Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
20.7.06 09:29

jo Hape a když jsem včera byla venku já, tak spolu se mnou tam byli auta a řidiči a pěšky chodili … hádejte! No přece důchodci. Jedna sotva lezla o berlích a ještě mě předběhla v KFC na zmrzlině a kupovala si jídlo, uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.7.06 10:56

ahoj holky, tak dneska první ani náhodou co ? :lol: . Ale vstávalo se v 6, tak jsme došli nakoupit, dokud byl chládek,… no chládek, stejně to cestou zpátky pěkně peklo :roll: . Kubík teď spí, tak jsem dala konečně taky nějaký fotky do galerky.
Jdu něco dělat, nějak se mi tu nahromadilo prádlo :roll:
zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.7.06 11:56

Ahoj holky,
Gabko , tak jsem nakonec čekala na Honzu až do 2.30, nějak nemůžu spát když neni doma a ted jsem jak přejetá parnim válcem, já už neumim ani ponocovat. Ještě k tomu včerejšku jak jsem psala, že dovolená dál než za humna je promě trestem, to proto, že nesnášim(bleju) většinu dopravních prostředků, takže každýmu říkám, že až se mě bude chtí beztrestně zbavit, at mě pošle k moři, páč to mě zabije. I když bych se strašně chtěla podívat do Irska, ale jedině teleportovat :lol: :lol: :lol:

Davča se vzbudil, tak zatim ahoj. Dnes budu taky doma, tak budu nakukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.7.06 12:31

Hani tak to já měla už hluboký spánek. Já teda jenom na dovolené k moři lítám, autobusem bych to nevydržela, musela bych mít k hlavě přivázaný pytel. Nejdál autobusem jsem jezdila Praha-Brno se student agency a to jsem celou dobu četla, aní nejedla ani nepila, až jsem vystoupila. A dneska už autobusem nesmím nikam, teda dálkovým, chtěla jsem jet za kámoškou do Varů, ale mám utrum, jak je teď těch bouraček busů, tak s malou nesmíme, tatínek nám to zakázal. Ale snad nás tam vezme někdy autem :)
Dneska si na oběd udělám palačinky s jablky, mňam a na večeři pro nás ražniči, nové brambory a okurkový salát se smetanou a česnekem ach a pak hubni.
Jo a zítra bych měla jít prvně na spining, tak ještě nevím, stejně musím být objednaná tak uvídím do tří a pak se rozhodnu. Vím že bych měla, vím, ale se mi nechce vstávat. Je to kousek od kanclu a začíná to v 7,40 tzn. že já musím odsud o půl sedmý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.7.06 12:36

Gabko , ted jsem četla noviny a v tomhle počasí necvičit, nenamáhat se, no prostě nic. To mi docela vyhovuje, páč můžu s čistým svědomím lenošit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.7.06 12:37

chichihcihci Hani tak to mě omlouvá, že necvičím doma. Jenže takhle nikdy nebudu fit!!!! Teda šik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
20.7.06 14:28

Tady je hrozně…byly jsme dole ve městě, vyřídily, co bylo třeba a zase někam pod strom, malá usla, tak jsem tam podřimovala na lavičce.

Dělají nám nové dveře vchodové do domu, takže je to na nervy, do toho dělají nový chodník pod oknama, takže si ten hluk dovedete představit.
Já už před půl hodinou ztratila nervy a křičela po bytě :evil:

Malá spí dnes pěkně. Ráno zbodla celou tu višňovou Hollandii, ta ji chutná Já už ji dala i Dobrou mámu několikrát a nejsem si jistá, jestli to může :roll:

Teď vařím guláš, peru a raději vše pomalu, jinak padnu :lol:

Gabko , já bych cvičit teď asi nešla ani za nic, ale snad se to bude dát vydržet takhle ráno. Nám tady v dědině začíná aerobic každým rokem od září, takže chodím tam.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.7.06 16:04

ahoj holky, umírááááám, tady je šíleně ! Jdem na zahradu pod strom a objednávám bazének? Máte někdo s tou stříškou nebo bez?
Ha, jogurty, jedině bílé, neochucené,plnotučné a hlavně živé /hollandia, olma, holky říkaly, že i choceňský/. Dobrá máma a Danone celkově je sajrajt :?
Tak mi jdem, večer nakouknu.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.7.06 16:12

Veru my máme bazének se stříškou (přesně tenjak daal fotku Hanka na straně 148) a proto je Stázince jedno kdy tam jde protože na ni nikdy nesvítí :wink: jen já se peču :lol: My už jsme vykoupané a malá usnula, tak jdu nachystat večeři, aby bylo na 18°° hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.7.06 18:47

Ahoj maminky ,

Hani , Davídkovi gratulujeme k osmiměsíčninám.

http://animace.org/…/G100014.gif

Dnes bylo opravdu vedro až hrůza, a zítra má být zase.

Dopoledne jsem byla s Ráchelkou nakoupit a odpoledne jsme vyřizovali přestěhování se. Do 25.7. by mělo být všechno hotovo a pak šup na stěhování :D . Už se nemůžu dočkat až budeme mít dva pokoje.

Manželovi bylo včera moc špatně tak ležel dnes už je to lepší. Malá spinká.

Taky bych brala bazének, ale neměla bych ho kam dát.

Přejeme hezký večer.

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.7.06 18:50

Gabko prosím tě a kde jsi ho objednala? Já našla akorát
 http://www.prales.cz/show_group.php?…

ale se stříškou tam nebyl :(
díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.7.06 18:52

Nazdar maminy,

teploučko, co??? :lol: :lol: :lol:

Byla jsem s prckem v bazénu, on pak chvilku usnul, pak se najedl a chtěl spát, tak jsem ho okoupala dneska dřív a te´d už chrní. Ono ho to koupání v bazénu vždycky nějak unaví.

Davídkovi všechno nej nej

Jinak nic nového tu nemáme. Žehlení je v tomhle vedru mazec, já žehlila předevčírem hned brzo ráno, dokud se ještě trochu dalo.

Ještě nemám koupenou sedačku pro prcka, už někdo vozíte v té větší? Mě zatím celkem v pohodě vejde i do té malé, ale budu už muset koupit větší, brzo bude potřeba. Hledám kompromis kvalitaxcena :wink:

Zatím ahoj, ještě kouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.7.06 19:11

Ahoj Jarčo ,
Taky jsem minulý týden žehlila asi v 5.00h. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.7.06 19:20

Ivo-koukám, že už má Ráchelka zase pěkně dlouhý vlásky, to budete za chvilku zase dělat culíky, co? Má je krásný a hustý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.7.06 20:48

Nazdárek horky,
fakt z toho horka chcípnu :evil: Se to ani jinak nazvat nedá. Eliška dneska vytuhla nějak moc brzo a u kojení, tak mám vegáč (teda, dokud mě manža nevyžene od komplíku, že bude chtít pracovat :P ). …Dneska jsme byly s Eliškou za paní fyzioterapeutkou. Druhá návštěva a už jí říkáme „teta Eva“ :lol: Je to moc milá starší paní. Ukázala mi nějaký bezva cviky, co Eli moc baví. Je to takový učení do polosedu. Aby si uvědomila končetiny a svaly ve správným pořadí :lol: Myslím, že nějaký to cvičeníčko tomu našemu cvrčkovi prospěje. Furt by si jen hrála :lol:

Davídkovi posíláme gratulace k měsíčninkám.

Gabčo, fakt chodíš na spining? Já tam byla jednou a mále jsem potila krev. Na kole jezdím děsně ráda, ale tohle fakt není pro mě. Možná je to tou vytrvalostní kondičkou či čím. Byla jsem úplně hotová a už jsem se zapřísáhla, že mě tam nikdo ani neuvidí. A teď to bude asi tři roky. - A neviděl :lol:

Veru, i Danone s tou živou kultůrou je blaf? Měla jsem za to, že ten je dobrý. …Jinak MUDr. mi říkala, že až si dítko zvykne na tu mléčnou chuť, tak se může přidat ovoce. Ale asi měla spíš na mysli čerství, než ovocný jogurt.

Ivo, tak už to s manžou vypadá líp? To bylo asi z přepracování a z toho děsnýh horka, co? Plně tomu rozumím. Teď bych teda nechtěla sedět v naší práci. Sice je tam klima, ale mě stačila dneska návštěva hračkárny a už jsem pčikala. …Jo a neopomenula jsem tomu našemu hodnýmu dítku koupit hračku :lol: No a babí koupila další dvě. Nějak to musí vždycky kupovat ve velkým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí