

Dneska jsme byli na procházce v lese a známí vzali svýho 7-mi týdenního psíka,jmenuje se Madlenka a je to černá šarpejka,kráááásná,ale je to taky takový miminko,který se musí opečovávat :lol:

Kamarádce se dneska ráno narodil klučík KRYŠTOF,chuděra rodila a pak jí stejně dělali císaře,protože se blbě natočil a nešel ven :roll:
Tak hlavně,že je zdravej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.7.06 14:39

Kavi hlavně že jsou zdraví oba maminka i miminko :P

Zrovna včera jsem koukala do jednoho deníčku, mám za to, že k nim patří Monča a tam byl odkaz na porod. http://www.lukas-hakos.com/videopop.php?….

My teď máme poeldní klid. Pak se půjdem zase čachtat do bazénku a pak po jídle vyrazíme na procházku to už by mělo být příjemně okolo páté. Dneska jsme snížili Stánzince postýlku až na nejnižší možnou polohu. Nesmím se pro ni shýbat když budu najezená :lol: :lol:

Veru tak jsem taky Stázince sundala pultík ze židličky a tímskončil celý oběd :lol: Začala si hrát s nohama a bylo to, takže příště budu chránit misku před jejími ručičkami :lol:

Jituš Stázinka už jí všechno. Zatím není nic co by ji nechutnalo. Banán jí s jogurtem a samotný jsem zatím podruhé nezkoušela.

Taťka má hlídat Stázinku a tak si vedle ní lehl na hrací deku a hádejte co teď slyším?????? No přece hluboký oddych chichichichi

http://animace.org/…/G260139.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.7.06 14:49

Tak jsem jukla na ten porod a je to teda drsný,ještě že si tam nevidíme :roll: :lol: :lol: :lol:
Malej teď usnul taky a Martin taktéž :roll:
Já vařím rýži,mrkev,květák a do toho ještě rozmixuju ledovej salát.
Večer jde Martin slavit prcka a já mám opět žehlení :evil:
Zítra jdem snad naposledy na ty kyčle a odpo s kamoškou někam na zahrádku 8)
Jdu juknout,jestli se mi to nepálí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.7.06 15:04

Kavi pravda, tak yjsem ráda že jsemsi tam neviděla, jinak nevím jak by to dopadlo :)

Stázinka si hraje a k tomu zpívá a pouští si k tomu hudbu z hrací hvězdičky, co patří k té dece :lol: No prostě pohodářka

Jdu vypít všechno co najdu :) samo, že nealko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.7.06 15:07

Holky kde tisknete digi foto? Já u Droxi http://foto.droxi.cz/?… a taky jsem Zdenkovi k nějakému svátku nebo jen tak nechla udělat hrneček a podložku pod myš u http://www.fotolab.cz/…todarky.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.7.06 16:05

Já to buď posílám na www.happyfoto.cz nebo když se mě nechce,tak dáme kartu rovnou do fota v Carrefouru-Tescu.
Ale koukala jsem,že u Happy fota mají teď akci na 10×15 cm za 2 kč :! ,což je supr cena,tak musím honem fotit :lol:
Blbý je,že těch fotek mám vždycky tak 200 a než se načtou a odešlou,tak to trvá 2 hodiny :roll:
Teď je nově v DM drogerii taky akce na digi foto za 2 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.7.06 16:22

Krásné odpoledne,
Gabko, teď už se nedivim, že byl manža po porodu tak zelenej a to se ještě hrdinně díval, jak mě šijou… Když jsem se ho ptala proč si sednul zrovna do nejlepšího výhledu, tak prý ho tam asistentka po:,–(ila. No chudák byl zmatenej :lol: :lol: :lol:
Gabko, já dělám fotky přes www.fotolab.cz a taky už máme hrnky :wink: , akorát jsem jeden dala do myčky a trošku vyblednul, i když tam píšou, že to do myčky jde :(
Holky jak dáváte ty maliny? Podušený ? A co zrníčka, nevadily prckům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.7.06 16:28

Veru ,já jsem ty maliny povařit prostě zapoměla :oops: a naštěstá byl malej o.k.
Teď je jen plastovou lžičkou namačkám,trošku osladím Glukopurem a hotovo,zrníčka mu nevadí.Zítra chci koupit konečně ten jogurt a dám mu je do něho.
Právě se probudil,jdu krmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.7.06 16:45

tak to já je zkusim :wink: , dneska bylo jablko+banán a mělo to větší úspěch než samotné jablko, asi na něj bylo moc kyselý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.7.06 16:47

jo ještě, Gabko, u nás ochutnávka nohou jako příloha k obědu probíhala i přes pultík :lol: :lol: :lol: a ještě ochutnávka kšírů a bryndáku atd a já mám co dělat uhlídat misku a všechno okolo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.06 19:14

Ahoj holky,

Gratulace Stázince k posazení :D Je šikulka…

Maliny jsem dala hned syrový a jahody taky a v pohodě :wink: :lol: Dneska jsem mu je dala do jogurtu a moc mu to teda nejelo :roll: , pak jsem mu je dávala samotný a to baštil o 106 :P Normálně tu malinu rozpůlím nebo na čtvrtky, podle toho jak je velká a on ten kousek normálně spapá :wink: Zrníčka jsou v pohodě a jahody jsem rozmačkala a taky dobrý.

Fotky- dáváme tady u nás k foťákovi, zdá se nám to lepší, stojí fotka necelých sedm korun a manipulace s cd asi devět korun, a vyjde to si myslím docela dobře, protože třeba u Happy fota když jsem to spočítala mi vyšla fotka na devět korun, oni tam mají hrozně vysoký ty ostatní poplatky a tak i když je fotka za tři koruny, tak ve výsledku je to o dost víc. Jsou to mrchy.

Musím za prckem, huláká v postýlce jako na lesy :lol:
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.7.06 19:27

Ahojky holky a dětičky,

tak jsem vše úspěšně přečetla a mrkla na ten porod. No, kdybych to neměla za sebou tak mám doživotní trauma. Ale úplně jsem si vzpomněla na ten svůj!! Stejně to bylo to nejkrásnější, jen to bylo tak rychle, že až odstupem času si vše vybavuji.

Včera jsem tu měla kámošku z dětičkama tak plný dům křiku a dětí, ale bylo to super.
Dnes jsme byli u tchánovců, manža něco stěhoval s tchánem a já s tchýní obírala rybíz, tak minimálně rok ho nechci vidět :evil:
Malej byl hodnej, teď už spinká :lol:

Dnes mě manža vyrazil dech, ale udělal mi obrovskou radost. Jak jsem psala, že sporťák není třeba. Tak dnes u tchýně jsem uspávala malýho ve sporťáku co tam má švagrová a sám manža řekl, že ho musíme koupit, že je to lepší jak ten co máme teď, že je moc veliky.
Tak jdu mrknout na net a nějaký vybrat, no já už teda asi vím že :oops: :lol:Ale zírala jsem jak padlá.

Gabko Stázinka je šikovná, Fido si sám nesedne, ale plazí se o 106.

Ivo to spaní se zlepší až budete třeba v tom novým bytečku. Fido teda je zvyklý na ruch, takže usne i při telce a když u nás někdo je a bavíme se více nahlas tak ho to nebudí. Já ho od mala tak učila.Ale neboj bude to dobrý :lol: :lol: Fido taky někdy usne okolo paté na půl hoďky a pak stejně je v 7 tuhej :lol:

Krásný večer ještě mrknu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.7.06 19:49

Ahoj holky,
zase nakukuju a jsem líná i psát. Já jsem vlastně líná dělat cokoliv. Připravila jsem si hromadu na žehlení, ted na ní koukám a půjdu ji zas odnýst, fuj v tomhle dusnu žehlit nebudu. Čekám na bouřku a pořád nic.
Mě se snad odpařuje mozek, sedim tu, zírám na monitor a nevim co psát. Jdu si dát studenou koupel, páč mám pocit, že se ze mě začíná kouřit.
Zatim ahoj, pak ještě možná nakouknu.
 http://www.gify.nou.cz/…ory/oh57.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí