Poradna duly
Jana Čurdová
Hani ,tak já žehlím ![]()
Potí se mě aji ušní lalůčky ![]()
Asi zdechnu ![]()
Šimon už spí a já si k žehlení pustím RP
![]()
Peti ,už jsem myslela,žes někam odjela,nepíšeš… ![]()
Tak jakej kočár sis vybrala?
My ho jdem koupit v pondělí,strašně urputně Martina přesvědčuju,že už nemůže mít hlubokej ani minutu ![]()
Kači já bych chtěla Cam -Apolo, právě to študuju a mám hlavu jak balón!!
S tím žehlením to nepřehánějte
Mě to čeká zítra
![]()
Ještě mrknu
Ahoj holky ,
kluci jsou celý den na počítači, tak jsem sem aspoň mrkla.
Gabko , gratulujeme k sezení.
KaVi , my nemáme 1+1, to teprve budeme mít. Máme malou garsonku . Je to asi obojím, tím, že spí moc přes den a tv.
Dnes 2× spadla, teda jednou o dva rohy, měla jsem o ni takový strach, že jsem začala brečet s ní.
Holky, včera malá usnula ve 21.00h. a spala do 7.30h., a asi 2× jsem ji kojila. Teď taky spinká.
Přejeme všem krásnou dobrou noc, a moc děkujeme za vše, co jste nám napsaly.
Čau holky,
tak máme za sebou návštěvu našich a manža i delší lesní procházku s tchánovcema. Přivezl litřík a půl borůvek a taky jedno klíště
Doufám, že z něj nebude nějakej průser. …Jinak den proběhl OK. Jak byla ta debata o kočárech, tak jsem dneska udělala Elišce údržbu toho jejího kočáru. Vyndala jsem hlubokou korbičku a od zítra jede ve sporťáku. Však už bylo na čase. Stejně jezdila jen ve spodní polovině, protože sebou pořád mlela. A taky jezdila s nohama nahoře. Všechny maminy po mně divně pokukovaly. Asi si říkaly, že to dítě trápím v tak malým prostoru ![]()
Veru, sem si na Tebe dneska vzpomněla s tím papaníčkem. Sice jsi už psala, že všechno proběhlo OK, ale mně se vybavila ta předešlá debata. Eliška dneska poprvé dostala to jablíčko. Tvářila se, jako kdyby ho jedla odjakživa
Jen v jeden okamžik, kdy asi byla zamyšlená, jsem jí do pusiny vrzla další sousto a ona asi na to nebyla připravená. Zatvářila se, jako kdybych jí tam šupla kilo citrónů
Takže zítra pokračujeme v jablíčku a dál se uvidí.
Gabko, Stázinka je fakt příkladná holčička
Chvílema se taky těším, až tyhle psí kusy bude provádět Elinka. Ale až je bude provádět, tak si zase budu říkat „zlatá placka“
…Jinak fotky taky necháváme vyvolávat u Happy Foto, jak psala Kavi. Jsem s nimi docela spokojená. Jen mají trošku potlačený barvy. Ale to je asi naší přípravou. Na monitoru to vidím jinak, než je realita. A taky jsem si všimla, že mají trvalou akci u DM. Formát 10×15 cm stojí 2,– Kč. Taky dobrá cena, ne?
Eliška už spí. To byl zase porod (teda, ne ten na videu - jejda. Ještě, že to mám za sebou a bez toho nástřihu
Manža to komentoval slovy: „Super, ale moc krátký“ - Jestli si chlapeček myslí, že příště mu to prodloužím, tak ani náhodou
…No ale usínání bylo zase děsný. Zase se rozčilovala a pobrekávala. Zase chtěla do náručí. No a nemohla zabrat. Tak jsem jí vysvětlovala, ať zavře očka, že to půjde daleko líp. Kašla na to
Ale byla jsem tvrdá a nechovala. Sice jsem jí domlouvala, nadávala (jen malinko
) a taky si lehla na postel vedle, ale nakonec to vyšlo. Jesti bude takovejhle každej večer… ![]()
Ivuš, teď jsem trošku mimo místu… Ty máš ještě synečka (že píšeš „kluci“) nebo u Vás pěstujete mnohomužství
Já jen, abych v tom měla jasno
…A maličké posíláme fůůů na bebí.
Světlušinko , já ne, ale můj manžel z prvního manželství ano, jmenuje se Jakub, a je mu 15 let. Teď je u nás do soboty na prázdninách, tak taťkovi pomáhá s tím bytem, když nejsou zrovna na netu
![]()
Holky, ten porod, to je úžasný, jak ten malý tvoreček přichází na svět. Já se často dívám na Ráchelku jen tak, a děkuji Bohu, že nám ji dal, protože lidský život je velký dar a zázrak v mých očích.
Ivčo, jo tááák. Tím se vysvětluje ten, často obsazený, počítač ![]()
Je fakt, že bez těch našich dětiček si už život ani neumíme představit. A to tu nejsou tak dlouho
…Ale stejně jsem ráda, že jsem ten svůj porod viděla z opačné strany ![]()
AHOJ HOLKY ![]()
No co to je za nekázeň?????
![]()
Kde je kdo???
Já jsem teď zasedla,dávám si vychlazený pivko a Šimon už má půlnoc ![]()
Dneska jsem byla na kyčlích,tak v říjnu opět kontrola,má jen jedno jadýrko a druhý furt néé ![]()
Naštěstí to prej nevadí.Ještě že tam není moc miminek a jsem hned na řadě.
Včera jak jsme koukali na ten porod,tak tady je ještě pro silné nátury císařský řez http://video.google.com/videoplay?…
Pak jsem byla ve městě,koupila jsem Martinovi k narozkám knížku o Praze,náááádhernou,stála taky 1000kč,je to o historii,kde co dřív bývalo a už to tam není a tak…
Šimonovi jsem zase nakoupila.....no co vám mám povídat
![]()
V Benettonu mají 30% slevu,tak jsem mu vzala trička,2 za 250kč.V HaM
letní kalhoty-bílý-haha,si naivně myslím,že budou udržovaný v čistotě…
Khaki kraťásky,ponožečky,brindák a triko s dlouhým rukávem s nápisem-Vyrostl jsem z mlíka
-v angl.
Tak pište,ať můžu číst.Jo a Ivuš ,neboj ty se nic,místa bude víc,Ráchelka je kočička a moc hodná holčička
![]()
Tak a jsem spokojená
![]()
Jo
a ešče jsem prikúpila Šimonovi 3 knížky,ať má co číst ![]()
Ahoj holky,
Taky koukám a tu nikdo
![]()
Dneska jsem Dominika koupaůla ve velkým bazénu co máme na dvoře, voda teda nebyla úplně teplá, ale líbilo se mu to, jen koukal jak jsem ho ponořovala, ale dobrý, tak snad to bude v pohodě, zítra jdeme zase
Ještě mu musím koupit nějakej kruh s tím sedátkem. Měla jsem trochu strach ho dát do méně teplé vody, ale dobrý. V tom hrozným horku a nebyl tam dlouho. Bylo to bezva ![]()
Ještě nakouknu…
Tady to dneska teda fakt žije
![]()
No nic, přejeme hezkou noc a hodný dětičky.
Tak zítra, teda jestli tu někdo bude ![]()
Ó Kavi básnířka!!! To se ti fakt povedlo.
Jarčo my taky budeme zítra koupat Stázinku ve velkým bazéně na zahradě, už se těším!!!
Holky, hrůza. Stázince se za posledních 2-3 týdny úplně změnilo spaní. Jsem z toho mimo. Já vím, už se tady psalo, že nechat křičet a tak nebo číst knihy s radami. Mě by spíš zajímalo, jak to máte v praxi, tedy kdy poslední jídlo a kdy jdou mimi do hajan a jestli je tam necháte nebo jim čtete nebo jak.
