Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
7.8.06 15:15

ahojky
tak se připojuju, tady je hnus fialovej, leje a leje :x

Jak jsem uklízela skříně , tak jsem zjistila, že podzim na krku a Kuba nemá co na sebe ! Koukám, že je to všude stejný :lol: Body s dlouhým rukávem už má jak s krátkým, mu ty ruce nějak vyrostly. Takže až přestane lejt, tak naběhnu do obchodu a nebo na netu, ale nic moc co by mě zaujalo jsem zatím nenašla…

Kači, taky jsem koukala na mimibazar, ale když se mi něco líbí , tak je to už prodaný. A taky jsem zjistila, že se všechno /téměř/ platí dopředu a oni to posílají, až když mají peňo na účtě :roll: :roll: , na dobírku néééé. To teda nevím proč. Ty tam objednáváš? A v pohodě? Jo a taky sháním nějakou klokanku, ale zjišťuju, že všechny jsou tak max. do 9 kg a pak až krosny 8O . Nemáte nějaký tip ? zatim pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 15:30

Ahojky, tak se ozývám až teď, protože mě večer přepadlo bolení v krlu a ráno bylo kruté. Takjsme se všichni oblíkli a jeli do práce (já tam mám DR), Jenže ordinovala až odpolko tak jsme se s malou nějak zabavili (ona na zemi a já četla emimi, ale nepísala). Pak si to tam štráduju a ta kráva blbá si tam vyvěsila cedulku,m že dneska ze závažných důvodů neordinuje a že ji zastupuje jiný Dr., ale ten už měl zavřeno!!!!! Tak jsem se s malou sebrala a šla na vlak a teď jsme doma. Malá teda spí na pavlači, protože mi samozřejmě tři minuty od baráku usnula. Večer až přijede Zdeněk tak zajdeme na pohotovost. Mám vtźadu na jazyku nějaké polipy či jak se tomu říká a mandle hrůza. Jinak se potím a mrznu zároveň a v noci mně záda někdo přejel parním válcem :cry:
U nás prší už od soboty a snad dneska chvíli přestalo. Normálně mi přišlo doma vlhko, že jsme přitopili. Ne kvůli teplu, máme tady 22°C, ale kvůli vzduchu.
Světluš tak středa jako zástrčkový den u nás nefunguje, protože Zdeněk po dvou hodinách tenisu je skoro vždycky totálka :lol: Určo to vyjde někdy jindy holky. Myslím ten sraz :lol:
Oblečení jsem třídila hned v sobotu a dala jsem do prodeje dalších 43 kousků a z toho jich bylo ještě ten večer 20 pryč. Zdeněk byl z toho trochu mimo, jsem to nestačila vkládat :)
Hape tak to jsi odvážná s tím obchodem. Já taky chodila venčit Johnyho, když Zdeněk nebyl doma když Stázinka spinkala, ale to byla ještě malinká a spinkala v peřince. Teď jsem si to lajzla jen jednou a chodila pořád pod oknem, abych mohla vyběhnout schody v rekordu, ale to bylo asi 22hodin.
tak tak je to s námi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 15:36

Veru já taky chci za oblečky peníze dopředu. První průkopnicí byla Kavi, a tak jsem to prvně zkusila s tím bazénkem a vyšlo to. Oblečení tam sice jenom prodávám. JInak mi máme klokanku do 13kilo Hauck. Je fajn, má tři pozice nošení, z jedné už vyrostla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.06 15:37

Gabko tak ať je ti brzy dobře !!!!
kde prodáváš? na MMB ? Já tam právě koukám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.06 15:38

ta Gabka byla rychlejší :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.06 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 15:42

jojojo přesně tuhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.06 15:44

a jak se tam Stázinka vejde? v pohodě? a jde nosit i „kukadlama“ dopředu" aby byl rozhled? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 15:50

já ji nosím jenom tak, aby koukala, tak aby viděla na mě je už velká a jen doma jsem ji chvíli nosila na zádech, když jsemtřeba vařila. Teď už to není potřeba, protože buď vaří se mnou nebo si hraje v ohrádce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.8.06 15:52

Ahoj holky,

taky jsem si myslela, že nezhubnu do oblečení a do něčeho jsem zhubla, zas mám od minule o kilo míň, takže 62kg. Ty 3 kila by ještě mohly jít dolů :) a mám svou váhu před porodem.

Mamka teď přišla z práce, a donesla malé kupu věcí na oblečení, co koupila po cestě z práce. Já jsem ještě dokoupila bačkůrky na chození. Tak mám velkou radost, a chtěla jsem se s vámi o ni podělit.

Už jsem dvě kafča měla a nějak to nezabírá, jak je takové počasí, tak bych jen spala a spala, jak Šípková Růženka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.06 15:53

já ji právě viděla na jiný fotce a když mimi sedělo čelem dopředu,tak ten horní okraj mělo až pod nos a to by u Kuby asi neprošlo :oops:
ale je možný,že to fotili s malým mimčem. tak asi půjdu do téhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.8.06 15:57

na Mimibazaru nakupuju často,nejlepší je na to mrknout hned ránohttp://www.gify.nou.cz/…ory/z94a.gif to ještě není probraný…http://www.gify.nou.cz/…bory/zz5.gif /> Jinak já mám internetový bankovnictví,takže pro mě je to ideální platit přes net a pak jen převezmu balíčekhttp://www.gify.nou.cz/…ory/z107.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 15:58

Veru ono se to dá ohýbat. Já to Stázince ještě pořád ohýbám.

Ivo a co všechno mamča nakoupila????? Povídej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 16:03

Kavi taky mám int. banku. Já hlavně ani u sebe nemívám hotovost a když tak jen okolo 200Kč. Když nakupuju tak všechno platím kartou a na netu právě přes IB. Když jde něco na dobírku tak musím vybrat z bankomatu a mít je doma. V peněžnce ne, jinak by byly hned fuč :lol:
Já jsem do oblečení jak ulítlá. Kupuju malé každý týden něco, ale na zimu jako bundu a tak nemám, nevím jakou velikost pořídit. Teď ji beru 80, to má fajn, 74 je ji uzká (otesánek jeden) a tak nevím jestli brát 86. To pončo jsem ji koupila 86, ale tam na tom tolik nezáleží. Přesnou míru budu mít až 21 jak jdeme na KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.8.06 16:05

Gabko, to co Ráchelka potřebovala v tomto počasí, máme tu jen letní věci. Tak Ráchelce koupila kalhoty na doma i na ven, punčocháčky( ponožky si sdělává), pyžamko a bačkůrky, v kterých může chodit doma. Ještě jsme jí nekupovali kožené botičky, to až bude chodit sama, mezitím jí nožka vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí