Poradna duly
Jana Čurdová
Tady je taky zataženo, ale pořád se to jaksi nechce rozpršet
Jenom trošičku mrholilo. Ještě ať pořádně zaprší a budu spokojená ![]()
Nabíječku na foťák už jsem objevila a pár fotek i udělala. ještě nějáký vyfotím a pak pošlu do galerky, ale nevím, snad to bude brzo…
Ahoj holky ,
děkuji za povzbuzení, manžel je z toho nějaký špatný z té nemoci, skoro nemluví.
Taťka pro nás dnes přijede autem, a vezme nás do Brna. Ještě nevím, jak dlouho tam budeme, asi jen pár dní. Ha , mohly bysme se sejít všechny Brňandy, které budete mít čas a chuť, to by bylo fajn ![]()
Jarčo , gratulujeme Dominičkovi k devítiměsíčnímu výročí.
http://animace.org/…/G240015.jpg
Pěkný den.
Dobré poledne,
Dominikovi vše nej !
![]()
Ivi , do kdy budete v Brně ? Máme teď před tou svatbou, tak já bych mohla až od Út 8.8., co ty na to ?
Už jsme stihly zase vyřizování a procházku, malé jsem pak doma dala jogurt a už spí, tak si taky dáchnu a pak bude frmol. Odpoledne jedem do NC ještě vyčistit oblek, koupit blbiny apod., no a večer Steph přiveze z letiště svoje rodiče…ale to já už budu spát ![]()
Takže je program.
Pa, Ha
Ha , to už se určitě moc těšíš viď ,na svatbu? Já na ni vzpomínám moc ráda. Nazpátek pojedu až nás taťka zase odveze. Naši mají v Brně taky internet, tak pak napíši. Tak hezkou přípravu ![]()
Těším se moc…to víš ![]()
Tak s operativně napíšem.
Malá ještě pořád spí, teď se jí něco zdá, tak tady skučí, to je sranda vždycky
… tak asi půjdu žehlit.
Holky, hlasovaly jste v anketě (tuším v odd. Stejné názory) - kolik by jste chtěly mít dětí ? A jak ? No, my jen jedno, ale je zde hodně maminek, co by chtěly tři…
Pa, Ha
Ha, taky jsem to četla. My asi taky zůstaneme u jednoho dítěte, s tím, že manželovo je to už druhé dítě
. Netroufla bych si vůbec mít tři nebo čtyři děti. Nezvládám jedno natož víc ![]()
ahojky! jen krátce odpovídám na anketu. Já asi zůstanu u jednoho dítěte, manžel by chtěl dvě-ale chlapům se to mluví-:)) Možná, že bych se v budoucnu nechala zlomit, ale to už budu stará raketa, takže asi opravdu zůstane u jednoho.. Mějte se!
ahoj holky, tak koukám, že anketujete ![]()
je tu někdo kdo chce víc dětiček než jedno nebo jsem sama
![]()
konečeně se ochladilo, máme doma taťku, tak vejletujeme, ale zítra to skončí, jde do práce ![]()
jdeme koupat, pak ještě juknu.
Ivčo, tak hlavně ať je manža brzy fit a jste všichni spolu ! ![]()
Ahoj holky,
já bych chtěla víc dětiček, dvě určitě, klidně i tři. Hlavně jestli bude druhý kluk, tak bych asi chtěla ještě jedno, že by se třeba podařila holka
Jedno se mi zdá málo. Na druhým bych chtěla s Vaškem začít pracovat co nejdřív, aby mezi nimi nebyl moc veliký věkový rozdíl…
Dominik už spinká. Přes den zase prolezl co se kde dalo. On je tak zvědavej, neposedí ani dvě vteřiny.
Vašek nám přijede až později večer. Jo a Dominik začal říkat baba, na tata už si vzpomene jen občs, teď je všechno baba
A mama nikde ![]()
Zatím se mějte hezky…
Jarčo, já bych šla klíďo taky do třech, ale asi zůstane jen u dvou. Teda doufám, že budou aspoň dvě
![]()
Gabko, prosím tě, jak jsi nechávala dělat ty fotky pro babičky, kde to bylo, já koukala na
http://www.fotostar.cz/
a našla jsem jen ten kalendář, ale je možný, že blbě hledám
![]()
Ahoj holky, tak u nás bylvčera bezva den, večer jsme byli na tenise, ale na koupání to samo nebylo, sle Stázinka se houpala na houpačce a vůbec se jí nechtělo dolů ![]()
My o druhém dítěti uvažuje až tak za rok dva. Aby když se narodí chodila Stázinka do školky a taky musíme mít zahradu, protože se dvěma dětmi sedět v bytovce, to by mě mohlo klepnout. Jen si s tím druhým nejsem až tak jistá, teď když je zase tolik těhotných tak bych do toho šla, ale je možné, že si to rozmyslím ![]()
Veru já ho nechala dělat u Droxi, mám tu drogošku j´kousek od kanclu, tak si je tam vyzvednu.
Dneska je u nás zataženo mě se chce spát. Tak snad malá usne a já si dáchnu s ní ![]()
Ha tak už se jenom 2× vyspíš a je to tady. Váš velký Den!!!!! Už se těším až budeš vyprávět a taky na fotky ![]()
Ivo u rodičů si to hezky užij a manželovi se snad brzo uleví.
Jarčo mě zase přijde že Stáyinka už docela slušně žvatlá, pořád nám skáče do řeči a vede docela dlouhé monology ![]()
Hape a Kavi tak jak jste se včera měly???
Během dneška se určo ukážu, tak pište ![]()
Pěkný den holky,
tak mi už si to užíváme v Brně.
Cesta do Brna proběhla celkem dobře. Ráchelka asi prvních 100 km moc plakala, nechtěla být v autosedačce, pak vyčerpáním usnula. Pár km před Brnem byla bouračka tak jsme jeli hodně pomalu, byla jsem ráda, když jsme dorazili domů ![]()
Jarčo, já bych chtěla ještě jedno miminko, ale nezvládla bych to.
Gabko, díky za přání. V Brně si můžu vždy trochu odpočinout, naši mi pomáhají s Ráchelkou, a to je super.
Tak se mějte moc hezky a pište mamči
![]()
Ivo hlavně, že jste dojeli v pohodě, to je důležité. Já bych taky uvítala takovou pomoc s hlídáním. Jenom třeba na jeden den, jsem nějaká nevyspaná
Poslední 3 dny jsem vstávala v šest. Stázinka právě usnula, tak se k ní půjdu přidat, uvidíme jestli zaberu ![]()
dobré ráno mamči,
tady leje, krásně se pročistil vzduch ![]()
Ivčo, tak hlavně,že jste dobře dojeli ![]()
Gabko, u nás byl dneska taky budíček v 5,30 H
. A to poslední týden spal skoro do půl 7…
Já mám droxi taky kousek,tak mrknu na jejich stránky a pak bych tam zašla.
Jinak s hlídáním to máme stejné,taky mám smůlu ![]()
Ivčo,tak si pořádně odpočiň ![]()
Ha, tak co přípravy na svatbu, už jsou v plném proudu viď? A jak se těšíš?
tak zatim pa