Poradna duly
Jana Čurdová
Tak metřík úspěšně ukončen, ale to zas bylo teda.4 hodiny a bez pomocí KaVi by jsme to asi nedali dohromady
![]()
Trošku jsem zamotala diskuzi, ale už je to o.k.
V galérce je jedna fotka asi 3× tak to aby jste se nelekli, museli jsme to několikrát upravovat, tak pardón ![]()
Jinak Fido usíná, páč spal dopoledne 2 hod. pak tady řádil zas a teď snad usne, venku je děsně a doma nedychatelno fůj ![]()
Tak pěknou neděli pa
Peťo krásný metřík a super fotka ! Já na to juknu asi až večer, ale když vám to s KaVi trvalo 4 hod, tak to já mám na tejden !
![]()
Spíme taky doma, protože venku je šíleně dusno, no nééé že by tady bylo líp ![]()
teď jsem koukla na fotečky, no moc krásný ! Káťo, tak se mi zdá, že má Šimon ten ekzém o moc lepší co? To je dobře ![]()
Pěkný den,
tady je taky horko…takže na večer vyjede ten můj, jelikož já jsem asi nějaká nemocná. Teplota nee, ale od včera večer mě děsně bolí v krku a jsem taková nijaká ![]()
Měli jsme dnes naplánován zase nákupní den a že se stavíme i v IKEA, ale to je samo pasé !
Světluš, já z OV pocházím, takže tam jezdíme za mým otcem, tedy pokud je doma, většinou někde lice, za kočkama (zvířata
) a taky tam máme kamarády.
S tím usínáním se teď můžu radovat, ale viděla jsem usínání syna té kamarádky, jak byla teď u mě a byl to upřímně horor a já si bohužel nemyslím, že Iva bude ve 2 rokách jiná a bude chodit spát, jako teď, takže asi se to mění, jak počasí…
Rodinka vyspává, takže se dám asi do úklidu, i když se mi vůbec, ale vůbec nechce !
Jo a ještě HaPe, kde se dá takto objednat řecké jídlo ???
Pa, pa
Ha
Ahoj holky,
přejeme krásnou neděli.
Včera odjel domů manželův syn, tak je nás zase o jednoho míň.
Byli jsme jen v Delvitě, a po cestě nazpátek jsme pěkně zmokli. Zato jsme ale viděli nádhernou duhu.
Dnes jsem dělala na oběd řízky a teď odpočíváme. Ráchel i taťka oba spí.
Světlušinko , ten dudlík mám z Brna ze Štefánikové z Chicca. Ráchel si s ním trochu hraje, ona jinak dudlíky moc nemusí
tento nám poradila jedna známá, že by snad mohl zapůsobit ![]()
To počasí, to je síla, máme v bytě takové hnusné dusno ![]()
Ahoj holky,
já neumim ani slovo angl., takže mi někdo řekněte co to je s těma metrama. Už jsem to teda taky změnila, ale stejně chci vědět proč.
Hned po ránu jsem byla vytočená. Jak jsem psala, že si vosy dělaj hnízdo, tak se nám ty mrchy prokousaly stropem do bytu a lítaly nám v obýváku a jelikož se na nás deratizér vys…( asi si válí prdel u vody), tak tu běhám z „hmyzožroutem“ a hubim vosy.
Jestli mě ty mrchy nesežerou, tak ještě nakouknu. Ahoj.
Hani, v podstatě, že nejdou a že zase brzy půjdou a omlouvá se ![]()
Ahoj,
to jsou změny, tolik nových metříků
, my to necháme při starým ![]()
Jsem dneska nějaká na nervy, asi už mi z toho horka hrabe
![]()
Malej už spinká jako dudek. Jdu si dát sprchu a lehu k tv.
Jo a Veru, jestli ti malá na tom bříšku usne, tak ji nechej, kdyby se jí to nelíbilo a chtěla být jinak, ona by se ozvala.
Někdy teď po neděli se chystám začít vařit prckovi jídlo, tak snad to klapne.
ZAtím ahojte
Ahoj holky,
dávám Vám plně za pravdu, že je na chcípnutí. Ven jsme se vypravili s manžou a s Eliškou až kolem půl šesté, ale ani závan větříku. Furt děsný
Mě ty horka fakt vysuší.
Ha, tak už jsem tu Ostravu pochopila. A víš, že bych to vůbec neřekla
Máš brněnskej přízvuk ![]()
Ivčo, tak to jak jste kupovali ten dudlík na Štefánikové, tak jste se mohli stavit
Bydlíme ve čtrnáctce
Já ho už viděla. Zdál se mi legrační. To asi tím, že je celý ze stejnýho matroše. Tak to Eli je dudlíková. Ale klidně se bez něj obejde. Spíš jí ho nutíme, aby se necucala palce. Na to je expertka. Tak si říkám, že dudu vyhodím, ale palce jí, jaksi, neuříznu ![]()
Dneska jsem při usínání malé na Vás zase myslela. To byl opět trošku horor. Zdála se mi už tak unavená, že jsem si říkala, že ji hodím do pelíšku a do čtvrt hoďky bude klid. To jsem se ale, panečku, zase jednou spletla. Půl hoďky ječela, i když jsem ji uklidňovala. Pak už jsem to psychicky nevydržela a vzala si ji. A hádejte, co se dělo? Do pěti minut spinkala
Fakt nevím, jak tohle budu praktikovat.
Hape, jak jsi dala k metříku tu fotku malýho? Poradíš, prosím ![]()
ahoj holky. Taky jsem tu dlouho nebyla, nebot jsem odjela na zdravotní kůru do Chorvatska k moři. Mám silný atopický ekzém, který se o moc zhoršil v těhotenství a po porodu, napíchali mi i kortikoidy, nic mi nezabralo, takže mi kožařka doporučila poslední věc a to koupání v moři.. Malou jsem nechala doma s tatínkem a svojí mamkou, měla jsem z toho šílený nervy, jak to tu bude vypadat, jestli mě malá pozná a tak… Vše dopadlo dobře, manžel to zvládnul na jedničku (akorát si stěžoval, že kromě lítání kolem prcka nic jiného nestíhal - divné že??), Baruš mě po návratu poznala a hned se smála od ucha k uchu. navíc se událo pár novinek, stačily se jí proříznout dva zuby, začala si stoupat a mít takovýto maminkovský období, takže jí člověk nesmí zmizet z dohledu, jinak je spousta breku… mě se ekzém trošku zlepšil, akorát je legrace, že vůbec nejsem opálená, nebotˇslunce přes ten ekzém vůbec nemělo šanci proniknout, takže akorát se mi pořád odloupává ta špatná kůže…Tak snad mi to aspon chvilku vydrží a hned se znova neosypu.. Tak všem pěkný večer!
Ahoj holky,
Vítám Monču a Matýska po dovolený opět doma!!
Děkuji za vaše zážitky s usínáním. My byli včera u známých přes noc a chtěly jsme těm našim chlapům promítat fotbal na baráku, dlouho jsme to dopředu chystaly a pak nás okolo sedmé vyhnal pěknej slejvák!!! Ale my jsme nezmaři a tak jsme to znovu o půl deváté vytáhli a všechno znovu nachystali a připojili. Bylo bezva, akorát se Stázinka ani jeden den nekoupala.
Včera usnula při mlíku v sedm a byla jsem za ní jen jednou. Dneska usnula taky hned po mlíku, ale už jsem za ní byla ani už nevím kolikrát. Teď jsme se Zdenkem debatili o tom, co jí v pokjíku udělat. Koupíme pořádnej větrák a uvidíme, jestli se ji ten pokojík vychladí.
Kavi a Hape hezky si to užijte!!! Já bez malé taky nikde nebyla, mám na mysli, že bych šla někam večer a manža hlídal.
Bramburku tak ať je ti mnohem líp, když jsi musela být bez Barunky ![]()
Veru Stázinka taky někdy usne na bříšku, ale teď už ji přendám na záda, protože prvně byla úplně spocená na bříšku.
Světluš tak u nás vede na plné čáře palec v puse. Spánek bez něj si naše malá nedokáže představit. Nacpu cumel a vydrží ji v puse asi deset sekund
Snad ji to přejde.
Kukám, že jste změnily metříky, já už asi týden hledám nějaký spešl, ale zatím jsem nebyla úspěšná. I když …
uvidíme třeba zítra …
Jdu se podívat na fotečky, jo a Kavi mám stejnej názor - že ty naše děti jsou krásný!!!!
tak si to holky taky užijte (HaPe, KaVi)
…to je správný ![]()
Bramburku, jak bylo u móřa ? Krom léčení…
Já se domluvila s mojí ségrou a pojedu s nima a s malou na prodloužený víkend do Chorvatska, na konc srpna. Pak v září jedem celá rodinka do Francie a to je konec zvonec s dovolenkama.
Jsem úplně natěšená, pořád koukám do těch katalogů a závidím všem co o už jedou…no jako poprvé ![]()
Moc se mi líbily fotečky, holky, já myslím, že už jsme snad jediní,co nejsou vyfocení v bazénku či kolem něj ![]()
Malé jsem dnes na usnutí nechala kompletně otevřený balkon a jelikož ji na spaní nepřkrývám…až potom…tak už byla v devět taková „vychlazená“
, tak jsem ho raději zavřela a nechala klasicky jen okno.
Ivi, ten dudel je skutečně zajímavý a myslím, že by se Ivě líbil, protože přes den ho žužle ze všech stran ![]()
Hani, tak ať to dopadne s těma vosama !…mrchy jedny, já jsem na to alergická, takže se bojím tuplem ![]()
Dobrou noc
Ha
Tak tady máme opět nádherný den!!!! Bude koupačka na balkoně, až se Stázinka vzbudí.
Mějte se fajn
Ahoj holky,
Gabko, promiň, vzpomněla jsem si v noci, že Stázinka měla včera 8. měsíců, tak jí s Ráchel moc gratulujeme.
Světlušinko, ten dudlík jsme kupovali v březnu, to jsem Tě ještě neznala, jinak bych se stavila
.
Ha, dudlík se mi líbil, ale máme ho stejně jen na okrasu ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/37.gif
Pěkný den.