Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
14.8.06 11:10

Ahoj holky,

my pořád děláme na bytě.

Ráchelka mi teď usíná u kojení v náruči. Taťka jde mýt zem.

Jak vidím tak tu probíhá velké nakupování na zimu :)

Ha, pěkně si to užijte :)

Stázince gratulujeme k zoubku, my pořád nic :(

Pěkný den a sluníčko :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 11:27

Ahoj Ivo, neboj zuby budou, aspoň se jí později zkazí ;)

Hani žebra byh si dala taky. Mňam!!!

Veru tak já koupila jednu na MMB, další v mimishopu a ta další nevyšla, už není. Já byla v Marksu, HM a CA minulý týden a ještě tam nic na zimu nebylo.

Hape mě Stázinka spala 33 minut přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 11:40

Gabko tak Fido už spí 2 hod a 40minut :lol: :lol:

Ivo přesně jak píše Gabka, zuby jednou vylezou :lol:

Se normálně nudím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.8.06 11:50

Peto , závidim, Davča spal jenom 50min. Ale už ted vim, že až v září budu chodit pro Honzika do školky, tak bude spát jak pařez a budu ho muset budit, už mi občas připadá, že to dělá naschvál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 12:10

Ty jo Peťo se máš!!!!! I když tady je zase zataženo a Stázinka dumlá palec, tak možná i zaspí. Jinak jsem našla v mrazáku zelňačku a tak mám i teplý oběd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 12:27

Peťo a moc ti to sluší!!! Bezvadnej účes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 12:33

Tak jsem přemýšlela co mě vede k tomu nakupování zimních věcí a přišla jsem na to!!! Je to tím hnusným počasím!!!! Už ať je čtvrtek - Stázinka musí vynosit ještě to co jsme ji koupili se Zdeňkem, měla z toho na sobě jen 3 trička a jedny džíny. A to má 3 sukně a 2 šaty a ještě asi 8 triček. Léto musí ještě aspoň měsíc dva být!!
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/25.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
14.8.06 12:39

Nazdárek!

Tak máme za sebou chvilku na Homolce. A za chvíli jdeme s taťkou na obídek. Je totiž doma, protože jsme měli jet za synovcem na turnaj do Písku, ale synovcovi se udělalo blbě a už se vrací do Prahy. Tak si místo výletu dáme baštu.

Péťo - účes úplně suprovej!!!

Gabko - držím palce s hubnutím. Já jsem zjistila, že jak jsem teď hodně ponocovala a vztekala se kvůli práci a samo u toho baštila, tak jsem zase přibrala přesně na tu váhu, s jakou jsem tady v únoru (nebo kdy to bylo) začínala naše (celkem nevyvedené) společné hubnutí :twisted: :twisted: :twisted:
Jinak taky potřebuju léto aspoň pár týdnů - Mat má taky dost věcí, co by mohl ještě užít. Teda všechno už na sobě měl, ale stejně je mi to líto už nepoužít.

Ha - krásně si to užijte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 12:53

Moni já si říkám, že máme tu váhu pokaženou, protože ukazuje pořád stejné číslo jen s mírnými odchylkami. Děs. Jsem zvědavá jak to teď uválčíme :) Kdo z koho!
 http://animace.org/…/G470057.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.8.06 12:57

Gabko, teď jsem o tom přemýšlela, že musím zhubnout, už se zase přejídám :)

Péťo, máš ten účes fakt super.

Mončo, krásný věci jsi koupila Matýskovi.

Hani, mně přes den malá vůbec nechce spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 15:50

Tak jsme se před chvíli vrátily z venku, dáchly jsme si hezky u rybníka a pak jsme si daly místní vycházkový okruh. Paráda. Stázinka sice prospala i ten okruh a vzbudila se těsně před branami sídliště :)
Jdu ji udělat kaši a sobě nějakou lehkou sváču.
Jo a na večeři udělám salátový talíř z kousků salátu, rajče, papriku, okurku, olivy pak kuřecí kousky obalené v bramborákovém těstíčku a vše zasypané parmazánem. Majda bude tatarka a tatarka s kečupem!!! K tomu Kaiserky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.8.06 19:18

teda Gabko, úplně mi teče slina , když to čtu :lol: :lol: :lol:
tady leje, my jsme parádně zmokli, teda já, Kubík byl nadšený z pláštěnky, pořád sahal na kapky zevnitř :lol:
Dneska přišla klokanka a pani k tomu přidala i třičko a ponožky! Jsem zírala 8O . a klokanka úplně nová! Miluju nakupování :lol: :lol: :lol: , ještě věci na tu zimu… Tak jdem koupat, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.8.06 19:22

Ahoj holky, Ráchelce se vyklubal zoubek vlevo dole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
14.8.06 19:40

Ahojky všem :lol: :lol: :lol:
Tak tady v Brně lije jak z konve :!
Před chvilkou jsem se vrátila z města,byli jsme s kámoškama v Zemanově kavárně,pak v C a A a pak ještě na Rádleru a šup domů :wink:
V ,,céáčku,, jsme byly úplně jak u vytržení,ty bundičky a vesty a čepice… :roll:
Nicméně jsme se domluvily,že zítra skáknem do Vaňkovky,mají tam větší výběr.Koupím bundu na zimu,vestu,nějakej teplejší svetr,nebo kikinu,čepicu a rukavky,to bude zase palba :evil:
Dneska spal Šíma jako jenom 20 minut :twisted: Pak usnul po cestě domů a naštěstí už spí,on prostě venku spat nebude,no 8O
Samo,že jsem si nevzala pláštěnku a začlo pršet,ona je totiž děsně neskladná a nechtělo se mi ji tahat,že… :roll:
Já bych si dala nejenom žebra…sežrala bych všecko,mám apetit jak prase :evil: Stázince gratulace k zubu :wink:

Ivčo ,ať už máte byteček hotovej a ty máš klídeček :wink:
Jdu asi žehlit,nebo co… :roll:
Už to tady dlouho nebylo,co??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 19:50

Ivo gratulace k zoubku!!!!!!!!!! No vidíš, dočkala jsi se!!!!!

Kavi tak opět parádní den, co? S tou pláštěnkou jsem ráda, že máme takovou co se dá složit do mini sáčku a tak ji nosím dole v košíku s sebou. A jen tak mimochodem, znáte web, kde mají úžasné pláštěnky s deštníkama a gumáky??? tady koukněte

Tak večeře byla vynikající!!!!! sklidila jsem maxi pochvalu!!!

Já už budu nakupovat zas až v září. I když nějaký svetřík by se šiknul. Příští týden máme poslední hlídání tak ještě obrazím obchody, nebo pak se Stázinkou jak půjdu na oběd. Chůvička nastupuje do práce a bude učit dětičky ve škole angličtinu. Jinou nehledám, bojím se ji nechat cizímu člověku. :? Už je šikula, tak bude s náma pracovat.

Veru paráda s tím nákupem, máš štěstí!!! Gratuluji!! :)

Žehlení - dneska jsem měla plán, ale nějak se mi prostě nechtělo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital