Poradna duly
Jana Čurdová
No takovej žánr mě taky nebere, ale já jsem vůbec z toho prázdninovýho vysílání hotová, prostě mám absták, chybí mi ordinace.
To jo, já na ni taky koukám, ale byla jsem docela překvapená, že po prázdninách pokračuje. Myslela jsem si, že to byl fakt poslední díl a ještě jsem říkala že to blbě skončilo ![]()
Stázinka spí a já měla vyžehlit pár hadříků co jsem dneska vyprala, ale vrhnu se na to až ráno, bude to taková desetiminutovka
Jé bazén, už ani nevim co to je, já dokud nezhubnu, tak se snad ani nevykoupu. To né že bych se styděla za špeky, ale nemůžu prostě sehnat plavky.
Já mám plavky co jsem v nich chodila ne těhu plavání. Jsou tmavěmodré a docela to šlo (vestoje, v sedě hrůza)
Co kdybychom šly na chat?
Jaksi nevim kam a děsně pomalu píšu, no ono jednim prstem nic moc
kousek pod fotoalbem najdeš chat požvatláme a pak zadáš jméno a heslo a jsi tam
Tak to jdu zkusit, když se tam dlouho neukážu, tak jsem střevo
Dobré ráno,
my už jsme dnes vstanuté od 6,30
…normálně si pospí tak do 7,00, 7,30, dnes už bouřila po 6,00 a to silně.
Malá se taky naučila couvat, takové plazení dozadu, tak nevím, kdy to bude řádně dopředu
…na zádíčkách už vůbec nechce být, je to děs.
Gabko , vymalování je hezké, až mě to překvapilo, jak takových barev může pěkně ladit, když se to dobře nakombinuje - v obýváku mě zaujal ten růžek, to se mi moc líbilo ![]()
Zase letím na poštu, každý den teď, pořád něco chodí a taky prodávám pomaličku, a většnou to lidi (no, jen maminky) chtějí na dobírku. Raději půjdu hned, aby tam zas nebylo 35°C! ![]()
Přeji krásný den.
Pa, Ha
Krásné ránko holky a dítka,
dneska jsem první heč
![]()
Davídkovi vše neje nej nej k 8. měsíčninám ![]()
Filípek včera usnul sám během 10 min. To je miláček
a spinkal až do 7.30.
Teď už zase řádí na zemi a hračky jsou úplně všude ![]()
Gabko, Hani tak pokecaly jste na chatu ![]()
Za chvíli přijde hlídat babča a já musím k dr. no se mi teda chce v tom pařáku, to v tom MHD asi chcípnu ![]()
Jinak dnes ven nejdu ani omylem budu pěkně doma v chládku ![]()
Jé bazének taky bych se šla vykoupat a zaplavat, ale není kam a na koupák, bych šla i když jsem odpůrce, ale zas nemůžem kvůli malýmu.
Fakt prosedíme léto doma, hrůza ![]()
Jdu na kávičku a udělaz ze sebe člověka pa
Ahoj tak my jsme vstávali stekně jako Hape s Fildou v 7,30.
Dneska nemáme nic v plánu, protože jsem dávala jen odpadky za dveřea bylo tam 85°C
. Budu celý den u ntb asi
Jinak u nás po ránu nic nového.
Davídkovi vše nej k 8. měsíčninám
Tak jsem Fidovi dala 100ml ovocné kašičky a spiškotama a 100ml vody a on to normálka všechno vypil a už zase usíná ![]()
Tak děkuji moc za radu, to jediný zatím asi vypije, snad to nazakřiknu ![]()
Jé já už se potím a nic nedělám, mám hrůzu z té cesty, já to tak nesnáším a zase budou všude davy důchodců bééé.
Nechápu, že v takovým počasí ještě šmatlou po venku ![]()
Krásný den a neupečte se pa