Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
4.7.06 15:51

Šimon už spí 2 hodiny :!
To není možný :!
A to su oblečená,že půjdem ven,s takovou bude tma,než vyrazíme :lol:

Peti ,už chci koupit sporťák,ta Inglesina je sice kombinovaná,ale furt vypadá jak hlubokej kočárek a Šimon už mě v něm připadá srandovní :lol:
Navíc už chce koukat dopředu :roll:
Holt už je velkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 15:55

Kači já bych taky brala nový, nám se zkřivilo to opěradlo, páč to někdo nezklopil, když to skládal do auta, že?!!! A teď, když ho chci položit tak musím silou, až to prdne tak mám vystaráno. A Marek než se donutí to opravit tak Filipovi budou 3 roky!! 8) Ale zase bych měla důvod si pořídit nový :oops: :oops: Jenže jsem si ho chtěla nechat na druhý :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
4.7.06 16:06

Matýskovi vše nej! :D :D

HaPe , to chápu, já se furt dokola někoho vlastně prosím a dopředu domlouvám hlídání. Včera např. hlídala tchýně mojí kamarádky, takže já to řeším tak divně. Babička a dědečkové daleko :(

Kočár bych taky kupovala, jsem na to možná i trošku ujetá. Mám 2 kombinované, není to high q, ale stačí, takže musím zachovat chladnou hlavu :D …no a drží mě při zemi i přítel, to by jinak asi špatně dopadlo :?

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.7.06 16:09

Ha no musím přiznat, že když jsem se zmínila o sporťáku před manžou, tak mě bylo řečeno, že teda neví na co? Když Fido ještě pořádně ani nesedí!! Takže to je taky taková brzda!! :lol: :lol: Jinak bych už měla asi 3 nový :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.7.06 16:34

Tak malá je opět v limbu, tak šup Vás pozdravit :)

Nejdřív chceme poblahopřát Ráchelce a Matýskovi k těm dalším měsíčninkám.

Ha a Hape , ono to s Eliškou vypadá přesně jako s Filípkem. Skáče po mě jako opička a furt se staví na nohy. Jenže Dr. mi vysvětlila, že jak a kdy se mají zapojovat jednotlivý svalový skupiny. Prostě mi jasně řekla, že na nožičky musí Eliška zatím zapomenout dokud si neuvědomí další svaly. Žádný zdravotní problém nemá, jen asi před dvěma měsíci se mi zdálo, že „nedůsledně“ :lol: pase koníčky. No a tím to všechno začalo. Je to vlastně o špatným návyku, který se musí trošku zkorigovat. Je mi Elišky líto, protože tak hrozně by konečně chtěla vidět z kočáru, jenže má smůlu :( Zase na druhou stranu… je to pro její dobro. Prostě, kdo si počká…

No a jsme u Vaší debaty o kočárcích. Tuhle mě manža překvapil. Sám řekl, že co nevidět bude Eli potřebovat sporťák. Sem na něho čuměla, jako tele na nový vrata :P Tohle jsem fakt nečekala. No a má pravdu :lol: Jenže nejdřív vyndáme tu „nákupní“ tašku, ve které Eli pořád vozíme a vyzkoušíme ten sporťák v kombinaci. No a pak se uvidí. Jsem zajedno s Kačkou, rozhodně chci nafukovací kolečka. To se nám osvěčilo. No a pak přehazovací rukojeť. Připadá mi to praktický (kvůli sluníčku a tááák). Ale asi ještě chvilku vydržíme na tom starým, takže bude čas popřemýšlet. Aktuálnější bude asi autosedačka. S váhou problémy nemáme, ale Eli asi brzo prokopne sedadlo. Nějak nám roste, holka jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
4.7.06 18:37

Ahoj holky,
posíláme přáníčko Ráchelce a Matýskovi k 8.měsíčninám.
 http://www.gify.nou.cz/…y/klaun5.gif

Taky chci pořídit sporták nebo golfky, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Bud koupit levnej novej, nebo dražší bazarovej. Pražský holky, nebyla jste některá v AAA Bazarech (samozřejmě na kočárky), jakej tam je výběr?