Kdysi to u nás bylo tak, že jsme Stázinku dali do postýlky, já tam poklidila a ona si chvíli hrála a pak usnula a nebo jsem si sedla na válendu a počkala až usne. To bylo tak deset minut. Teď usne v postýlce tak, že ji Zdeněk čte pohádku ona chvíli brečí a pak usne cca 2=-30 minut. Ale když jí jdu dát spát já tak to je konec!!! Jen ji položím do postýlky tak začne urputně plakat a vzathuje ke mně ruce a nepomáhá nic, jen hladit na zádech, ale to se nesmím ani hnout. Vadí mi, že se to u ní takhle zvrtlo
Ve večerním návyku se ale nic nezměnilo, okolo sedmé se jde koupat, pak dostane Nutrilon a po brknutí jde spát. (spaní se jí zkazilo i díky té nemoci to jí taťka pohoupával na rukou)
Díkes za Vaše poznatky
Kavi tak jsem ten císař nedokoukala, protože se mi z toho zvedl kufr
AHOJ HOLKY ![]()
Tak u nás lije jak z konve,huráááá ![]()
Vložila jsem do galerky pár fotek,koukala jsem a musím tadak konstatovat,že máme krásný dětičky ![]()
Včera jsem v DM drogerce koupila Šímovi první kartáčky na zuby,hi… ![]()
Jsou tam 3,první je na masírování dásní,druhej když už jsou některý venku a třetí už normální.
Tak jsem se mu snažila s ním v té pusince šmrdlat a líbilo! ![]()
Dneska budu píct kuře a brambory. Šíma má dnes na programu novinku-jogurt Hollandii,tak jsem zvědavá,ale co vím,tak většinou dětem chutná,tak uvidíme…
Gabko ,ten císař je fakt drsnej,ale asi jsem měla být operatééér,mě to totiž neva,pořád koukám na Reality TV na dokumenty z nemocnic a tak
…si povíme až si nedej bože Šimon rozbije hlavu,jak budu statečná,že…
ÁÁÁ tak právě vedle mě v židličce tlačí,až se hory zelenají,tak jdu přebalit… ![]()
Ahoj Holky a dětičky,
já včera četla, ale nepísala, páč tu skoro nikdo nebyl.....
Včera jsem byli na KO tak má stále zánět, dostali jsme jiné antb. musím vstávat ve 2 v noci, vám teda řeknu, že je to pro mě děsný, nejsem jaksi zvyklá
![]()
Ale snad mu to pomůže.
Dr. ho zvážila a povídala, že moc nepřibírá, má 7550g tak jsem koupila Sunar jak používá Hanka a trošku ho chlapca vykrmím, páč je dlouhej jak písnička a to jalový mlíko mu asi nic nedá!!
Po obídku jsem si s malým schrupla, Fido teda stále spí a já tu tlemím do pc a koukám, že nikde nikdo
![]()
Kočárek mi přijde příští týden, už se nemůžu dočkat.Už mě tady ten velkej začíná vadit
![]()
Dnes jsem dělala plněné papriky s bramborem a salátek, protože manža rajskou jaksi nééé!!
Ráno tady bouřilo jak blázen a lilo jak z konve, jak psala KaVi. No a už zase praží slunce, ale aspoň mi uschne prádélko ![]()
Jdu si dát kávu a pře:,–(it jedno velký kvítko, páč jaksi hub.. ho přesazuji asi měsíc ![]()
Tak pa a pište pište
Ahoj holky,
tak konečně prší, hurááá.
Peto, Davča měl na 7.měs. prohlídce 7.850g, takže skoro jako Filda a naše dr. říká, že přibírá hezky. Davča je pořád v pohybu, takže ani neočekávám žádnej velkej nárůst váhy.
Právě mi dorazila návštěva, tak písnu potom. Ahoj.