Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
21.7.06 21:30

Jejda to je mi líto, že Ráchelka s Davídkem nemůžou usnout. Že jim Stázinka posílá ukolébavku:
Den už se zešeřil
už jste si dost užili
tak hajdy do peřin
a ne abyste tam moc řádili
zítra je taky den
slunko mi to dneska slíbilo
přejte si hezký sen
a kéž by se vám to splnilo
aby hůř nebylo
to by nám stačilo
 http://animace.org/…/G320043.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 21:41

Tak ukolébavka zabrala, Davča už spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 21:45

To jsme rády, že zabrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.7.06 22:10

Hlásím, že Ráchelka řádí :)

Gasbko , to zpívá Nohavica, né? Taky bych to mohla zazpívat, třeba pak malá usne :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.7.06 22:12

Gabko, odpusť mi tu chybu ve Tvém jménu, moc se nesoustředím, malá pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.7.06 22:30

Dobrou, jdu uspávat
http://www.gify.nou.cz/…ory/hv15.gif ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 22:53

Ivo jsi dobrá, je to fakt ukolébavka od Nohavici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 23:18

Holky, to je šílený vedro, Davča už byl 2× vzhůru, taky nemůže spát, kdy tohle počasí skončí :(

Jdu si dát studenou sprchu, jinak budu muset volat hasiče, páč mám pocit, že vzplanu.
 http://www.gify.nou.cz/…ory/has2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.7.06 23:21

Čauky holky,
tak koukám, že tu proběhla malá „kulturní vložka“ :lol: Já zazpívat Elince, tak ji asi odrovnám navždy :lol: Ale chudinka malá asi nemá taky hudební sluch, protože jí furt zpívám a zatím ji to nepoložilo :lol:

Dneska jsem byla s Eli a babčou u jedné známé babičky na návštěvě. Jsme si to patřičně užily, protože na cestě zpět babču naštěstí trošku rozbolela hlava (asi ze sluníčka), tak jsme využily zahrádky v jedné cukrárničce. Vůbec jsem neměla tušení, že tam taková hezká zahrádka je. Zkusím dát pár fotek do alba, neb jsem fotila, jako o život :lol:

Tak maminkám a miminkům přeji krásné spinkání s vlahým vzdouškem. U nás je opět k zalknutí :cry: Tak snad i tady spadne alespoň pár kapiček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.7.06 23:23

Hani, já už asi chytla :cry: Fakt je tu nedýchatelno. Maličká chrní. Se až divím. Ale je fakt, že je po celým dni děsně utahaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.06 23:28

Světluš s tím zpíváním je to u nás stejné, jediné co mi jde je holka modrooká tu má malá nejraději a tu umím i se samostatnými samohláskami (halka madraaká atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 23:36

Gabko , tak tuhle písničku mám vrytou v paměti už nadosmrti, páč jsme to ve škole musele zpívat dost často a taky hezky a,e i,o,u.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.7.06 23:40

Holky, tak vidím, že jsem „odkojenci“ stejné písničky :lol: Ale normálně si vzpomínám na šílený množství jiných „odrhovaček“ :P . Nebýt Elišky, tak asi zůstanou zapomenuty :lol: Dobře se jí u nich usíná. Zatím tím nahrazuju pohádky, ale časem bych spíš chtěla přejít k nim. To víte, ve zpěvu nejsem tak kovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.7.06 23:42

Tak pár fotek jsem umístila a totálně jsem se tím „vyšťavila“ :) Jdu se sprchnout a následovat ty svoje spáče.

…Děvčiny, tak se mějte moc krásně a klidný spaní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.06 23:43

Já a zpěv, to taky nejde dohromady. Bych byla žhavej kandidát na hvězdnou pěchotu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí