Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
10.8.06 21:35

Gabko schody jsou taky noční můra, ale my naštěstí žádný nemáme. Ale chápu tě, někdy jsou to fakt vteřiny. A i když to hlídáš jak můžeš tak se může i tak něco stát.
Ta potvora má fakt štěstí-ale aspoň ji sežere hnusnej pavouk, fůůj vidět bych to teda nechtěla, brrr.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
10.8.06 21:40

Myslíš že ji pokouše? Nebo mu bude ještě chvíli lítat v břiše? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 08:00

Dobré ráno holky,
tak já už jsem v pohodě. Jen ještě musím vyladit hlas. :) Včera jsem to už doma trochu poklidila.
Právě jsem poslouchala počasí a v neděli mají být přeháňky, kurňa! :(
Včera večer se mi podařilo vybrat Stázince zimní bundu Musí ji objednat, tak jsem zvědavá kdy bude. U nás svítí sluníčko, tak vyperu a nechám to schnout na balkoně.
Jinak budu snad ještě dneska doma abych to nepřehnala. Tak pište, ať mám co číst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 08:03

Krásné ránko všem

tak na očkování nejdeme, malej má zase trošku bakterie v moči a zvýšený leukocyty. Teploty nemá tak jdeme na KO 24.8. já už nevím z čeho to teda může být??

Gabko to nevím jestli ji pokouše nebo mu bude lítat v břiše?? :lol: :lol:
Ale hlavně už ji manža odnesl, to taky byla první věta jen co jsem rozlepila oči, ať hlavně nezapomene tu potvoru v komoře :lol: :lol: :lol:

Za chvíli půju nakoupit ještě kojo vodu a pak přijde mamka.

O víkendu má být zima a pršet taky hnus…

Krásný den přejeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
11.8.06 08:28

Dobré ráno holky,

tak dnes už ten mrzavej víkend asi začíná :roll:

Včera jsme opět došli domů pozdě, byli jsme zase s rodinou, takže malá šla spát až před desátou…myslela jsem si, jak si ráno tedy na oplátku pospíme :) a nic, o 7,00 budíček a s pláčem.

Teď tu malá péruje, naučila se na 4 nadzvednout bříško a háže zadkem dozadu a funí u toho :D

Odpo musíme do pojišťovny do města, stále ještě nemám pojištění pro nás na tu dovču…

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 09:39

Tak my jsme zpět z nákupu, venku teda žádný teplo. Fido je po svačině a asi bude chrnět, zatím je z ložnice ticho tak nevím.

Já si dala kávu a musím pověsit prádlo, ale nevím jestli ven nebo na sušák. Aby mi to nezmoklo, vypadá to tam tak všelijak :roll:

Ha my taky měli dnes budíček v 7 :lol: Už se těšíte až odjedete co? Snad tam budete mít teploučko… :lol:

Sem zas ten kočár naložila a měla co dělat, abych ho vynesla. To mám místo posilovny :lol: :lol: :lol:

Tak pište pište budu načuhovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 09:40

Gabko chtěla jsem ještě napsat, že máš opět krásný metřík :lol:
Zato mě se fotka nějak neukazuje :( Ale dělat to teda nebudu páč to nemím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 10:00

Peťo díky za pochvalu. Tenhle web je super, máš tam uložené 3 metříky a když si obměňuješ jeden druh, tak ho nemusíš do podpisu nahrávat, protože se opraví sám. Takže je to bez práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 10:00

Ahoj holky!

Tak u nás proběhla nestandardní noc - Mates usnul těsně po osmé, což je o víc než hodinu dřív než obvykle, a samo bez jídla. Probral se ve tři a sice neplakal, ale lozil po posteli a něco povídal. Nakonec jsem se teda donutla jít mu udělat mlíčko a dát mu suchou plínku. Pak si žvatlal až do 4 a zase usnul. Vstávali jsme po půl osmé. Jsem jak přejetá, páč nejsem zvyklá na žádný noční vstávání :roll:

Gabko - super, že už je ti líp! Ta bundička je nádherná. Nevím nevím, jestli na inzerát taky neodpovím - mají i šedou, ale ta není tak hezká.

Péťo - teda to můru čeká ošklivej osud :-) Můry a velký komáři mi nevaděj, ani nepanikařím z vos a včel. Zato pavouci mě fakt děsej a to se mi o nich dnes zdálo - byla jsem někde na nějaké chalupě a tam jich byly desítky - a neskutečně velkejch - nejmenší tak 15 cm - brrrrr děs! By mě zajímalo, co takoví pavouci ve snu znamenaj :?:

I když v pondělí si mě vybrala nějaká vosa na zastávce autobusu a nechtěla se mě pustit ani za nic, nejdřív jsem ji jen opatrně odháněla, pak jsem chodila po zastávce, aby nebyla u kočárku a ona pořád za mnou, lidi už se mi normálně smáli a hlásili mi, kde přesně ji mám. Hlavně jsem nechtěla, aby se mnou vlezla do busu. Nakonec jsem se „nenápadně“ otočila okolo nově příchozího chlapíka a ona na něj přestoupila :-)

Srazík Praha - příští týden u nás vypadá takhle: Po - musím na chvilku do práce, ale fakt jen na chviličku, Út - máme volno, St - možná dorazí kámoška (ale zatím jen na 50%), Čt - možná odjíždíme k našim. Jak jste na tom vy, ostatní Pražandy?

Nás dnes čeká velkej nákup, máme doma taťku, tak vyrazíme, až se Mat probudí a nasvačí.

Hezkej den všem.
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 10:07

Tak koukám do diáře a:
PO volno ÚT práce
ST kámoška, tak jako u Monči 50%, více se dozvím nejdřív v pondělí ČT školení, ještě nemám potvrzeno
PÁ-NE návštěva

Moni mě se líbila i ta šedá, kdyby neměli oranž tak ji vezmu. Myslím že někde psali, že je ve skutečnosti trochu světlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 10:09

Poslala jsem moji novou kámošku do galérky, je tam líp vidět :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moni u nás občas jsou taky takový noci, kdy se Fido probudí a vykládá si a cestuje po postýlce. Trvá to třeba 30 min. a pak nakonec vstanu a jdu udělat Sunar, přebalím a pak ještě chvíli vykládá a pak usne. Ale taky nebrečí, jen je prostě najednou vyspanej. Jenže já na to taky už nejsem zvyklá a pak jsem jak po flámu… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 10:20

Gabko - tak jsem nevydržela a napsala si o tu šedou - je přeci jen víc „klučičí“ :lol: A kdyby neměli šedou, tak klíďo vezmu i oranžovou. Tak uvidíme, jestli to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 10:28

Moni tak jsem koukla do galerky zimňátek a Matýsek taky pěkně stojí a kouše vrchy :)) Dneska jsem koukala Stázince na vrchní dásně a vypadá to, že ba do týdne mohla být venku jednička vlevo a hned na to asi¨taky za týde vpravo. No a pak už ty vrchní tyče jako bobr prokouše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 10:38

Gabko - Mates vypadá, že vrchní zuby vyrostou každým dnem už víc než měsíc. Tenkrát, když jsem ho nechávala prohlídnout od dr. kvůli rýmě, tak říkala, že do týdne jsou venku … a pořád nic. :roll: Jinak v tom stoji ještě není zdaleka jistej, ale trénuje a hryže fakt intenzivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 13:03

Moni tak jsem narazila na tvůj deníček ohledně receptů pro děti od 6M. Ty jo, to jsem ani netušila, kolik se toho dá uvařit!!!! Asi taky začnu. Zkopíruju si všechny recepty na svoje www stránky. Nebude ti to vadit? Chodí tam holky co mají taky mimi a tak budeme mít inspiraci. Jsi fakt dobrá!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí