Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
25.7.06 13:04

hmmm, ještě bych k metříku mohla dostat fotku :oops: :lol: :lol: :lol: , to ale musím prostudovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
25.7.06 13:20

O tom makru jsem nic neslyšela, a tojsme teď zařizovali kartu. Nikdo nám nic neříkal a já tam určé pět litrů za měsíc neutratím ani náhodou.
Jinak mám nový sestřih, vypadá docela slušně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.7.06 13:27

Gabko ,tak šup fotku do galerky :wink:
Veru ,vyber si fotku,dej ji do naší galerky,pak si do ní najeď,objeví se ti
nějaká fotka ve větším formátu a pod ní jsou další jako kinofilm,takže si najedeš na tu tvou malou fotku myší a dáš kopírovat adresu obrázku.
Potom si do svýho nastavení před kod metříku dáš ten kod fotky a ohraničíš ten kod zase img,jak to děláme tady. CHÁPEŠ TO?NE??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.7.06 13:30

takhle jednoduchý jsem to nečekala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
takže až nebude večer hic, tak se nad tim hluboce zamyslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.7.06 13:54

tak jsem se zamyslela už teď… :lol: , všechno ok až zase na to kopírování. mám blbý závorky na img, tak zkusím večer. Kuba spí, jdu uklízet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.7.06 14:02

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Zkus si to jen zkopčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.7.06 16:57

Kači, tak to nejde, zkopčila jsem to před ten kód metříku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.7.06 18:52

KaVi , já ten tvůj návod taky použila…zdál se mi ten nejkratší, ale taky mi to nefunguje…navíc mi to hlásí, že podpis je příliš dlouhý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.7.06 19:11

Nazdar maminy,

Kubíkům všechno nejlepší k svátku. :D

Tak dneska už dorazila sedačka, Dominikovi se líbí, jen mám strach, aby v ní dokázal usnout, přeci jen to není tolik do lehu jako ta maličká, tak snad to bude v pohodě. Zatím jsem autem nikde nebyla, možná zítra.

S tím Makrem taky o ničem takovým nevím, myslím, že je to blbost. A jestli je to pravda, tak ať jdou někam, už tak dělají cavyky jako hrom, stratili by strašnou spoustu lidí.

Ještě nakouknu později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.7.06 19:17

Dejte do galerky ty fotky,zkusím to vytvořit,mě to jde…
Ha ,ty to máš dlouhý,páč tam máš už tu svatbu,musíš si vybrat buď fotku,nebo svatbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.7.06 19:30

holky scháním nějakou přebalovací tašku na kočárek, ale vůbec nevím jakou a nejsem si jistá jestli koupit tašku s termokapsou či bez ní a dokoupit pak jen termoobal. nemáte s tím některá z vás zkušenost. prosím poradte. fakt pořád tápu. : :roll: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.7.06 19:41

Čau Veveriko :lol:

jéééé,jak já ti závidím těhu :D ,se už těším,až si to zopáknu :lol:
Já jsem na kočár koupila obyč uni tašku za pětikilo a kupovala jsem přebalovací podložky a termoobal jsem koupila zvlášť.Stejně se mě víc osvěčila termoska,tam ta voda je horká hodně hodin,v termoobalu max.3 :roll:
Jestli trváš na tašce s přebalovací podložkou,tak to ti fakt neporadím :cry:

Tak si to užívej,takovej klídek už mít fakt nebudeš :lol:
 http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.7.06 19:59

Veveriko ahoj
Já jsem měla tašku ke kočárku bez podložky. Kupovala jsem jednorázový od Fixies(10ks/100Kč)Jinak pak mám tašku co byla k plínkám Huggies i s podložkou a ten termoobal bych asi koupila nebo bych použila tu termosku. Ale ten jsem zatím ani nepotřebovala. Tak jsem ti asi taky tolik neporadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.7.06 20:10

ahojky, tak u nás opět probíhá usínací boj, je ospalý, ale furt se mele :oops:

KaVi, je to ta první fotka,jak sedí v kočáře, napsala jsem ti pod ní vzkaz :wink: . díky moc.

Veveriko, závidím těhu, užívej si :) , já měla klasickou tašku na kočár a podložky jednorázové, myslím, že je to lepší, dají se měnit. Termoobal neporadim, páč do teď kojím a flašku jsem nevozila :wink:

Jarčo, ono to vymakanější polohování sedaček je až u těch dražších, ty jdou až do lehu :(

Gabko, moc ti to sluší !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.7.06 20:19

Veru ,já su asi slepá,ale tu fotku jsem nenašla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...