Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
26.7.06 22:11

Holky tak se nám to tady letos povdavkuje co? Kdo má ještě plány? Hape příští rok a to jsme pak komplet vdané???

Díky za pochvalu účesu!!!

Moni tak to je fajn že jsi návštěvu přežila bez újmy na zdraví ;)

Ha tak ta ženská je blbá! Taky bych si nebrala servítky :x:

Dnešek mám nějaký telefonovací. Dvě hodiny jsem prožvatlala mobilem s kámoškou a další cca 40 minut se spolužákem ze základky. Bylo to fajn. Přece jenom po těch 11 letech denodenní komunikace, to mezi námi je. Takové to „něco“ co až tak moc s lidmi ze střední není, i když se více vidí. Nevím jestli jste to pochopili co tím chci říct. No prostě byste neřekli, kdyby jste slyšeli ten rozhovor, že jsme se neviděli ani neslyšeli 17 let :roll:

Jdu nahrát fotky Stázinky na web a pak už snad dorazí Zdeněk :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 09:17

Krásné ránko holky a dítka :lol: :lol:

Dítko spí, já se dala do vaření, peču kuřátko s nádivkou a brambory, malýmu udělám taky kuřátko, brambory a zeleninku :lol:

Gabko já taky po ránu asi hoďku volala s kámoškou, co je za Brnem, my vždy jen nouzově a pak žvaníme hodinu, to zas budou účty za mob.

Dneska Fido vstával ve 4 na jídlo a pak od 6.30 vyřvával dokud jsme nevstali :) A teď si spinká. On má snad spací nemoc, včera prospal půl dne a dnes už taky zase spí, uvidíme jaké bude odpoledne. Ale asi ho unavuje i to teplo.

Včera se snažil postavit u sedačky a hrozně zuřil, že mu to nejde :roll:

Teď jsem poslouchala předpověď v rádiu, a říkaly, že zítra má být jeden z nejteplejších dní za posledních 45 let až 37st. ve stínu a víc. Tak to už chcípnem úplně 8O
Manža má od zítřka dovču a naplánovali jsme si spoustu výletů, ale pokud bude pořád na padnutí tak teda nevím nevím :roll:

Ha to je teda síla, někteří lidi asi nejsou rádi, když můžou mít zákazníky. Já se svoji hu… bych ji asi řekla pěkně něco od plic.
Taky bych si tam nepůjčila šaty ani kdyby byly poslední na světě :!

Pěkný den a pokud možno se neupečte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.7.06 09:30

Tak Stázinka se taky snaží usnout. Od rána od 7 tady sekají trávu a teď přestali. Konečně klid, normálně mě z toho bolí hlava.

Já dneska nevím co budu vařit :? Jsem z toho vedra už úplně unavená. Já zase slyšela, že se zítra trochu ochladí - 32°C a odpoledne se zatáhne a bodou přeháňky a bouřky, tak to říkala Mráčková ve snídani. Snad mluvila o zítřku
Tak než jsem to stačila napsat, tak opět sekají 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 09:48

Gabko ty jejich předpovědi, se nějak míjí, předevčírem hlásili na Moravě deště a pokud vím tak nikde nespadla ani kapka. Já si to jen poslechnu, ale nějak tomu nevěřím, stejně je každý den na padnutí :!

U nás dlouhou nesekali a snad ani nebudou 8) Snad to nepřivolám :roll:

Mě se taky nechce vařit a ani nemám nápady v tom horku, ale včera jsem na to dostala chuť, tak se překonávám. Ale v kuchyni už je asi 80st. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.7.06 09:53

Ahoj holky!

Byli jsme teď ráno na kontrole a aktuální Matovi míry jsou 75 cm a 9,45 kg.
Dr. mě potěšila, páč říkala, že zjevně nesedí jenom z lenosti a taky proto, že na to nemá čas (musí furt někde lozit), protože svaly prej má připravený a sedět by klidně moh. V čekárně taky vystřihnul ukázkový pá pá na nějakou těhotnou paní, takže na doktorku samozřejmě nezbylo :-) , ale taky říkala, že do roka času dost a když to nebude umět v roce, tak nastane čas plašit se. Takže jsem zase na pár týdnů až měsíců klidná :-)

Dnes hraje synovec tenisovej turnaj, tak se na něj asi pojedeme podívat. Aspoň vypadneme na chvíli z bytu.

Předpověď - taky jsem slyšela v rádiu tu, co Péťa, že zítra bude asi nejteplejší den letošního léta. Zrovna máme se Zimňátkama sraz ve Stromovce, ale snad to mezi stromama nebude taková hrůza.

Vaření - nevařím, teda jenom pro Mata, jinak ne. Honza jí doma jen o víkendech, tak to něco ukuchtím, ale přes týden na to kašlu. Ani by mě nic nenapadalo. Maximálně těstoviny, aby to bylo rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.7.06 10:24

Ahoj děvčata 8)

…sem fčil vylezla z betle… :oops: :wink:
Fakt nechci provokovat :lol: Na zahrádce bylo fajn,jak jinak,že! Jsem sama doma,to je pohodááá,udělala jsem si kafíčko a zase tady do toho budu čučet celej den :roll: :lol: Po obědě ale musím zajet za účetní a vyzvednout uzavřený účetnictví jedné firmy.Kolem páté pak jedem na chalupu a zůstaneme tam až do neděle.Jak říkala Peťa,zítra má být nejteplejší den,tak budem zalezlí až po nos ve vodě a nevylezem :roll:
Gabko ,v Praze asi bude líp,ono má totiž v Brně pršet v sobotu tak to odpovídá,než to k nám dojde,tak to trvá…
Do prd…le,sem právě vylila Activii do klávesnice a na myš :roll: Šmarjá,já su gramla!Jdu to utřít.
Tak.A já 100% požírač párků,McDonalda a jiných sr…ček,jsem si k snídani udělala prosím cereálie :idea: :! Páč jsem zjistila,že co jsem přestala kojit,tak jsem přibrala 3 kg :twisted: Takže nastoluji dietu a fakt mě z toho holky nezrazujte,budu tvrdá :lol: :lol: :lol:
Taky jsem si musela za hříšnej peníz koupit zubní pastu Sensodine,protože vůbec nemůžu jest studený,jaujau moje zuby a to až taky po porodu,je šílený,jak se to tělo a vůbec všechno změní…ale aby mě přestalo chutnat,tak to nééé,že :!
Tak jdu do sebe cpat to zrní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.7.06 10:42

Tak to je holky skvělý s tím zítřkem, já chci trochu deště!!!

Moni my jdeme na KO až 21.8. tak jsem zvědavá, jestli už bude Stázinka lozit nebo nee.

Kavi jo to období zrní jsem měla, ale moc mi to nepomohlo. Jen mi to dráždilo mozek :)))

Ta naše malá dneska furt řve, ach jo!!! Má nervy jako hrom, to by jste měly vidět, jak se vzteká.

Musím jít, tak až se trochu ukllidní tak se ukážu

Kavi na chalupě si to užijte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 10:53

Tak hlásím, že u nás je dítě taky protivný až hrůza…
Kači to je super, že sis to užila, já mám taky pocit, že se mi ty kila vrací. Já totiž celej den nejím nemám chuť a večer vybílým lednici, a ty chutě, sladký, slaný a tak…
Marek už se ptal jesti si nechci udělat test!! Že je to nějaký divný, já to svádím na počasí… Šmarjá ještě být těhule tady stím malým drakem tak mě trefííí.....
Jenže jsem si jaksi neuvědomila, že antibiotika ruší HA a já je jedla na ten močák..... :idea:

Ale určo nejsem :! :! :!

Jdu dovařit a najít dítě někam se odplazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.7.06 11:00

Péťo - jsi mi připomněla, že u nás v deníčku už máme jednu novou těhuli. Mimčo se jí narodilo 8.12.05 a další čeká v únoru 07!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.7.06 11:15

Moni tak to je paráda!!! ty jo, jak říká Péťa, teď být těhu tak to se mnou sekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
27.7.06 11:20

Dobré dopo všem,

my už jsme zase zpět z procházky, opět do toho šla pošta :lol: , bože oni už tam ze mě musí býtr na nervy :roll:
Už teď je ta na padnutí, hrůza. :roll:
Na poště jsem potkala jednoho mého kolegu z práce, mají holčičku jen měsíc starší a řekla bych, že je kopie Ivy, ale ne vzhledem, ale tím, jak co a kdy dělá apod. :D , tak jsme pokecali…

Malá byla protivná hned z rána, ale teď naštěstí usnula. Kolem 14,00 jedem na koupák, tak se těším.

KaVi , užijte si to na chatě.

HaPe , jen aby to tak nebylo :wink: :)

Moni , já taky denně nevařím, jen jak chce Steph já teď stejně nemám hlad a on podle chuti :D

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 11:49

Holky nestrašte :! Ale MS mám normálně, jo a teď mi napíšete, že klidně může být co :?: :!
No nic půjdu pro klid duše zakoupit odpoledne test.
Pokud se už neukážu tak to semnou fláklo :lol: :lol: :lol:
Ale já myslím, že bych to snad poznala nééé..... :roll:
Prostě nejsem a hotovo :! :! :!

Moni no tak to té mamině teda nezávidm ani trošičku, to je teda fakt paráda!!!!!!

To dítě pořád piští a řve, chce se mu spát, ale jak ho dám do postýlky tak je řev nesnesitelnýýýýýý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 18:26

Čau holky,

test jsem si nekoupila, páč jsem zapomněla. Nechám to tak v klidu :roll:

Filípek usíná, dneska jsem byli na hřišti a pak nakoupit. Jsem totálně vyřízená z toho vedra.

Tak já mrknu později jestli budete někdo písat pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.7.06 18:46

Ahoj maminy,

Peti-to musí mít ta mamina radost, že bude mt takhle brzo druhý mimi, ale je to hezký, aspoň mezi nimi nebude velký věkový rozdíl. A má aspoň klidný dítko nebo nějákýho ďáblíka :D :?: Já si to teda zatím neumím představit, že bych čekala další, Dominik mě pořád tak kope do břicha, že bych měla asi problém :? Ale už se moc těším na další těhu :wink:

Ten můj prcek už spinká. dneska taky nějak protivnej, už mu z toho vedra taky musí být hrozně.

Už Domíska koupu ve velké vaně, on mi u toho dělá psí kusy, chvilku neposedí :roll: To jsou boje. Ho k té vaně asi přilepím :twisted:

Jsem dneska převlíkla postel, protože je to z toho hicu úplně upocený a povlíkla jsem jen obyč deky a co máme peřiny, ty jsem hodila do pračky a visejí venku a suší se, pak je schovám. V tomhle vedru se stejně skoro nepřikrývám.

Kači-na chatě se mějte hezky.

Zatím končím, podívám se později,, jestli někdo něco napíšete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 19:00

Jarčo já nevím to písala Monča o té mamině, je fakt, že nebudou dítka moc od sebe, ale já bych to asi sama nezvládla.
A stím koupáním u nás to stejný, malej není 5 vteřin v klidu, sem říkala, že se ještě utopí :roll:

Teď tady študuji tu naši autosedačku na net. tak má atest a pod. tak je to dobrý. A vozit se musí proti směru do 13kg, to aspoň píšou. Vozíte někdo obráceně?

Tak zas mrknu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital