Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ráno ![]()
Tak a jsem bez Šimona,fňuk
Už si ho tchýně odvezla ![]()
Takže začnu uklízet,žehlit,dělat si manikůru a pedikůru,pak musím k dr. pro recept na mlíko a večer jdem na zahrádku,huráááá ![]()
Se normálně červenám za všechny ty pochvaly ohledně vkládání fotek do metříku
Díkec ![]()
Ivčo ,tak šup šup napiš,jaká byla první noc,já su ráda za vás,že aspoň něco už je vyřešený…ale neboj fakt se to bude už jen lepšit ![]()
Gabko ,já zase dávám na spaní Šimonkovi plínu,drží si ju a je spokojenej,ovšem včera nečekaně usnul až v půl deváté,řehtal se jak na lesy a furt dělal kuk pod mantinelama
![]()
Včera jsem v Tescu potkala Peťu s Markem a Fidem,ten je vlasatej a krááásnej-ehm…Fido pochopitelně
Šíma vedle něho vypadal jak buřtík,chi
Taky 9,5 kg na 70 cm.....
Tak jdu zcípnout k žehličce a budu kontrolovat vaši docházku
![]()
Světluš chybí nám u tebe datum narození Eli, je to 23.11? a ta váha 6650 je fakt? ![]()
Chtěla bych koupit na zem to pěnový puzzle,ale v nějakým testu vyšlo,že to vydává zápach a jsou tam nebezpečný látky…Nevíte jestli ekzistuje nějaký s atestem?
Dobré ránko všem
Kubíčkům dodatečně vše nej k svátku ![]()
Kubíkovi vše nej k 8. měsíčninám a Šimonkovi vše nej k 9. měsíčninám
![]()
Tak jsem to úspěšně vše přelouskala, ale dalo mi to práci, ještě u toho 3× odskočit pro dítě, které se mi někam nenápadně odplazilo uf…
Tak včera jsem strávila celý den u tchýně, a bylo to super, jsem koukala jestli to není jiná ženská, ráno jsme byly na prochajdě pak něco pokoupit, obídek, kávička a buchtička, malej lítal v chodítku a byl hrozně hodnej.Tchýně potom malýho uspala a zpívala mu, to děcko ani nemuklo a za 5. min spal jak dudek…
Bych to měla taky provozovat, ale ten můj zpěv.....
Fakt jsem čučela, nepadlo nic o jídle a podobných věcech a super jsme si pokecaly ![]()
Tak až se budu zas vytáčet tak mi to připomeňte jo…
Jak už psala Káťa jsme se potkaly v Tescu, já ji normálně nepoznala, si říkám, kdo to je s tím kočárkem a volá na mě…
Jsem totiž slepá na dálku, ale Šíma je teda vážně kus chlapa, to Fido je úplnej střízlík, ale zas je moc dlouhej…
Ale byl super hned se smál…
Už aby bylo líp a musíte přijed na návštěvu
![]()
Tak kojo vodu malej občas vypije, občas né, jinak ji používám stále, myslím, že u nás není dobrá voda, ale na vaření mi dr. řekla, že od 6. měsíce můžu používat z kouhoutku, že to vařením vyprchává, ale někdy dávám normální někdy kojo.
Pítí se celkem zlepšilo, výživu s vodou vypije tak 200ml a čajík tak 100 a nejvíc pije ze spaní, jak fňuká tak mu dám napít, vypije toho celkem dost a spinká dál.
Ale v těch vedrech spí nějak špatně, pořád se převaluje..
Mončo dortík určo výbornej
![]()
Včera jsme byly pro tu autosedačku, je to Chicco do 18kg a víc nevím, maturovala jsem jen u toho zapínání a instalování do auta, ale je polohovací a je dobrá. Zatím bude stačit, pak koupíme větší.
Jo a chtěla jsem se zeptat, vozíte dětičky po směru nebo ještě obráceně, já právě nevím jestli je to nějak omezený věkem nebo tak…
Chtěla jsem ho dát po směru, ale nevím jestli není ještě malinkej a nemusí být otočený?
Děkuji za rady…
![]()
Ivo taky napiš jak bylo v novém bytečku a co se Ti zdálo?
Určo jste moc spokojení, hlavně už bude všechno lepší a lepší
![]()
Tak snad jsem na nic nezapomněla a jdu mrknout na fotečky
Stázinka konečně usnula, tak jsem zvědavá, jak ji to dlouho vydrží.
V pátek bych měla jít do foťáka pro fotky o velikosti 30×30 scrapbook. Dokonce když jsem se zaregistrovala, tak jsem dostala 10kč slevu na jednom. Nechala jsem jich jen pár abych viděla jak to umí. Jsem zvědavá. Včera jsem se tam měla zastavit, když jsem šla od Feliniho, ale dali jsme si se Zdeňkem sraz na oběd, tak jsem se na to vyprdla. Snad tam v pátek dojdu v tom vedru.
Nazdárek maminy!
Tak včera tchýně pobyla jen chviličku, což mi udělalo ohromnou radost. Jenže ta bohužel netrvala dlouho, protože se jen tak nenápadně ve dveřích zeptala, co vlastně takhle přes den s Matem provádíme. Já jí řekla, že jsme doma, protože ven se nedá jít a ona na to, že teda dnes přijde za Matýskem.
No, brada mi spadla až ke kolenům - ne, že by se zeptala, jestli může - normálně mi to oznámila. A že prej půjdeme spolu na oběd - já na to, že s Matem přes poledne ven prostě nejdu. Jenže ona mě snad vůbec nevnímá nebo co, takže mi na to odpověděla: „takže jsme domluvený, já jsem si to takhle naplánovala.“ A zavřela za sebou dveře
![]()
Teď by měla každou chvíli dorazit a já hořce lituju, že nemáme kam utéct.
Ivčo - doufám, že první noc v novém byla úžasná ![]()
Fidovi, Kubíkovi a Šimonkovi všechno nej nej nej!!!
Já jdu dát nějaký fotky do galérky, než ta baba přijde.
Zatím čau M.
Mončo to mi je tě líto.
Stázinka možná dneska poleze, už má velké náznaky a vypadá to, že by snad i sama chtěla ![]()
Teďka vařím pro sebe a Stázinku květákovou polévku - květák, mrkev, brambor, pak to rozmixuji trochu a zasypu trochu Nutrilonem, sobě to pak samo osolím ![]()
Dobré poledne,
vše nej Filípkovi, Kubíčkovi a Šimonkovi !!
![]()
Malá teď usla po obídku a já mám chvilku. Hnedráno jsme letěly znovu na úřad podat žádost o zapsání malé do mého pasu, u Stepha už je od narození, ale já nějak vázla ![]()
Dneska je jen v plence
Doma peru, žehlím
a mám dnes náladu na hlasitou muziku, takže tady jede (ne teď) PC na plný pecky…no dělám diskotéku i všem na ulici bo bydlíme v 1. patře a mám otevřený okna…
No, musíš napsat Ivi, jak se bydlí, i když po jedné noci se to asi nedá ![]()
Za necelé 2 hoď ky jedeme s kamarádkou a její dcerou ještě objet nějaké sv.salóny, její malá půjde za družičku, tak se musí půjčit šaty, tak jsem zvědavá, potom dáme asi kávičku a přijedeme uvařené dom ![]()
Pa, Ha
Tak já mám uklizený,VYŽEHLENÝ
,nalakovaný nehty a puštěnej větrák a uvařenou kávičku ![]()
Pro recept jede Martin,hurááá ![]()
Ha ,já jsem strašně ráda obcházela salony a vybírala šaty,nakonec jsem je pořídila na Veselé,foto dám do galerky.
Jinak muzika tady jela taky na plný pecky,furt si teď pouštím od Anastacie remixy,je to nářez! ![]()
Jdu se osprchovat a zbavit se porostu,hi…jsem jak opica,blé ![]()
Kavi tak jak čtu, tak bereš den bez Šimonka důsledně za své. Jak úklidem bytu tak úklidem sebe
Má to holt někdo štěstí. Manikúru bych potřebovala jako sůl, ale manikérka má furt plno, já můžu jen v úterý nebo pátek, naprd. Jinak všechno ostatní dělám až okolo deváté večer, kdy malá už spí a mám všechno poklizený. Včera jsem si udělala pedošku a na porost se chystám, až Stázinka usne.
Tak jsem jí udělala tu plévku a … snědla ji 350g a to jsem si naivně myslela, že to bude mít i na zítra
Na svačinku dopo jsem ji rozmačkala banán a trochu Nutrilonu a taky ji to chutnalo, ale snědla asi větší půlku. Odpoledne na sváču ji nastrouhám mrkev s jablkem. Ještě jsem nekoupila ten Glukopur, tak to musí být dost sladký. Jo a dneska pije celý dn vodu a šmakuje!!!!
Jdu si dát kávičku, jste mi udělali chutě. Taky budu číhat v galerce na Kavi a její šatičky. ![]()
Jo a k hudbě si pouštím na UPC program 76 Deluxe music, dáváj tam starý pecky - vzpomínky na mládí
![]()
holky vy jedete! Kači ty budeš jak nová
,taky bych potřebovala udělat generální údržbu..... všeho
![]()
Gabko,tak jsi se dala na domácí stravu? Já zkusila včera a zbylo i na dnešek a musela jsem mu ještě přihřívat, 130 gr /jako obvykle/ nestačilo ![]()
Z jaké děláš zeleniny? Mražené?
Taky juknu na fotky,jestli nepřibily šatičky ![]()
Kuba dneska spal 30 minut, to zas bude večer
![]()
jo Gabko, krásná fotka Stázinky, já zůstanu zatim jen u metříku - hihi ![]()