Poradna duly
Jana Čurdová
Dominičkovi přejeme dodatečně vše nej k měsíčninám a dnešním jmeninám ![]()
Ahoj holky,
Dominičkovi vše nej k jmeninám ![]()
Ráchelce a Matýskovi vše nej nej nej k 9. měsíčninám
![]()
V poradně jsem dopadli dobře, malej už infekci nemá, testy jsou v pohodě. Měří 78cm a váha 8200 g. Dr. ho prohlídla, všechno v pořádku. Taky mám začít dávat pomalu normální stravu, to mě řekla brzo co?! Ale prej vy už víte a dáváte že. ![]()
Od rána leje, malej vytuhl v kočárku a teď spinká v postýlce, manža dělá oběd a prej se nemám motat v kuchyni, tak sedím u pc
![]()
Po obědě budu žehlit se těšííím fakt
, aspoň není hic, tak to půjde dobře. Večer dorazí kámoška z bývalé práce
Tak se těším na novinky.
Ha snad vám v ten velký den nebude lít a pokud přece tak si z toho nic nedělej, bude vám pršet štěstí a stejně si to krásně užijete
Těším se na fotečky ![]()
Přeji hezký den pa
Ahoj holky,
tak mrňavá se válí po naší posteli, tak mám chviličku čas pisnout. Samozřejmě jsem zabezpečila případný „letecký den“, tak doufám, že mě v nestřeženým okamžiku neobalamutí a nepleskne s sebou na podlahu ![]()
Gabko, tak jsem ani netušila, že Tebe ten zánět taky takhle trápil. A vůbec se divím, kolik Vás tu je se stejným problémem. Nejhorší je tahat malou. Když ji dávám do postýlky tak vždycky skučím bolestí. Ale přes den, když ty ruce hlídám a mám ortézu, tak je to trošku lepší. Ale běda, jak si ji zapomenu dát na noc. To ráno nemůžu rukama snad ani pohnout. Už to trvá dva měsíce. A já myslela, jak je to dlouhá doba, a když čtu všechny ty Vaše příběhy, tak se nestačím divit.
Veru, ty jo. Tak Ty jsi od bráchy o tak krátkou dobu? Tak to musel být pro mámu fakt záhul. To manža je od svýho bráchy rok. Sice je fakt, že si asi dobře rozuměli a pohráli si, ale máma asi musela být na prášky
…Jinak Eliška nám spí ráno tak do devíti (ale to se vzbudí v cca šest a asi hodinku si sama usíná). No a pak ještě jednou dopoledne a jednou odpoledne. Vždycky tak na hoďku až dvě a půl. Dneska krásně spinkala od 10,30 do 12,30 hod. Sem si pospala s ní
- Ale to je jen výjimka, aby někdo nezáviděl
…Jinak lepek zatím nedávám vůbec a ráda bych to oddálila, jak to bude možný. Zatím nemám důvod dávat, protože je toho ještě hodně, co Eli neochutnala a myslím, že by i mohla.
Ivuš, samo, že taky blahopřejeme Ráchelce k „narozeninkám“
No a na jednu stranu se fakt těším, až bude Eli capat a na druhou z toho mám strach. Právě z toho důvodu, jak popisuješ. Už teď se jí věnuju skoro celej den. A co pak?
Ha, a jakpak se bavíte se „skoromanželovýma“ rodičema? Anglicky? Nebo „skoromanža“ překládá? To musí být docela legranda
Ale je fakt, že lepší je tenhle druh legrace mimo svatební přípravy ![]()
Hape a Kavi, fotky klučíku jsou fakt bezva. Bylo vidět, že jste si ten den patřičně užili. My chystáme na zítra opíkačku u bratránka. Má se tam sejít snad polovina příbuzenstva. Tak snad bude počásko alespoň na opečení jednoho hrooozně nezdravýho špekoně
- Jak to píšu, tak úplně slintám
…Jinak Fidouš je fakt dlouhán. Sem si myslela, že budeme mít doma „baskeťačku“, ale jak tak koukám, tak Fidík má ještě o 8 cm víc
Se úplně za ty svý úvahy stydím
…Jo a samo, že blahopřejeme k uzdravení. Však už si užil, chudinka!
Jo a pokud jsem ještě neblahopřála Dominičkovi, k svátečku, tak tak činím dodatečně. No a totéž platí pro Matýska, k jeho „malinkatým narozkám“.
To naše dítko je nějak ukecaný. Stačila si sundat a ocucat ponožku a teď cupuje papírový kapesníčky. Fakt nevím, jak se do toho pytlíku za takovou krátkou chviličku dostala
Jdu sjednat nápravu. Snad se tu ještě objevím. Čágos a pěkný odpolední páteček!
Ahoj holky,
děkujeme za gratulace a gratulujeme Matýskovi k devítiměsíčninám a Dominičkovi k svátku.
http://sirmi.ic.cz/deti/76.gif
Světlušinko, to já taky nevím, co budu dělat až bude malá chodit sama, asi chodit všude za ní, jako teď
![]()
Ha, určitě už se moc těšíš na zítřek, přeji vám, ať jste všichni tři moc šťastní.
AHOJ HOLKY
![]()
Mám kočár,huráááá
![]()
Sice jsem ho skládala asi 2 hodiny,ale už jsem byla i venku-Šimona jsem teda vzala taky,ať se projede
Byla jsem na poště,koupit si časáky-je nová Maminka a Betynka,pečivo a nějaký blbosti a byla to krááása
Akorát to má jednu nevýhodu,má to prťavej košík a nedám tam ani balík plín ![]()
To Inglesina měla koš óbr a dala jsem tam velkej nákup…mno aspoň neutratím,že… ![]()
Už jsem dala i inzerát na ten starej,tak jsem zvědavá,no jestli to bude někdo mimibrněnskej,tak teda vůbec nevím,jak to zabalím ![]()
Tak v Září 2005 mají už 4 těhule,tam to valí,jsem zvědavá,kdo bude u nás první,chi ![]()
Na chalupu asi nepojedem,protože má být kosa a pršet,to raději budu v Brně a zajedu si třebe na Vaňkovku a tak,až mě teda dojdou prachy…
Tak Ha ,zítra už budeš PANÍ
Užijte si to na plný pecky,normálně se spráskej,mlíko odstříkáš a dáš umělí-bóže,pro jednou…
Prostě si to užijte a foťte o 106 ![]()
VŠEM OSLAVENCÚM VŠE NEJLEPŠÍ-Ráchelce,Matýskovi a Domčovi ![]()
Holky,brnačky-Peťa,Ha,Světluš a Iva-jestli bude ještě v Brně,co příští týden sraz někde na kafčo a dlabanec? Venku má být hnus,tak bych vyrazila do Vaňkovky,nebo Olympie,nebo něco navrhněte…Kterej den se hodí? Mě je to fuk,mám času haba kuk ![]()
Já bych brala Vaňkovka a tak středa nebo čtvrtek, by mohla i Ha už né?
Holky, ta Vaňkovka by byla fajn, ale můžu nejpozději ve čtvrtek dopoledne, protože odpoledne už nás asi taťka poveze autem do Prahy.
Ivčo tak teda středa,doufám,že bude moct i Světluš a Ha.Jééé já se těším!!!!
![]()
Chceme tam jít zítra s mamkou, ještě jsem tam nebyla, tak by to byla zítra má premiéra ![]()
Holky,
já jen opravdu na skok…však víte, je toho ještě milion a chceme se na zítřek dobře vyspat, vše popíši later ![]()
Navím, jak vše dopadne, ale myslím dobře, počasí nic moc, ale co už naděláme ![]()
Dominikovi vše nej !
![]()
Přihlásím se až v Ne, děkuji všem moc a moc za přání, my už se hrozně těšíme.
Na sraz se taky moc těším a od Út 8.8. jsem volná a beru Ivu a idem na srazík.
![]()
Pa, Ha
Dobře, píšu si středa na Vaňkovce, v kolik a kde se sejdeme??? ![]()
Ivo těším se až vás poznám, a taky Světlušinku
![]()
Tak zatím dobrou noc a zítra písnu více pa
Hezké sobotní ránko všem
![]()
Dítko už od 6.30 zase řádí ![]()
Na srazík se hróóźně těším
![]()
Dnes jedeme ke tchánovcům, tchýně má narozky. Včera jsem dělala Tiramisu tak jsme zvědavá jaká bude. Původně jsem chtěla péct dort, ale bylo by to moc narychlo, tak jsem zkusila Tiramisu.
Venku je zase zatženo, ale neprší zatím.
Ha má dnes svůj velký den, tak snad jim to bude vše hezky probíhat. Jééé já bych byla nervózní jak blázen. Tak přejeme hodně štěstíčka
![]()
Jdu si dát kávu, pěknou sobotu všem pa