Někdo zvoní, tak pak ještě nakouknu. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.7.06 19:34

Ahoj holky , moc děkujeme s Ráchelkou za přání k měsíčninám.

Od rána jsme venku.
Byly jsme na kontrole u doktorky, máme 9850g a 72cm. Dr. nás pochválila, že jsme šikovný a sedíme hezky rovně.
Pak jsem jela k zubařce, ale musela jsem se vrátit než jsem tam dojela. Manžel hlídal, a malá pořád plakala, chtěla nakojit tak jsem se musela vrátit a jet domů.
Pak jsem šla na oběd a do parku, tam za námi přišla Lamargarita s Tedýskem, a šli jsme do Nuslí. Pak na Pankrác za Míšou a Berenikou, do parku a na pivko. Teď jsem doma a musím dát malé napapat, vykoupat, a pak do 24.00h. s ní bdít než usne.

Matýskovi gratulujeme k osmiměsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/49.gif

Krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 19:46

Ivuš ,to si děláš srandu,že chodí Ráchelka spát o půlnoci?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.7.06 19:53

Kači , nedělám, Ráchel do půlnoci řádí a pak u prsa usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 20:04

a v kolik vstává a kolikrát denně spí? To není přece možný,je už velká a navíc musíš být vyřízená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.7.06 20:10

Vstává v 8.00h. nebo 9.00h. spí po svačině, po obědě, po večeři, asi půl hoďky a na vycházce chvilku. 2× za noc vstávám a kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.7.06 20:19

A co když ji po večeři spát nedáš? To je jasný,že pak jde až o půlnoci.Tobě to navadí? 2× v noci je v pohodě,i když zase jde spát hrozně pozdě…No vůbec ti nezávidím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
4.7.06 20:27

Nazdar maminy,

Matýskovi a Ráchelce přejeme všechno nejlepší k 8.měsíčninám :lol:

Ivo, to musí být teda záhul, když chodí malá spát takhle pozdě, já jsem ráda, že Dominik je už zvyklej chodit spát okolo sedmé, tvrdě jsme to trénovali už od malička a naštěstí to funguje. Takhle mám aspoň večer chvilku pro sebe a trochu klidu. U některých dětí to ale asi nejde :(

Veru, jsem od Olomouce

Dneska jsme Dominikovi koupili novou cestovní postýlku, on sice měl, ale byla taková divná, moc nízká a on si v postýlce kleká a za chvilku by mi z ní skočil šipku. Tak je nadšenej, leze v ní a tak. Ona má i takovej odepínací vchod jako do boudy :lol:

Kočárek mame normálně kombinovanej a hlavně na cesty takovej sporťák, protože tamten se špatně dává do kufru, ten sporťák je menší, tak je to pro mě snadnější. Ten sporťák jde dát do lehu, takže tam může prcek i spinkat, ale další už kupovat nebudem, to by už manžel asi nerozchodil.

Přejeme hezký večer a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.7.06 21:24

Ivuš, s Ráchelkou máš to spinkání fakt docela divoký. Zato já se musím pochlubit, že Eliška dneska usnula úplně sama :lol: Sice máme krapt obroušenej sádroš (chudinka drápala do něj nehýtkama), ale jinak v poho. Chvíli jsem u ní seděla a říkala jí pohádku, pak recitovala ruskou básničku a nakonec zpívala :P Stejně neusnula. A až začala drápat ten sádroš, tak jsem se vytratila. Potom to sice zmerčila a začala tak tichounce vzlykat. Já dělala, že to neslyším (sem teda ale potvora :P ) no a pak, světe div se, usnula. A spí jako faktický nemluvňátko :lol: Zkusím stejnou metodu aplikovat i zítra.

Ivuš, já mám teda zkušenost, že když Eliška spí tak do šesti, tak je to potom s usínáním ve 20 - 21 hod. v poho. Kdyby se probudila později, tak Pán Bůh se mnou :P Pak bychom asi taky dlouho uspávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.7.06 21:54

Ahoj holky,

máte pravdu, snad to bude lepší s tím spaním.

Přejeme všem hezkou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital