Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
23.7.06 21:17

Ahoj maminy,

Jsme byli s Vaškem na večeři, teta hlídala. Jsem se pěkně přež…a :lol:

Tak sedačku koupím, asi Maxi cosi priory, je trochu dražžší, ale zase asi bezpečná. Tak snad budem spokojeni.
Hani, ta první sedačka se zdá být taky celkem v pohodě, my máme tuto značku to vajíčko a byla jsem spokojená.

Ráchelka je prostě bezvadná :D

Dominik si taky stoupá v postýlce, ale děla hroznýho hrdinu a pouští se, jakoby snad už běhal :roll: a pak padá, si dal pěkně do čela dneska, jsednou rukou se pustil, zabalancoval a bylo to.

Výletnice vítám doma.

Jdu si lehnout, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.7.06 21:37

Ahoj holky,

všechny výletníky vítám doma :lol: :lol:

Já se teda přemluvila a vyžehlila, ale bylo to v pohodě, začalo foukat tak se to dalo, spadlo pár kapek a je po všem a já se těšila, že třeba bude pršet celou noc.

Fido usnul celkem v pohodě, páč ho tchánovci odpoledne vzbudili jak přišli, sotva po hodině převalování usnul tak za 20 min. ho probudili, taky to bylo poznat byl protivnej až hrůza!!

Gabko já takhle šílela jen u otce, ale doma uklízím jen tak po povrchu, navíc se jaksi nezmůžu. Řekla jsem, že až se natřou okna a vymaluje v půlce srpna tak to vezmu všechno a řádně pořádně, musím probrat i šatník a tak. Tak si to nechám na potom, navíc dítko bude u babči tak na to budu mít klídek :lol:

Tak přeji hezký večer pa

Ráchelka je prostě holčička šikovná :lol

Fido se stále snaží do sedu, ale pořád se mu to nevede a dnes se pokoušel stoupnout na sedačce. Taky jsem dnes posunula postýlku níž(myslím matraci) protože jsem si jeden den říkala jak to dítko dlouho pěkně spinká a ono prd, dělal v postýlce psí kusy a ani nemukl :) Tak bych ho nerada hledala pod postýlkou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.7.06 21:41

Tak koukám, že mám ty věty nějaký splašený a přeskákaný :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.7.06 21:48

Hape dno postýlky máme taky posunuté, ale Stázinka se ještě sama nepostaví, jen když ji chceme dát do ohrádky tak napne nohy že se pak chytí nahoře a stojí. Musím ji ale samo jistit aby nespadla blbě. Taky jsme ji měli v obýváku bez pleny a ona nám zdrhla (rozumějte odskákala po zadku) z deky a já dělala něco v kuchyni a Zdenek na mě volá. Gabko malá kaká!!! Jsem nemohla smíchy udělat ani krok. Držel ji ve vzduchu a volal pojď s ní něco udělat. Dokážete si to představit? Se ještě teď směju - až se mě zeptal co píšu, že je mi tak veselo :lol: Jo a taky mi dá velkou práci malou přebalovat. Už se tak vrtí, že je to skoro pokaždé s pláčem, protože chce vždycky to co jí nedovolím a taky ji v sedě tu plínu oblíct nemůžu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.7.06 08:13

Dobré ráno,

tak my už dnes po snídani obě dvě :roll: ..a už delší dobu 8)

Malá vůbec nemá náznak dosedu, když ji po:,–(ím, tak ano, ale musím to hlídat a sama si z lehu nesedne. Lezení taky nic.

V noci nám opět 2× houkal monitor, ale já s malou vždycky zatřepu, tak ji probudím a vlastně nevím, zda to byl oprávněný poplach či je jen špatná konekce…už se nám to takto stalo asi 3 týdny zpět tak samo. Dneska to Stephane musí prohlídnout…

Opět se tu rýsuje pěkný horko, dnes máme na plánu úřad a musím si to sepsat ať na nic nezapomenu 8O

Takže přeji pěkný den
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.7.06 08:47

Krásné ránko 8)

Tak jsem se dnes krásně vyspala,usla jsem ve 22.00 a Šimon se vzbudil na mlíko až ve 4.30 :D :D :D
A trošku jsem ho ošidila,páč jsem mu místo mlíka vrazila čaj a než si uvědomil,že to je něco jinýho,tak půlku vypil… :lol:
On přes den vypije tak 20 ml a to je všechno,já už nevím,jak na něho,taky už jsem jak Peťa zkoušela všechno možný a nic…Je to tak 2 měsíce zpátky,co mě vypil i 150 ml a pak utrum a nic :cry: Musím mu to furt do té pusinky rvát,dávám mu to z pítka,flaška nééé :?
Jinak na chalupě jsem mu dala žužlat kousek rohlíku a stalo se to,že zase vypadal jak kdybych ho hodila do kopřiv,to se mě stalo i když jsem mu dala chleba…Bojim,bojim,že to bude alergie na lepek :! :( :( :(
Musím se objednat na testy… :roll:
Dovča byla výýýborná,vůbec se mě nechtělo zpět,ale měla dojet zase tchýně s tchánem a to se mě tam teda být nechce :oops: :lol:
Malej řádil v bazéně jak černá ruka,potom jsem ho vždycky opláchla v bazénku s nechlorovanou vodou,dala nahatýho pod slunečník a tam si hrál,2× denně spal a odpo vydržel i 2.5 hodiny :! S tím je asi ale konec,doma nemá bazén,ale v těch vedrech jsem si říkala,že mu aspoň napustím vlažnou vanu,já si nemůžu dát vaničku do pokoje,páč kope jak drak a byla by potopa,navíc vanička je dávno odvežená na chalupě a koupu ve velké vaně.To je dycky rodeo,otáčí se ze zad na bříško a furt dokola a kope jak drak a já jsem celá mokrá a řve u toho jak na lesy :lol:
Celej týden jsem mu vařila jídlo ze zahrady a moc mu chutná jablko s malinama.Jo a koupila jsem taky červenou čočku a ta je bléééé :cry:
Večer usnul kolem 19.00 a pak jsme si třeba vytáhli ven telku a koukali jsme na novýho Supermana,Bestii Karlu a popíjeli vínko a grilovali,prostě pohodička 8)
Celej týden jsem se taky grilovala a jsem krááásně opálená,no ale kak teď budu trčet doma,tak to nikdo ani neuvidí a zese budu běloba bílá…fňuk :cry:
Světluš ,díky moc za recept na ten Medovník,hned zkusím,ale až bude přijatelno co se týče teplot :roll:
Jo a Šimon si furt taky ty plíny rozepíná,vůbec nemůže být jen v ní,musím mu dát i bodýčko…
Jarčo ,já jsem teda byla na gyndě jen po 6-ti nedělí a šmitec,proč se má chodit ještě po půl roce? Byla myslím i Gabka,tak já nevím…
Ha ,ty se budeš vdávat? Přeslechla jsem nebo přehlídla v diskuzi něco???? :lol: :lol: :lol:
A jestli můžu mít dotaz kde bydlí švica na té Vysočině?My máme v Netíně chatu,to je u VelMezu a jezdívala jsem do Jimramova a Sněžnýho na Moravě,je tam moc hezky…
Gabko ,vůbec si neumím představit,že by měl Šimon pokoj jinde,jaks to proboha dělala,když ti vstávala po 3 hodinách,nebo jak mě po hodině na kojení?Já jsem v polospánku šáhla vedle do postýlky a bylo,nějak si nedovedu představit,že bych musela jít do jiné místnosti :roll:
Veru ,my fluor do pití nedáváme,dr. nic neříkal,ale kolem roku prý doporučuje dávat Dobrou vodu,že tam je obsaženej,tak nevím,ti doktoři nemůžou být fakt v ničem za jedno… :roll:
Jarčo ,ještě k té sedačce,my už máme 9-18 a spokojenost,ale ty sedačky 9-36 mají blbý to,že nejdou dát moc do lehu a naše děti jsou přece jenom ještě malý a když ti bude chtít Domča spinkat,tak aby mu neklimbala hlavička…Mrkni sem http://www.dtest.cz/index.php?…
Gabko ,tu plešku vzadu máme ještě taky a vlásky mu začínají teprve podrůstat.Jinak začíná pod sebe teprve dávat kolínka,takže o sezení,nebo nedej bože stání nemůže být ani řeč :cry:

Tak jsem to sesmolila,omlouvám se za případný chyby,nechce se mi to kontrolovat :-)
Jdu na kafčo a vykoupat sebe i Šímu,páááá a průběžně budu koukat 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.7.06 09:57

ahoj holčiny,

tak včera sprchlo a dneska už zase peče :roll:
Gabko, bazén jsem zatim dala pod strom a i Kubíka mažu, tak snad to bude ok. UV máme hodně vysoký,tak ani zatim opálený neni. No a je z něho úplně unešenej, nejradši by tam byl celý den :lol:

Ha, monitor nám jednou takhle spustil, když bylo Kubíkovi asi 7 týdnů a neležel nikde mimo, zvedla jsem ho a musela jsem s nim zatřást a pak se probudil… tak nevím, ale jsem ráda, že ho mám a používám dodnes. Občas se odkulí úplně do rohu a tam to spustí alarm /stalo se mi to tak 3×/, to vždycky vylítnu jak střela 8O .
Pokud to dělá pravidelně a malá se zdá být ok, zkus vyměnit baterky, ale měl by tam být ukazatel, že jsou vybité.

KaVi, tak to jste si parádně užili co? Já teď koukám na nějakou dovču tady po Čechách… hotel,penzion, nejlépe Šumava, aby tam byli připravený i na děti (postýlka,jídel.židlička atd). Vy jste na Šumavě byli viď? A jak to tam měli? Nebo holky jestli máte nějaký tip, sem sním :wink: :)
Jinak alergie na lepek se myslím projeví spíš v trávení a ve střevech - nepřibýral by,průjem atd, osypání myslím k tomu neni. Co třeba mlíko? To v rohlíku asi bude ne? I když to by se spíš taky odrazilo v trávení… Tak ještě mě napadlo nějaký ovoce… V každým případě přeju, ať je to brzy v pohodě !

Peťo, matrace je u nás už taky dole, protože Kuba večer usíná zá:,–(ně ve stoje a rumpluje šprušlema… zlatý ležící miminko :roll: :roll: :roll:

Taky se chci zeptat na tu gyndu? Já byla taky jen po šestinedělí … :oops:

Jo, KaVi, ten fluor někde dávají až od roku /nevím, mohli by to sjednotit/, přece jim zoubky nerostou až v roce ne ??? Taky jsem slyšela,že někde ho obsahuje víc pitná voda, tak proto, ale stejně se dává kojovoda. A nebo už dáváte normální vodu? Mě dr. říkala,že klidně můžu,ale zatim jsem to neriskla.

Ve čt jdeme na osmiměsíční kontrolu, tak jsem zvědavá kolik vyrostl, všechno je mu krátký :lol:

Jarčo, sedačku jsme probrali, MC je v pohodě.

Uff, to je zase román, taky to nebudu číst , tak se omlouvám za chyby.
zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.7.06 10:09

Tak jsem volala na kožní a doktorka mě řekla,že je to opravdu nesnášenlivost lepku,ale testy se teď ještě nedělají,je moc malej :?
Mám mu zkusit dát za měsíc zase kousek rohlíku a uvidím,prej se zatím ještě střeva vyvíjí,může se to vytratit…Jestli né,tak bohužel bezlepková dieta a to mě trefí šlak :cry: :cry: :cry:
Co jsme komu udělali????? DO PRDELE PRÁCE :! :! :!
Pardon,musím si ulevit… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 10:28

Ahojky holky,

Kači to je fakt děsný, taky musíte mít pořád něco, že??? To je fakt k nas…
Já už mám aky pocit, že snad co může být, musíme mít. Sem básník či co :roll:
Snad to bude o.k. to je fakt děsný, ještě dietu, chudák už tak nemůže všechno kvůli AE a teď ještě tohle :!

Malej je úplně mokrej a protivnej, chce se mu spát, ale nemůže zabrat. Teď si čte na zemi tv program, no to už se asi nedovíme co budou hrát, když se tak na něj dívám.

K té gyndě, já byla po 6nedělí a pak jsem měla ten zánět moč. tak jsem tam byla jak doma a navíc teda už skoro 7 měsíců beru HA takže já to mám jinak než vy kojící :lol: Takže neporadím.

Dneska je opět na zdechnutí, nic nedělám a potím se jak myš. PROČ :! :?: Musí být takový vedra šílený…

Jdu zkusit uložit protivce a mrknu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 10:43

Dítko usíná :lol:
Vypil sunar a už se převaluje ze strany na stranu, tak to bude spinkat :lol:

Gabko s tím kakáním, to mám doma to stejný, včera malej pištěl v postýlce a manža ho zvedne pod paží a donese ho a říká. Mámo máme nálož!! Přebalíš ho prosím a jde pryč, protože to nemůže vidět. Tak já musím všeho nechat a jít přebalit, on by to dítě tak snad nechal :roll: Ale taky se musím smát jak ho vždycky nese a ještě ten výraz odporu :lol: :lol:

A mimochodem je tu někdo, ať si nepíšu sama se sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 10:54

DObré ráno,

i když už je skoro poledne nebo tak nějak. Ale já už mám vypráno a vyžehleno, připravenej bazén napozději, jen nalít vodu. Vyslečený peřina se sluní na balkoně. Stázinka sedí na zemi a snaží se lézt, ale moc ji to nejde. Dává jednu nohu na kolínko a tu druhou na šlapku, takže to spíš vypadá, že si chce stoupnout, než lozit.
Ha že Iva nelozí si nic nedělej, však je o měsíc mladší než ti naši prckové :P
Kavi na gyndu si mě pozvala po šestinedělí ještě v 6M dítěte, kontrolovala čípek a brala stěry ne c.. nevím, ale výsledky budou během měsíce, ale to mi dělá každý rok. Teď už jsem tam byla jako ženská ne jako porodička :) TReď půjdu až za rok. S tím pokojíkem, Stázinka bývala s námi dole v obýváku asi do 22°° v košíku a dostala poslední jídlo a šupajdila do svýho pokoje a pak vstávala až okolo šestý sedmý. Neznám co to je vstávání po 3 hodinách. Měla jsem štěstí :P S tím lepkem nestraš!!! To snad nemůže být pravda! Má toho Šíma málo nebo co? Je to nespravedlivé. Snad se to zlepší.
Veru já dávám vodu z vodovodu asi od 6t, máme nové rozvody a v Praze je voda kojenecká. Jen když jedeme na návštěvy a i v práci používám kojo vodu. Fluor dáváme asi od 7M normálně na lžičku s jídlem.
Musím pádit dát najíst dravé zvěři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 10:55

Hape takže víš o čem mluvím, fakt mi to vydrží nadlouho tahle vzpomínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.7.06 11:02

Peťo ,s novinama to známe :lol: :lol: :lol:
Dneska jsem volala té doktorce a koukám,koukám,Šimon v pusy žmoulá kus časáku,tak říkám doktorce-ježíš pardón,vydržte chvilku,dítě jí papír :lol: ,tak se smála,ale Šíma teda moc nééé,taky má občas hysterák :lol:

Jináč teď se stavil doma Martin a za 14 dní je objednanej zase na kožní-má taky nějaký potíže,chjo :roll: a říkal té své doktorce,že je Šíma po těch mastích z té Prahy bez ekzému a domluvili se,že donese od všeho vzorky a dáme to do laborky na rozbory,jestli v tom opravdu není nic škodlivýho,sice si to budem muset zaplatit,ale pro klid to uděláme 8O
Malej už spí hodinu a půl,tak jsem mu uvařila jablko,banán a přidala maliny,tak si pošmákne :-)
Já nevařím nic,páč bych v tom vedru scípla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.7.06 11:12

Tak Stázinka dojedla hruškovou přesnídávku a tak jsem vám u toho krmení přemýšlela, od kdy jedí děti sami. Malá mi pořád sahá do misek i skleniček, chce mi brát lžičku a někdy to jídlo máme všude. Jsem si říkala že až bude jíst sama tak by to bylo nejlepší (úklid, bezpečí a tak) kdyby jedla ve sprcháči :lol: :lol:
Holky jak a co dáváte dětem za ovoce? Myslím nahradit tím třeba ranní přesnídávku nebo odpolední. Byla bych pro syrové, ale nevíc jak ji to dát. Banán ji moc nebere, ale už jsem ho asi týden nezkoušela. Mám maliny a ty jsem ji zkusila rozmačkat a to jste měli vidět ty ksichty :lol: Čím přislazujete Glu… a kde se to kupuje? Díky předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.06 11:13

Já taky zá:,–(ně nevařím, jen malýmu a to občas, jsem teď pohodlná a kupuji skleničky :lol: :lol:
U otce jsem taky malýmu páčila z pusy kus papíru ani nevím kde ho sebral. To je pořád něco :roll:

Tak snad bude vše v pohodě, aby mohl Šíma všechno baštit :lol: :lol:
Včera jsem dala malýmu broskve s banánem, ani jsem je nepovařila :oops: a zatím nic, to u nás je aspoň v tomhle dobrý, ale zas ty antb a to okolo, hrůza :!

Zítra jedu na celý den ke tchýni, zas budu mít hlavu jak meloun, tchán jde někam na fušku a ona nechce být sama doma tak mě tam ráno manža hodí a odpoledne vyzvedne. To zas bude komentářů ohledně jídla a tak. Asi ji jednou pošlu někam… páč už na to nemám nervy. Včera nám zas dělala přednášku jak se máme o malýho starat a zas mu chtěla dávat jablkovej závin, tak to je fakt na pakárnu :evil: Nikdo mi do ničeho nekecá, ale ona má pořád důležitý řeči.Moje věčné téma… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí