Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
3.7.06 07:42

našla jsem pár hračkových odkazů, některé jsou spíš už pro větší děti

http://www.prales.cz/

http://www.apina.cz/…ts/index.php

http://toyshop.cz/

http://www.legoland.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
3.7.06 08:25

Dobré ráno :D

už teď je tu krásně…v neděli jsme tedy jeli na tu chalupu, bylo to moc fajn, protože zase nějaká změna, pak jsme to tam ještě vzali po těch vesnicích a tak jsme koukali.
Iva byla úplně vyřízená, takže usínala už po koupeli, když se jí česaly vlasy, chudák :)

K tomu jídlu, u nás to ještě tak ustálené není, ale tak nějak…

8,00 150ml Nutrilon
11,00 - 12,00 zeleninový příkrm - většinou sní tak polovinu té větší skleničky, ale moc jí chutná ta rýže s masem od Hipp (malá sklen.), tak tu sní celou
15,00-16,00 přesnídávka (tak 1/4 skleničky)+100ml Nutrilon
19,00-20,00 150ml kaše

ale když jsme venku, tak příkrmy neberu a pije jen mlíko po 120ml :D

Kostky samo nééé :)

V tom Bílém domě jsme byli, ale jen na pohotovosti a doktorka byla příjemná - měla jsem strach, bo byla 1,00 v noci, ale už to asi není jak kdysi, kdy vraždili, jelikož jste je nenechali vyspat :D …takže HaPe přeji úspěšný výběr !

Dneska odpoledne jedu s kamarádkou do města ještě povybírat nějaké drobnosti.

Kam vyrážíte na ty 2 dny volny holky ??
My jedem klasicky do Ostravy, takže nic novýho pod sluncem :D

Takže pěkný den
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 09:15

Ahoj holky,
Stázinka zase nějak divně spala - usnula v osm a vzbudila se s pláčem b jednu , ve tři a v pět a to už jsem ji vzala k nám do postele. Teď už spinká na balkoně.

HA my nikam nejedeme, dneska jede Zdeněk do Ostravy a vrací se zítra přes Přerov a Brno zpátky domů, já budu zítra v práci. V pátek musím zase do práce, dala jsem dvoum lidem dovču a tak je musím zčásti zastoupit. V sobotu jedeme ke známým a vracíme se v neděli. Takže v ty dva volné dny, pokud bude hezky a auto by jsme měli mít už taky opravené ta pojedeme někam na výlet. V toulavé kameře na čt1 byla před 14dny reportáž o Ostré u Lysé nad Labem, je tam historické městečko. Mohlo by to být krásné.

Tento týden by nám mohl dorazit bazének, tak se těším, jak se budeme plácat na balkoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.7.06 10:04

Krásné ránko holky,

tak u dr. vše v normálu, malej má teda tu číslovanou nemoc, osypky zmizely, máme dobrat anti. v pátek ho mám přijít ukázet. Jinak zítra moč ještě pro kontrolu. A výsledky ze stolice zatím nevíme, ale dr. říkala, že tam určo nic nebude. Si trochu protiřečí, nejdřív tvrdila, že určo jo!!!Bez komentáře. :evil:

Noc u nás v pohodě.

My dva dny strávíme doma, ve čt přijede asi kámoška s dítkama, včera se vrátili od moře tak jsem zvědavá na zážitky :lol:
V pátek pokud už bude auto tak by jsme chtěli jet k otcovi na víkend. A pokud teda bude malej o.k.
Ale má roupy tak mu už asi nic není. :lol:
Teď spinká a já jdu na kávičku
Hezký den

Kde se toulá Hanka??Dlouho tu nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 10:58
hana píše:
Ahoj holky,
jdu jen naskok.

Peto , Davča když měl před měsícem ty horečky několik dní(37,5-39,5), tak jsme byli během týdne u naší dr 2× a 2× na ORL a nic na něm nikdo nenašel. Pak průběžně srajdil(3-5× Denně) nebo měl teplotu a taky si myslím, že je to k zubům. U nás holkám vylezly zuby bez problémů, jenom kluci to nějak moc prožívaj(holt chlapi). Tak přejem at je v pohodě.

Holky, tak Davča leze, ale takovým zvláštním způsobem. Klekne si na čtyři, kolena posune dopředu, pak natáhne ruce před sebe a skočí dopředu a pořád dokola, prostě to je takový lezení „přískokem vpřed“. Ještě nepřišel na to, že musí posunovat ruce, tak skáče.

Zatim ahoj, pak ještě nakouknu.

Máš pravdu Péťo, tohle byl její poslední příspěvek, a už nenakoukla. To bylo ve čtvrtek okolo oběda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.7.06 11:00

Ahoj holky,
tak jsem tu, já byla doma celej víkend, chodila jsem vás číst, ale nechtělo se mi psát, tak to musim napravit.

Už jsem na sebe naštvaná kvůli hubnutí-nehubnutí, takže jsem od 1.7. začala nanovo. Poctivě dodržuju jídlo po 2,5 hod a dokonce cvičim 2× denně a budu až do konce prázdnin, pak se 1.9. zvážim a vyfotim a všichni budou čubrnět :wink: :wink: :wink:

Davčovo celodenní jídlo: vládne nám v něm naprostej chaoz, takže napíšu včerejší den
4.15- 120ml sunaru
7.00- 150ml sunaru
10.15- 150ml sunaru
11.45- oběd(většinou celá porce)
13.00- 120ml sunaru
16.00- sváča(banán, přesnídávka nebo jogurt)
18.30- 200ml kaše
20.30- 120 sunaru
pití: 150-300ml (čaj, ředěná štáva)

On mi prostě bez sunaru neusne, řve tak dlouho dokud tu flašku nedostane. Naštěstí má dobrý spalování jinak by byl jak koule.

Peto, ta tvoje doktorka je fakt číslo, ale u nás je taky jedna, naštěstí ne naše.

Jdu zkrotit dravou zvěř, pak ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 11:05

Jé Hani, tak to jsme dostaly stejný nápad!!!!!

Já teda začínám až dneska, ale budu jíst trošku vždycky poté, co se nají Stázinka. Na snídani jsem měla jednu celozrnou houstičku a na sváču si dám nektarinku. Už mám i vymyšlený oběd, smetanovou omáčku s kuřetem a noky (z mrazáku).
Držme si palce!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.7.06 11:14

Gabko, taky držim palce a tentokrát si věřim. Abych řekla pravdu, tak mě k tomu hodně popostrčily ty fotky ze srazů, páč kdybych tam byla i já, tak se nevejdu do objektivu :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 11:22

chcihichichichihi Hani mě taky, zvolila jsem špatnou košili :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.7.06 11:27

Gabko, já si všimla, že se ti maličko rozjížděla, ale opravdu jen maličko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.7.06 11:28

Ještě jsem chtěla písnout, že mě se nemá co rozjíždět, páč tak velký košile nedělaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 11:39
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.7.06 12:05

Ahoj holky ,

včera k nám přijel manželův syn na týden, tak spolu dělají na našem novém bytečku :)

O jídle Ráchelky se tu moc rozepisovat nebudu, protože nejíme pravidelně, a co jíme, to je Nutrilon a příkrmy od Hami na oběd. Nevím, čím to je, že je Ráchel tak tlusťoučká :) asi tím kojením :) je od rána do večera u prsa :)

Zítra jdu s malou na kontrolu v 8. měsících a pak jdu k zubařce.

Gabko , víš jak jsi mi poslala odkaz na maminku s náušnicemi z Prahy 4? Tak se spolu zítra chystáme na vycházku s holčičkami :)

Všem přejeme krásný sluníčkový den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.7.06 12:47

Ivo tak to je skvělé!!!!!! Ať vám procházka vyjde!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.7.06 16:36

Ahoj holky,

my tu měli babču, tak jsem se dostala až teď.

Hani já mám taky takový dny, kdy jen čtu a nechce se mi psát a z toho se na to úplně třepu :oops: :lol:

Malej .ok. zatím, teď si dal šlofíka :lol:

Gabko a Hanko tak pevně držím palečky v hubnutí. Já abych pravdu řekla, jsem ten týden u táty necvičila a minulý týden jsem měla takový nervák, že jsem nemohla vůbec jíst a navíc ještě k tomu všemu mě v pátek v té dět. nemocnici chytla pěkná běhavka :roll:Asi z nervů! Tak jsem byla spíš na příjem já a né Fido :lol: Tak mi něco sjelo samo, dnes jsem si oblíkla džíny, které jsem nosila před těhu. A v pohodě, jen teda mám pořád ten vytahanej vak na břiše, trošku menší ale je tam a na boku na zádech ten otřesnej špek, kterej se nejhůř zhazuje :evil: :evil:
Až bude malej o.k. úplně tak zase začnu cvičit (to říkám teď chichichi)

Holky ještě mám prosbičku, nemáte někdo zkušenost ze Sunárkou, dnes jsem na ni koukala, mají třeba pomerančovou s čokoládou a tak. Tak jsem přemýšlela, že bych ji zkusila, to je myslím taky kaše že? :roll: díky

Hani a jaký dáváš Davídkovi sunar? Jestli by třeba nebyl sytější než ten Nutrilon a nemusela Fida tak často krmiti!! :lol: :lol:

Ivo to je bezva, že jdete na vycházku, zase nová kámoška :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital