Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
taky pořád myslím na Ha a na svatbu, je to velká událost a moc hezká
![]()
Peťo, taky se moc těším na sraz a že vás všechny poznám osobně
Mějte se pěkně u tchánovců. Tiramisu bude jistě moc dobré ![]()
V tu středu bysme se mohli sejít odpoledne? Nevím kdy je to lepší. Ještě musím ten den za ségrou, bydlí v Židenicích. Jsem tu jen na pár dní, tak se snažím navštívit co nejvíc lidiček. Moc se na vás holky těším. Zítra asi pojedeme do Maloměřic, tam bydlí strejda s rodinou.
Přejeme všem krásný den, a moc myslíme na Ha
![]()
Hezkou sobotu a Ha obzvlášť
![]()
Tak jim neprší-zatím,to je bezva,já jsem měla strašně urousaný šaty a pak jsem platila pokutu
Vaňkovka-tak já navrhuju středa 14.00 před vchodem naproti Tesca jak jsou atobus. zastávky ![]()
Dneska upeču kuře sobě s rýží a Martinovi ertepla.Šímovi uvařím jablka s jogurtem a odpo opět zelenina-chudáček,furt to samý dokola… ![]()
Dneska spal Šíma zase celou noc od 18.15-06.30 v tahu a pak ještě usnul v 7.30 a vstávali jsme v 8.45 nádhera
Jsem vychrněná do růžova
![]()
Asi před 3 měsícema jsem koupila takovej bezvadnej klavírek se zvuky zvířat a bééé nehraje a nemůžu najít záručák,bůůů
Nevím co s tím,asi strejdovi kutilovi ať se na to mrkne,já su nemožná co se týká schovávání účtenek a tady to mám
Dobře mě tak,příště si to pěkně rozmyslím ![]()
Tak jdu vařit,zatím zdarec ![]()
Ha, ať je tento den pro tebe ten nejkrásnější ze všech!!!
Brňandy závidím srazík!!! Taky bych se přidala, proštuduju Zdeňkovi diář, až se vrátí dneska domů a kdyby měl cestu tak se přidám ![]()
Včera jsme byli se Zdenkem nakoupit malé oblečení (původně jenom kloboučky) a to by jste nevěřili co jsme všechno přinesli. To ta naše holka ani nemůže vynosit a to jsme byli jen ve dvou obchodech!! V C&A Marks&Spencer. Věci nádherný - šaty, trička 3/4 džíny, milión ponožek, šátků a kloboučků. Nejlepší je však pletené pončo s čepičkou - to nemá chybu!!! Už bych ji to normálně dávala. Jsem blázen!! Další mimi chci kluka!!! Mám za to, že na kluky je výběr daleko menší.
Od rána žehlím, pokud se dá a teď čekám, až malá usne, abych to mohla dodělat.
Kavi tak já jsem zato nevyspaná. Nemohla jsem nějak usnout a povedlo se mi to až v 1,30 a Stázinka se šprajcla v postýlce a tak mě v 4,40 vzbudila a v 7 jsme vstávali. Takže nic moc. Mám za sebou dvě kávy a jsem jak přejetá.
Holky já vám Ha docela závidím, hnedka bych si ten svůj den zopákla ![]()
Stázinka měla na sváču švestky od Hippu a docela chutnaly. Jen je to dost sladký a četla jsem, že je tam cukr. Tak mám doma švestky asi ji zkusím udělat přesnídávku sama. Měla bych švestky podusit nebo jen rozmixovat? Co myslíte?
Zítra jedeme ke tchýni na návštěvu.
Ve čtvrtek razíme na Slováč a jednu noc přespíme na moravě a pak rovnou za hranice, do místa určení. Vrátíme se asi v neděli nebo pondělí. Budou to Stázinky první prázdniny!!
Ahoj holky,
tak nejdřív nějaký přáníčka.
Dominičkovi přejeme k svátku a 9.měsíčninám, Ráchelce a Matýskovi taky posíláme přáníčko k 9.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/470.gif
Ha posíláme gratulace k svatbě a pořádně si ten velkej den užij.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif
Já vůbec nemám čas na pc, ale v pondělí už jde Honza do práce, tak tu budu častěji.
Ten náš drak zase přestal spát. V noci se zase budí 6× a ve dne spí 2×20minut, už to trvá několik dní, doufám, že ho to brzy přejde.
Honza šel se všema dětma ven, tak si jdu uvařit kafčo a hodit nohy na stůl.
A ještě k tomu kdo bude první těhu(nevim kdo tu to téma nahodil), ale já bych si tipla Jarču nebo Petu
, tak se nechám překvapit.
Tak končim a v pondělí nakouknu, zatim ahoj.
Ahoj mamči,
Kači, v 14.00h. by to bylo bezva ten srazík.
Hani, už jsem si říkala, že jsi dlouho nebyla na netu ![]()
Ha, už se moc těším na vyprávění ze svatby, taky bych si ji hned zopákla ![]()
Pěkné odpoledne ![]()
Holky tak jsem teď koukala na březňátka 2007, se mi to zdálo dost daleko, ale není. Našla jsem tam jednu holku s deníčku Růzňat je ve 2M a má roční mimi. Docela jim závidím, hned bych do toho šla, ale pak zvítězí mozek
a říká ještě min rok počkat
Hani , děkujeme za přání ![]()
Tuhle hračku dnes koupila babička Ráchelce http://www.fisher-price.com/fp.aspx?…
Ivo ta je super!!!! je to ta která hraje, když se tam ty díly vhodí??
Gabko , jo přesně ta. Mně se to moc líbilo a mamce taky, tak jsme to Ráchelce ve Vaňkovce koupily.
Ivo to jste vybraly moooc dobře!!
Kavi k tomu lepku. My to nijak nepřeháníme. Kaše jí bezlepkové a přesnídávky taky. Jinak jí zeleninu s masem. Pak jí občas dáme sušenku Nestlé nebo Sunarku a ty s lepkem jsou, ale jestli má jednu za den.
Do galérky dám Stázinku v tom úžasném ponču ![]()
ahóój holky, všechny zdravím, nestíhám, 3 dny nešel PC /no teda on šel, ale já to blbě „ladila“ po vyhození elektriky,tak to dal brácha do provozu dneska/
Ale co jsem za tu dobu stihla práce !
Přerovnat skříně, vytřídit malé oblečení… taky jsem našla kousky co neměl Kubík nikdy na sobě
a stále nakupuju a stále nakupuju - HAHA… Gabko, asi to máme stejný co?
![]()
Tak Ha už to má za sebou, doufám, že se jim to vydařilo ![]()
Ještě juknu
Ahoj maminy,
konečně mi funguje emimino, nešlo mi, se připojit ![]()
Děkujeme moc všem za přání pro Domíka.
Gratulujeme Matýskovi a Ráchelce k 9ti měsíčninám ![]()
Taky gratululujeme Ha ke svatbě. Snad se velký Den vydařil ![]()
Máme teď problémy se zoubkama, malej pořád hází rukama a šahá si do pusiny a už má úplně poškrábaný tvářičky
Ono ho to musí asi bolet, celej ten vrch má nateklej.
Jinak stoupání nám jde a ani mu nemusím tak úplně stát za zad..m
Samo, že ho hlídám, ale on když si stoune, tak buď spadne na zadek nebo si klekne, docela mu to jde, tak mám radost, jinak už by mě asi kleplo. On je hrdina a jak stojí, tak se pustí jako nějákej profík
a pak padá ![]()
S tím, která tady bude první těhu-já bych to brala co nejdřív, ale musíme počkat až jak budem vycházet s penězma jak se přestěhujeme do novýho. Sice už splácíme, ale přidá se k tomu ještě inkaso a všechny ty věci, který teď neplatíme, protože bydlíme u mých rodičů. To se pak uvidí. Splátku máme osm tisíc za měsíc. Snad to zvládnem. Zase si říkám, že jedno nebo dvě, není tak velkej rozdíl
Taky to chci sfouknout zaráz a pak si hledat nějakou práci. Já totiž ještě nikde pracovat nestihla ![]()
Zkusím dát do galerky fotky. něco pohledám, tak zatím ahoj
Tak fotky už jsou tam.
Jedna je tam dvakrát, jsem už tak trochu blázrn, takže jsem to popletla
![]()
Filípkovi se Šimonkem to mooooooc sluší a Ráchelka je taky kočka, krásný je, jak spí rozvalená na té posteli
![]()
Přejem hezký zbytek večera. Dobrou…
Ahoj holky,
Jarčo,děkujeme za přání. Dívala jsem se na fotky, a Dominiček je nádhernej. Ráchelka už se taky pouští, když stojí a pár vteřin vydrží stát sama bez držení. Vždycky když ji tak vidím stát, tak se bojím, že spadne, a běžím ji chytat ![]()
Přejeme všem dobrou noc a pěkné sny. Ráchelka už spí, tak doufám, že jí to chvilku vydrží, že nebude za půl hoďky opět vzhůru.
Iva
Ahoj holky!
Tak jsme od včerejšího večera doma. Na chaloupce se sestřenkou a jejím 1,5 ročním Kubíčkem byl super. Počasí nám to trošku kazilo, ale užili jsme si to i tak. Kluci byli oba bezvadný, hrozně hodný a roztomilý. Matýsek byl z Kuby úplně urvanej - pořád se za ním otáčel a vejskal na něj. Kuba zase k němu chodil a dával mu pusinky. Taky bylo moc hezký, když jsem Mata po:,–(ila do Kubovy židličky se stolečkem, na stoleček jsme dali hračky, co po zmáčknutí hrajou nějaký melodie, a Kuba si stoupnul k Matovi a oba mačkali a „tancovali“, Kuba dával Matovi k uchu sluchátko od hracího telefonu a Mat ho zase chytal za ručičku a mával s ní.
Mates už začal dělat paci paci, pa pa a tááááákhle velikej. Sice to většinou dělá, když ho napadne, ale občas mi udělá radost a předvede to, i když mu řeknu.
Taky už začal vstávat u všech možnejch i nemožnejch kusů nábytku, zkouší to i tak, že se opře o autíčka - je naprosto neohroženej a je mu jedno, kam sebou flákne
Ale to všechny znáte, že jo
Vypadá to, že na net už budu moct chodit, jen když bude spát.
Jakpak si asi Ha užila včerejší slavnej den??? Už se těším na podrobnosti.
Zatím čauky M+M