Poradna duly
Jana Čurdová
AJOOOJ
![]()
U nás svítí slunko,jooooo
![]()
Dneska jsem měla den otevřených dveří…prvně dovezli postýlku,kterou jsem měla slíbenou od Andělky tady z mimina-musím jí poslat něco na revanž,nic za ni nechtěla
,potom dovezli ty golfky-hodím fotku do galerky,mmch Šíma v nich byl asi hodinu a děsně nadšenej
,ovšem z bytu máme skladiště 3 kočárů,postýlek a podobných ,,krámů,, a nejde se pomalu hnout
A nakonec pošťák ještě donesl balíček s knížkou ,,Nejšťastnější batole..,, ![]()
No a z mimi bazaru čekám asi 4 balíčky,tak doufám,že budu doma a néé zrovinka na zítřejším srazu
Jééé,se těšíme ![]()
Ve čtvrtek jdem se Šímou na plavání,potom z holkama na oběd a večer nám hlídají chlapi a my jdem do Potrefené husy pařit
![]()
V pátek má teta grilování,jsou naložený kýty,tak to bude mňamka,akorát doufám,že nebude sakryš pršet…Další týden chcem jet na chalupu a koncem září jedeme k tomu moři.
Ha ,došlo ti to mlíko?
KaVi , mlíko došlo, děkuji
…však už by měla dojít zpět dávno dobírka…
Ivi , doporučuji za nás lubrikační gel, ten pomohl mi
, ale to je spíš na usnadnění, problém s bolestí to nevyřeší ![]()
Velikost na Ivu teď kupuji 74,80…
Pa, Ha
Ivčo ,lubrikační gel je potřeba,ale hlavně
,čím víckrát,tak tím to bude lepší
U nás to fungovalo 100%,ze začátku mě polívalo horko,jen jsem si ,,to,, představila ,ale za pár dní to bylo o.k. a teď si ani nevzpomenu,že jsem byla šitá až na zádech
,chce to zatnout zuby,překonat to a uvidíš,za chvilku bude po bolesti
Šíma už je protivnej,tak jdem koupat a půjde spát ![]()
Ahoj holky,
To je dneska den, pořád tu prší. Malej spal v noci hrozně špatně, pořád se budil. Dopoledne spal asi hodinu a po obědě deset minut. A samozřejmě pěknej protiva. Tak jsem ho okoupala, dala kaši a teď konečně usnul.
Jsem byla na sociálce zanést papíry o příjmu kvůli dávkám, odkládala jsem to pořád dokola a už jsem tam musela nebo by nám nic nedali a penízky potřebujem, že ![]()
Katko-s tím místem doma to znám. Bydlíme ještě u rodičů, celkem nás tu bydlí i s mými sourozenci a švagrovou sedm, jednu místnost máme prázdnou a tam odkládám věci, mám tam dva kočárky, v zimě se tam suší prádlo, je to hrozný skladiště a to mám ještě v jedné místnosti zabranej stůl, na kterým přebaluju a mám tam hodně věcí na malýho, cestovní postýlku, ve které si hraje. No skoro se nepohneme. Moje máma je z toho někdy pěkně na nervy, všude plno věcí. Už aby jsme byli ve svým, to bude najednou místa, že nebudu vědět co s tím ![]()
Dneska jsem malýmu koupila tepláčky, vel.92 a jsou teda pěkně velký, ale menší jsem nesehnala. Tak mu to nechám asi na zimu, nebo je zkrátím.
A s těma těhu testama. Cha cha, já jsem si ještě žádnej dělat nemusela, taky jsem ještě neměla MS, až teď po té injekci. Ale budu to muset hlídat. Antikoncepci žádnou nemám a manžel je v tomto na baterky, je hrozně nezodpovědnej ![]()
Veru-bačkůrky máme na doma, dávám mu je když chodí v chodíku.
Zatím se mějte. Gabko ty se brzo uzdrav!
Pěkný večer holky ,
beruška mi usnula cestou z Maloměřic do Krpole, tak můžu trošku psát.
Bramburku , koupila jsem si ten gel z dubové kůry a taky koupel. Napřed jsem chtěla koupel z řepíku ale lékárnice mi doporučila tu z dubové kůry, že si ju ženský chválí, tak snad zabere.
Máte pravdu holky, já mám strach po porodu, proto to asi taky moc nejde s tím naším milováním se, snad to neva, že píši otevřeně, stydím se ![]()
Bramburku, Veru, Kavi , hezkou dovču. My ji s prďolkou trávíme v Brně ![]()
Moc se těším na srazík zítra ![]()
AHOJKY
vy teda jedete dneska zase
![]()
Fido spinká jak andílek, jen ho položím a je tuhoň
![]()
Tak já musím přiznat, že my žádný gely apod. po porodu nepoužívali. Já nebyla moc šitá a tak nějak to postupně šlo samo
HA užívám , manža je teda spolehlivej, ale já hlavně pro klid duše ![]()
Taky už se těším na zítřek, aspoň se vyvětrám, dnes jsme byli jen v lékárně a něco nakoupit odpoledne, jak přišel manža z práce. A sotva jsme vylezli začalo slabě pršet. Jen ať zítra moc nelije.
Odpoledne tu byli dvě kámošky, jsme se zas nařechtaly, bylo to super
![]()
Kači tak koukám, že máš doma pěkně narváno
![]()
Všichni kdo odjíždíte si to pěkně užijte ![]()
Gabko ať je ti brzo dobře a jsi fit ![]()
Bramburku tobě taky ať je AE lepší
a dá ta potvora pokoj!
Čau ženský.
Ty jo. Člověk se tu chvilku na Vás nepodívá a hned tolik skorotěhulek
Asi Vás budu muset líp hlídat
…My to máme zatím bez problémů. Já zatím nedostala ani tu slavnou měsíční periodu
Ono je to asi tím kojením. Sice teď kojím už jen večer (někdy), v noci a ráno (někdy). Na jednu stranu jsem ráda, ale na druhou si říkám, že asi budu muset navštívit MUDr., abych měla jistotu, že je všechno OK.
Ivčo, nestačím koukat, jaký kupujete velikosti. To u nás zatím kraluje 62 a 68. A tři bodíčka nosí dokonce 56! Si myslím, že je to spíš nějakým ujetým číslováním. Jinak Eliška není zase takovej drobeček. Nějak se to docela natahuje, či co
…Jinak Ivuš a Brambůrku, vítám Vás do stejné věkové skupiny
…Jo Ivčo, klidně mluv otevřeně. Kdo má stejný problémy, přece může poradit. Ovšem já si myslím, že problém je v tom, že se předem bojíš, že bude problém. Trošku v tom vidím sebe. Hoď to za hlavu a uvidíš, že ani dubovou kůru nebudeš potřebovat ![]()
Gabko, přeju brzký uzdravení. Já jsem dneska taky nějaká „nalomená“. Skoro celej den mě bolí hlava. Ale to je asi tím příšerným počasím. Celý dopoledne pršelo. Pak na chvíli i vysvitlo sluníčko no a pak zase hnusně. Takhle jsem si srpen nepředstavovala ![]()
Kavi, koukám, že máš správnou nákupní horečku v plném proudu. Budu se muset přidat, protože ta naše princezna toho už taky moc nemá. Včera jsem vyřadila třináct dupaček a dneska pokračovala se zbytkem. Už má víc věcí vyřazených než velkých. A to to ještě nedávno bylo obráceně. Juknu taky do toho bazárku. Já tam kdysi kupovala kombinézu, mikinu a tričko. Všechno bylo OK, takže spokojenost.
Ha, jste mě s Ivou překvapily. Vy už nosíte 74 a 80? Jsme asi nějací zakrslíci ![]()
Dneska jsme byli s Eliškou u MUDr. protože se jí objevily na obličeji a krku nějaký pupínky. Trošku jsem plašila, protože manža je doma na neschopence s exzémem. Naštěsí MUDr. prohlásila, že ji jen něco poštípalo. Doufám, že to byla dobrá diagnóza a bude to OK. Zatím si to neškrábe, ale je mně divný, že ji to poštípalo tolikrát. No snad zítra dorazíme. To bych si nemohla nechat ujít, Vás vidět ![]()
Tak zatím. Jdu mrknout na nějaký hadříky pro mrňouse.
Světlušinko, doufám, že to s Eliškou nebude nic vážného, moc se na vás těšíme. A ať se manžel brzo uzdraví.
Bramburku, ať je Ti líp, ten atopák je blbej.
Jdu uspávat malou, usíná tu kolem 22.30h.
Pěknou dobrou noc a zítra Brňandy na viděnou ![]()
Gabko - přeju brzké uzdravení!
Ivčo - taky myslím, že je velká část problému ve strachu. Mě to taky hodně bolelo a to dost dlouho. Skoro 4 měsíce jsme praktikovali „alternativní metody“ a pak už se to lepšilo. Ovšem přiznávám, že jsem měla strach tu bolest překonávat. Pořád to ze začátku ještě bolí, ale jen chviličku. Ale nepoužívala jsem žádnej gel z dubové kůry ani nic podobnýho - možná jsem měla, zato lubrikační gel používáme běžně a je to výbornej vynález ![]()
Ha - těšíme se na podrobnosti a fotky ze svatby.
Jo a taky se chystám na oblečky do Polska. Pořizovala jsem tam i velkou část výbavičky. Kam jezdíte? A nakupuješ v obchodech nebo na tržnicích?
KaVi - prosím prosím o nějakej tip na tu červenou čočku.
Užijte si zítra srazík!!!
Dobrou. M.
Dobré ráno,
Stázince přejeme vše nej !
![]()
jééé, jak je ten seznam nově udělanej !
…je to fajn, že je aktuální ![]()
Malá šla včera spát až v deset, byli jsme nakupovat, pak jsme se stavili na hotel za Stephovými rodiči, dojeli dom a dítě spát nechtělo ![]()
Světluš , no malá je taky docela cvalík, tak proto ta roční velikost, ale co dá dělat. Eliška je drobná, to se nezmění…já tedy neviděla tvýho manžela, ale tebe jo
a je prostě po tobě ![]()
Moni , jezdíme do Čekého Těšína (tedy do Polského) a tam na malou tržnici a někdy i do kamenného obchodu, ale stačí na trh a tam se koupí vše a mnohdy levněji. Nejhorší je, že tam kupujem věci, které se dováží do těch spec. obchodů pro děti a tam stojí 2× tolik, ale když člověk nemá cestu a věc nutně potřebuje, tak se holt nedá nic dělat. Někdy je lepší nevědět, kolik by to vyšlo v PL
…
Holky, tak my už se moc těšíme na dnešní sešn…idu si umýt hlavu, pak musíme na úřad, obídek a jedem.
Jsem ráda, že neprší.
Pěkný den,
Pa, Ha
Čauky holky,
Stázince všechno nej nej nej
![]()
Jééé už se těším, malej spinká, já už nachystala věci sebou, toho je jak na týden chichi… Čím je starší tím víc krámů… ![]()
Taky jsem se zkulturnila, aby jste neutrpěli šok
![]()
Teď se nadlábnu, abych neumřela hlady, potom malýmu obídek a vyrážíme
Ještě musím nabalit foťák, nebo já hlava děravá ho zapomenu ![]()
Krásný den, zatím nám neprší jupííí ![]()
Gabko , jak je? Už je to lepší ta angína?
Stázince gratulujeme k 9ti měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/118.gif
Ha, Kači, Peťo, Světlušinko , moc děkujeme za krásné setkání, bylo nám s vámi moc dobře. Až přijedeme příště, tak se určitě musíme setkat. Až přijedu do Prahy dám fotky do galérky ![]()
Ráchelka zase spí, nevím co s ní je, nikdy tak moc nespí přes den jako dnes, asi je toho na ni moc ![]()
Pěkný večer.
Iva
Ahoj holky,
Stázince všechno nejlepší ![]()
Dominik právě po 45min. řevu usnul, nevím co mu je, řval jako na lesy, když jsem ho vyndala z postýlky tak andílek největší a jak jsem ho pokládala, tak řev
Trochu ho asi zlobí zuby, to teď pořád, ale takový scény u usínání nedělal nikdy. Tak už jsem o pak nevytahovala, nechala jsem ho řvát, seděla u něho a držela ho za ruku. Asi mě teď nenávidí, ale aspoň, že už spí. Jestli on není jenom pořádně vyčůranej.
Tak vůbec spí teď nějak blbě, má ten spánek, hlavně přes den nějakej moc rozházenej, tak mu to asi nedělá dobře, než si zase zvykne.
Dneska tu krásně svítilo sluníčko, jen dost foukalo, ale to neva. Aspoň schlo hezky prádlo.
Srazík byl fajn? Už se těším na fotky.
Do Polska jsem taky chtěla jet, ale nevím. My to nemáme daleko, takže to jde. Budu muset přemluvit Vaška, on nesnáší Polsko, ani jakýkoliv věci tam vyrobený
Ale už jsem mu říkala a ani moc neprotestoval ![]()
Stejně skoro všechny veci tady v obchodech, jsou plný věcí z polska, akorát že dražší
Ty obchodníci jsou pěkně vyčůraný.
Například tady u nás na vesnici(to teda zní dobře)
je obchod, mají tu banány asi za 35-40Kč/kg. Ten majitel to jede nakoupit do města do Lidlu, kde maji akci třeba za8,90/kg, takže na tom pořádně vydělá. A vůbec mu to není blbý…
Katko-kočárky jsou moc hezký ![]()
Tak zatím…
Ahoj holky,
tak jsem šla hned juknout, jaká se tu odehrávala debata, když my debatili ve Vaňkovce
Bylo to bezva. Jsem ráda, že jsem konečně viděla toho okatýho Cipíska - Filípka se svojí mámou a taky dračici Ráchelku se svojí mámou. No a další dvě maminy s dětičkama nevjímaje, ale s těma už jsme se viděli. Bylo to bezva. Už se těším na další srázky. Pořád je co probírat.
Eli usnula před chviličkou. Dneska jsme to nějak natáhli. Ještě jsme něco museli zařídit, tak se do postýlky dostala opožděně. Zjevně jí to ale nevadilo. Je natřená tekutým pudrem, tak uvidíme, kolik toho na ní zůstane, když se ráno probudí ![]()
Tak si užívejte večera a zase ahoooj.